Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nickmagyarázat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=317)

vityu 02-24-2008 13:28

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160811)
Na mesélj :p

Miért? Te még most sem jöttél rá? :p:p:p:D

Tsobi 02-24-2008 13:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 160829)
Miért? Te még most sem jöttél rá? :p:p:p:D

Kíváncsi vagyok mit okoskodtál ki .. :)

vityu 02-24-2008 15:41

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160833)
Kíváncsi vagyok mit okoskodtál ki .. :)

hát ez a csávó azt hiszi rólam, hogy hülye vagyok... :) :)
Azt, hogy máshol miért, azt nem tom, de itt egy "aprócska" hiba miatt, ami nem más, mint a ly és j közötti "aprócska" eltérés.
Megjegyezném, hogy egy olyan országgal végigmenni, és mindenki előtt nevetségessé tenni magát, igencsak dícséretes bátorságra vall! :D

Tsobi 02-24-2008 16:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 160860)
hát ez a csávó azt hiszi rólam, hogy hülye vagyok... :) :)
Azt, hogy máshol miért, azt nem tom, de itt egy "aprócska" hiba miatt, ami nem más, mint a ly és j közötti "aprócska" eltérés.
Megjegyezném, hogy egy olyan országgal végigmenni, és mindenki előtt nevetségessé tenni magát, igencsak dícséretes bátorságra vall! :D

:eek: :eek:

Swiss 03-01-2008 08:55

A Swiss nicket a Swiss Cottage után kaptam itt a játékban, megtetszett azóta is ezt használom, sőt azóta már indítottam egy két másik Swiss-vel kezdődő orit is. Swiss Cottage egyébként egy metróállomás neve Londonban. Swiss Court volt a hely neve ahol Anglia második legkeményebb Mcdonald's-ban volt szerencsém dolgozni. Swiss Treasury igazából a jelenlegi munkából ered.

Pali papa 03-04-2008 08:16

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 162108)
A Swiss nicket a Swiss Cottage után kaptam itt a játékban, megtetszett azóta is ezt használom, sőt azóta már indítottam egy két másik Swiss-vel kezdődő orit is.

Hello Swiss!
Te játszol angolban is?
:)

Swiss 03-04-2008 17:21

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 162887)
Hello Swiss!
Te játszol angolban is?
:)

Szia Pali!

Most jelenleg nem játszom de van két orim, egy anarchos az ötös szinten, meg egy az öt elején normálban, ha jól emlékszem.

Pali papa 03-04-2008 20:15

Akkor jól emlékszem.
Te voltál az egyetlen akit nem próbáltam lelopni Harkonnennel az 5-ben, pedig még ABCD-éknél is próbálkoztam.
Volt a lovaid számában valami elrettentő...
;)

[HTPA]GeeForce 03-06-2008 11:50

Engem se próbáltál lelopni... :D
30% kocsmás elf tudós voltam. :D (Mint általában a normál 5. szinteken...:D)

J.Ati 03-06-2008 13:05

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 163465)
Engem se próbáltál lelopni... :D
30% kocsmás elf tudós voltam. :D (Mint általában a normál 5. szinteken...:D)

És a kocsmákat csak a morál miatt tartod?:rolleyes::p
Legközelebb meglesem valamelyik oridat;):D

Bleedingme 06-08-2008 20:40

Bleedingme: A Bleeding Me című Metallica szám nyomán

Ambulancia (ország név): sok ország név "ia"-val végződik, és ez jutott eszembe, mer gondoltam humoros:D

Burning 06-09-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 163005)
Akkor jól emlékszem.
Te voltál az egyetlen akit nem próbáltam lelopni Harkonnennel az 5-ben, pedig még ABCD-éknél is próbálkoztam.
Volt a lovaid számában valami elrettentő...
;)

na:D
nevem van:);)
Harkonnenre is meg Harkonnen's revengere is emlékszem (Gee-nek is valami ilyesmi neve volt asszem:rolleyes:), de hogy loptál vagy próbáltál, hát arról gőzöm nincs:o
mindenesetre jó az angol, amik nem történnek váratlan dolgok:mad::(

Valezius 06-20-2008 16:21

Legújabb tagunk: halfarkas

Hm, van egy tippem a magyarázatra :)

Topsy 06-20-2008 18:44

Halfarkas ;)

(Stercorarius Briss., a hosszu szárnyu uszók rendjébe, a sirályfélék családjába tartozó madárnem, mely nevét ragadozó természetéről nyerte. Csőre töve viaszhártyával ellátott, ez alatt a csőr közepe előtt vannak az orrlyukak. Az első evező toll a leghosszabb, a fark ékidomu, 12 tollas. A csüd a középső ujjnál hosszabb. É.-i vidékeken élnek. hat faja közül hazánkban eddig csak kettő ismeretes, u. m. a St. pomarinus Temm (Lestris ppomarinus), hazánkba csak ritkán, télen és ősszel látogat el; és a St. parasiticus Temm (Lestris parasiticus). Nálunk csak őszkor fordul meg.

