Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

monro 06-07-2006 09:04

Valaki segítsen lécci :)

Nem mindenkinek tudok privát üzit küldeni?
ui: Fegya neked szerettem volna :D

Steve 06-07-2006 09:11

Monro: ha nincs bekapcsolva a dolog akkor nem tucc! Nekem sem ha ez vigasztal;) :D

monro 06-07-2006 09:23

Quote:

Originally Posted by Steve
Monro: ha nincs bekapcsolva a dolog akkor nem tucc! Nekem sem ha ez vigasztal;) :D

Köszi :)
Nekem tudnál, de ez sem vigasztal :D
Mik vagytok ti TITKOSÜGYNÖKÖK? :D

Xeper 06-07-2006 09:26

2006-06-07 04:00:41 Big Gun (#2038) támadást indított " You are my destiny " (#2269) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1114 hektár földet.
2006-06-07 02:00:43 Keep Walking (#2571) támadást indított Irgum-burgum (#2590) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 79 hektár földet.
2006-06-07 01:00:43 Árnyékban Csavargó (#2576) támadást indított Az Ikrek jegyében (#2361) ellen, de a csatát elvesztette.
2006-06-06 00:00:56 Bonnie és Clyde (#2548) feloszlott.
2006-06-06 00:00:42 Didu szövetsége (#2560) támadást indított Magányos farkas (#2575) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 97 hektár földet.
2006-06-05 18:00:44 Didu szövetsége (#2560) támadást indított Magányos farkas (#2575) ellen, de a csatát elvesztette.
2006-06-05 14:00:45 Nyugodt világ (#2475) támadást indított Egyesült Bábelművek Közös Vállalat (#2580) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 331 hektár földet.

-Fegya- 06-07-2006 09:32

Quote:

Originally Posted by monro
Nem mindenkinek tudok privát üzit küldeni?
ui: Fegya neked szerettem volna :D

Bekapcsoltam.

Steve 06-07-2006 09:38

Xeper nem ugy volt hogy a friss eseményeket nem lehet beirni?:eek:

monro 06-07-2006 09:44

Quote:

Xeper nem ugy volt hogy a friss eseményeket nem lehet beirni?:eek:

Steve ez mitől friss ? :)
Esetleg a hajnali harmattól :D

Wanax 06-07-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by wand
Soesem mondtuk, hogy semmi közünk egymáshoz, talán pont ezért nem is támadjuk egymást..:)

kicsit régebben elveszett gyerek klánnál monro magyarázta el a fórumon milyen az amikor tőbb klán egy csapat..
szerintem ahoz képst mi még független életet élünk egymástól :)

Aham! fuggetlen elet... Eszak meg hamarabb tudja mennyi sereg megy feled mint te magad! Pedig fuggetlen eletet eltek, es kulon klanban vagytok! Eccer be ismered hogy ti sem vagytok tisztessegesek, utanna meg ti vagytok maga az artatlansag!
Ugyan mar Wand!!!

Wanax 06-07-2006 11:11

Ha mar az elejen regi idok csatai voltak bemasolva, meg volt is erdeklodes hogy mi mekkora, akkor ime egy regi esemeny!

ASUS7700 (#60911)
Föld: 22.100 hektár Katona: 0
Népesség: 297.212 Védo: 0
Foglalkoztatottság: 65% Támadó: 0
Pénz: 1.796.507.936 Íjász: 38.386
Étel: 284.400 bála Lovas: 3.294
Rúna: 84.439.343 rúna Elit: 238.410
Morál: 62 % Varázsló: 23.411
Katonai morál: 74 % Tolvaj: 16.401
Szövetség: --- Faj: Gnóm
Érték: 963.432 Helyezés: 1
2003-12-24 23
ASUS7700 (#60911) - 1 kör: 0 katona, 0 támadó, 0
íjász, 0 lovas, 415940 elit (Vérszomj) (5 tábornok)

2003-12-25 02:01:02 Sereged megérkezett ASUS7700
(#60911) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni
az országba!
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 1432 hektár földet,
ebbol a következoket kaptad:
113 ház, 99 tanya, 216 barakk, 10 ortorony, 1 kórház, 5 könyvtár, 12
raktár, 38 templom, 13 kovácsmuhely, 13 kocsma, 1 bank, 1
fatelep, 1 fémbánya, 909 üres terület, és más semmi.

Steve 06-07-2006 11:26

Quote:

Originally Posted by Ati
Szeretnék mindenkit emlékeztetni a fórumszabályokra: Hódítóbeli információ kiadása tilos.

A tegnap történt eseményekről, publikus eseménylista alapján lehet nyugodtan beszélni, friss eseményekről azonban nem, tekintettel arra, hogy ez a játékot befolyásolhatja.

Köszönöm.

És te ait másoltál, szerintem. Csak kötözködök, engem nem befolyásol főleg hogy még csak Bben vagyok...

