![]() |
nah itt a gnom-parti Nefit hallottak:-))
most megyek miellott meglincselnek:-) martmint a tanarom, mert a kicsit elnyujtottam a szunetet:-) |
Quote:
Volt már a gnómodnál tolvaj, gyilkolászni? ;) |
Quote:
semmelyik faj sem verhetetlen, mindnek megvan az "ellenszere", elonye es hatranya...epp ezert szep es jo ez a jatek;-) ki melyikkkel tud jatszani;-) |
Quote:
|
Szvsz a gnómot tolvajokkal jobban lehet szívatni, mint az óriást, de vélemények és pofonok :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
gnomhoz nem tud mindenki belopni max a tolis, es az se tekit:-) ha netalan a gnomod szovis akkor a varisod lehuzza a tolis keszet es mar biztonsagban is van a gnom;-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
es ne felejtsd, h a tudos gnomnak 55% a tolitekije is ;-) (kar helyzeteket kiragadni, ugye latod mostmar?) |
Quote:
nem is veszekedesnek szanom, inkabb eszmecserenek;-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Arra utaltam, hogy sajat beirasodra reagaltal... Vicc lett volna ;) Elarulod a hajszined? ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A kórházi dolgozók magasabb bérért tüntettek.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez már csak így megy:)
Azért az óriáspártiak mellett annyit mondanék, hogy magas hekin ugyan több háza ég mint alacsonyon, de lényegesen kevesebb mint más fajoknak. A-ban pl nem mindegy, hogy egy óriás vagy egy gnóm épít be támadásra 70% barakkot, amibe nem fér kocsma egy darab sem... |
én is úgy gondolom
Hogy a Gnóm is erősen jó helyet foglal el a létrán mivel neki jóval több katonája lehet 50%lakáshelyzet,50%(55%)mezőgazdaság (helyspórolás)
és a mágia,hadügy,tolvajlás 50illetve55% A hátrányi pedig nem olyan rosszak Viszont az óriásnak is ott van az 50-55%mezőgzdaság igaz hogy nem 50, de 40%-os lakáshelyzet és a faji varázsla is van olyan jó mint a gnómnak ha úgy vesszük |
En szerintem az orias alacsony hekin kezdoknek nagyon jo.
A kovetkezo letra a gnom lehet. A profik es gazdagok pedig jatszhatnak orkkal. Az, hogy az oriast magas hekin szetgyujthatja vmennyi faj az oriason kivul, az egy eleg maceras dolog, megis ugy gondolom, hogy meg mindig jobb ha kevesebbed gyullad, mint egy masik fajnak. |
Quote:
Adaléknak: A-ban a klánomban eddig mindenkinek meggyűlt baja 1-2x a gyújtogatással, kivéve az elfeknek meg az egy szem óriásunknak... Ez az óriás most 6k hekin tengeti mindennapjait. |
Synk, maradjunk abban, hogy a katonak 15%-al erosebbek ;)
S tenyleg 1,35*1,15=1,5525>1,55 :) Amugy azert anarchra is az vonatkozik, mint mashova: lehet boldogulni a halottal, de szejjelgyujthatjak es meggyengul :) (Ergo az oriassal tenyleg jobban tudsz jatszani) |
Quote:
|
800 hekiig piszkalja barki :) Felette nem :)
S igen szepen termel magas hekin :) Pl. a 20k hekis, bankos elohalott eleg jo :) |
persze, hogy felette nem piszkaljak, mert gyakorlatilag nincs mar ott hulla. :D
na jo, nehanyan meg lezengenek, de tenyleg kevesen. |
Épület Van Hely benne Fogalkozottság
Barakk 165 8052 2475 Templom 17 2380 255 Ház 53 3710 0 Tanya 38 0 570 Őrtorony 22 1188 330 Könyvtár 5 0 75 300 heki 15330 3705 én indítok egy óriást:D eddig még nem tettem mert nem szeretem de meggyőztek és 300 hekin akarok egy kicsit lézengeni excellel számoltam egyet és sztetek ez jó leenne oda? |
tanyát elsokalltad, vari meg kicsit kevés :)
Ilyen sereggel pedig nem hinném hogy nagyon kellene az az 5 könyvtár (tarts helyettük inkább templomot :) ) |
Quote:
és minek kell 700-al több vari?:D csak kiváncsiság |
Óriás
Ház 53 18% 3710 lakos Barakk 165 55% 8008 Elit / Lovas Tanya 38 13% 2964 Bála / kör Raktár 0 0% 0,00 körre elegendő Őrtorony 22 7% 1232 Íjász Templom 17 6% 2380 Varázsló Kocsma 1 0% 56 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 5 2% 550 tekercs/20 kör Korház 0 0% 301 hektár Érték 14287 pont Ételfogyasztás: 3077,2 Bála/kör Foglalkoztatottság: 100% Dreaman, nalam ez az ori igy nez ki :) (Ha tudos, akkor 3078 kajat termel) A 100%-s foglalkoztatottsagot kicsit soknak tartom (300 hekin igaz ez 99% csak), en epitenek 1 barakk helyett 1 hazat :) Az 5 konyvtarat en is feleslegesnek tartom, ezt -ahogy Xep is irta- templomba tennem at, es azert barakkok bontasaval 10% tornyot tartanek az ortorony bonusz maximalizalasa miatt :) (Ja es magaban a felepitesben 1 kocsmat beletettem, hiszen kocsma nelkul ne jatsz orias fajjal se...mert beuthet egy betegseg es legalabb az elohalottaktol tudsz lopni embert, vagy alapesetben 0 tolvajosoktol nyerset vagy akarmit.) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:46. |