![]() |
Quote:
|
VÁLTOZÁS!
Bekerültek a banditák. Egyelőre nem túl erősek, mert nem az a cél, hogy kinyírjanak mindenkit, de a városokat már pusztítgatják. :) Mindenki keresse őket, és óvja városát! :D Ezen kívül az elhalálozáskor vesztett tapasztalati pont mennyiséget csökkentettem. A felhasználhatóból az eddigi 10% helyett csak 2% vonódik le, a teljesből az eddigi 3% helyett csak 1%. Még változás, hogy a barakkokban megtámadhatod az ott lévő ellenfeleket, kivéve a segítőket. |
Amit a banditákról tudni kell:
Igyekeznek összeállni bandába. Minél többen vannak, annál veszélyesebbek értelemszerűen, ezért célszerű még korai stádiumban levadászni őket. A városokban azonnal nekilátnak rombolni. Minél többen vannak, annál hamarabb lerombolnak egy-egy épületet. Ebben meg lehet őket akadályozni a legyőzésükkel. Akár Te magad győzöd le, akár az ott állomásozó segítők. |
Jelenleg 3 városba törtek be. :) Nem zúzzák túl hamar porrá a várost, de azért nem árt odafigyelni. :)
|
Ati: ha csapatban mászkálunk, akkor kiírja, hogyha a másik varázsol, de a földrengést nem jelzi a másik félnek. Ezen lehetne változtatni?
|
Quote:
|
A csatáért 19 tapasztalati pontot és 1 aranyat kapsz.
A bandita élettelenül esik a földre. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. A csatáért 19 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A bandita élettelenül esik a földre. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. A bandita megütött. 1 életerőt vesztettél. Kivéded a bandita támadását. Földrengést varázsolsz. A csatáért 19 tapasztalati pontot és 1 aranyat kapsz. A bandita élettelenül esik a földre. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. A bandita megütött. 8 életerőt vesztettél. A bandita megütötte Phoenix1 (#41)-t. Földrengést varázsolsz. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. Kivéded a bandita támadását. Földrengést varázsolsz. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. __________Csatakör vége___________ Kivéded a bandita támadását. A bandita megütötte Phoenix1 (#41)-t. A bandita megütött. 8 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Földrengést varázsolsz. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. ________Cstakör eleje________ A bandita megütött. 10 életerőt vesztettél. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütötte Phoenix1 (#41)-t. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. A bandita megütötte Phoenix1 (#41)-t. A bandita megütötte Phoenix1 (#41)-t. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Kivéded a bandita támadását. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütött. 5 életerőt vesztettél. Földrengést varázsolsz. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Phoenix1 (#41) megvágta a banditát. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. A bandita megütött. 1 életerőt vesztettél. Phoenix1 (#41) csatlakozik a csatához. Támadásba lendülsz. Célpontod: Bandita A kékkel kiemelt varázslatok ugyanazon csatakörben voltak!!! Egyszer odacsaptam, bement a vari, és mégegyszer odacsaptam, majd Phoenix jött és tudtam mégegyet varizni! Ezután a kövi csatakör jött :) Amúgy furcsaság még, hogy a varázslatot nem idig hajtja végre a gombra kattintva, csak 2.-3. katitntásra... |
Quote:
Ha olyankor csinálod, amikor nincs se piros, se zöld hátterű visszajelzés, akkor is ez a jelenség, vagy csak akkor, amikor van fent már valami? |
Quote:
Tehát megnyomom a Csináld :) Gombot és semmi nem történik. Megnyomom mégegyszer, semmi. Csak akkor ha duplát kattintok, vagy éppen jól viselkedik :D |
Quote:
Pl ha ki van írva, hogy "Ebben a körben már volt akciód", akkor az egy piros hátterű visszajelzés. Ilyenkor van ez a jelenség, vag olyankor, amikor se piros, se zöld háttér nincs fent? |
Quote:
|
Quote:
Direkt vártam 1-1,5 mp-t eltűnés után és utána varizni próbáltam. Semmi sem történt és semmit nem írt sehova! :( |
Csak akkor történik meg ez, ha sok bandita ellen többen harcolunk...
Tehát amikor be van lassulva! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy tp szükségletet levihetnéd :p :D |
Ati, azt lehetne, hogy a banditák valahogy a barakkokat előnyösebbnek tartsák, é inkáb bmennek oda (nem mindig,c ska inkább), mint a falhoz, stb.??
Mert így lehetetlen olyanvárost építeni aminek van egy jó védelmi rendszere, hiszen a abanditák lazán elkerülik a barakkokat :) |
Quote:
|
Túl a 20ezer legyőzött mobon. :)
|
Quote:
És abból hány őr volt?? :) |
Ha a banditák elkezdték a falat szétszedni, és közben lenyomom Őket, az sérült marad?? :)
|
Quote:
|
Ati, milyen gyorsan bontódnak az épületek??
Szerintem úgy lenne jó, hogy 1 bandita 100 perc, 2 bandita, 50 perc, stb. alatt bontana le egyet :) Pont mint a karakterem a segítőkkel építi fel! :) |
Quote:
Ehhez azért hozzá kell venni azt, hogy ők nem csak 9-en állhatnak össze... :) |
Na lássuk mire mentek amióta bekerültek. Megvallom egy kicsit azért rumlizok...
|
Quote:
Tehát Ha 50 bandita bonja, én visszaépítem 9 munkással :D:D A Banditák folyamatosan termelődnek, vagy van egy maximum?? |
Quote:
Folyamatosan "termelődnek", de van egy maximum. :) Jelenleg nyilván extrém körülmények vannak, hiszen kis helyen összpontosulnak a banditák, sokkal jobban össze tudnak állni, valamint elég intenzíven támadják a városokat. Teszten kívül ez sokkal ritkább lesz, bár akkor a banditák is jóval erősebbek lesznek. |
Quote:
Quote:
|
Látom, hogy cseten lassan egymásnak estek, hogy ki mivel kereskedjen, és mivel ne. Ezért ismét egy emlékeztető: EZ CSAK TESZT. Minden, amit most elérsz, törölve lesz! Az éles játékban teljesen elölről kell kezdened mindent! Nem lesz se hajód, se pénzed, se szekered, se semmid. Még amit eddig megtanultál, azt is mind el fogja a karektered felejteni!
|
Quote:
|
Quote:
a fentieket értem elfogadtam. Ezzel kapcsolatosan lenne egy kérésem, visszavennéd a városom méretét 2-vel, mivel ilyen szerény (hétköznap 3-4 óra aktivitás este) nem leszek képes fenntartani. A változtatás után az építkezést megoldom, emiatt ne aggódj. ;) |
Ati, hajóknak mennyi a teherbírása szintenként?? :)
|
Quote:
|
Quote:
Több dolgot lehet tenni: 1, oszlatod a klánt, és másikat hozol létre, de ez elég pénzigényes. 2, nem foglalkozol azzal, hogy nem tudod fenntartani, jelenleg nincs jelentősége annak, hogy tartozik-e egy klán. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, ha felvásárolja valaki az összes árút egy fajtából, ami kereskedési árú (amiből 1 millió darab vankint), akkor annak a helyére kerül újabb?? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:56. |