Wanax 06-07-2006 11:29

Quote:

És te ait másoltál, szerintem. Csak kötözködök, engem nem befolyásol főleg hogy még csak Bben vagyok...

Ez nekem szolt? Mert a 2003-as esemenyek nem eppen frissek....

monro 06-07-2006 11:33

Quote:

Originally Posted by Wanax
Ez nekem szolt? Mert a 2003-as esemenyek nem eppen frissek....

Nekem szólt sztem,bár nem én másoltam be a ma hajnalit, csak megkérdeztem vajon mitől számítanak ezek frissnek? :)

Wanax 06-07-2006 11:38

Quote:

Originally Posted by monro
Nekem szólt sztem,bár nem én másoltam be a ma hajnalit, csak megkérdeztem vajon mitől számítanak ezek frissnek? :)

Nem ertettem hogy pontosan mire is vonatkozik. Kicsit faradt vagyok!

de a ma hajnalibol is tudok egyett reszletesen kommentalni... :P

Steve 06-07-2006 13:39

Wanax nem neked hanem arra amit Xeper irt és amit Monro véleményezett hajnali harmatként... egyszerű, nem?:)
Mert abszolute nem vagyok illetékes de azt ne mondjátok hogy ez nem friss infó;)

Senki 06-07-2006 14:51

figyelj, ha már hazaért a sereg, akkor tuti nem friss... :D szóval ebből már csak azt tudod meg hogy leverés történt :)

espanyol 06-07-2006 15:57

Tényleg mi van Kacsával?:)

wand 06-07-2006 16:06

Quote:

Originally Posted by espanyol

a fene tudja, lehet elkapta a madár influenza.. :D :D

monro 06-07-2006 16:56

Quote:

a fene tudja, lehet elkapta a madár influenza.. :D :D

Vagy a kis VUK :D

Zounok 06-07-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by espanyol

sztem meg csak nincs lé netre:) amúgy tuti ő lenne elől :)))))

aúú 06-07-2006 20:30

Quote:

Originally Posted by Zounok
sztem meg csak nincs lé netre:) amúgy tuti ő lenne elől :)))))

Volt anarchban úgy 12 orival, de megruháztuk, illetve amelyik oriját nem az szabin van és páran meg akarják még verni, ezért nem is jött vissza szabiról már régóta.

Senki 06-07-2006 22:57

Sajnos most itt kicsit beszólok a nagyérdeműnek, remélem nem lepnek el ezért a pirosak:
Csokibá már megjegyezte hogy a sárdobálás történik, de az nem jó dolog. Nem akarok hibáztatni senkit, rendben, ellenfelek vagyunk, de ezért még nem kell ellenségként is vislekedni, mindegy ki kezdte is el, az se jobb aki 'csak' folytatja a műsort. Kicsit kezdem unni (és szerintem velem együtt sokan mások is), hogy ahol csak előkerül az 1/A, ott a mekegő társulat, a lábremegő sosemalvó mekegőkkel baráti társulat és a félreértett természetű szkarabeusz neve alatt felsorakozott társaság tagjai rendszeresen egymásnak esnek, és a személynes sérelmek és sértődések, vélt és valós szabálysértések állítólagos vagy valódi bizonyítékait lobogtató viharos, értelmetlen szócsaták lepik el a helyet. Éppen most olvastam a klánpontlista rendezésének ötletéről szóló topicot, amit Ati pontosan azért zárt le, mert a megbeszélés vége már megint vádaskodásba fulladt. A szavazás számára nem meggyőző, de ahelyett, hogy esetleg meggyőztük volna, egymásnak estetek megint. Kérlek mindannyiótokat, hogy ha már veszekedni akartok, akkor azt egyetlen egy topicra korlátozzátok, és ne minden 1/A topic arra offolódjon el, hogy megint vagdalkozni kezdtek. Az menjen a játékon belül sereggel, vagy legalább csak egy erre való topicban és nem a kreatív javaslatok kárára történne ez. Remélem nem haragudtatok meg ezen amit írtam, de tényleg meghökkentő néha, hogy csodálkoztok, hogy az újoncok menni akarnak az A-ból a lehető leghamarabb.
:(

wand 06-07-2006 23:10

Quote:

Originally Posted by Senki
Remélem nem haragudtatok meg ezen amit írtam, de tényleg meghökkentő néha, hogy csodálkoztok, hogy az újoncok menni akarnak az A-ból a lehető leghamarabb.
:(

én nem haragudtam meg :) sőt még valahol igazat is adok, meg elnézést is kérek.
de valahogy képtelen vagyok megállni, hogy ne válaszoljak, ha már nekem címeznek dolgokat.. :)

Senki 06-07-2006 23:19

Quote:

de valahogy képtelen vagyok megállni, hogy ne válaszoljak, ha már nekem címeznek dolgokat.. :)

