Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Dragi 06-19-2008 20:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180856)
Anélkül, hogy ezzel bárkit meg akarnék sérteni vagy bántani, ezt a beírást szeretném megragadni. Vannak most, akik nagyon látványosan szenvednek, hogy "jajj így abbahagyják most a játékot, meg jajj úgy abbahagyják a játékot." Közben a legnagyobb ok, amit fel tudott hozni, az az volt, hogy "dehát így nem lehet másokat cseszegetni".

No erre tényleg csak gratulálni tudok, és amennyiben az illetőnek ebből áll a fórumozása, sőt a játéka, akkor szorgalmazom eme döntésében.

Érdekes játék-okok derültek ki az utóbbi pár órában.

Továbbra is azt gondolom, hogy nem normális dolog, hogy valaki csak azért fórumozik, mert de jó, lehet másokat cseszegetni.

egészséges vita témák kitárgyalása mióta cseszegetés vagy én néztem valamit félre ?:)

Elme 06-19-2008 20:15

Ati meg tudnád azt oldani, hogy legyen egy olyan fórumom amelynek minden regelt hódos automatikusan tagja legyen?
aki meg nem akar tag lenni az lemondja magától
a másik megoldás az lenne, hogy a pontlisták alapján meghívok mindenkit, de ezt kevésbé szeretném, mert lényegesen macerásabb

Ati 06-19-2008 20:17

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 180857)
Változatlanul nem érzem szükségességét az ilyen "fórumreformnak"... A "Mellőzés" elég jól működött...

Asszem, hogy 3 hét türelmi időt adok a játéknak...
Utána úgyis szabira mennék, mivel megyünk 2 hétre Erdélybe...

Ha a visszajövetelem után is így marad a fórum, akkor sok év után valszeg abbahagyom a játékot, pedig párezer kör VIP van néhány orimon (köztük van 6XXXX-es is, ami erősen a szívemhez nőtt, de nem fogom sajnálni)...

Erre gondoltam az előbb.

Ati 06-19-2008 20:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 180858)
egészséges vita témák kitárgyalása mióta cseszegetés vagy én néztem valamit félre ?:)

A szó idézet volt. :) Valahogy úgy hangzott az ok, amiért nem tetszik az új fórumrendszer, hogy így nem lehet cseszegetni idegeneket, és ezért már nem az igazi a fórum. Azóta már Vagy 4-5-ször olvastam, hogy törölni fog.

Ati 06-19-2008 20:21

Mégegy fő probléma, amit most látok, az az, hogy többen úgy gondolták, hogy viccből írtam ezt a figyelmeztetést:

"Mégegyszer nyomatékosan kérek mindenkit, aki nem szereti a változásokat, vagy úgy érzi, hogy nem tud megbírkózni az esetleges kisebb hibák időszakos előfordulásával, hogy országát tegye szabadságra, legkésőbb hétfőn, és csak akkor térjen vissza a játékba, amikor már véglegesítettük a 7-es verziót."

Tudom, hogy ez annyira viccesen hangzik, hogy úgy tűnhet, hogy nem kell komolyan venni, de ez teljesen komoly. Aki most ilyen hatalmas hattyú-halálát játszik, az gondolja át, hogy esetleg véletlenül nem vonatkozik-e rá is ez a figyelmeztetés.

-Hiena- 06-19-2008 20:24

Nem vagyunk egyformák szerencsére. Mindenkinél más a fájdalomküszöb. Ezért volt jó a mellőzés. Mindenki eldönthette, hogy kinek az írásaira nem kíváncsi.
Pl.:
probéma: Idegesítő a sok hitvány műsorral teletűzdelt reklámözön.
megoldás 1: Akit zavar, nem kapcsol arra a csatornára.
megoldás 2: Betiltjuk a rádióhullámok sugárzását, a kábeleket felszámoljuk. Mindenki dvdzik és azt néz amit akar. Akivel akar. Csak arra kell vigyáznia, hogy a látottakat ott és azokkal beszélje meg akivel együtt nézte. Ellenkező esetben az elbeszélése zavarhat másokat és a legfőbb hatalom kénytelen lesz a szabályszegő hangszálait műtéti úton eltávolítani.

