![]() |
Quote:
Erre mondják: ha csöndbe lettél volna, bölcs maradtál volna volna... Pool, nem vagy álmos? |
Quote:
Te első generációs csúcsmodell:D:D |
Quote:
Quote:
- Minden csaló átkerülne anarchba, és mellé napi szinten olyanok, akik nem csaltak - Pár csaló megmarad, akik ügyesen csinálják (akár hosszabb távon is, bár előbb-utóbb úgyis rontanak, vagy megunják ált.), de nem raknak át (szinte) senkit, aki nem csalt A kettő között nem nagyon van járható út. Én az utóbbival értek egyet - ez van most is. És amúgy is: tök mindegy, hogy legális vagy sem, hogyha nem lehet szűrni. Ám mégis jobban hangzik, hogyha legális, ha már egyszer úgysem tudják szűrni... a sárdobálás is csökken tőle. Quote:
Mivel mindenki tudta, hogy csal, gondolom Ati rendesen ráállt, és figyelte, és így sem 1-2 nap volt, mire volt rá bizonyíték. Quote:
Nem akarnék nagyobb vitába (és kisebbe sem) belemenni. Egyszerűen pofátlannak tartottam, amit beírtál, hogy miért nem lehet őket anarchba pakolni (méghozzá azért, mert úgy tűnik nem vagy annyira otthon a témában), és arra reagáltam. Ennyi... |
Dus, részben igazad van.
Na de akkor legalizáljuk a jkszt is, mert azt is nehéz bizonyítani? Ugyanmár... Nekem miért nem jut eszembe sose máshoz belépni? Ilyen rossz játékos lennék? |
Quote:
Ha X2 és Z egybekelnek, a gyermekük már csak negyedrészt lesz zsidó. Lehet rossz példa, hisz a zsidó annál nemesebb, minél kevésbé zsidó, de azt hiszem érthető a példa. A 'nemesítés', ahogy Te nevezed nem más, mint hígítás. Ugyanígy a növényeknél. Van egy ősgén, amit ha mással kombinálsz, már nem telivér ősgén lesz, tehát hígított kakává válik. Szerintem. A gépekkel kapcsolatban igazad van, de nem vagyunk gépek. :) |
Quote:
|
Quote:
(több játékos 1háztartásból stb.) |
Quote:
|
Quote:
Olvass utána, tényleg nem akarok még többet a témáról beszélni, mert amúgy nem érdekel, csak az "őstulkot" gondoltam kijavítani egy kicsit:) Nemesítés semmiképpen nem lehet hígitás ebből induljunk ki azért. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem titok. Összekötöttem a barátnőmét az enyéimmel. |
Quote:
Nekem és a páromnak most ANARCH-ba kéne mennünk? Hisz bevallottam, hogy be szoktam nála lépni az orimba és Ő is nálam. |
Quote:
Ebben igazad is lehet, de akkor mondjuk két első generációs állat (ember,növény akármi) párzásából született utódot minek nevezzünk? Genetikailag ugye utód letrehozásánál a természet is a legjobb módszerekkel dolgozik:) (a lehető legjobb gének öröklődnek stb) De azért mondtam, hogy ne menjünk bele, mert egyrész bonyolultabb ez annál, minthogy minden elemét meg tudnánk érteni:D De kijelenteni valamiről, hogy az első generáció csúcs, a többi meg selejt futószalagtermék az nem kicsi ostobaságra utal. |
Quote:
|
Quote:
Nyilván nem lehet mindent szűrni, de ami egyértelmű, azért járjon már anarch és ne legalizáljuk. Én mindenesetre a lehetőséget sem adtam meg erre és tiszta lelkiismerettel alszom el éjjelente, úgy mint most is :) Jó éjt, jó vitát! szerk: Az utsó kommented magas labda :) de neeem, nem vagyok olyan, nem csapom le |
Quote:
Amúgy kicsit elbeszéltek Ricsi izébizvel egymás mellett, mert ő a más orijába lépkedésről hadovált, erret Te jöttél, hogy a csajodnál belépsz az oridba, az meg nálad az övébe... kicsit más tészta... |
Quote:
Győztél:) |
Quote:
|
Quote:
Az egymáshoz való belépkedés mindennek mondható, csak egyértelműnek nem... három kattintás, és máris be tudok lépni a klántagomhoz, anélkül, hogy kiderülne, hogy én voltam. Meg utólag is három kattintás... Persze, ez egy belépésre vonatkozik, ezt sem lehet hosszútávon ismételni, mert az azért már feltűnő. Nah, inkább nem koptatom feleslegesen a billentyűzetet. Tessék utánaolvasni, hogy hogy is működik az egész. Fél évig el lehet szórakozni vele, mire elkezded megérteni a dolgokat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ami meg az egymás orijába való lépkedést jelenti, ellenzem teljes mértékben. Az egy dolog, ha másnál belépsz a SAJÁT országodba, mert mondjuk nem otthon vagy. De hogy bárhol belépj bárki más országába, az számomra akkor is azonnal anarch, hogyha az a "más" az valakinek a barátja/barátnője/testvére/stb.. Attól meg teljesen ki vagyok bukva, hogy hatalmas erkölcscsősz 1/A-sok egymás országába lépkednek be, mondván, hogy "hát épp nem tud gépnél lenni, és ha nem lépek be, akkor elúszik XY áru, akkor meg nagy kár érné a klánt..." Ja, és erre a legjobb megoldás, ha turkálsz már országában. :D Anarch. Azonnal. Igen, érje kár a klánt! Akármekkora is az a kár! Mert a másik klánban nem lépkednek át egymás országába, és ha ott is ilyen szituáció van, akkor ott elúszik a pénz! Innentől kezdve nem egyforma eséllyel játszanak klánok, ezért én ezt CSALÁSNAK értékelem! Meg hogy a klánvezér beléphet mindenki országába. :D Akkor mi a különbség aközött, hogy én vagyok a klánvezér, és 9 másik országba lépkedek be, és játszom velük, minthogy én egyedül irányítok egy 10 fős klánt? Hát már nem sok a különbség... Mindkét esetben 10 külön e-mail cím kell, mindkét esetben 10 külön IP cím kell, mindkét esetben 1 ember elég a klán irányításához. Tényleg... Van egyáltalán különbség? Na ezért gyűlölöm a normált... A sok anti-csaló erkölcsmágus, akik üvöltve anyázzák a csalókat, azok ilyeneket csinálnak, sőt, ilyen javaslatokat tesznek, hogy ez legyen szabályos..... Éljen a normál! Blöe. |
Quote:
|
Quote:
hogy különbözteted meg, hogy én lépek be a saját orimba mástól vagy más lép be hozzám? mindegy.. nem rég történt, hogy klántársam orijába, vki ismeretlen épp egy támadás ideje alatt "betévedt".. most ilyenkor mikor vmi ... belép hozzád még rakjanak is anarchba?:) |
Quote:
|
Quote:
segítek_: 4 A játékba való belépéshez ezen az oldalon választhatsz egy felhasználói nevet és egy jelszót. Csak ezen adatok birtokában fogsz tudni a Hódítóba belépni. Ezen adatok titokbantartása a te feladatod és felelősséged. A regisztrációs szabályok elfogadásával kijelented, hogy teljeskörű felelősséget vállalsz minden olyan személy tettéért a játékon belül, aki a felhasználói adataiddal belép a játékba. A felelelősség másra semmilyen módon át nem hárítható, akkor sem, ha ezek az adatok bármilyen módon illetéktelen kezekbe kerülnek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha neked semmitmondóak a regisztrációs szabályok, akkor ne sírj, ha anarchba fogsz kerülni :) |
Quote:
biztos nem a kisujjából szopta ki..... Mivel az ország tulajdonosán kívül nem igen kéne "valakiknek" rendelkeznie a belépőadatokkal, ezért ANARCH... Na ezért nem vagyok oda a normálért..... "Véletlenül betévedt valaki egy másik játékos országába..." Na persze! :D Én meg hülye vagyok, és elhiszem, hogy ez totálisan szabályos! :D:D:D |
