![]() |
Valaki segítsen lécci :)
Nem mindenkinek tudok privát üzit küldeni?
ui: Fegya neked szerettem volna :D |
Monro: ha nincs bekapcsolva a dolog akkor nem tucc! Nekem sem ha ez vigasztal;) :D
|
Quote:
Köszi :) Nekem tudnál, de ez sem vigasztal :D Mik vagytok ti TITKOSÜGYNÖKÖK? :D |
2006-06-07 04:00:41 Big Gun (#2038) támadást indított " You are my destiny " (#2269) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1114 hektár földet.
2006-06-07 02:00:43 Keep Walking (#2571) támadást indított Irgum-burgum (#2590) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 79 hektár földet. 2006-06-07 01:00:43 Árnyékban Csavargó (#2576) támadást indított Az Ikrek jegyében (#2361) ellen, de a csatát elvesztette. 2006-06-06 00:00:56 Bonnie és Clyde (#2548) feloszlott. 2006-06-06 00:00:42 Didu szövetsége (#2560) támadást indított Magányos farkas (#2575) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 97 hektár földet. 2006-06-05 18:00:44 Didu szövetsége (#2560) támadást indított Magányos farkas (#2575) ellen, de a csatát elvesztette. 2006-06-05 14:00:45 Nyugodt világ (#2475) támadást indított Egyesült Bábelművek Közös Vállalat (#2580) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 331 hektár földet. |
Quote:
|
Xeper nem ugy volt hogy a friss eseményeket nem lehet beirni?:eek:
|
Quote:
Steve ez mitől friss ? :) Esetleg a hajnali harmattól :D |
Quote:
Aham! fuggetlen elet... Eszak meg hamarabb tudja mennyi sereg megy feled mint te magad! Pedig fuggetlen eletet eltek, es kulon klanban vagytok! Eccer be ismered hogy ti sem vagytok tisztessegesek, utanna meg ti vagytok maga az artatlansag! Ugyan mar Wand!!! |
Ha mar az elejen regi idok csatai voltak bemasolva, meg volt is erdeklodes hogy mi mekkora, akkor ime egy regi esemeny!
ASUS7700 (#60911) Föld: 22.100 hektár Katona: 0 Népesség: 297.212 Védo: 0 Foglalkoztatottság: 65% Támadó: 0 Pénz: 1.796.507.936 Íjász: 38.386 Étel: 284.400 bála Lovas: 3.294 Rúna: 84.439.343 rúna Elit: 238.410 Morál: 62 % Varázsló: 23.411 Katonai morál: 74 % Tolvaj: 16.401 Szövetség: --- Faj: Gnóm Érték: 963.432 Helyezés: 1 2003-12-24 23 ASUS7700 (#60911) - 1 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas, 415940 elit (Vérszomj) (5 tábornok) 2003-12-25 02:01:02 Sereged megérkezett ASUS7700 (#60911) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 1432 hektár földet, ebbol a következoket kaptad: 113 ház, 99 tanya, 216 barakk, 10 ortorony, 1 kórház, 5 könyvtár, 12 raktár, 38 templom, 13 kovácsmuhely, 13 kocsma, 1 bank, 1 fatelep, 1 fémbánya, 909 üres terület, és más semmi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de a ma hajnalibol is tudok egyett reszletesen kommentalni... :P |
Wanax nem neked hanem arra amit Xeper irt és amit Monro véleményezett hajnali harmatként... egyszerű, nem?:)
Mert abszolute nem vagyok illetékes de azt ne mondjátok hogy ez nem friss infó;) |
figyelj, ha már hazaért a sereg, akkor tuti nem friss... :D szóval ebből már csak azt tudod meg hogy leverés történt :)
|
Tényleg mi van Kacsával?:)
|
Quote:
|
Quote:
Vagy a kis VUK :D |
Quote:
sztem meg csak nincs lé netre:) amúgy tuti ő lenne elől :))))) |
Quote:
|
Sajnos most itt kicsit beszólok a nagyérdeműnek, remélem nem lepnek el ezért a pirosak:
Csokibá már megjegyezte hogy a sárdobálás történik, de az nem jó dolog. Nem akarok hibáztatni senkit, rendben, ellenfelek vagyunk, de ezért még nem kell ellenségként is vislekedni, mindegy ki kezdte is el, az se jobb aki 'csak' folytatja a műsort. Kicsit kezdem unni (és szerintem velem együtt sokan mások is), hogy ahol csak előkerül az 1/A, ott a mekegő társulat, a lábremegő sosemalvó mekegőkkel baráti társulat és a félreértett természetű szkarabeusz neve alatt felsorakozott társaság tagjai rendszeresen egymásnak esnek, és a személynes sérelmek és sértődések, vélt és valós szabálysértések állítólagos vagy valódi bizonyítékait lobogtató viharos, értelmetlen szócsaták lepik el a helyet. Éppen most olvastam a klánpontlista rendezésének ötletéről szóló topicot, amit Ati pontosan azért zárt le, mert a megbeszélés vége már megint vádaskodásba fulladt. A szavazás számára nem meggyőző, de ahelyett, hogy esetleg meggyőztük volna, egymásnak estetek megint. Kérlek mindannyiótokat, hogy ha már veszekedni akartok, akkor azt egyetlen egy topicra korlátozzátok, és ne minden 1/A topic arra offolódjon el, hogy megint vagdalkozni kezdtek. Az menjen a játékon belül sereggel, vagy legalább csak egy erre való topicban és nem a kreatív javaslatok kárára történne ez. Remélem nem haragudtatok meg ezen amit írtam, de tényleg meghökkentő néha, hogy csodálkoztok, hogy az újoncok menni akarnak az A-ból a lehető leghamarabb. :( |
Quote:
de valahogy képtelen vagyok megállni, hogy ne válaszoljak, ha már nekem címeznek dolgokat.. :) |
Quote:
ugyanakkor neked is meg kellene próbálni legalább nem reagálni, ha már a másik nem állja meg hogy ne kötekedjen. Valahol el kell ezt is kezdeni nem? :rolleyes: |
okos enged... ki lesz az? :D
|
Quote:
|
Ezen nicns mit utalni.
