![]() |
Quote:
De gondolom egy ilyen hatalmas (h)arcostól ez csak egy elírás volt és 2000-et akartál írni... |
Quote:
|
Quote:
|
az a 20.000 pont, meg min 450 hektárral kisebb országot jelent, szal azzal elég sansztalan beütni egy magára adó ellent...
de gondolom, neked ez is menne, mint minden egyéb amiről eddig se hallottam :) |
Quote:
A-ban nem tudom te jöttél-e vagy vmelyik szövid, de azt tudom hogy mivel aznap 2 percre tudtam belépni hódba (abban a hónapban kifogtátok az egyetlen napot amikor nem értem rá) ezért reflexből vettem 500k varit és már mentem is dolgomra... :) szóval ott se volt sok harcélményünk |
Quote:
becsüld meg a 15. helyedet míg megteheted :) |
miylen fokozómatyit? aki rámfokoz 70k-ról mitn te? naná hogy úgy vertelek képen hogy ne vigyél semmit én viszont igen :) amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
azt hogy befolyásol-e ez téged az meg nem érdekel. ha valaki belémköt megjárja mint mindig, oszt ennyi. nem felejtek és bosszúálló vagyok s úgy általában kiderítem kinek melyik csopiban van még orija :D a helyezés egy állapot. ég világon semmit nem minősít vagy számít |
Quote:
egyebkent te Remivel rokon vagy ? ( csak kivancsisagbol kerdem) |
Quote:
bár ehhez a Black Dragon topicnak sok köze nincs.. |
Quote:
ha vkit le akarok verni arra B-ben is ráfokozok 20k pontot vagy A-ban is bebontok 100at de akkor viszont újráig ütöm kb. ugyanennyi koze van. |
Kicsit sajnálom, hogy nem tudom törölni a klánunkhoz semmilyen szinten nem tartozó kommenteket. Ez a topik egy klán történetéről szól, ilyen alapon lett megcsinálva, nem hiszem, hogy egy tök értelmetlen beszélgetés ide illik. Kérlek titket...
|
Konstruktiv javaslat: csinalj sajat weblapot/forumot neki, ha ennyire fontos, es akkor az olyan lesz, amilyennek akarod.
|
ha te mondod..
|
Vajon a tenyleg konstruktiv javaslatban mi az, ami ennyire nem tetszhetett Ofensegenek? :D
|
Azt tényleg nem értem, hogy egy egyértelmű céllal született témát miért kell szétoffolni. :-/
|
Quote:
|
Quote:
|
Szövetséged: Black Dragon (#3270)
Kor: 45.000 kör (3 körös csalással :D) |
Véget ért egy korszak. Elég sok korszakváltást élt már meg a Black Dragon. Ez volt talán a legnehezebb.
A Tisztítótűzzel való harcok lezárásaként, és újrakezdésként előjöttünk egy országcsere akcióval. A felépítés mégsem ment zökkenőmentesen. Az A mára mondhatjuk, hogy kifogyott. Akik maradtak, azok nagy része elf és/vagy mnt hegyeket építő klánban vannak. Mi az évek során elég sok jó ellenfelet szedtünk össze, így a játékélmény biztosítva volt. De valami mégsem ment úgy, ahogy kellett volna. Ha egyet léptünk előre, jött 2 lépés hátra. Valaki mindig jött, aki egy jó stratégiával, és egy nagy adag szerencsével lenyomott minket. Szerencséről beszélek, mert szinte sosem érte felkészületlenül a klánt. Kicsit olyan volt, mintha olvasták volna a gondolatainkat. Demoralizáló... Közben jöttek országok, majd befejezték a játékot, majd jöttek újabbak, akik szintén befejezték... A tavaly év végi klánból 6 játékos maradt meg: Sami, Jocó, Wolfi, István, Zoli és én. A többiek változtak folyamatosan. De a klán él. És remélem élni is fog továbbra is, sikeresen, nélkülem. Már nem mozgatott meg a játék, már nem éreztem azt, hogy bármit el akarok érni benne. Az elmúlt 1 hónapban többször gondolkodtam el azon, hogy végleg befejezzem. 2 napja döntöttem el a dolgot, most már nem vagyok a klán tagja. Ha valaha visszatérek - amit erősen kétlek -, akkor ide szeretnék. Sok sikert kívánok a jelenlegi, és jövőbeni tagoknak, és csak annyit kérek, hogy a klán maradjon meg az elveinél, amit eddig tartott. Akkor örömmel fogom olvasni az eseményeket. Jó játékot Nektek, srácok. Sok jó élményt kaptam tőletek. :) És további jó játékot mindenkinek, akik még kitartanak. |
Quote:
|
Sajnálom,hogy befejeztétek! főleg hogy 2-en is...
|
Hamar visszatértél..:D
|
Quote:
|
Kor: 50.005
|
Szövetséged: Black Dragon (#3270)
Kor: 55.555 kör |
Na írjak már ide valamit. :) Ez történt.