én is így vagyok egy sráccal. lehet a nyomát látni erre arra. igyekszem nem reagálni rá többet nyílvánosan, mert nem akarom felvenni a kesztyűt és nevetségessé válni. eleve ostobaság volt kikelni ellene és vérbefagyasztani egy javaslatoktól dús topicot. Ezért kértem bocsánatot, mert én is elkövettem azt a hibát amit ti, és mégis beszólok, hogy nem kellene.
ugyanakkor neked is meg kellene próbálni legalább nem reagálni, ha már a másik nem állja meg hogy ne kötekedjen. Valahol el kell ezt is kezdeni nem? :rolleyes:

Xeper 06-08-2006 03:12

okos enged... ki lesz az? :D

aúú 06-08-2006 11:58

Quote:

Originally Posted by aúú
És csodálkoztok, hogy sokan utálják az 1/a-t...

Szerintem most már sokan nem csodálkoznak, hogy miért utálják annyian az 1/a-t...

Alba 06-08-2006 13:24

Ezen nicns mit utalni.
Kicsit masok a feltetelek meg az erőviszonyok.
Ha valaki nem jatszik az Aba akkor sose talalkozik ekkora seregekkl enniy pénzzel meg ilyneket...
De hozza lehet szokni :)

aúú 06-08-2006 13:42

Quote:

Originally Posted by Alba
Ha valaki nem jatszik az Aba akkor sose talalkozik ekkora seregekkl enniy pénzzel meg ilyneket...
De hozza lehet szokni :)

Igazad van, anarchban a 2-on ritka az ilyen kicsi sereg...:D :cool:

Alba 06-08-2006 13:45

Az anarch az mas ...
A normal jatekban azert nehezebb elerni oda.Cska meg kell nezni hany orsazg van a normalban mondjuk 4000 heki felett meg mennyi az anarchba.:)

Foleg a penz teljesen értéktelen ott hiszen ritja az aki nem milliardokkal maszkal, a normal azert nem ilyen ...

aúú 06-08-2006 13:48

Quote:

Originally Posted by Alba
Az anarch az mas ...
A normal jatekban azert nehezebb elerni oda.Cska meg kell nezni hany orsazg van a normalban mondjuk 4000 heki felett meg mennyi az anarchba.:)

Foleg a penz teljesen értéktelen ott hiszen ritja az aki nem milliardokkal maszkal, a normal azert nem ilyen ...

Beszélgethetnénk az anarchról, de az egy másik fórum...:)

Viszont amit eddig írtam továbbra is fenntartom, a játékosok igennagy hányada utálja az 1/a-t és ezt mutatja az is, hogy mennyire aktívak azok, akik a mostani rendszer miatt fel vannak kényszerítve oda, hogy fordulni tudjanak...

Milán™ 06-08-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by aúú
Beszélgethetnénk az anarchról, de az egy másik fórum...:)

Viszont amit eddig írtam továbbra is fenntartom, a játékosok igennagy hányada utálja az 1/a-t és ezt mutatja az is, hogy mennyire aktívak azok, akik a mostani rendszer miatt fel vannak kényszerítve oda, hogy fordulni tudjanak...

Hogy lehet az A-t utálni?:)Én nmrég fordultam de alig várom hogy a máásik orimmal ismét A_ban legyek.Csak ahoz kell még 1hét:(De sok idő az.

Ati 06-08-2006 14:48

Quote:

Originally Posted by aúú

Szegényeknek játszaniuk kell. Jajjj, jajjj, jajj szegények... :D

aúú 06-08-2006 14:56

Quote:

Originally Posted by Milán™
Hogy lehet az A-t utálni?:)Én nmrég fordultam de alig várom hogy a máásik orimmal ismét A_ban legyek.Csak ahoz kell még 1hét:(De sok idő az.

Olvasd végig az elmúlt napok beírásait, szerinted, miért? Nem azt látják, hogy akár 10 barátjukkal is együtt tudnak játszani és izgalmas, többrétű csatákat vívni, hanem azt, hogy ez így csal, meg az úgy csal és ő ilyen sárdobálós, ő meg amolyan vízes állagú föld dobálós...

aúú 06-08-2006 14:57

Quote:

Originally Posted by Ati
Szegényeknek játszaniuk kell. Jajjj, jajjj, jajj szegények... :D

Te gonosz Te! :)
A többi szinten is kell játszani...:rolleyes: ;)

Serg 06-08-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by aúú
Olvasd végig az elmúlt napok beírásait, szerinted, miért? Nem azt látják, hogy akár 10 barátjukkal is együtt tudnak játszani és izgalmas, többrétű csatákat vívni, hanem azt, hogy ez így csal, meg az úgy csal és ő ilyen sárdobálós, ő meg amolyan vízes állagú föld dobálós...

