![]() |
Grenhez:
- Nem vút semmi, a gyáva fírgek nem mertek elűbújni likjaikbúl. |
A nagyurat és családját illően köszöntöm.
Farkasnak pedig odaszólok menet közben: -Remélem igazad van! Bár amilyen gyávák nem zárható ki, hogy köröttünk osonkodtak az éjjel. Mejn egyél valamit aztán készüljünk. Hamarosan indulunk. |
P.sz. 3736, Arel 4. havának 01. napja, a Mithrill órája
Mindnyájan megreggeliztek, és összekészülődtök, majd a nagy úr kiadja az utasításat az indulásra.
Tegnap úgy mentetek, hogy Oler ment elöl, Iarwain és Capullo kétoldalt, a batár után közvetlenül Stancil, leghátul pedig Morel és Gren. Miután Capullo megsérült, Gren ment oldalt, Capullo, pedig a szekéren Morel mellett. Most milyen felállásban vágtok neki? |
Javaslom a nagyúrnak, hogy Oler menjen továbbra is elöl, Marek és Farkas a batár két oldalán, Capullo, Morel szekerén utazzon, Stancil a batár és a szekér körül lovagoljon hátrafelé is figyelve, jómagam pedig a batár hátulján ülnék hátrafele figyelve.
A nagyúrnak nincs kifogása a javaslat ellen. Indulás előtt összeszedem Iarwain cuccait és a szekérre rakom őket. -Majd kersünk egy templomot és odaadjuk valószínüleg egy papnak, hogy kerítse elő a rokonait- súgom Morelnek, aztán hozzáteszem - egy Uwel templomnak most kifejezetten hasznát vennénk. Elindultok ebben az alakzatban, körülbelül két órája lovagoltok már, mikor elkezd szakadni az eső, és napközép utánig abba se hagyja. Az eső olyan hirtelen áll el, ahogy rákezdett. Az ég továbbra is borús marad, és enyhe szél is fúj. Az út eseménytelenül telik. Nem álltok meg enni, csak néha tartotok rövidebb pihenőt, így elég jól haladtok aznap. Ennek ellenére sötétedés előtt sehol sem találtok szállást. |
Az eső kezdetekor köpenyt húzok és ha Iarwain cuccai között van akkor azzal beterítem Capullot és a szekéren lévő dolgokat. Találsz.
A sötétedés közeledtekor előre kopogok a nagyúrnak: - Nagyúr megálljunk éjszakára? Vagy próbáljunk tovább haladni hátha találunk egy fogadót? - A lovak meg emberek nem tudom tudnak-e haladni sötét, vagy fáklyafény, viszont a szabad ég alatt lehet nem lenne biztonság. Beszélni meg többiek, utána közölni velem, és én dönteni. Közben gondosan körbenézek milyen területen járunk. Továbbra is egy fákkal szegélyezett köves úton haladtok, ugyan azon, amin előző nap is. A táj nem túl változatos, gyakorlatilag, néhány tisztáson kívül, csak fákat láttok, nap közép előtt elhaladtatok pár tanya mellett. |
Miután körbenézten ismét a nagyúréknak szólok be.
-Szerintem menjünk még egy darabon, hátha akad egy tanya az út mentén. Ha a nagyúr szerint nem biztonságos a szabad ég alatt akkor kiváltképp tovább kell mennünk. Az út világosabb mint a környék, a lovak nem vesztik el. Fáklyát nem gyújtunk. Oler, Marek és Farkas soroljon be a két kocsi közé. Maldobrus jól lát előre én meg (feltelepszem a batár tetejére. ) nézelődök körbe. - A többiek is így gondol? - fordítja neked a nő. Az út valóban világosbb, de nem sokkal, mert a felhők közül csak alig-alig szűrődik át a holdfény. (Közvilágítás meg értelemszerűen nincs.) |
- Elíg nagy zajjal vogyunk, kocsi mög minden, ha valaki minket keres, biztos mögtalál. Szörintem luvak elűtt minjen fákylás, akkú látnak a luvak is.