Kíváncsian várom a mgyarázatot...:rolleyes:

Valezius 06-24-2008 02:49

Bocs elfelejtkeztem, hogy írtam ide :)

A lényeg, hogy szerintem ugyanazt a TV műsort néztük aznap, vagy előző nap (nem emlékszem pontosan), amiben említették ezt az állatot.
Ha nem a műsor miatt választotta azt a nevet, akkor véletlen egybeesés :)

Drang 06-28-2008 17:05

Drangia-a drang német szó, törekvés, előretörés jelentéstartományban tetszett meg.Ebből a szokásos végződéssel lett orinév.Az első orimé.
Borderline-angol,határvonal a jelentése.Ne lépd át, mert következményei vannak:D

Pepa 07-01-2008 15:29

Drang-nak hívják a Star Wars hivatalos könyvfolytatásában a csempészfőnök - Talon Karrde- egyik vornskr-ját is.

Drang 07-01-2008 16:30

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 182460)
Drang-nak hívják a Star Wars hivatalos könyvfolytatásában a csempészfőnök - Talon Karrde- egyik vornskr-ját is.

Látod, erre már nem emlékszem..pedig anno olvastam.

Darun 09-23-2008 15:34

Líthas!

Csak hogy stílszerű legyek! :D Darun volt az első netes nickem és nagyon sokáig el is kísért! Aki mélyebben elmerült a MAGUS irodalmában, az tudja hogy kit takar ez a név. Érdekes hogy még a szerepjátékos kollégák között is alig akadt anno aki ismerte volna! Most páran biztos felszisszennek majd, mások meg nevetni fognak. Minden orimat máshogy írom alá. :D Itt és most csak két anarchos orimat leplezném le.
Erendor: az első orim, őt asszem Syned-ként szoktam aláírni. Erendor egy álltalam kitalált fantasy világ birodalmának a neve, a Syned meg... a polgári nevem angol formájának a tükörképe :D
Daargard: Eddígi utolsó orim. Őt "the Blind Guardian" néven írom alá. Az ori név és a nick is zenével kapcsolatos, akik szeretik a metált, azoknak nem kell magyarázni. Ha jól rémlik, mind a kettő egy szám címe. A folytatás legközelebbre marad! :D

Darun/Syned/Guardian

ui.: nem vagyok azonos deego-val, és mivel a Daargard ori név, jobb szeretem a Guardiant! Már én se szólatom Ardit kyr-nek! Legyen meg ez visszafelé is! Thc!

sutike31005 09-25-2008 09:27

Quote:

Originally Posted by Darun (Post 191616)
Líthas!

Csak hogy stílszerű legyek! :D Darun volt az első netes nickem és nagyon sokáig el is kísért! Aki mélyebben elmerült a MAGUS irodalmában, az tudja hogy kit takar ez a név. Érdekes hogy még a szerepjátékos kollégák között is alig akadt anno aki ismerte volna! Most páran biztos felszisszennek majd, mások meg nevetni fognak. Minden orimat máshogy írom alá. :D Itt és most csak két anarchos orimat leplezném le.
Erendor: az első orim, őt asszem Syned-ként szoktam aláírni. Erendor egy álltalam kitalált fantasy világ birodalmának a neve, a Syned meg... a polgári nevem angol formájának a tükörképe :D
Daargard: Eddígi utolsó orim. Őt "the Blind Guardian" néven írom alá. Az ori név és a nick is zenével kapcsolatos, akik szeretik a metált, azoknak nem kell magyarázni. Ha jól rémlik, mind a kettő egy szám címe. A folytatás legközelebbre marad! :D

Darun/Syned/Guardian

ui.: nem vagyok azonos deego-val, és mivel a Daargard ori név, jobb szeretem a Guardiant! Már én se szólatom Ardit kyr-nek! Legyen meg ez visszafelé is! Thc!

Kalíthas!

és Én még azt hittem, hogy valami daruról leugrani akaró öngyilkosjelöltet takar a név :p

sutike31005 09-25-2008 09:45

Quote:

Originally Posted by ---<[madár]>--- (Post 104148)
végigolvasva ezt a topic-ot eszembe jut egy idézet a fórum regisztrációs oldalról:

szóval akkor ezen topic alapján még véletlenül sem lehet beazonosítani a hódos nick-eket a fórum nick-ektől... :rolleyes:

hmm.. asszem Én elszúrtam ezt a reggisztrálásnál.. :D:D

Darun 09-25-2008 14:00

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 191773)
Kalíthas!

és Én még azt hittem, hogy valami daruról leugrani akaró öngyilkosjelöltet takar a név :p

Nah igen, az emberek többsége erre asszociál. Páran még a madárra és egyszer volt egy ismim aki a Duran-Duran nevű együttestől származtatta a nevem. Nos, az író nem tudom honnan szedte ezt a nevet, de részemről semmi köze se darukhoz, se darvakhoz, se együttesekhez. És tudtommal öngyilkos hajlamaim sincsenek. Max. tériszonyom!

All times are GMT +1. The time now is 06:54.