Kicsit masok a feltetelek meg az erőviszonyok. Ha valaki nem jatszik az Aba akkor sose talalkozik ekkora seregekkl enniy pénzzel meg ilyneket... De hozza lehet szokni :) |
Quote:
|
Az anarch az mas ...
A normal jatekban azert nehezebb elerni oda.Cska meg kell nezni hany orsazg van a normalban mondjuk 4000 heki felett meg mennyi az anarchba.:) Foleg a penz teljesen értéktelen ott hiszen ritja az aki nem milliardokkal maszkal, a normal azert nem ilyen ... |
Quote:
Viszont amit eddig írtam továbbra is fenntartom, a játékosok igennagy hányada utálja az 1/a-t és ezt mutatja az is, hogy mennyire aktívak azok, akik a mostani rendszer miatt fel vannak kényszerítve oda, hogy fordulni tudjanak... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A többi szinten is kell játszani...:rolleyes: ;) |
Quote:
|
Quote:
Én nem neked címeztem, szerettem volna ha az általam említett orik (nem létező?) gazdái válaszoltak volna... |
Abban látom a problémát, hogy az 1/A kis/átlag országai, klánja látják, hogy esélytelenek beleszólni úgymond a "nagyok dolgába". Így úgy vannak vele, hogy minek kínlódjanak. Ahogy tudnak lefordulnak és kész. És pont ez az oka annak hogy az említett 4k heki felett olyan "hézagok" vannak két akár szomszédos ori között is. Egyszerűen nem jönnek feljebb a többiek. Addig jönnek ami már elég ahhoz hogy teljenek a TOP30% körök.
|
Quote:
szóval miért pont az ő szavazatukra lennél kiváncsi? nem tom feltünt e de összesen 13 szavazat volt az 500 db 1/A-s ból, ezen logikád alapján akkor több mint 480 ori gazdátlan.. :), pl ezek szerint Serg egyedül van a klánjába szintúgy mint CL.. :) gondolod ha nem lenne gazdája, azaz pl mindet én vinném, gondot jelentene mindet beregelni ide és akkor nem szavazott volna mindegyik úgy ahogy én akarom? tudod nálunk nem volt kiadva, hogy mire kell szavazni, aki akart az szavazott és arra amire akart. és lévén emberek vagyunk más vélemyényekkel nálunk nem is ugyanarra szavazott mindenki droid mód, csak mert a főnök azt mondta ..:) |
Quote:
Sőt a mi klanunkban meg senki sincs! :P Nem az a luxus hogy egy klanban tobb orit vinni, hanem egy klanban egyet sem! |
Quote:
És miért csak te és Észak reagáltok? A többiek miért nem? Na ezért vagyok vagyok az ő véleményükre kíváncsi. Mekkora esélyt látsz, hogy elmennek jövő 7 pénteken a talira? :p |
Quote:
egyébként újra megkérdem ami a fene közöd van hozzá, hogy valaki reagál e vagy sem? 1/A-ban 480 ori nem reagált, és 90% semmilyen talin nem volt.. hogy miért? talán mert nem érdekli.. talán mert nincs kedve.. talán nem is olvassa ezt a fórumot..talán csak nincs kedve hozzád hasonló emberekkel beszélni.. és akkor mi van? ha érdekel a vélemyük írj mind a 480-nak zőldet és ha akarnak válaszolnak ha akarnak nem. |
All times are GMT +1. The time now is 14:56. |