- Mög kellett vúna kérdezni, azt a zsíros képű bélzsákot, a fogadúst, hogy vun e újabb fogadó az úton. - A fáklya túl jó célponttá tesz minket már messziről. A zajból csak azt tudják, hogy valaki megy az úton, de nem látnak minket tisztán. Fáklyával eléggé egyértelmű cél lennénk és mi nem látnánk kifelé. De ha a többiek akarják tőlem aztán gyújthatunk. Az a homokkő fejű disznó, meg úgyis azt mondta olna, hogy nincs, hátha még több pénzt sajtol ki belőlünk. - Ha kűn nem íccakázhatunk, akko tuvább köll menni. Ha tuvább köll menni, luvaknak látni köll. Ha luvak nem látnak, megbutlanak, oszt lesántúnak, oszt nem mögy kocsi sehuva, oszt kűn iccakázunk. |
A nő hangját halljátok a batárból:
- Látom nem tudni megegyezni, én javasol útról lehúzódni és letáborozni, földbe sülyesztett tábortűz csinálni, őrködni aszerint ki mennyire látni a sötétben. |
"Na én megmondtam" kifejezés ül ki az arcomra, szájam szeglete mosolyra görbül.
|
Megvonom a vállam és lekászálódok a batárról. Keresek valami kissebb tisztást, és a közepén a nekiállok gödröt készíteni a tűznek. (csatacsákánnyal, vagy ha van szerszáma valakinek akkor azzal) Aztán keresek köveket a tűzgödör köré. Szólok Stancilnak meg a többieknek, hogy keressenek száraz, vagy szárazabb fát. Nem találtok száraz fát, hacsak valamelyikőtök nem hozott magával.
-Javallom, hogy a batárt és a szekeret egymással párhuzamosan állítsuk fel az útra merőlegesen, a tűz két oldalán úgy 5-5 méterre. a kettő közé az úttól távolabbi oldalon kifeszítem a kötelem, úgy ember-ork térdvonal alatt kicsivel. A kötél két oldalára, úgy lépésnyi távolságban szabálytalan közönként kissebb gödröket mélyítek (egy két csapással, épp csak annyira, hogy a talaj ne legyen egyenletes) és pár követ is szétszórok a kötél körül. Aztán a kötélem belül a szekér mellett felállítom valakinek a segítségével a sátramat. Morel-t megkérem, hogy Capullo, had aludjon a szekerén, a cuccainkat lerakom a szekér alá. a köpenyemből és a Capullot takaró vízhatlan ponyvából fedelet eszkábálok a feje fölé. Szürkesőrényt kifogom és a szekér végénél kipányvázom. lecsutakolom kissé, majd adok neki enni és letakarom a lópokróccal. Kerítek pár vizesebb ágat amikből könyöknyi egyenesebb darabokat vágok (amennyit csak lehet és megkérek valakit hogy segítsen) a két végüket kihegyezem és a kötélen kívül és belül is leszúrom őket heggyel kifelé. Valamint a szekér és a batár külső oldalán. Ezzel remélem úgy másfél óra alatt végzek aztán eszek valamit. Megkérdem Morelt, tud e valami felriasztó bűbájt és megkérem, hogy kötözze át az arcom. Utánna "meghívom", hogy a sátramban felváltva alva töltsük az éjszakát, míg egyikübk figyel. A többieknek szólok, hogy sztem próbálják megerősíteni a "vár" út felöli részét is hasonlóan, de több kötelem nincs. |
Segítek ott ahol tudok (pakolás, ásás, stb), főleg az erőt igénylő dolgoknál, mert nem szeretem a pepecs, kézügyességet igénylő melót.
