Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ bejelentések mikéntje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=375)

Killer 01-23-2007 15:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68528)
Aki követi ezt a témát, annak fontos lehet a követlező állásfoglalás, ami elsősorban az itt felmerült kérdések tisztázására született:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1342

nagyszerű!!az én véleményemet 100%-ig tükrözi az állásfoglalás!:D

karesz6 01-23-2007 16:08

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 68531)
nagyszerű!!az én véleményemet 100%-ig tükrözi az állásfoglalás!:D

Én is örülök neki. :D Bár sztem erre páran rá fognak fázni. Egyszer már futottam bele olyanba hogy ütöttük egymást mint az ellennel mint a gép aztán irok neki hogy győzött és hogy legyen béke stb. Válasz: "Törölj" Ez már mondjuk nagyon rég volt.

/off ezt nem bírom megálni.: Meglett a kórélettanom jeeeeeeeee. Ez volt a legdurvább vizsga az egyetem alatt. :D:D:D:D :cool: off/

Pajki 01-24-2007 08:25

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 61694)
Azért én megnézném, ahogy az ilyen nagyszájuak nekiállnak egy szövinek. Én például a vezérrel már olyan 4500-5000 köre vagyok szövibe, nincs olyan mf(-ek) akik tartós károkat tudnának okozni.

pedig egy jól felépített MF igenis szét tud szedni egy szövit.ezt már tapasztalatból tudom

Remedy 01-24-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Pajki (Post 68881)
pedig egy jól felépített MF igenis szét tud szedni egy szövit.ezt már tapasztalatból tudom

Akkor tapasztalj meg egy picit :P

Valezius 01-24-2007 12:19

Quote:

Originally Posted by Pajki (Post 68881)

ezt én is megnézném! Nem akarod anarchban kipróbálni? MF vs szövi?
Jó móka lenne. :)

laci 01-24-2007 12:23

Most már abszolút offok vagyunk, de azért azt hozzátenném, hogy MF-től és szövetségtől függ. Természetesen egy tapasztalt MF simán szétszed egy tökéletesen kezdő szövetséget, és ezen kívül még elég sok árnyalat van, ahol azért a szövetség rendesen megszenved a MF-vel.

Viz 02-15-2007 17:20

Csak egy rövid kérdés Atinak:

Ugye ha két ori jkszel majd fél órára rá szöviznek ( miután mondom nekik, hogy nem jó ez így srácok ) majd folytatják a dolgot, természetesen egyértelmű bizonytéknak számít ugye?

laci 03-05-2007 09:55

Ha erős a gyanúm, hogy két ország egy ember kezében van, és egy csoportban, azt hogyan jelentem? Simán megírom levélben a supportnak, vagy van rá olyan bejelentőlap valahol, mint a JKSZ esetében?

Ati 03-05-2007 09:58

Quote:

Originally Posted by laci (Post 77927)
Ha erős a gyanúm, hogy két ország egy ember kezében van, és egy csoportban, azt hogyan jelentem? Simán megírom levélben a supportnak, vagy van rá olyan bejelentőlap valahol, mint a JKSZ esetében?

Az ilyesmit nem kell külön jelezni, amennyiben ez bizonyíthatóan így van, akkor kibukik az illető automatikusan.

laci 03-05-2007 10:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77929)
Az ilyesmit nem kell külön jelezni, amennyiben ez bizonyíthatóan így van, akkor kibukik az illető automatikusan.

Hmmm... köszi... akkor lehet hogy mégsem egy kézben van, bár fura, mert a két ország neve baromira hasonló :confused:

Ati 03-05-2007 10:04

Quote:

Originally Posted by laci (Post 77930)
Hmmm... köszi... akkor lehet hogy mégsem egy kézben van, bár fura, mert a két ország neve baromira hasonló :confused:

Ez semmit nem jelent, sok egyforma nevű ország van, akik direkt egyforma nevet választva lépnek szövire. Ettől még lehet 4 különböző ember.

laci 03-05-2007 10:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 77931)
Ez semmit nem jelent, sok egyforma nevű ország van, akik direkt egyforma nevet választva lépnek szövire. Ettől még lehet 4 különböző ember.

Így van. De ez egy elég jellegzetes név, és ráadásul két mf-ről van szó.

Mindegy, hogy téged idézzelek, "felejtős" az ügy, mivel konkrétumokat nem írhatok, ilyen virágnyelven meg nem tudom elmagyarázni az esetet ;)

Viz 03-05-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 74059)
Csak egy rövid kérdés Atinak:

Ugye ha két ori jkszel majd fél órára rá szöviznek ( miután mondom nekik, hogy nem jó ez így srácok ) majd folytatják a dolgot, természetesen egyértelmű bizonytéknak számít ugye?

