![]() |
Quote:
Elmentem 1 órára itthonról, és ezalatt elfelejtettem, hogy mit kell csinálni... :D:D:D |
Quote:
De ha olyan esemény történik, ami kapcsolatban van a küldetéseddel, akkor arról értesülsz. |
Quote:
A frissülő karakteremnél megjelentek a tárgyak! :) (mikor írtam, hogy bontom a netem, azóta nem látszottak) |
Quote:
|
Valaki: mit kell csinálni a 2. küldetésben? :D
(persze attól függ, az egeres után mit vettem fel második gyanánt... :D Szóval így kérdezem: mit kell csinálni az 1. küldetésen kívüli másik kettőben? :D) |
A másiknál is előkerültek a tárgyak (megint a bolt segített). De még mindig nem gyógyul.
|
Quote:
|
Quote:
|
kicsit hosszabb időre kiléptem a problémás karakterrel, és most működik nála minden... azonnal látszanak a tárgyai, és frissül az élete és a mozgása is
|
a város a fallal elkerített rész?
|
Ati, máris utállak.:D
Eltévedtem a labirintusban.:p Olvastam hogy kéne kijutni... de ez neked hol 2-3 perc?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A fene akart oda bemenni... egyszercsak ott voltam.:D Épp egereket "kergettem" a városban.:) |
a csatorna őr direkt van "csatornalaőr"ánek írva?
|
2Mbit/s
a karakterrel pedig kilépve, majd pár perc múlva belépve megoldódott a probléma |
Lehet más már kérdezte és átsiklottam felette... de az teljesen normális, hogy a frissítés gombra kattintva kidob és újra be kell lépnem?
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy csak félreértettem valamit.:) Ja és olyan helyen vagyok, aminek sztem nincs is kijárata.:D |
Quote:
|
Térképszétesést tapasztalt-e valaki azóta?
Goldy egyszermondta, hogy egy pillanatra igen, de hamar helyreállt. Igazából kéne hozzá egy újraindítás, de elvileg már most sokkal jobbnak kéne lennie, mint azelőtt volt, azért érderklődöm ilyen bőszen... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jelentem Cassandra1 egy kijárat nélküli labirintusban rekett, a 2. nak meg most hullott atomjaira a térkép.:)
|
Quote:
|
Cass én a frissítés előtt befalazódtam:)
|
Quote:
Igazából tudom mi okozza, csak nem akarnám kiszedni... :D Mindegy, egy újraindítást megvárunk, még egy kicsit finomítottam rajta, hátha maradhat... :) |
Quote:
|
Na közben már én is játszok :) Eddig tetszik...csak kétszer haltam meg :D
Semmi kirívó hibával nem találkoztam eddig. |
Hát ez így sose lesz újraindítva, pedig 2 javítás is lenne benne. :D Vagyis az egyikről még csak remélem, hogy javítás... ;)
No akkor várunk vele még pár órát. :) |
Quote:
|
Quote:
Mellesleg határozottan örülök, hogy ilyen jól megy, én azt hittem, hogy az első órában már össze fog omlani. :D Egyetlen doglto nem lehet szimulálni: a sok tényleges egyidejű játékost. |
All times are GMT +1. The time now is 08:39. |