Úgy mondom, hogy mindeki hallja. -Ín nem látuk az urrumig sem setétben, de ha lösz valami gyanús mucorgás, akko íbresszen az űr bátran. A pakolás után eszem egy keveset (nálam mindig a reggeli a legerősebb adag) és gyakorlok fegyvereimmel meg általános testedzést tartok (ezt mindig komolyan veszem, ha tehetem sose hagyom ki). |
Továbbra is az élen lovagolok. Kicsit kényelmetlen így nyereg nélkül, de hát sok választásom nincs. Esőben köpenyt húzok, sötétedéskor fáklyát gyújtok, támogatom a jó ötleteket, és ez alapján is cselekszek.
|
Amikor megállunk Bocit Szürkesőrény mellé pányvázom. Capullo aludhat a szekéren. Gren és Capullo sebeit átkötöm. Aztán felállítom a saját sátram. A ládámat a sátramba teszem.
Felriasztó bübájt nem tudok és van saját sátram ezért Gren meghívását megköszönöm ,de visszautasítom. Elöveszem a korábban csomagolt élelmemet a vacsorához. A második őrséget válalom és mivel idekint veszélyesebb, azt javaslom legyen ismét kétfös őrség. Két embert nem olyan könnyü elintézni. |
Fontos!
Z beteg lett, Arwyl nem ér rá most, Mike már egy hónapja nem járt erre. Bevállaltok-e egy csatát az ő karaktereik tevőleges részvétele nélkül? (Érthető okoknál fogva a saját "szörnyeimet" nem akarom én leverni az ő karaktereikkel, persze ha nagy gáz van a karijaik közbelépnek, de ha nem muszáj inkább nem).
Massza Rex és Theros igennel szavazott. Arwyl mégis ráér Chaosnak sincs kifogása ellene Várom a többiek véleményét is! Lehet javaslatokat tenni az időpontra! Én: 18.30 után jó szombat kivételével (akkor iskolában vagyok) bármelyik nap Chaos: 18.30 után bármikor, kivéve ma (csütörtökön). Massza Rex: 18.30 után bármikor lehetőleg 22-ig bezárva, kivéve hétvégén. Enkidu: A harcot lejátszhatjuk bármikor este, csak ne ma (pénteken), ill. ha ma játsszuk, akkor lehet, hogy csak a végére érek ide. Pettyes: 18:30 után nekem is jó lesz tulajdonképpen bármikor. Talán jövőhét kedden nem! A harc hétfőn este lesz 18.30-tól 22.00-ig (feltéve ha nem lesz ellenvetés). |
Természetesen én is segítek mindenben amiben tudok,illetve amire megkérnek.Én vállalom az első őrködést,bár el kell árulnom mindenkinek valamit!Nem tudom hogy történhetett,de mint tudjátok én az éjszakai őrködés alatt kint voltam végig a batárban még a fogadónál és úgy terveztem hogy egész éjszaka fent leszek,s így előtte pihentem még nappal.Reggel viszont arra ébredtem,hogy aludtam.Ez kicsit hülyén hangzik,de velem még sosem fordult elő,hogy csak úgy elaludtam volna ha nem akarok,márpedig akkor megtörtént.(amúgy benne vagyok egy esetleges harcban a többiek nélkül is)
|
Ha esőre áll az idő, akkor szekér alá. A legjobb lenne az Úr kocsija (ha lehet oda honnan tudod meg, hogy lehet-e? megkérdezed a nagyurat? ) mert az erősebb. Ha nem lehet, akkor a másik alá, hogy ne ázzak.
