![]() |
Quote:
|
Quote:
/off ezt nem bírom megálni.: Meglett a kórélettanom jeeeeeeeee. Ez volt a legdurvább vizsga az egyetem alatt. :D:D:D:D :cool: off/ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jó móka lenne. :) |
Most már abszolút offok vagyunk, de azért azt hozzátenném, hogy MF-től és szövetségtől függ. Természetesen egy tapasztalt MF simán szétszed egy tökéletesen kezdő szövetséget, és ezen kívül még elég sok árnyalat van, ahol azért a szövetség rendesen megszenved a MF-vel.
|
Csak egy rövid kérdés Atinak:
Ugye ha két ori jkszel majd fél órára rá szöviznek ( miután mondom nekik, hogy nem jó ez így srácok ) majd folytatják a dolgot, természetesen egyértelmű bizonytéknak számít ugye? |
Ha erős a gyanúm, hogy két ország egy ember kezében van, és egy csoportban, azt hogyan jelentem? Simán megírom levélben a supportnak, vagy van rá olyan bejelentőlap valahol, mint a JKSZ esetében?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mindegy, hogy téged idézzelek, "felejtős" az ügy, mivel konkrétumokat nem írhatok, ilyen virágnyelven meg nem tudom elmagyarázni az esetet ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ui: Nekünk senki nem küldött üzit, hogy ejj-ejj ez csúnya dolog... |
Quote:
|
Quote:
A dologbna az a gyanús, hogy az egyiket beütöm, és mindketten elkezdenek gyilkolászni stb. Majd szöviznek, ami legalábbis az én véleményem szerint egyértelmű. Ha régebben szöviben is voltak, mfként ne akciózhassanak, mert nem kisebb előnyhöz jutnak így. Igazából azért akartam Atit kérdeni, de valahogy átsiklott efelett:) |
Quote:
|
topos egyértelmű csalást ami nem közvetlen ellenem irányult lehet jelenteni?
|
Már jó régóta nem írtam ide, most megint írok pár gyöngyszemet.
|
Quote:
|
köszönöm. remélem mielőbb változni fog
|
Quote:
Ekkor volt. Megkerestem neked. Nem lesz elsietve, az a tippem :) |
akkor mentsem le az eseményeket, amit jelenteni szeretnék? vagy hiú ábránd? :)
|
Quote:
ps.: ugy nez ki pesszimista voltam :) |
Quote:
|
csak sajnos sokkalta több infot kell tudnod hozzá, hogy biztosan állíthass egy szabályszegést. és nem elég ha most elmentem a teljes ezen eseményeit. a régebbi infokat meg természetesen nem mentettem le: top helyezések, ahmeden egységek akkori fogyása mikor kell
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eh mási kedvesn topicom, ahol jókat lehet nevetni..
Apropó Ati beleírta, hogy majd "ráérő" idejében... Nos sztem nincs neki olyan, szal egyhamar ez a bejelentő nem fog elkészülni... az is lehet sose:D |
Rég nem írtam ide, mert azt hittem, hogy már minden szitut leírtam, de csak nem. ;)
Úgyhogy NEM JKSZ, ha nulla darab varázslód, és nulla darab tolvajod van, majd ezek után többen is nekiállnak lopni. ;) |
Szintén nem bizonyítható a jksz, ha azzal írsz nekünk, hogy az illető üzenetben bevallotta, de nem akarod jelenteni az üzenetet. :) Nem világos, hogy akkor miért jelzed ezt felénk... :)
|
Quote:
|
Írok nektek, de nem akarom jlenteni? Akkor meg miért írok?;) Éppen elég munkájuk van az adminoknak nélkülem is nem, ATI?;)
|
Ha két ország szövetségben van, aztán egyikük hirtelen egy kör alatt 7 sereggel hódít területet a másiktól, az szabályos?
|
én úgy tudom, ha szövin belül marad a föld/pénz, akármi az még belefér
|
Quote:
|
Quote:
Hacsak nem valakit nagyon csőbehúztak, mert ilyet is láttam már, ment felé 7 sereg, és megigérték, hogy visszahívják a sereget, ha leszöviznek, ő meg belement......... Ettől még természetesen beüt a sereg, és természetesen sereg visszahívására sincsen lehetőség. |
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |