![]() |
Quote:
|
Vagy barakk, amibe szükség esetén vehetsz sereget.
Tényleg nem értem -az egyetlen épület, aminek látszólag semmi előnye. |
Quote:
Amúgy én is inkább barakkot tartanék képzőhelynek :) |
Quote:
A legdurvább, amit láttam magasabb hektáron, hogy óriásvarázslónak 10% kocsmája volt. Ez ellen nagyon berzenkedtünk, de miután bebizonyította nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is hasznát veszi, akkor megenyhültünk. Addig kemény vitáink voltak erről. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kezdtem egy másik országot 5. szinten és arra gondoltam hogy óriás hadissal el lehetne menni a 3. szintig ahol orkra gondoltam majd váltani de az még nem most lesz. Arra gondoltam hogy 5. szinten a pénzgyűjtés a lényeg és hogy egy kereskedő személyiség jó lenne és szerintetek ez így jó vagy hagyjam a kereskedőt és valami mással legyek? És majd orkra mikor érdemes váltani vagy ne is váltsak? Mit javasoltok?
|
Quote:
Orkra egyedul? Tartalek nelkul? Az eleg ongyilkos vallalkozasnak tunik. Szoviben persze mas dolog, de orkhoz penz kell, jo szovetsegesek, es sok szabadido. Vittem mar mf-kent is, de eleg macera volt vakon. :) Kb ugy mukodott a taktikam, hogy kineztem vkit a kronikabol, ha nem sikerult a gomb orultem ( nem hulla :D), es ment ra a toronyijon feluli paci es mindig bevertem. De igazabol ezt azert nem ajanlanam, csak nagy adag mazochizmussal. :) |
[quote=Remedy;208468]Hat, ha penzt akarsz gyujteni a 0-rol, akkor en gnom tekiiro lennek egy ideig.
Miért kell gnómnak lenni tekiíráshoz?? Az óriás is tökéletes ráadásul több tekit is tud írni mint a gnóm. Amit meg ellopnak egészségükre mert úgy is a piacon kell tartani a kopás miatt |
Szerintem Remy 200on gondolta a tekiírást.
|
Teljesen jól meg lehet oldani a tekercsírást óriással is, van rá példám. még soha sem vittek tőle jelentős mennyiséget, csak mint más óriástól! :)
|
Quote:
De szerintem az óriás is tökéletesen megfelel. Én 5-ben 22000 tekit írtam naponta úgy hogy volt vagy 500 elitem védelemre És nem is loptak tekit mivel felesleges 200-on lopni |
Quote:
Gnomban ha felrakod a kulcsot x korre, akkor annyi ideig tuti nem lopnak toled tekercset. Oriassal ha visszajon a tartalek a piacrol es epp alszol, es belelopnak, hiaba a szieszta, sokbol azert sok jon... De hat izlesek es pofonok :) (es kenyelmek....) A felesleges 200-on lopnival egyaltalan nem ertek egyet. Ott loptam eddig eletemben a legnagyobbakat. :) Igen, 200-on gondoltam, hogy a kopasra se kelljen figyelni, es a mezony se usse nagyon szet az extrem orszagfelepitesed.... |
Quote:
teki írásra, egyértelműen gnóm. |
Én most V-ben jól elvagyok a teki író orimmal igaz nem 200 hektáron hanem inkább 900 hektáron (ott meg már tényleg hogy milyen fajjal van az ember. Napi 66000 tekercs igaz nekem nincs barakkom :D .