Ha nem lesz eső várhatóan, akkor minnél közelebb az Úr kocsijához, de lehetőleg a belső oldalon, kerék mellett. A szél már nem fúj, de az ég még jócskán felhős, nem tudod pontosan megállapítani lesz eső vagy nem. A pozíció: A zsákban van minden dolog, abból nem pakolok ki, illetve csak addig, amig ki nem veszem belőle ami kell, utána komótosan visszapakolok bele. A páncél és a fegyverek egykupacba hevernek melletem (jobb oldalomon). (a láncos buzga és kispajzs kivétel, az összekötve pihen a zsák mélyén) A zsák beloldalon fekszik, én meg e két kupac között alszom, általában az oldalamon, valamelyik kupacra felé fordulva. (pokróccal takarózom, ha nagyon hideg van, akkor bundával) A három lehetőség közül hol aludj melyiket választod? |
Hozott valamelyikőtök száraz fát magával a tűzrakáshoz?
|
Mivel még nem derült ki számomra, hogy van-e alfőnök, ezért az Úr-tól kérdezem meg.
-Nagyúúú. Löhet esni fug az íccaka, befeküdník a kocsi alá, mög ne ázzak. Ha meg a russzarcúak jönnínek az sötét leple alatt, akkó meg izibe védhetném is az ajtút. - Ha nem lenni nehéz onnan kimászni ha baj van, akkor rendben lenni. - Fírge vagyuk, mint a gyííík, Nagyúúú. Ha megengedi, akkor alá költözöm, nem szeretem az esőt. Becuccolok a kocsi alá, a fejem lesz a tábor felé, vész esetén négykézlább gyorsan kimászok előre, aztán felfegyverkezek a fejem melleti kupacból. Páncélba csak akkor kezdünk búni, ha nincs közvetlen veszély, pl ha őr ébreszt, hogy valami gyúnas mozgás van. |
Marek az őrködésről ezt mondja:
- Szégyenkezve be kell vallanom, hogy én is elaludtam tegnap őrségben... ha másokkal is mind ez történt, lehet, hogy mágia vagy altatószer okozta? Mindenesetre most mindent megteszek, hogy ne aludjak el, és kezdem az őrséget. Tehát: 1. örség: Gren és Marek és Malbordus 2. örség: Morel és ..... (még kell valaki, ha egyet értetek Morellel, hogy 2 őr kell) Capullo, és Farkas nem vállalt örséget. Marad Oler. Felhívom a figyelmeteket, hogy nem raktatok tüzet (eddig még senki nem jelezte, hogy lenne nála száraz fa), és csak a felhők közt átszűrődő holdfény ad némi világosságot. |
Hamarosan (vagy ma vagy hétfőn) új játékos csatlakozik a csapathoz. Pettyes lesz az, a színe Purple (Deni visszamondta a részvételt, így ez a szín szabad lett).
|
Megnézem tudok -e némi tüzet gyújtanni azzal a fával ami van a környéken a tüzszerszámom segítségével. Ha nem sikerül nem eröltetem. Inkább nekilátok és eszek. A környéken lévő fa eléggé átnedvesedett, így nem tudod meggyújtani.
Szólok Olernek ,hogy mivel más nem maradt együtt örködünk az este második felében. Mareket pedig figyelmeztetem ,hogy ne aludjon el mégegyszer örségen. Ez után visszavonulok aludni. |
Fontos!
A harc hétfőn este lesz 18.30-tól 22.00-ig.
|
Aki még nem írta meg, hogy hol alszik, aki örködik az pedig hol örködik, és hogyan (járkál, egyhelyben ül, stb), az sürgősen tegye meg!
Vegyétek figyelembe, hogy Gren milyen "erődítményt" (kötelek, gödrök, karók, stb) épített a tábor köré! Ha én találom ki helyettetek, nem biztos, hogy jobban jártok... :D :rolleyes: |
Még mindig nem írtátok le, amit fentebb kértem... :(
Éjközép elmúlt már jócskán, és Morel van örségben, mikor arra lesz figyelmes, hogy egy-egy tábortűz nagyságú tűz gyullad ki a batár tetején, és Morel sátrán. Morel feltehetően kiabálni kezd, egy kör mire felébredtek. A tűz közelében lévő lovak nyugtalankodni kezdenek. Ki mit tesz? |
Én járkálgattam össze vissza,gondolom én is észreveszem a tűzesetet.