Izé erre válaszolna valaki?:)

laci 03-05-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77934)

Szerintem igen, de ne tőlünk, egyszerű halandóktól várj választ ;)

Remedy 03-05-2007 11:25

Quote:

Szerintem egyertelmu semmikep, max gyanus.

Cassandra 03-05-2007 11:30

Quote:

Egyedi eset, de velünk az történt, hogy szövit akartunk létrehozni, de véletlenül MF-re váltottam és utána 72körig nem lehetett visszaváltani. Közben az akkor még nem szövimet megtámadták. Direkt rákérdeztem, hogy ilyenkor mit tudok tenni, gömbölgettem, stb. (ártani nem ártotam az ellennek, csak miután szövibe léptünk.) én erre azt a reakciót kaptam, hogy ha valóban szövizni akarunk, akkor ez nem JKSZ. A szövink hosszú időn át együtt volt és soha nem JKSZ-eztünk senkivel, csak hogy teljes legyen a kép.

Ui: Nekünk senki nem küldött üzit, hogy ejj-ejj ez csúnya dolog...

szamóka 03-05-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 77930)

Le merem fogadni, hogy a sorszámaik is meglehetősen közel vannak egymáshoz :)

Viz 03-05-2007 12:54

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 77945)
Egyedi eset, de velünk az történt, hogy szövit akartunk létrehozni, de véletlenül MF-re váltottam és utána 72körig nem lehetett visszaváltani. Közben az akkor még nem szövimet megtámadták. Direkt rákérdeztem, hogy ilyenkor mit tudok tenni, gömbölgettem, stb. (ártani nem ártotam az ellennek, csak miután szövibe léptünk.) én erre azt a reakciót kaptam, hogy ha valóban szövizni akarunk, akkor ez nem JKSZ. A szövink hosszú időn át együtt volt és soha nem JKSZ-eztünk senkivel, csak hogy teljes legyen a kép.

Ui: Nekünk senki nem küldött üzit, hogy ejj-ejj ez csúnya dolog...

Nem voltak együtt, csak miután megdübörögtettem öblös hangomat hogy, ejnye-bejnye nem kéne azért ezt, szöviztek.
A dologbna az a gyanús, hogy az egyiket beütöm, és mindketten elkezdenek gyilkolászni stb.
Majd szöviznek, ami legalábbis az én véleményem szerint egyértelmű.
Ha régebben szöviben is voltak, mfként ne akciózhassanak, mert nem kisebb előnyhöz jutnak így.
Igazából azért akartam Atit kérdeni, de valahogy átsiklott efelett:)

Cassandra 03-05-2007 13:03

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 77964)
Nem voltak együtt, csak miután megdübörögtettem öblös hangomat hogy, ejnye-bejnye nem kéne azért ezt, szöviztek.
A dologbna az a gyanús, hogy az egyiket beütöm, és mindketten elkezdenek gyilkolászni stb.
Majd szöviznek, ami legalábbis az én véleményem szerint egyértelmű.
Ha régebben szöviben is voltak, mfként ne akciózhassanak, mert nem kisebb előnyhöz jutnak így.
Igazából azért akartam Atit kérdeni, de valahogy átsiklott efelett:)

Mondom az enyém tán nem egyedi, de mindenesetre speciális eset volt.:)

Grabi 03-05-2007 13:04

topos egyértelmű csalást ami nem közvetlen ellenem irányult lehet jelenteni?

Ati 03-05-2007 13:07

Már jó régóta nem írtam ide, most megint írok pár gyöngyszemet.
  • Ha valakit megtámadsz sereggel, majd utána elkezdi tizedelni cserébe az embereidet, az nem jksz. Akkor se, ha azt állítod a bejelentőlapon, hogy nem ártottál neki sose. Látjuk, hogy de... ;)
  • Ha nulla darab tolvajod van, ember faj ellenére, akkor ne lepődj meg azon, hogy sok térkapu van nyitva rád egyidőben. Érdemes a faji súgót elolvasni, és a választott fajodnak megfelelően felépíteni az országot, nem teljesen random alapon.
  • Attól, hogy valakiről azt hiszed, hogy MF, még nem biztos, hogy valóban az is.
  • Ha a szövid ellen irányulnak az akciók, továbbra is a szövidnek kell jelentenie, nem neked.

Remedy 03-05-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 77967)
topos egyértelmű csalást ami nem közvetlen ellenem irányult lehet jelenteni?

nem, bar tervbe van egy jo ideje, hogy majd lehet vmikor....