Elme 06-19-2008 20:24

Ati tényleg tarts 3-5 nap múlva egy közvéleménykutatást
és rájössz, hogy nem a hattyú haláláról van szó...
egy hattyú kevesünket érdekelné, a fórumé azonban igen
(elnézést az állatvédőktől)

Hmmm... Sati 06-19-2008 20:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180862)
Mégegy fő probléma, amit most látok, az az, hogy többen úgy gondolták, hogy viccből írtam ezt a figyelmeztetést:

"Mégegyszer nyomatékosan kérek mindenkit, aki nem szereti a változásokat, vagy úgy érzi, hogy nem tud megbírkózni az esetleges kisebb hibák időszakos előfordulásával, hogy országát tegye szabadságra, legkésőbb hétfőn, és csak akkor térjen vissza a játékba, amikor már véglegesítettük a 7-es verziót."

Tudom, hogy ez annyira viccesen hangzik, hogy úgy tűnhet, hogy nem kell komolyan venni, de ez teljesen komoly. Aki most ilyen hatalmas hattyú-halálát játszik, az gondolja át, hogy esetleg véletlenül nem vonatkozik-e rá is ez a figyelmeztetés.

Ati:
Az neked szerintem nem üzlet hogy szabin vannak az orik.
Mivel nem telnek a vip körök.
szvsz.
Ati javaslom 3 nap mulva irj minden oriba ami aktiv, hogy vissza állitsad e a forumot vagy ne.
Sokan fel vannak háborodva.
Ne legyél légyszives vaskalapos.
Kérlek.

Croissant 06-19-2008 20:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180860)
Erre gondoltam az előbb.

Erre nyugodtan gondolhattál, eddigi Hódítós pályafutásom során "cseszegetésért" még nem kaptam pirost és ezen a jövőben sincs szándékom változtatni.

Ati 06-19-2008 20:28

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 180864)
Ati tényleg tarts 3-5 nap múlva egy közvéleménykutatást
és rájössz, hogy nem a hattyú haláláról van szó...
egy hattyú kevesünket érdekelné, a fórumé azonban igen
(elnézést az állatvédőktől)

Alapvetően azt gondolom, hogy a Hódító nem való azoknak az embereknek, akik a legkisebb változástól is összeomlanak. Ezért is lett mindenki figyelmeztetve, hogy most bizony ilyenek várhatóak. Akár sűrűn is. Szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy a figyelmeztetés után VALÓBAN vannak is változások.

Azt gondolom, hogy azoknak az embereknek pedig KÜLÖNÖSEN nem való a Hódító, akik annak pontos tudatában, hogy a változásokat minden alkalommal újra kiemelezzük, azonnal hirtelen, önfejű akciókba kezdenek.

Nekik -- a saját érdekükben -- tényleg azt javaslom, hogy tartrsanak egy hosszú szünetet a Hódítótól. Köszönöm.

Ati 06-19-2008 20:30

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 180865)
Ati:
Az neked szerintem nem üzlet hogy szabin vannak az orik.
Mivel nem telnek a vip körök.
szvsz.

Néhány ember idegeinek viszont kifejezetten jót tenne, úgyhogy a figyelmeztetés továbbra is áll. Sajnálom, de tapasztalat, hogy a legkisebb változástól is egyesek úgy de úgy fel tudnak háborodni...

[HTPA]GeeForce 06-19-2008 20:33

nem lesz ez így rossz, csak alakuljon ki.

meg ugye anarchhal kéne valamit kezdeni. kellenének a "szőnyegek", és ugye megtelnek a fórumok a sok ori miatt. napi 100 orit lehet felvenni, aztán van akinek 3-4-5-600 országa van. csak az anarch keménymagját képtelenség lenne felvenni 2 hét alatt...

de egyre szimpatikusabb a dolog.