Nem voltál örségben. |
Karddal kivágom azt a részt amelyik a legközelebb van a ládámhoz és kihuzom onnan. Közben folyamatosan kiabálok a többieknek.
Sikerül, de közben a ruhaujjad meggyullad. |
Kezdeményezési sorrend:
Theros én Pettyes Aúú Massza Rex Arwyl Chaos Enkidu |
Egy kis emlékeztető a terepről...
Quote:
|
Tartsuk be a kezdeményezési sorrendet, ha lehet!
|
(fogalmam sincs, hogy észrevettek-e..., gondolom itt még azért távol vagyok, mert a tábort úgy max. 40m-ig közelítem meg egyenlőre!!!) A tábor felé haladok és tisztes távolságban megállok tőle! A látásom váltogatom a rendes és infralátás között és pásztázom a területet, miközben íjjamat készenlétben tartom! Megállok Foltossal a kellő távolságban és körbenézek, biztonságban vagyok-e, mikor meglátom a tűzet a táborban! Érzékszerveimre is különös figyelmet fordítok!
Az úton közeledsz? Természetesen aaz úton haladok, nyugodt tempót diktálva és mivel éjközép van ezért sűrűn használom az infralátást is, így, ha csak nem leplezték a testi hőjüket a támadók, illetve a táborozók, akkor jól kivehetőek számomra , kivéve tán, aki a tábortűz körül aludt, illetve egészen addig, amíg kinem gyulladnak a tüzek! Tábortűz nem volt. Innen egyelőre csak a táborban lévőket látod. Akkor egyenlőre "csendben" maradok, meglepetés emberként majd közbelépve a harcba, illetve felmérném támadóikat/támadóimat a későbbiekben! A lehetséges támadókat nem látod. |
1. kör
Azonnal felkapom a rövidkardom,másik kezemmel próbálom kidörzsölni az álmot a szememből,majd a ügyesebbik kezembe veszem a nyílpuskát.Pásztázom a terepet,hogy 50mes körzetbe látok e idegen alakot.
Mintha látnál valakit kilépni egy fa mögül, ekkor egy lángoszlop csap fel előtted, de elég gyors vagy hogy kitérj előle. Akkor várok! Egy pokrócot leöntök egy tömlő vízzel, aztán azt felpakolom a batár tetejére, majd felugrok rá, hogy lenyomjam és eloltsam vele a tüzet. Ez eltart két körig. Farkas lassan tér magához, majd felméri a terepet, és keresi az ellenséget, miközben előveszi a fegyvereit. Eloltom a kezem. Aztán a sátram égö részeit megpróbálom olyan helyre juttatni a kardommal ahhol nem okozhat kárt. A tábortűz helyére vagy az útra. Az anyag gyorsan ég, így mire eloltod a ruhaujjad már szinte az egész sátor ég, valamennyire sikerül arrébb löknöd az anyagot az út felé, viszont a ruhaujjad ismét meggyullad. Marek a hátasok felé igyekszik, hogy megnyugtassa őket. Stancil pánikba esve a szekér alá bújik. Következő kör! |
2. kör
A jobbik kezembe veszem a kardom és elindulok arrafelé ahol láttam az alakot.
