![]() |
Ez engem is erdekel hogy ez a sok hulye robot minek van es egyaltalan minek vannak engedve regisztralva...
|
Barmikor nezem, epp mindig regisztral 1.
Hany ezren vannak, es minek? :) |
Hogy téged idegesítsenek. :D
|
Különben hogyan mondhatnánk el, hogy lassan 32 ezer tagja van a fórumnak? :D
|
Quote:
|
Jól mutatja a fejlődést, hogy nemrég készült egy kiegészítő a Zeushoz, amely elfogja a mobilon küldött azonosító jelszót. Így a bankok hiába próbálkoznak extra védelemmel, a bűnözők szabadon leemelhetnek pénzt az áldozatok számlájáról. Adott géphez kötik a Zeus licencét, a másolásvédelmet még senkinek sem sikerült feltörnie, így a fejlesztők garantáltan megkapják a részesedésüket a bűnözőktől.
Ez komoly? |
Mi az a Zeus?
|
Quote:
|
Gondolom akkor igaz. Bár számomra nonszensz, hogy a nagy cégek programjainak 99%-ának a másolásvédelmét simán meg lehet törni. Egy kis szervezet által fejlesztett progiét viszon nem. Érdekes :)
|
Quote:
|
Quote:
Tehát nem a mobilt hallgatják le szerintem. De ha minden igaz, kis odafigyeléssel elkerülhető a baj. Engem inkább az érdekelne, hogy linuxra vannak-e ilyen kártékony programok. |
Quote:
|
Egyáltalán minek regisztrálnak? Mi hasznuk van abból ha itt vannak?
(Abszolut járatlan vagyok a témában.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az már ismerős ... a mailomra jön egy raklappal :( (ezzel nemazt akarom mondani hogy innen jön ... máshova is ezzel vagyok regizve) Más: youtubos videót hogy lehet beágyazni hozzászólásba? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na várjál és a v= utáni karaktersort honnan szedem össze? :) Az oldal címéból ahol van kivágom? Megpróbálom. köszi |
Quote:
|
"Karanténba helyezné a Microsoft a fertőzött számítógépeket, hogy csökkentse az internetes támadások számát." (forrás: index)
Ööö, talán meg kellene írni normálisan az oprendszert, és akkor nem lennének vírusfertőzések? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A crackerek azokon az utakon mennek be amit önmaguknak tartanak fenn, és próbálják mindig foltozni, hogy épp egy két új dolog ellen védjen, de azért nehogy már valaki elszakadjon a "nagy testvértől"... |
|
Quote:
Ati ... te mégis olyan karcsú vagy ... mi a titkod? |
Quote:
|
Ati ma nagyon elemedben vagy, végigolvastam a mai termést, feldobta a kedvem :D
|
Quote:
|
Pool, kerlek ne nyiss tobb topicot...
|
Pool megzakkant :) Inkább itt adja le, mint dogát irassok a kölkökkel hirtelen, gyorsan, azonnal. Gondolom Ati úgyis kitakarít az ámokfutás elmúltával.
|
Quote:
|
A port.hun-n a Mozi rovatban eddig lehetett a filmekhez hozzászólást írni. Felmásztam az oldalra mert kívámncsi lettem volna egy filmről a véleményekre, viszont nem találtam semmi hozzászólást ... majd megnéztem egy másikét és ott sem volt semmi, aztán a harmadikon sem. Már nem lehet hozzászólni ott vagy én bénázok?
|
Quote:
|
sanszos hogy én bénázok csak nem tudom mivel :(
A galéria az utolsó az oldal alján, vélemények már nincsenek, Az Őrzők legendájának akartam utánaolvasni. |
Quote:
http://port.hu/az_orzok_legendaja_le...&i_county_id=1 |
ahaaaam ... megvan nekem is :)
hirtelen odatermettek a hozzászólások :) köff :) |
Megjöttek a varjak. :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:05. |