Grabi 03-05-2007 13:30

köszönöm. remélem mielőbb változni fog

Remedy 03-05-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 36356)
No ráérő időmben erre is csinálok majd egy külön bejelentőt... :)

06-10-20, 16:38

Ekkor volt. Megkerestem neked. Nem lesz elsietve, az a tippem :)

Grabi 03-05-2007 13:37

akkor mentsem le az eseményeket, amit jelenteni szeretnék? vagy hiú ábránd? :)

Remedy 03-05-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 77978)

Ugy gondolom, hogy ezek mindaddig megusszak ezt, amig nem lesz ra bejelento.....

ps.: ugy nez ki pesszimista voltam :)

Ati 03-05-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 77978)

Lementeni mindig érdemes, ami akkor felmerült, az is itt van nekem félretéve az üzik között.

Grabi 03-05-2007 13:50

csak sajnos sokkalta több infot kell tudnod hozzá, hogy biztosan állíthass egy szabályszegést. és nem elég ha most elmentem a teljes ezen eseményeit. a régebbi infokat meg természetesen nem mentettem le: top helyezések, ahmeden egységek akkori fogyása mikor kell

laci 03-05-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 77947)
Le merem fogadni, hogy a sorszámaik is meglehetősen közel vannak egymáshoz :)

Viszonylag... 9k kölönbség van a sorszámuk között.

Synkel 03-06-2007 00:22

Quote:

Originally Posted by laci (Post 77984)
Viszonylag... 9k kölönbség van a sorszámuk között.

9k nem számít annyira közelinek. 9k-s különbséggel két szinten is lehet szabályosan orid... Nekem pl nem egészen 10k a különbség két orim között

laci 03-06-2007 07:11

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 78191)
9k nem számít annyira közelinek. 9k-s különbséggel két szinten is lehet szabályosan orid... Nekem pl nem egészen 10k a különbség két orim között

Ezért mondtam, hogy "viszonylag". Mindemellett ez egy szinten van, nem két különbözőn.

LotR 03-06-2007 10:26

eh mási kedvesn topicom, ahol jókat lehet nevetni..

Apropó Ati beleírta, hogy majd "ráérő" idejében...
Nos sztem nincs neki olyan, szal egyhamar ez a bejelentő nem fog elkészülni...
az is lehet sose:D

Ati 04-17-2007 11:20

Rég nem írtam ide, mert azt hittem, hogy már minden szitut leírtam, de csak nem. ;)

Úgyhogy NEM JKSZ, ha nulla darab varázslód, és nulla darab tolvajod van, majd ezek után többen is nekiállnak lopni. ;)

Ati 04-17-2007 11:21

Szintén nem bizonyítható a jksz, ha azzal írsz nekünk, hogy az illető üzenetben bevallotta, de nem akarod jelenteni az üzenetet. :) Nem világos, hogy akkor miért jelzed ezt felénk... :)

Vas 04-17-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88284)
Rég nem írtam ide, mert azt hittem, hogy már minden szitut leírtam, de csak nem. ;)

Úgyhogy NEM JKSZ, ha nulla darab varázslód, és nulla darab tolvajod van, majd ezek után többen is nekiállnak lopni. ;)

Alap:) Ki ne örülne egy kis potya bevételnek;)

Vas 04-17-2007 12:45

Írok nektek, de nem akarom jlenteni? Akkor meg miért írok?;) Éppen elég munkájuk van az adminoknak nélkülem is nem, ATI?;)

laci 04-21-2007 08:17

Ha két ország szövetségben van, aztán egyikük hirtelen egy kör alatt 7 sereggel hódít területet a másiktól, az szabályos?

Grabi 04-21-2007 10:24

én úgy tudom, ha szövin belül marad a föld/pénz, akármi az még belefér

Andrew 04-21-2007 10:25

Quote:

Originally Posted by laci (Post 89184)
Ha két ország szövetségben van, aztán egyikük hirtelen egy kör alatt 7 sereggel hódít területet a másiktól, az szabályos?

lehet, hogy összevesztek :D:D

Ati 04-21-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 89184)

Ha szövetségben vannak, akkor nem tudnak egymástól földet foglalni.

Hacsak nem valakit nagyon csőbehúztak, mert ilyet is láttam már, ment felé 7 sereg, és megigérték, hogy visszahívják a sereget, ha leszöviznek, ő meg belement.........

Ettől még természetesen beüt a sereg, és természetesen sereg visszahívására sincsen lehetőség.

All times are GMT +1. The time now is 10:21.