Ehhez meg kell kerülnöd a batárt, amit csak az út felöl tudsz, ugyanis a másik oldalon kötél, van kifeszítve és hegyes karók vannak a fölbe szúrva. Köv kör elejére odaérsz. Mikor kiérsz a batár mögül egy tűzlabda közeledik feléd, nem sikerül kitérned előle 4 Fp. Közben a batár fölött 5 méteres körben tűzeső kezd esni, Aúú: 2 Fp, viszont a batár máshol is meggyullad, sőt a ruhád is. Farkas ruhája is lángrakap, és 5 Fp sebzést szenved el. Amikor látom, hogy lassan elég a tábor, leszállok Foltosról bemegyünk a fák közé és így közelítjük meg. Morel kis szekere felöl közelítünk, de a fák között haladunk! Az íjjam készenlétbe, pásztázom a tábort és a környéket is! Aúú-nak még tart az előbb megkezdett cselekedete. Hangosan szitkozódok, és ha nem tudom csapkodással eloltani a ruhámat, akkor meghempergek. Utána ha nincs még harc (látható ellenfél) akkor páncélt öltök és leöntöm magam vízzel közben vadul forgatva fejem keresem az ellent. Ez az egész kb két körig eltart. Egy -a hintó közelében lévő- fához kötöttem ki a lovamat, és oda is telepedtem a fa tövébe. Miután felijjedtem a csatazajra a nyílpuskához kapok, és magamhoz veszem, és nézek körbe merről jött a támadás... A tűzgolyókat látva azonnal leadok abba az irányba egy lövést, amerről sejtem hogy jött, ezután mozgásba kezdek, nehezebb cépontot adva a támadóknak. Újratöltök, közben próbálom felderíteni a támadókat a társaimról is próbálok információt szerezni. (Ki merre van, ki sérült meg súlyosabban, esetleg figyelem őket merre mozognak hátha ők már tudják merről, kitől jött a támadás) Kívül vagy a barikádon, nem nagyon látsz be, de látod, hogy nagyúr a batár tetjén oltja a tüzet, Marek elmegy a lovak felé, az elf elmegy melletted, kicsit később Morel is, közben azt hallod, hogy Farkas káromkodik: -A rohadás álljún belítek, gyávi fírgek, tulnátok csak ide a rusnyi pofátokat, letípni lábatukat és azzal vernílek agyon titeket. A ragya verní ki pofátukat, a lepra bújna belítek, esne ki összes fugatok, egy kivételível, az meg fájni mindig... Grenről és Capulloról nem tudsz semmit. Miközben eloltom a kezem megkerülöm a szekeret. Elöremegyek az úton 10 métert, majd a tábor körül körbe kezdek haladni óvatosan lopakodva, rejtözködve és a környezetemre alaposan figyelve. A kardom és a hárító tőröm készenlétben van. Köv kör! |
3. kör
Továbbindulok abba az irányba,ahol az alakot láttam és amikor látom hogy elém lép megkérdem tőle hogy mit akar tőlünk,majd ezzel rá is támadok...
Felé lendíted a kardod, de ő kitér, majd támad is egyből vissza is támad, és megsebesít (10 Fp) Közben a másik alak egyre hátrál, és a tűzgolyó is el kezd hátrálni vele, és eltalál hátulról 5 Fp, valamit a ruhád a hátadon meggyullad. Petteys: ahogy közelebb érsz jobban megtudod figyelni a tábort, viszont a szembelévő erdősávot valamelyest takarja a batár, és a szekér. Kb. 20m-re a tábortól hagyom Foltost a fák között és egyedül folytatom tovább az utam! Mivel arról az oldalról, amelyikről érkeztem, illetve amelyiken haladok még nem láttam senkit, ezért folytatom a tábor eleje felé az utamat! Ekkor kivágódik a batár ajtaja, ami nagyot csattan Farkason (nem lesz bajod tőle, csak meglepődsz), majd egy sikítozó gyerek esik ki az ajtón, a nő utána kap, de a rés kicsi, nem tud utána menni. Érthetetlen nyelven kiabálni kezd, közben a gyerek a tábort megkerülve északi irányba futni kezd az erdő felé. Pettyes: a