![]() |
az elfeknél szerintem a tanya és a katiképzés a rés a pajzson , ha sokat akar termelni és ha nem eléggé figyel a katiképzésre akkor mindig van elég sok üres barakk is , 7-8 % vari tolis orkal még marad elég hely a barakknak , és ugye az is infó ha a tolik lebuknak , ha meg sikerül az éplista akkor úgy is látod hogy érdemes -e foglalkozni az adott elf orival vagy sem , ha érdemes akkor 7 kör és kész az elegendő barakk hozzá.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
orknál 18% ház 14%kocsma 9% templom raktár meg bankot nem számolom mert elhanyagolható :) 7500 hekin sok az elf számoljunk kb annyival :) fentebb 8% tanyát írtál az elfhez ami 600 tanya 7500 hekin amihez 9k ember kell.. és alá már nem nagyon tud mit tenni intézőbe .. hacsak nem a templomot, vagy kocsmát, de én a tornyot tenném.. 7500hekin kell kb 90k emeber nem tudom mennyi jön egy lopásra, de szerintem kilopható a tornyok egyrészéből az ember.. én már támadtam így, és bevált, de ha hülyeséget írtam, akkor nyugodtan javítsatok ki :) |
Quote:
De nyilván azért alakult ki itt ez a beszélgetés, mert az A-ban a legkönnyebb az elfeket beütni, és mindenki azt szereti :) Jah, és ha az embereket lopod ki, akkor ugye majdnem azonos pontról kell. Amivel ő lentebb megy, annak te a felével fentebb. Utána bontanod kell, hogy alatta maradhass. Mivel látom, nem tudod, hogy mennyi embert hoznál, így hamarabb kéne megcsinálni, akkor meg simán lereagálható. |
Ennyi offot fejlesztési témában már rég láttam. Jó lenne befejezni...
|
22 oldalt irtatok hogyan lehetne felpörgetni az 1A-t
egyszerü le kell zérozni mindenkit 200 hekira az 1A-ba:DD lesz ott pörgés föleg ha a 2-be éppen 1800-2000 heki környékén lépnek fel mielőtt egyesek lehurognának semmivel se roszabb mint amit itt pár ember ittyen ötletelt:D |
Quote:
Lehet hogy van olyan eset amikor beversz egy Elfet 59% barakkal mert pont nem figyel és kilopod az embereit, de asszem torony nélkül sok esetben kapsz vissza 5 sereget, aztán kezdheted előről az Elf ütősdit. |
Quote:
|
Sziasztok,
a sok off miatt a vége felé picit elvesztettem a fonalat... Én a valami mást kéne csinálni opcióra szavaztam. Szerintem az alapvető bajt a top-ban való üdülkélés jelenti, nincs semmi kényszer/cél, hogy onnan távozni kelljen, mint a többi szinten. Ilyenekre gondolok: 4000 kör után kötelezően szintlépés 5-be/szint újrakezdése/szk ha nem akarja a másik oriját fagyasztani. Az A-t már 3-szor csináltam végig, köszönhetően a klánomnak. 1szer gnómként harcoltam fel, 2-szer elfként fedezgetve. |
Quote:
|
Quote:
én speciel elf ott, és a tanya mehet nyugodtan a torony alá: - van szövetségi raktár - egy kis éhezés karcsúsít:D + van más fölös épületem is.... aki meg a tornyimból akarja kilopni a népet...hát az jó messziről kezdje és sok feles haverja legyen..:D és hogy ne legyen totál off: az pörgetné fel az A-t, ha mondjuk "akció"-t hirdetnél Ati, pl. aki márciusban lefordul az egyből 2 plussz szemet kap..:D én nagyon meggondolnám..:) |
Quote:
|
szerintem még nagyon sokan élnének vele. én is;)
bár nem tudom hogy játék szempontból mennyire lenne jó, de hogy lefordulnék az elfemmel az tuti |
én ezt valami kikötéssel támogatnám csak :) pl: aki régóta topba ül.. vagy aki 10k heki felett tud fordulni. mert aki felüt a top aljáig, ne kapjon már rögtön 2 + személyisget, ha amúgy is lépett volna :)
|
ezt a 10k heki felettit is támogatnám amugy;)
de tényleg, mert a toppot el lehet érni egy jó klánnal aránylag hamar, de 10-15k hekit nem eccerü összehozni. |
nyiss neki egy témát a megfelelő helyen;)
|
Quote:
|
Quote:
:):D Nahjó, de hátha;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na meg ha ez lenne, azt csinalnam, hogy nem B-bol forognek, hanem kitolom Remyt szkra, fagyasztom, fellepek B-bol, felutom magam mindig 10k hektarra, vagy barhova ami a limit, es folyamatosan +2 szemelyisegem lesz... Kb nekem is "erdekem" lenne, megis rossz otletnek tartom... |
Ezeket a mocsarakat szerintem már tökéletesen kifiléztük másik topicban.
