![]() |
Chris ötletével nekem csak annyi bajom van hogy értelmetlen és bonyolult lenne a megvalósítása...
|
Quote:
|
Quote:
A generálás pedig szerintem nem bonyolultabb, hisz az, hogy 0-val helyettesítesz valamit, vagy random számokkal, minimális különbség... |
De ha van két egyenértékű megoldás, de az egyiknek bonyolultabb a megvalósítása, akkor mi értelme van azt választani? Én ezt nem értem...
|
Quote:
|
Quote:
Az meg, hogy milyen számokat írjon be, volt rá több ötlet is... Egyébként így végig gondolva, mindkettő ötlet kicsit túlerősíti a törpét ha szöviben van, hisz az éplistáját nem lehet megnézni, és nem is kell mindig gépnél lennie, hogy távolba nézzen, így nem kell full sereget sem tartnia bent és innentől a törpét csak a tekizés teheti harcképtelenné, hisz nem fogsz neki menni még full sereggel sem egy olyan orinak, ami lehet, hogy 2x olyan erős mint te, de lehet, hogy a közeledben sincs... |
Quote:
|
Amúgy raki lopásokkal és egyéb módszerekkel itt is lehet ügyeskedni, akárcsak az elfnél egyéb módszerekkel, nem hiszem hogy túlerősítené.
|
Quote:
Amúgy nem kell hozzá nagyon szuper jó szövi, hogy távolba nézzenek...:) Szóval mondom, lehet, hogy így túl erős mindkettő féle verzió... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szóval mondom én, lehet, hogy ez így kicsit túl erős lesz... csak az a baj, hogy most én se tudok jobbat mint ez a két ötlet...:) |
Sztem a tolik elleni tükör vari túl erős lenne, bármiféle rakivédelem növelés meg többet ártana mint használna.
Amúgy ki lehet számolni ha kitartó vagyok a házakat, tanyákra, kocsmákra, templomokra lehet mondani egy minimumot, a bankok száma se okoz nagy fejtörést, meg a többi termelő épületet is meg lehet határozni csak kitartás kell hozzá:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nekem az az igazi bajom ezzel, hogy a legkezdőbb játékosok fogják csak megszívni ha random számos rendszer lenne, a többiek úgyis mindenképpen a legrosszabb esettel számolnak majd...
Ezért nem látom az értelmét a hazugságnak... |
Na igen, a másik meg h minden felmérésnél mást mutatna vagy ha többször is felméred akkor ugyanazt a hamisat? Meg tudjátok indokolni miért kell bonyolítani? Az elfnek is jól van a 0 mindenből mit szólnál hozzá ha kapnál valamit, de nem tudnád eldönteni h most ez a valóság és nincs fent a vari vagy fent van a vari és hamis a kép, ez egy olyan szöviben ahol nem tudjátok felmérni az elfet met nincs élezett toli galiba tud lenni.
|
Quote:
|
Ott van az hogy HA felmérik, de nem igazán értem ez hogy kapcsolódik ahhoz amit írtam. Az épületfelméréssel tisztában vagyok, azért írtam h akkor tudna problémát okozni a hamis gömb (nem 0-t mutató de ez csak elmnélet) ha valami miatt nem tudják felmérni az elfet.
Miért kell h hamis adatokat adjon meg, miért nem jó a 0? |
Quote:
|
Quote:
Amúgy lehet ezzel az egésszel meg kellene várni, hogy elfogadják-e a tekilopásos módosítást, mert szerintem annak a kimenetele változtahatna, azon, hogy milyen irányba kezdünk el gondolkodni a törpe fajivari esetén (itt nem a saját ötletemre gondolok, hanem erre a témára általában). |
Ha ezek megvalósulnának:
1, elf: nem lehet gömbözni, lehet éplistát készíteni, és tekizni (ha nem toli) 2, törpe: nem lehet éplistát készíteni, lehet gömbözni és tekizni 3, fél-elf: gyakorlatilag nem lehet éplistát készíteni, tekizni és tolizni, de szétütik 4, óriás: lehet gömbözni (ha nem varis) és lehet éplistát készíteni és tekizni (kicsit) 5, gnóm: akár gömb, akár éplista ellen védve lehet (attól függ, toli vari vagy hadi), és nem lehet tekizni 6, ork: bármit lehet csinálni, de a kockázatok és mellékhatások tekin...izé 7, hulla: (...) nagy vonalakban persze, de legalább mindenki védett valami(k) ellen, nem? |
8, ember: TUDJÁTOK!
|
de elf hadi törpe hadi és ork hadisok mint a torkosborz, olyat csinálnak mert lopható a tekijük, szóval azért óvatosan ezzel a védettek ez az ellen kijelentéssel... de ez más topic témája mondjuk...
|
Nem is úgy gondoltam, hogy teljesen védettek, hanem abban kicsivel erősebbek...