Meg pár országcsere, játékoscsere. A klán meg 60k kor felett jár :) 2015-01-18 04:00:18 Black Dragon (#3270) támadást indított Armor of Damned (#4555) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 14508 hektár földet. 2015-01-18 04:00:17 Armor of Damned (#4555) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6155 hektár földet. |
Helyzet :)
Szövetséged: Black Dragon (#3270) (10 ország) Alapítás: 2008-03-24 09:46:33 Kor: 70.000 kör 1 3270 Black Dragon 12.054.630 |
Quote:
|
Csak sikerült kivárni ezt is :)
Itt találhatóak a jelenlegi legjobb játékosok! Ők azok, akik feljutottak a legfelső szintre, és ott a szövetségük a legtöbb hírnévponttal rendelkezik ebben a pillanatban! GRATULÁLUNK! Országnév Érték -Dracula- (#121121) 1.581.991 ...mert a földön nem Alien... (#252625) 1.458.622 Karaj mi??? (#305748) 1.408.065 Il Capitano (#396555) 1.400.771 Vajling (#674122) 1.148.495 poiuy (#11715) 1.146.821 Jajde vicces (#118588) 1.131.178 Vitam et sanguinem (#105501) 1.127.551 Csacsamó (#343460) 1.070.737 Aki az utamba kerüt bedarálom! (#393910) 648.089 |
Quote:
|
Sok - sok idő eltelt. Felértünk a tetejére, elértünk mindent. Legnagyobb ország, legnagyobb klán, legnagyobb ütések egyéniben, klánban... Jönnek a gondok, a motiváció...
Csak pár szám. 15,5 millió pont a klánnak, 36,6k hektár nekem, az első helyezettnek, 22,7k klánhírnév... Középiskolás, 15 éves kölyökként kezdtem. Most 31 vagyok, és sokan ugyanebben a cipőben járnak. Az életem nagyobb részében volt jelen a hódító, mint amennyiben nem. Mások már szuper családapák, anyák, megváltozott minden. Ebben a megváltozott időben elérte a klánt a motiváció hiánya, nem kellett figyelni, mert nem volt esély, hogy beüssön bárki is bennünket. Úgy gondoltam, itt az ideje oszlani. Fél év kellett csak hozzá. :) Megtörtént. Aki még játszani akart, mind egyet értett abban, hogy ezt más klánban kell megtenni, a Dragon oszlik. A kezdeti klánfelállásból már csak Wolfi és én maradtunk, de már mindenki több évet lenyomott. És jól. Senkit nem emelnék ki, mindenki remekül teljesített. Vesztes helyzetből felálltunk, nem is egyszer. Így úgy illik, hogy nem külső ellenfél győz le minket! Köszönöm mindenkinek ezt a sok évnyi élményt. Srácok, királyok vagytok! |
Gratulálok mindannyiotoknak azokhoz a teljesítményekhez, amiket az évek során elértetek! Nem emelek ki egyet sem konktéran, mert volt sok. Szép volt! Gratulálok!
|
Gratulálok Vityu!
Sok sikert skacok! :) |
Quote:
|
Quote:
Én is köszönök mindent az összes Dragonos klántagnak. Bevallom őszintén eléggé érzékenyen érintett a dolog még az utolsó pillanatokban is majdnem tettem be pénzt a raktárba:) de jobb ez így, talán még találkozunk:) de már csak egy másik klánban |
Gratulálok a sikereitekhez!
Szépen feladtátok a leckét, amit már megpróbálhat megoldani más klán is. :) Furcsa érzés, hogy a Black Dragon nincs a pontlistán... |
gratula..hmm jol sokáig ment a Dragon :D
|
All times are GMT +1. The time now is 08:47. |