Phoenix 06-19-2008 20:33

Mostanában gondolkodtam el rajta, hogy vissza kellene térni a Hódítóhoz, de így köszi de nem. Nekem a fórum megadta a legfontosabbat a világon. A mennyasszonyomat. Igaz, az ismerkedésben először az öccsét ismertem meg, mint újonc, aki nem igazán értett pár dolgot a játékban, de innen eljutottunk odáig, hogy vele meg a legnagyobb barátságban vagyok. Ezért köszönet jár, és azért is hogy összeismerkedtem a "Nagyokkal!" Akik nekem már szinte legendába illenek (Neveket nem sorolnék fel, mert szégyelném, ha kihagynék valakit), rengeteg ismerőst, élményt gyűjtöttem. Anno mindenki kedvence a szilveszteri szinesfórum, ha másért nem is, de azért mindenki legalább benézett és akkor is elbeszélgettünk kicsit. Értsd meg Ati, itt nem az a lényeg, hogy barátokkal beszélgessünk, hanem az hogy új ismeretségre tegyünk szert vagy egy kezdőnek segítsünk, mert "nem tudja, hogy hol lehet több tábornokot képezni".

Összefoglalva, vissza akartam jönni, a társaság miatt, az új emberek miatt, de így köszönöm nem kérek belőle és ezzel sokan vagyunk így. A Hódító egy életérzés volt, de ez kezd kihalni. Sajnálom.

Pedig amikor a fórumon beszéltük, hogy majd a nyugdíjjas klubból egész nap majd lehet nyomatni :)

ui: Ati: próbáld meg elviselni a kritikát és ha nem is tetszik egyik-másik beírás, azért illik rá válaszolni és nem csak a szavakat kiforgatni. Ezt is még tőled tanultuk. Légy jó tanár.

Dragi 06-19-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 180871)
Mostanában gondolkodtam el rajta, hogy vissza kellene térni a Hódítóhoz, de így köszi de nem. Nekem a fórum megadta a legfontosabbat a világon. A mennyasszonyomat. Igaz, az ismerkedésben először az öccsét ismertem meg, mint újonc, aki nem igazán értett pár dolgot a játékban, de innen eljutottunk odáig, hogy vele meg a legnagyobb barátságban vagyok. Ezért köszönet jár, és azért is hogy összeismerkedtem a "Nagyokkal!" Akik nekem már szinte legendába illenek (Neveket nem sorolnék fel, mert szégyelném, ha kihagynék valakit), rengeteg ismerőst, élményt gyűjtöttem. Anno mindenki kedvence a szilveszteri szinesfórum, ha másért nem is, de azért mindenki legalább benézett és akkor is elbeszélgettünk kicsit. Értsd meg Ati, itt nem az a lényeg, hogy barátokkal beszélgessünk, hanem az hogy új ismeretségre tegyünk szert vagy egy kezdőnek segítsünk, mert "nem tudja, hogy hol lehet több tábornokot képezni".

Összefoglalva, vissza akartam jönni, a társaság miatt, az új emberek miatt, de így köszönöm nem kérek belőle és ezzel sokan vagyunk így. A Hódító egy életérzés volt, de ez kezd kihalni. Sajnálom.

Pedig amikor a fórumon beszéltük, hogy majd a nyugdíjjas klubból egész nap majd lehet nyomatni :)

ui: Ati: próbáld meg elviselni a kritikát és ha nem is tetszik egyik-másik beírás, azért illik rá válaszolni és nem csak a szavakat kiforgatni. Ezt is még tőled tanultuk. Légy jó tanár.

Hát igen engem is fórumon karolt fel egy Tiszteletre méltó Főnix madár ;) :) aki remélem azért még meghív az esküvőre :)))))

Ati 06-19-2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 180871)

Nem érzem kritikának, hogy ha egy előre bejelentett teszt-időszakban, amikor minden gyengébb idegzetű ember direkt meg lett kérve, hogy maradjon távol, valami változás történik, akkor azonnal megjelenik X ember, aki fennhangon közli, hogy törölni fog. Nem is tudom már hányadik alkalommal persze. Kritikának a konstruktív kritikát tartom, eddig olyan talán 1 volt innen a fórumról, és egy privátban.

Elme 06-19-2008 20:38

szia Cassy:)))
a fórumon nemtok köszönni, így megteszem itt

Zoli 06-19-2008 20:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180874)
Nem érzem kritikának, hogy ha egy előre bejelentett teszt-időszakban, amikor minden gyengébb idegzetű ember direkt meg lett kérve, hogy maradjon távol, valami változás történik, akkor azonnal megjelenik X ember, aki fennhangon közli, hogy törölni fog. Nem is tudom már hányadik alkalommal persze. Kritikának a konstruktív kritikát tartom, eddig olyan talán 1 volt innen a fórumról, és egy privátban.

