![]() |
de ha plusz 1 körrel nőveljük meg a kiléptetést az se gond akkor valaki meglátja a klánból hogy rájuk álltak szól a vezérnek vezér kidobál kv-kor jön a sereg a kiléptetés megkezdődött már csak 1 kör van kv előtt meg kidobálodnak az emebrek szintén nem üt semmit a klán :)
|
Ez igaz, ugyhogy nőhetne mondjuk 5körrel is... Lentebb ugyan nincs sok értelme, de még ott is 24kör a szöviből való kilépés. (nah azért persze hogy van, de nem ez a lényeg most)
|
Quote:
De hidd el, egyszerubb ha beirod, hogy nem tamogatod, a kotozkodes helyett... :) |
Quote:
|
Quote:
Tehát rátok állnak ->kirakás -> elindul a sereg -> körváltás -> csapódik a sereg -> kiléptél vagy pedig én tudom rosszul :) |
Quote:
|
Ha már ennyire az A a következő fejlesztési téma, akkor megkérdezném, hogy mik itt az ellenvetések.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sztem... |
Quote:
Különben várhatják, hogy beütnek. sztem |
Quote:
|
Quote:
A fordulás meg nem mindig lehetséges, de sztem ha megvalósulna a könnyített sokan otthagynák az A-t... Számomra érthető is, hogy milyen okokból |
Quote:
|
Quote:
Jó néhány játékossal beszélgettem mostanában skype, és eléggé lehangoló a véleményük A-ról, kb. 90%, ha tehetné, a lábát se tenné többet oda... |
Quote:
Építhető olyan klán, amit nem lehet beverni, minden más megmozdulás másik csoportokban is létezik probléma nélkül -nem értem, hogy miért kellene meghagyni egy olyan kiskaput, amivel gyakorlatilag a szervezési hiányosságokat lehet kiküszöbölni (kevés pénz otthon, üres országok... vállalja a következményeit, aki ezt választotta magának!). |
Quote:
- volt-e olyan néhány kirívó esetet leszámítva, hogy annyi pénz vagy egység nem volt nálatok, hogy szembe tudjatok menni? - volt-e olyan, hogy életképtelen országokkal termeltetek úgy, hogy nem tudtatok volna mit csinálni? - van olyan, hogy semmilyen elképzelés nincs arról, hogy mit tennétek, ha egy klán rátok állna? Ha ebből egy igen, akkor nagyon el fogok szomorodni... |
Quote:
Nálunk nincs ki-be ugrálás és míg én irányítom a klánt, nem is lesz... Innen valaki egyszer léphet le a bajok elől, többet nincs rá szükségünk... |
Úgy érzem, hogy mindenkinek adott a lehetőség arra hogy olyan klánt építsen ki, amelyik meg tudja védeni saját magát akár védekezve, akár támadva. Így még mindig nem értem, hogy miért lehet menekülni... És azt sem értem, hogy miért nem érdekel ez senkit.
|
Quote:
Tehát jó egy ilyen kiskapu...:) |
Quote:
A 3 koros klanbol valo kilepes tokeletes lenne erre szerintem. |
Quote:
|
Bármennyire is nem tetszik, amit írtam sokaknak, ha semmi más lehetőségem nem lenne---, mert : -10-ből 5 társam nem elérhető, - kiszedték az ijjakat, kiszedték a lovakat, -rossz napom van, - én nem érek rá, - szül az asszony stb--- én is simán kihasználnám ezt a dolgot...
Csak azért, mert egy klán ránkkészül, átépít, lovat képez/vesz stb. miért kellene akkor máris hagyni, hogy elvigyen rengeteg földet? Lehet érte elítélni, de igen, inkább 1% az újra belépésért, mint 10* annyi a becumizott ütésért... |
Quote:
|
Quote:
Vagy esetleg ne kérdezzem meg mindenkitől, hogy figyelj már, most jó neked, mert ha igen, akkor támadnánk... |
Esetleg ezt a problémát együtt lehetne kezelni a megfontolás alatt álló, klánvezér szerepét erősítő javaslattal. Úgy értem, hogy ha ott születik valami eredmény, és pl lehetőséget kap a klánvezér tagország beíjazására, akkor már nem kell ez a kiskapu egyáltalán.
|
Jó lenne, de a sok láma akik másként nem tudnak klánt ütni, meg támadást védeni, csak úgy hogy kidobálják a tagokat, azok sosem fognak mellette voksolni.
|
Quote:
|
Quote:
Lehet csavargatni a szavakat, a lényegen nem változtat |
Quote:
Csak az enyém érdekel, a tagok, akik játékáért vezérként felelőséggel tartozom... Egyébként, ha esetleg lesz 3-6-9-12-24 körös ki-belépkedés, engem az sem fog zavarni. Eddigi írásaimmal csak arra próbáltam picit rávilágítani, hogy milyen esetekben is lehet jó ez a lehetőség. Tegye mindenki a szívére a kezét, hogy kihasználná-e vagy sem, hogy ne bukjon a klánja X hektárt, ha semmi, ismétlen semmi más lehetősége nem lenne (most inkább ne kezdjétek el felsorolni a lehetőségeket, tegyük fel, hogy semmi más nincs :)) Nah, részemről kb. ennyi ennek a témának az írnivalója |
Quote:
Senki, ismétlem senki ne mondja azt nekem, hogy nem lehet benn tartani sereget azoknál, akik valamikor elérhetetlenek, hogy nem lehet a piaci árakat figyelembe véve sereget tartani otthon, és hogy csak és kizárólag életképtelen országokkal lehet termelni. |
Quote:
Nem tudom a részleteket, nem is érdekel, de ha ez megúszható lett volna 400 hekivel, nem teszed meg? Mert én a saját klánomnál bármikor... Maradok magam, ha lehet, engem nyugodtan üssenek, ne a többieket... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha nem muszáj, nem kell szépen meghalni sztem... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Itt stratégiázni kell és ha ezzel lehet a veszteséget minimalizálni, akkor miért ne? Persze amíg van ez a lehetőség... |
Quote:
javaslathoz hozzászólva.. Pool meggyőzött, hogy szükség van erre a módosításra..:) |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 00:13. |