gyerek pont feléd fut. Leugrom és utána iramodom, hogy elkapjam. Utána vetődsz, ő fut, ahogy bír, aztán egyszercsak valami nagy sötétség vesz körül téged, és a gyereket is. Majd ez pár szívdobbanás múlva szétoszlik, és a földön hasalva tapasztalod, hogy a gyerek sehol sincs. Bekiáltok a kocsiba a feleségemnek, hogy segítsen megtalálni, majd becsukom a szemem és elkezdek hallgatózni. A nő oda megy melléd, és mond valamit, amit a többiek nem értenek. Miután magamhoz térek a meglepetésből, utána kiálltok: -Így setétben látú minjen utána, mielűtt iltűnik. Nem tudom merről jövök, de ha északról és a gyerek felém fut, akkor elrejtőzködöm és megvárom, amíg közel ér! Te is látod, amit e batár tetején lévő férfi a gyerek után vetődik, majd valmai sötétség ereszkedik rájuk, amin nem látsz keresztül, majd a sötét eloszlik, de a gyerek sehol. -Dartun fekete seggíre nem lösz ez így jú! (követem a nagyúrt) Rohanok az elf és Morel után, közben pedig a nyílpuskát a hátamra "dobom" és a karomat veszem elő. Morel folytatja, amit elkezdett. Köv kör! |
4. kör
Amikor látom hogy kigyulladtam,elkezdek futni,majd bukfencezve,vetődve próbálom eloltani a ruhámat.Ha elég gyors vagyok akkor leszúrom a rövidkardomat annak a fának a tövébe,amelyikre fel akarok mászni,ha nagyon gyorsan tud követni,akkor megfordulok és a kardommal próbálom vele felvenni a küzdelmet.
Utánad súlyt, és eltalál (4Fp), majd ő is elkezd hátrálni a másik után. A tűzgolyó is utánad megy, de valahogy sikerül elhajolnod előle. A hátadon nagyjából eloltottad a tüzet, itt-ott még parázslik. A következő akció meglepően érint! Mivel mágia lehet a háttérben, ezért gyorsan körbetekintek az én oldalamon, hogy látok-e valamilyen alakot, ez kb. 50m, ha nem, akkor rejtőzködve maradok, mivel leszögezem magamban, hogy nem sokat tehetek jelenleg ez ügyben és ha most fedem fel magam, akkor igen csak rosszul jönne ki! Látod, hogy a batár tetejéről leugrott férfi, és a nő feléd közelednek. A nő odahajol a férfihoz, erre ő kardot ránt, majd a nő elé lép. Egyenlőre bízom képességeimben és rejtőzködve maradok!, Ha egyértelmű jelét látom, hogy ez bármilyen okból nem sikerült, akkor elkezdek visszafelé, a lovam felé haladni gyors léptekben, közben füttyszóval jelzek neki, hogy előbb találkozzunk! -Nagyúúú, bújjon el, me ezek a nyamvudtak mágiávval jűnnek. Majd mi mögkeressük a lurkót. Pettyes: a férfi elkezd megkerülni téged, a nő a helyén marad, és érzed hogy téged néz. Köv körben reagálhatsz. Rohammal támadok Malbordus támadójára. Futok ahogy csak bírok, hogy miután varázsolt az elfre ne legyen ideje rám is. Eltalálod, de ő meg sem próbál támadni, gyorsabb tempóba fut az ellenkező irányba. Morel folytatja, amibe belekezdett. |
Akkor a fent írtak lépnek érvényben! Mivel elég jól boldogulok az erdőben gyors futásba kezdek Foltos felé! Ő is elég jól boldogul a fák között, így remélem, hogy hamar találkozunk! Felpattanok rá és kivágtatok az útra vele! Ott ismét kezembe vezsem az íjjam és felhúzva várom követőmet!
|
Látva a Nagyúr reakcióját én is készen létbe helyezem a fegyvereimet és követem szorosan, próbálom előzni is ha lehet.
|
Közben dél felől nagy fényességre lesztek figyelmesek, és távolodó futás zaja üti meg a fületeket.
|
Irány dél felé a fényességhez.
|
A harci köröknek vége, mindenki írhat, ahogy jól esik.
|
Ki megy még a fény irányába?
|
All times are GMT +1. The time now is 17:53. |