Építő kritika nem feltétlenül a pozitív kritika...

Phoenix 06-19-2008 20:43

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 180873)
Hát igen engem is fórumon karolt fel egy Tiszteletre méltó Főnix madár ;) :) aki remélem azért még meghív az esküvőre :)))))

[OFF]Ezt már megbeszéltük ;)[/OFF]

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180874)

Konstruktív kritika? Ez a fórum megoldás legyen mint egy opció a régi fórumrendszer mellett. A régi játékosok hagyománytisztelők és szeretők és ha csak az a pár illető lenne büntetve, akkor több ilyen jó emberke lenne nevelve is.

Cassandra 06-19-2008 20:44

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 180875)
szia Cassy:)))
a fórumon nemtok köszönni, így megteszem itt

Szia:)
Úgylátszik nem sunnyogtam elég alaposen.:p

Akartam még ide írni, de nincs értelme. Megvárom mi sül ki ebből az egészből. Bár azt megjegyezném, hogy szerintem az én kompromisszumkésségemmel meg a változásokkal kapcsolatos viselkedésemmel eddig ritkán volt probléma, de ha valamit hülyeségnek tartok, azt ki is mondom, ugyanúgy, ha valamit jónak, azt is.

Lehet a hiba bennem van. Sry azért mert egyenes vagyok. Megpróbálok megváltozni.;)

Dragi 06-19-2008 20:44

Kuss gyökér :D

........[MODERÁTOR] (#) , 2008-06-19 15:24:30

ki a fasz vagy?:D

............... (#) , 2008-06-19 15:21:20

meghívtak egy fórumba ...... asszem erről pofáztam .....

Elme 06-19-2008 20:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180867)
Alapvetően azt gondolom, hogy a Hódító nem való azoknak az embereknek, akik a legkisebb változástól is összeomlanak. Ezért is lett mindenki figyelmeztetve, hogy most bizony ilyenek várhatóak. Akár sűrűn is. Szerintem semmi meglepő nincs abban, hogy a figyelmeztetés után VALÓBAN vannak is változások.

Azt gondolom, hogy azoknak az embereknek pedig KÜLÖNÖSEN nem való a Hódító, akik annak pontos tudatában, hogy a változásokat minden alkalommal újra kiemelezzük, azonnal hirtelen, önfejű akciókba kezdenek.

Nekik -- a saját érdekükben -- tényleg azt javaslom, hogy tartrsanak egy hosszú szünetet a Hódítótól. Köszönöm.

Ati tudtam/tudtuk, hogy kizárólag bennem/bennünk van a hiba
hogy ki kezdett önfejű akcióba az megérne egy misét
azért széles a folyó, mert a híd nagyon hosszú:)

Hmmm... Sati 06-19-2008 20:52

Sokan moderálnák a forumot.
Akik sokat vannak.
Példákat mongyak ?
és nem lenne gondod.
és lehet ingyen. mivel sokakat köt össze a JÁTÉKOD.
Engem alapol nem kell mert már keveset vagyok a melo miatt de ott vannak akik aktivak nagyon.

Ati 06-19-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 180876)
Építő kritika nem feltétlenül a pozitív kritika...

Tudom, tudom. Aki itt jelezte, hogy 3 hét múlva törli magát, mert akkor jön vissza Erdélyből, vagy már most törli magát, az mind mind építő jellegű kritika volt. :) Ne vicceljünk már.

Komolyan kértem, hogy az ilyen mentanitással rendelkezők maradjanak távol a játéktól a tesztidőszakban.

Elme 06-19-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 180879)
[color="Navy"]Szia:)
Úgylátszik nem sunnyogtam elég alaposen.:p

nem-nem, úgy láccik nincs benne elég gyakorlatod:)
te azé ne szójj bele, mer mostanában 3-4 beírásod volt csak:eek:

-Hiena- 06-19-2008 20:59

"a legkisebb változástól is egyesek úgy de úgy fel tudnak háborodni"

Ebben igazad van. Meg másban is. Ami engem illet, attól omlok össze, hogy kisebb véleménykülönbség miatt is a földbe döngölöd a játékosokat.
Lásd előbb. A hirtelen felindulásból törölni akaró emberkének beigéred, hogy törlöd.
Te is hirtelen haragú vagy és gyakran eltúlzod az egyébként jogos büntetések mértékét.
Ráadásul kizárólag végleges, fellebbezhetetlen ítéleteket hozol.
A játékot illető modosítások elleni kemény tiltakozások miatt kivételes esetben felülvizsgálod a helyzetet. Pár ember nem számít de neked is fáj ha túl sokan hagyják abba a játékot. Ugye, hogy ugye?

Ha autókat gyártanál olyan autók készülnének amik a megengedett sebesség túllépése esetén büntetésből működésképtelenné tenné a kormányt és a féket. Tuti módszer, az már biztos :D

Nem tudom kinek szólt a "csesztetéses" idézet de egyszer sem kaptam még figyelmeztetést sem a csoportfórumon.

Ati 06-19-2008 21:00

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 180889)
A hirtelen felindulásból törölni akaró emberkének beigéred, hogy törlöd.

:confused::confused::confused:

Zoli 06-19-2008 21:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180886)
Tudom, tudom. Aki itt jelezte, hogy 3 hét múlva törli magát, mert akkor jön vissza Erdélyből, vagy már most törli magát, az mind mind építő jellegű kritika volt. :) Ne vicceljünk már.

Komolyan kértem, hogy az ilyen mentanitással rendelkezők maradjanak távol a játéktól a tesztidőszakban.

Azok, akik törölni akarnak, előtte megfogalmazták a kritikát, csak valahogy mindig sikerült kiforgatnod (már megbocsáss), illetve eleresztened azokat a füled/szemed mellett...tehát az építő kritika ott van, csak Te nem vagy hajlandó észrevenni.

Ati 06-19-2008 21:03

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 180889)
Ráadásul kizárólag végleges, fellebbezhetetlen ítéleteket hozol.

No nézzük csak, hány módosítás történt az utóbbi modnjuk egy évben? Ezek közül hány olyan volt, amire azt mondtam, hogy kizárt a változtatás, és valóban nem is történt? Az elsőre most hirtelen nem tudok válaszolni, most hirtelen volt 30 körüli változtatás, decemberben volt 30 fölötti, előtte még ki tudja mennyi, vegyünk modnjuk 100-at. Az utóbbira viszont pontos számot tudok mondani: egy. Egy olyan módosítás volt, amire azt mondtam, hogy sorry, bármennyire ellenzitek is, így marad.

Arányait tekintve hogy is állunk?

Ja igen, hát akkor így már tényleg teljesen jogos a felháborodás.

Ati 06-19-2008 21:04

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 180892)
Azok, akik törölni akarnak, előtte megfogalmazták a kritikát, csak valahogy mindig sikerült kiforgatnod (már megbocsáss), illetve eleresztened azokat a füled/szemed mellett...tehát az építő kritika ott van, csak Te nem vagy hajlandó észrevenni.

Számomra nem építő jellegű kritika, hogy ez azért nem jó, mert így nem lehet másokat cseszegetni. Biztos velem van a hiba.

gabo 06-19-2008 21:08

Hát lehet így kilehet küszöbölni 1-2 dolgot, de nekem ez az új fórum nagyon nem tetszik. Sajnálom hogy ilyen lett.

Liza itt is... 06-19-2008 21:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180893)
No nézzük csak, hány módosítás történt az utóbbi modnjuk egy évben? Ezek közül hány olyan volt, amire azt mondtam, hogy kizárt a változtatás, és valóban nem is történt? Az elsőre most hirtelen nem tudok válaszolni, most hirtelen volt 30 körüli változtatás, decemberben volt 30 fölötti, előtte még ki tudja mennyi, vegyünk modnjuk 100-at. Az utóbbira viszont pontos számot tudok mondani: egy. Egy olyan módosítás volt, amire azt mondtam, hogy sorry, bármennyire ellenzitek is, így marad.

Arányait tekintve hogy is állunk?

Ja igen, hát akkor így már tényleg teljesen jogos a felháborodás.

Tehát mikor állítódik vissza a régi rendszer?:)
Persze vegyülhet is. Lehetnek a csoportfóruomk mellett külön fórumok is, nem lenne rossz ötlet, de a régi az hiányzik, na!:)

Zoli 06-19-2008 21:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180894)
Számomra nem építő jellegű kritika, hogy ez azért nem jó, mert így nem lehet másokat cseszegetni. Biztos velem van a hiba.

Hol olvastál te itt olyat, hogy azért állítsuk vissza, mert így nem lehet csesztetni a másikat? :eek:
én sehol nem láttam ilyet.
Aki cseszteti a másikat, legyen elnémítva, hogy ezt ne tudja megtenni.
Az eddigi hozzászólások zömében az áll, hogy most, hogy megváltoztattad, az új játékosok nem tudnak ismerkedni a régiekkel, nem tudnak tanácsokat kérni, stb.
Szal foggalmam nincs honnan szeded ezt a dumát, hogy "azér, hogy csesztethessük egymást", mert senki nem erre gondol szerintem...aki meg igen, az legyen letiltva a fórumról...
szerintem ez az építő jellegű kritika: állítsd vissza, és aki nem bír magával, tiltsd le..sztem így a normális.

Reni 06-19-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180894)

Még nem olvastam senki hozzászólásában, hogy azért szeretné vissza a régi fórumot mert másokat szeretne cseszegetni. Kinek a hozzászólásában láttál ilyen indoklást?
Bocs ha elkerülte a figyelmem.

Elme 06-19-2008 21:12

Ati
összemosod sok ember véleményét eggyé...
Kif pl. nem mondta, állította, hogy azért akarja abbahagyni a hódot, mert nem tud másokat csesztetni...és Lopi, Phoenix, Hiéna és sorolhatnám a neveket sem
számodra az az építő jellegű kritika, ha valaki megsimogatja a buksidat és azt mondja: Ati ez aztán derék dolog volt!
ha valakinek eltér a véleménye a tiedtől az pedig nem a hódítóba való
ez olyan fekete vagy fehér játék
teljesen dualisztikus világ
intolarencia kedves és szép kislány vala
aztán felnőtt...

Reni 06-19-2008 21:13

Nem csak az én figyelmem kerülte el? :)

Ati 06-19-2008 21:13

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 180896)
Tehát mikor állítódik vissza a régi rendszer?:)
Persze vegyülhet is. Lehetnek a csoportfóruomk mellett külön fórumok is, nem lenne rossz ötlet, de a régi az hiányzik, na!:)

A régi az gyanítom, hogy soha, hiszen oka volt annak, hogy az az én megítélésem szerint nem vált be. Ettől a mostani még finomítható. Valójában már meg is született az eddigi reakciókra a tökéletes megoldás. De azért még várok újabb reakciókat is, hátha van, akinek a "törölni fogok, mert húúúúúú" véleményen kívül tényleg van ÉRDEMI, KONSTRUKTÍV hozzászólása is a mostani módosításhoz.

Ati 06-19-2008 21:14

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 180897)
Hol olvastál te itt olyat, hogy azért állítsuk vissza, mert így nem lehet csesztetni a másikat? :eek:

A Hódító belső fórumán.Csodálkozom is rajta, hogy ide kintre nem jött már ez a mondat indoklásként.

gabo 06-19-2008 21:15

pedig jó lenne a régit visszahozni. és akkor büntetni azt aki megérdemli, de sokkal jobb volt az mint a mostani.

Ati 06-19-2008 21:16

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 180899)
összemosod sok ember véleményét eggyé...
Kif pl. nem mondta, állította, hogy azért akarja abbahagyni a hódot, mert nem tud másokat csesztetni...

Dehogynem............

Liza itt is... 06-19-2008 21:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180901)
A régi az gyanítom, hogy soha, hiszen oka volt annak, hogy az az én megítélésem szerint nem vált be. Ettől a mostani még finomítható. Valójában már meg is született az eddigi reakciókra a tökéletes megoldás. De azért még várok újabb reakciókat is, hátha van, akinek a "törölni fogok, mert húúúúúú" véleményen kívül tényleg van ÉRDEMI, KONSTRUKTÍV hozzászólása is a mostani módosításhoz.

Na akkor Ati gondolkozz el azon, hogy rajtad kívül kinek tetszik ez a rendszer:p
Mert én nem nagyon látok itt ujjongó és dícsérő szavakat:p
Add át a moderátor szerepét ha nem tetszik és had ismerkedjünk már végre! Imádom a hódos embereket, de így nem nagyon fogok tudni kiket imádni:p:p

All times are GMT +1. The time now is 18:13.