Miért könnyítenéd meg a lépést A-ból ? Az is ugyanolyan csoport mint a többi, nem kihagyható, és igy van ez rendjén, meg ha kihagyható lenne, azzal csak megölnéd az A játékot, mintsem segítenél rajta. Azzal meg hogy emeled a B csopi fellépési maxát, mit érsz el? Talán nyersz fél évet és ismét ugyanott vagyunk...:) Lehet valamit variálni az A-n, de ezek szerintem nagyon rossz utirányok... |
dehogy lenne neked érdeked. most pont Te reagáltál kicsit túl hamar nem gondolod? Az hogy fagyasztod, azért az azt is jelenti, hogy onnantól Te nem termelsz a big gunnak csak veszteséget amig felütöd magad "bármeddig". Persze annyi pénzből biztos nem számít, de mitől nem fair valami, ha az összes játékos ugyanugy élni tud a lehetőséggel??
Vagy szerinted mitől nem fair? Mert meg lehetne magyarázni, de egyenlőre Te nem ezt tetted, hanem csak indulatból lereagáltál valamit ami neked nem tetszik |
Amúgy lehet nem hülyeség...aki az A-ban eléri a Top köreinek x számát, pl hasraütés 10k, annak legyen valami motivációja elhagyni a szintet, kapjon érte valamit, aki meg mégsem lép, az gondolom nem mocsarazni akar csak fenn :)
Pl: 1. Elvileg ha fordul lesz min 2-ese, akkor legyen könnyítésül az hogy top 30%-ot kelljen teljesíteni ismét, ne a számához függőt. (top 22, top 20...) 2. Kapnon plussz 1 restartot..., vagy ilyesmik :) |
Quote:
De amit hulyesegnek tartok, nem fogom tamogatni, akkor se, ha csak nekem jo mondjuk a hodban... Indulattol meg nagyon messze vagyok, miert lennek merges barmiert is? :) |
Quote:
(az 1es otlet amugy nem nagyon tetszik...) :) |
Nem vip kört irtam :)
Indoklás miért nem? :) |
1/A felpörgetéséről
Hali!
1A-ban a szint lelepeshez a 2B-s max heki 2x-s e legyen (2x2400=4800) es szemelyisegenkent 200 hekivel novekedjen 1 szem 4800 hektar 2 szem 5000 hektar 3 szem 5200 hektar 4 szem 5400 hektar 5 szem 5600 hektar 6 szem 5800 hektar 7 szem 6000 hektar 8 szem 6200 hektar 9 szem 6400 hektar 10 szem 6600 hektar 11 szem 6800 hektar 12 szem 7000 hektar 13 szem 7200 hektar Igy 2400 hektaron szethuzodnak a tobb szemelyisegek es mindenki tudja elvezni az 1A jatekat Vagy- 5.szint 1000 hektar 4.szint 2000 hektar 3.szint 3000 hektar 2.szint 4000 hektar es akkor az 1A nem valtozik :) |
Quote:
Ha azt nézzük, akkor igazán az lenne, hogy csak aki már tudja, hogy milyen előnyökkel járhat egy magasabb hektárról való fordulás, az menne fel addig, ameddig megteheti, folyamatosan leütve a kezdőket. Ha a forduláshoz szükséges minimum föld 1000 hektár lenne 5-ben, akkor szerintem ez negatívan érintené a kezdő játékosokat, legalábbis addig, ameddig ki nem alakul a csoport mostanihoz hasonló képe, csak 600hektárral magasabb top 30-cal. Szerintem rossz ötlet. A többi csoportról nem akarok megnyilvánulni. |
Quote:
Nem az 5-os 4-es 3-as 2-es csoportokrol van szo! Az 1A felporgeteserol! Minnel tobb embernek van kedve jatszani ott annal elvezetesebb mindenkinek. Sokan felnek felmenni! Elvezni fogja a jatekot 5-4-3-2-ben de ahoz,hogy forduljon az 1A-bol es beszerezze a kis kek 2-est vagy 3-ast ahoz a jelenlegi 8000 hektarra kell menjen sokuknak az teljesithetetlen. +minden honapban emelkedik kb 100 hektart :( Ha megfigyeled akkor mindig ugyanazoknak a jatekosoknak no a kek szamuk En fordultam mar az 1A-ban 2400 hektarrol is regen :) Igen az tul konnyu volt! |
All times are GMT +1. The time now is 03:24. |