|
Quote:
nem kellene nyersire költeni és nem kellen ktárat építeni :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha nem zéróztam volna w-be, tuti befokozom mindenemet és elindultam volna földre :) mondjuk ha kimentem volna, rám ugrottak volna vagy 20-an, mint Bundás a lábtörlőre :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha sok tolija és varija van akkor nem is tudják meggömbözni és éplistát sem szereznek róla. Vakon fogják akkor beütni? A másik meg azért van a diplomácia hogy ezeket elkerüljük |
Quote:
Quote:
akkor maradt 300 hely a többinek, ahová kell 18% ház, házhiányt nem éri meg csinálni, mert nincs sok épület, ami nem működik. Ez a 18% 162 db házat jelent. Marad további 138 üres hely akkor templomnak és kocsmának. Számolgathatunk utána, de szerintem jobb lenne, ha mielőtt elmond valaki egy hatalmas, és örök igazságot, csak kicsit átfutná, hogy a másik mit is írt le. Nem hinném, hogy nincs a környéken egy olyan tolvaj, aki 100kocsmán ne menne át, mert akkor még csak hadi tolvajnak se nevezhető. Nem hiszem, hogy nem lenne a környéken egy olyan varázsló, aki mondjuk egy 25% templommal rendelkezik... Ha egy ország, aminek a 66%-a termelő épület, és ezzel a csoport tetején foglal helyet, szerintem is a csoportot jellemzi. Bár abba is bele kell gondolni, hogy akkor 900 hektáron miért ütnék be földre, mikor úgyse kapják meg a földet...Bár én azért végignézném, ahogy végigveri a csoport! :) |
Quote:
ha valahol bukok tolival és varival is, akkor sereggel tuti beférek. szóval nekem nem kell gömb ahhoz, hogy neki menjek valakinek |
Quote:
|
Quote:
|
Azt mondja mindenki hogy szégyen a csoportnak.
Miért? Nem csinálja mindenki aki a legtetején van? Akkor mi értelme a megengedett hektár fölé menni ha nem gyűjtögetni?!?!? Mindenki úgy csinálja ahogy tudja. |
Most komolyan 5.V csoportban volt már valaki a top 10-ben?
|
Quote:
|
Hajrá!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
nem hiszem, hogy konkrétan bármit is ártana neked vele..:) |
Quote:
(Több áru, alacsonyabb árak). |
Quote:
|
Quote:
vannak olyan emberek:) |
Sziasztok!
Szövetségben vagyok egy törpivel(termel) és egy hullával(hull). Óriás /Tudós személyiséget választottam. Rám lett szólva, hogy a hulla miatt íj paci helyett íj elitet gyártsak, és nem találtam nagyon segítséget csak 200, 900, 1300 hektárra. Előre szólok, hogy láma vagyok, ne tessék lehurrogni. Köszönöm. Ház 21% barack 25% kovács 5% tanya 12% könyvtár 2% fat. 2% kőb 3% fém 1% agyag 2% kavics 2% torony 10% kocsma 3db templom 9% és ennyi. Azt javasolta a hulla társam, hogy 2k tolit csináljak, 5-6k varit. 5/Wben vagyok, és eredetileg hadivarinak indultam. A kérdés: 300 hektárra tudna valaki nekem egy kis útbaigazítást adni? Bámyákat bontsam le, lopjak hullától? Könyvtárat adjam el, piacon vegyem meg? Bank 5db legyen, és kész? Előre köszönöm a segítséget! |
Quote:
1 biztos, a bányák, akkor ha vip-s törpe, és nektek is van VIP, akkor tényleg felesleges, el tud titeket látni. De 1-2 nem fog gondot okozni semmelyikből. Javaslok neked egy éplistát, eldöntöd majd hogy akarod-e. - ház 18% -> bőven elég 40% lakáshelyzeti tudománytekercs mellett a foglalkoztatottsághoz. De lehet picit bővebben hagyni. - barakk 30% - templom 15-18% - kocsma 3% (de enélkül is meg lehet lenni, ez csak W-s egyszerű pénzszerzéséért van...) - tanya annyi, hogy megtermeld magadnak, amennyi kell, szerintem ez 12% körül van. - bank 5db de itt azt is érdemes nézni, hogy mennyi pénzt tartasz benn az országodban - 8% torony (ha lovakat tartasz, akkor 10, ha eliteket, akkor a 8 elég, de mindig legyen tele íjakkal.) Ezek mellé még 5-7% épület fér be. Érdemes lehet betenni kovácsot saját ellátásra, könyvtárat a kopás pótlására, és esetleg egy kis bányát, de azért megéri a piacon megnézni, hogy melyikből érdemesebb bontani... Ja, az elitképzésről: mielőtt nekiállnál nagyon képezni, nézd meg, hogy a piacon mennyi az ára. Ha nem sokkal drágább, mint a lovas, akkor megéri lovast képezni, azt eladni a piacon, és elitet venni. Pénzt lehet vele spórolni, mivel a lovasokhoz csak 2 fegyver kell, míg az elitekhez 3. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:29. |