Ez meg hozzáállás kérdése anno az első klánomat a barátaimmal alapítottam akkor is voltak a csúcson, akkor is mentek a beszólások de mi nem ezzel foglakoztunk!Hanem azzal hogy összeszedjünk fosztogatással ujrázásokkal annyi pénzt hogy tudjunk seregcserét csinálni az egész klánnál pedig akkoriban az ujrázásnál minimális pénz volt az orikban, jóformán csak a sergek eladásából volt többlet pénz és mivel ezen gondolkoztunk nem foglalkoztunk a nagyok vitáival.Én ugy látom ez ujonc függő mert nálam vannak ujoncok,sokmindent kérdeznek,de egyik sem kapcsolatos ezekkel a vitákkal szerintem nem is tudnak róla, ha van idejük játszanak :D

Arwyl szelleme 06-08-2006 18:27

Quote:

Én nem neked címeztem, szerettem volna ha az általam említett orik (nem létező?) gazdái válaszoltak volna...

Arwyl szelleme 06-08-2006 18:37

Abban látom a problémát, hogy az 1/A kis/átlag országai, klánja látják, hogy esélytelenek beleszólni úgymond a "nagyok dolgába". Így úgy vannak vele, hogy minek kínlódjanak. Ahogy tudnak lefordulnak és kész. És pont ez az oka annak hogy az említett 4k heki felett olyan "hézagok" vannak két akár szomszédos ori között is. Egyszerűen nem jönnek feljebb a többiek. Addig jönnek ami már elég ahhoz hogy teljenek a TOP30% körök.

wand 06-08-2006 21:25

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Én nem neked címeztem, szerettem volna ha az általam említett orik (nem létező?) gazdái válaszoltak volna...

akkor módosítanék: képtelen vagyok megállni, hogy nekünk címzett dolgokra ne válaszoljak.. :)

szóval miért pont az ő szavazatukra lennél kiváncsi?
nem tom feltünt e de összesen 13 szavazat volt az 500 db 1/A-s ból, ezen logikád alapján akkor több mint 480 ori gazdátlan.. :), pl ezek szerint Serg egyedül van a klánjába szintúgy mint CL.. :)
gondolod ha nem lenne gazdája, azaz pl mindet én vinném, gondot jelentene mindet beregelni ide és akkor nem szavazott volna mindegyik úgy ahogy én akarom?

tudod nálunk nem volt kiadva, hogy mire kell szavazni, aki akart az szavazott és arra amire akart. és lévén emberek vagyunk más vélemyényekkel nálunk nem is ugyanarra szavazott mindenki droid mód, csak mert a főnök azt mondta ..:)

Wanax 06-08-2006 21:35

Quote:

akkor módosítanék: képtelen vagyok megállni, hogy nekünk címzett dolgokra ne válaszoljak.. :)

nem tom feltünt e de összesen 13 szavazat volt az 500 db 1/A-s ból, ezen logikád alapján akkor több mint 480 ori gazdátlan.. :), pl ezek szerint Serg egyedül van a klánjába szintúgy mint CL.. :)
gondolod ha nem lenne gazdája, azaz pl mindet én vinném, gondot jelentene mindet beregelni ide és akkor nem szavazott volna mindegyik úgy ahogy én akarom?

tudod nálunk nem volt kiadva, hogy mire kell szavazni, aki akart az szavazott és arra amire akart. és lévén emberek vagyunk más vélemyényekkel nálunk nem is ugyanarra szavazott mindenki droid mód, csak mert a főnök azt mondta ..:)

Sőt a mi klanunkban meg senki sincs! :P
Nem az a luxus hogy egy klanban tobb orit vinni, hanem egy klanban egyet sem!

Arwyl szelleme 06-08-2006 21:42

Quote:

És miért csak te és Észak reagáltok? A többiek miért nem? Na ezért vagyok vagyok az ő véleményükre kíváncsi.

Mekkora esélyt látsz, hogy elmennek jövő 7 pénteken a talira? :p

wand 06-08-2006 22:03

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
És miért csak te és Észak reagáltok? A többiek miért nem? Na ezért vagyok vagyok az ő véleményükre kíváncsi.

Talán mert mi vagyunk reagálós tipusok? :D

egyébként újra megkérdem ami a fene közöd van hozzá, hogy valaki reagál e vagy sem?

1/A-ban 480 ori nem reagált, és 90% semmilyen talin nem volt..
hogy miért? talán mert nem érdekli.. talán mert nincs kedve.. talán nem is olvassa ezt a fórumot..talán csak nincs kedve hozzád hasonló emberekkel beszélni..
és akkor mi van?
ha érdekel a vélemyük írj mind a 480-nak zőldet és ha akarnak válaszolnak ha akarnak nem.

All times are GMT +1. The time now is 14:56.