De tény: az elf seregét ki lehet találni, csak trükközni kell, az embert is le lehet ártózni, csak nehezebben, így a törpincs épületeit is ki lehet találni, csak nehezebben, az óriást és a gnómot is ki lehet tekizni, csak nehezebben, ésígytovább... De innentől meg az ork lóg ki a sorból, de az egy másik játékstílus (és topic) |
nem lóg ki az ork a sorból.
az ork sereget is ki lehet védeni, csak nehezebben. :D |
Halik!
Hát én feladtam az 5.oldalnál:) Quote:
Hát a piac-ötletet elvettem mert 1ház kell 1piachoz, és már megint nem a törpről van szó mert mindenkire vonatkozik és nem vari! Én a 80%os védelmet javaslom,de ez nem nagy szám... Legyen monjuk a régi varija,csak katonákra:P 10-15kör a katonák képzési ideje Túl tápos lenne?:) AVP |
érdemes végigolvasni az egész topicot. egész jó ötletek voltak.
|
Ok!
Majd ha lesz több időm!:) AVP |
Quote:
Már elnézést, hogy beleszólok,de inkább a törp varijáról kéne beszélni,nem pedig hogy a tolikat is gyengítsük meg így is csökken 100értékenként az akció hatásfoka! |
Quote:
és az elég ahoz hogy csak defenzive módon játsz szóval ij+toronnyal bevéded magadés termelsz a szöviednek, max pár támadó egység szövisegítségnek! |
Quote:
Hát nekem lenne egy elképzelésem: -óriás-szieszta varázslat legyengítése, csak variölésre kapjon 80%os védelmet teki maradjon 50% -gnóm legyen 80%os védelem -törpe legyen 80%,hogy alsóbbszinteken is "használható" legyen, és hogy kulcs-kulcs egyenlő legyen:) Így akor már nem lesz akorra hátranya a többi fajnak vagyis kiegyenlítettebb lesz a küzdelem:) Viszont akor a tolisoknak lesz vmi előnyük,de ha mindenkinek van kis tolija+tisztanlátás akor már tűrhető lesz. Vélemény? AVP |
Quote:
Elnézést hogy ennyit, beleszólok,de akor ha csökkentjük a toliknak a távolságát lényegében,akor a varisokét is! ha pedig így van akor pedig max 3körre lesznek a ahdiktól akik SIMÁN átmennek rajtuk!!! Ezért kell 4-5körről lopni! és 100pontonként csökken a hátékonyság! ha változtatni akarunk ezen a számon kell de max 50-re levinni!!! vagy nem lineálisan hanem mondjuk négyzetesen növekedne körönként, mert ha nagyon levisszük akkor közelre sem lesz jó tolvaj a tolvaj! mert 5helyezéssel fentebb lévő oritól csak 80-90%ot hoz csak el és 1el fentebb lévőtől pedig 90-95%-ot??? AVP |
a tolisok 8-10 körre is simán lophatnak. ha csökkentjük a tolik hatékonyságát a távolság függvényében, attól nem kell csökkenteni a varik hatékonyságát is.
az 50 pontonkénti hatékonyságcsökkentés meg egyáltalán nem jó ötlet. még így is nagyobb hekiken a tolik halottak már... ott már csak cselezéssel megy a tolizás, és pénzbe kerül neked is. mind1, ez más téma, ajánlom neked ezeket a topicokat is: A tekercs lopás hatákonysága: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=35 Tul erosek e a Tolis orik??: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=416 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pl.: 4-5milla pézért vagy 5-6K tekiért valszleg nem romboltatja mészároltatja le magát senki |
A Törpe fajhoz hozzászólva, igaz nem a varijahoz, mert arra most nincs 5letem
viszont - mivel a Törpék a legjobb építészek, és szeretnek a föld alatt is építkezni, a rengetéssel szemben lehetnének ellenállóbbak. Ez stílusos és illik a képbe, szerintem Tisztelettel. |
All times are GMT +1. The time now is 08:50. |