Quote:
Akik szídják a csalókat, de klánon belül össze-vissza belépkednek MÁS játékos országába, és amikor ezt szóvá teszed, hogy talán ezt nem kéne, akkor még te vagy lehurrogva.. Többek között ezért nem játszom normálban. Kicsit furcsa a hozzáállásuk. Más országába való belépés szerintük csak akkor minősül csalásnak, ha azt az ő ellenfelük teszi meg, és ebből nekik káruk van. Bezzeg ha ők lépkednek egymás országába, az teljesen normális.... Ezért mondom azt, hogy nem érdekel ki, kinek, miért, és hogyan lép be másik játékos országába. Repüljön anarchba, és kész. Majd itt megmutathatja, hogy kell több országot irányítani. |
Quote:
Ne értsd félre, nyilván látnám én is szívesen őket Anarchban, ám úgy gondolom (mint az már írtam is), inkább maradjon pár ilyen "kis" csaló, mintsem olyanok is sorra, tömegesen átkerüljenek, akik betartották a szabályokat (lásd: a barátomnál belépek a saját országomba, semmilyen szabályt nem szegtem meg) |
Quote:
|
Quote:
Az elvet ellenzem. Hogy ha mások lépnek mások országába, akkor az fúj, mocskos csaló, de azért az én országomban a haverom nyugodtan tegye vissza a tekit a paicra, nehogy bekopjon, vagy vegyen íjászt, ha jön felém a sereg.................. Utálom az ilyen hozzáállást. és a normálosok nagy része így gondolkodik. Ami másnál csalás, az önmagánál még belefér... EZT ellenzem a legjobban. |
Quote:
|
Másrészről, a súgóban ez áll:
Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Szövetségben vagyok, és nem mindig férek hozzá a géphez, ezért meg szeretném kérni a szövetségesemet, hogy időnként nézzen rá az országomra. Lehet ebből baj? Lehet belőle baj. ... magyarul aki így játszik, az ELŐRE tájékoztatva van, hogy országa anarchista csoportba kerülhet bármikor... Mivel ezt önszántából, előre megfontoltan VÁLLALTA az így játszó, ezért én úgy gondolom, hogy ha átkerül anarchista csportba az országa, EGY SZAVA SEM lehet! Másrészről a személyes véleményem az, hogy ez csalás, mert ELŐNYE van azokkal a szövetségekkel szemben, akik igyekeznek a legtisztábban játszani, és NEM lépnek be egymás országába.... Szerintem ez jogosulatlan előny, és simán járhatna érte az anarch! Azért nem jár, mert ha értesz a gépekhez, nem igazán lehet leszűrni, hogy ki kinek az országában járkál éppen... |
Quote:
Az más kérdés, hogy tőlem azt kapnál ezért. Pontosan azért, amit már többször leírtam. Jogosulatlan előny. Ha a tesóddal, akinek nincs saját országa, felváltva irányítotok egy országot, mondjuk amikor te otthon vagy, akkor te viszed, amikor te nem vagy otthon, akkor meg ő viszi, akkor könnyen felfedezhető, hogy te előnyben vagy az olyan játékosokkal szemben, akik bizony néha alszanak, dolgoznak, iskolában vannak, stb... Onnantól kezdve, hogy családtagoknak megengedjük, hogy egymás országát irányítsák, onnantól kezdve mi a különbség eközött, meg aközött, hogy mondjuk egy robot napi 24 órában figyeli az országodat... Semmi. Következésképpen olyan előnnyel játszol másokkal szemben, amely előnyöket nem te kovácsolod az országodnak. Ez pedig az én felfogásom szerint anarchhal büntethető lehetne simán. |
All times are GMT +1. The time now is 14:44. |