![]() |
na, miutan sikeresen szetoffoltuk a temat egymas, es a masik muveszeti erzekenek/intelligenciajanak velemenyezesevel, ezert:
Csokibacsi!!! Azonnal mondd meg, hol talalhato a popcornos smiley!!! |
most jöhetnék a szabad országban szabad emberek azt csinálnak amit szabad szlogennel, de feleslegesnek tartom.
azt hittem a hozzá szolás lényegét pontozzák és nem a stilust. de ugy látszik rengeteg modorra érzékeny ember van itt, akinek a csomagolt finomkodso duma jön be. evvel az erővel én is pontozhatnám bármelyikőtöket, mivel a stilusomat sértegeti, azaz leparasztoz. de hát ez ilyen fazonok gyülekezete, (tiszt. a kiv.) legközelebb nem irok oda ahol eme néhány nevet látom és kész. |
Quote:
Quote:
|
Enkidu
maj vhogy megoldom. eddig 1 pirosat kaptam, oda se mentem azota. de remélem ahol én vok sűrün, oda meg ha jön vki nem csak azé jön h a stilusommal foglalkozzon. |
Tök fölöslegesen megint sértődik mindenki, barátságok mennek szét, családok szakadnak szét, stb...:) Egyszóval megy a vita, bár egyre inkább veszekedés. Most kérdem én, van ennek értelme? Amíg mindenki mondott pár filmcímet, aztán azt normálisan kommentáltuk, nem volt probléma. Ha jó véleménnyel vagy egy filmről, mond. Ha építő jellegű kritikád van, mond. De ha annyit tudsz írni, hogy szar, mert szar, akkor inkább hallgass. Kár lenne ezért a topicért. A művészet meg nem behatárolható. Ott van például a Piros négyzet fehér alapon c. festmény - nem kell hozzá emberfeletti ügyesség, de az is művészet. Ha kimegyek a budapesti rendőrkapitányság elé, odapiszkítok, közben felveszem az egészet videora, az is művészet, mert csináltam valami olyat, amit előttem senki - meg persze utána meg is büntetnek érte:) Ezt így átfógóan írtam az utolsó pár oldalra, mert lemaradtam az azonalli válaszadásokról.
Kár lenne ezért a topicért.További jó munkát! |
Figyu nem értem. Te itt lekezdesz kötekedni. De nyugi velem azt is lehet.
Bocsi, de én tisztán láttom a világot nem kellenek csúf borz képek amik bántják a szép érzékemet. Nem tom mit sértödtél emg de ha tudom küldöm si a pirosat ezután. Kitanotól láttam a: Zatoichi Brother Dolls meg még két filmjét amik hümm most nem jutnak eszembe. De leginkább a Zatoichi teccet az kész:D azabaj, hogy a filmek nagyrésze a homályba vesz és cska amikro újra láttom közben ugrik behogy ja én etz már láttem Ichi the killert miért is szóltad le?? fogaodk nem tudtad végig néznI:DD jó énis nehezen:D Quote:
|
Bocsi az elözőért mindneki mástól egyeüdl Enkidu nyomta fle bennem a pumpát. Rögtön sértgetett én csaka véleményet modntam ahogy mindig is tenni szoktam.
Bírom mindenki mindne szakértő. Én nem vagyok filmszakértő csak sokat láttam. Szal nem lényeges a véleményem csak kicsit vitatkozni jöttem, de láttom erre nm mindenki képes igy ki is szállok ebből:D Alapfilm Karibb Tenger Kalózai:D |
Quote:
Hányszor mondjam még, hogy nem érdekel a piros, hülyegyerekek szórakozása, küldjél, amennyit akarsz. Quote:
Van bőr a képeden, öreg... hatalmas vitát generálsz, aztán bedobod, hogy csak vitatkozni jöttél, de mi nem tudunk... ---------------------- Na de én is kiszálltam ebből. Többet nem reagálok ilyesmi{re/t}. Inkább leírom az egyik kedvenc filmemet: Casablanca. Nagyon híres és joggal. Humprey Bogartot meg amúgy is nagyon bírom. :) |
Az a baj hogy csak neked szólt és ha nem érdekel miért rejtegeted?:D
Quote:
|
nézzetek meg 3 filmet
1 rekviem egy álomért 2 train spoting 3 kegyetlen játékok nem oscarosok nem kaszasiker hajazok de kultur filmek de még inkább alap és ha valamelyik is egy pillanatra nem fog meg azonal psziholgushoz:) |
Jah, mindenkinek ajánlom még a Prophecy 1-3 filmeket, amcsiban betiltották annak idején egy hosszabb időre, mert az egyházat sértette (magyarul a címe Az Angyalok háborúja).
|
Quote:
|
Quote:
van egy film szimplán a Rekviem az is érdekes:D hüm azthiszem Francia. |
Quote:
|
Quote:
Csatlakozom! A dühöngő bika az kemény film! De ne feletkezzünk meg Joe Pessi alakításáról sem, Lásd a Casinót abban is jól játszott! |
Quote:
|
Quote:
Akit kérdeztem eddig mindeki azt mondta hogy ha De Niro akkor dühöngő bika és taxisofőr én meg vadászom már mióta és nem tudom kölcsönkérni senkitől se:mad: |
Az arc nélküli ember, Passio, Az utolsó szamuráj
Nem néztem utána, lehet, h ezek már voltak. |
Bocsi de nem láttam lehet hogy azért ert vak vagyok:) de még egy képregény adaptációt se elmítettetek nem mintha én képregényrajongó lennék sőt.
Szerintem azért a Sin City elég jól sikerült - lehet csak azért mert jónéhány ismert szinész játszik benne- viszont a többi hát izé...:D |
Quote:
|
Nem tudom szerepelt-e már itt... Mindent anyámról, Pad a parkban, Metró.
|
Quote:
Nem is Te lettél volna "Walter". ha nem Te hozod fel:D:D |
Quote:
Nem csak Bruce miatt a túszdráma is bejött igaz a végén az intézetes gyerek kicsit S.W.A.T.-os lett de ennyi belefér |
Nem tudom, hogy vagytok vele, de a tagnap néztem meg Gene Hackmann - Owen Wilson Behind enemy lines c. filmjét, már vagy 8x és nekem bejött!
Tudni illik, hogy itt forgatták a dunéntúlon többekközt! |
A másik alapfilm, amit tudnék ajánlani az a Shaft!
de kizárólag angolol, mert a magyar szinkron az szóra sem érdemes ebben a filmben! |
Quote:
Gondolom még itt mindig olcsóbbak a cuccok. Tényleg Etyekwood hogy áll füstbement terv? |
alkul:)
Ha jól tudom, akkor az eggyik csapatszállító helikopteren a filmben magyar felségjelzés volt látható, de cáfoljatok meg ha nem így van! ez akkor van, amikor először küldik a helpet a szöszinek! |
Quote:
nekem az jött be. |
nem láttam :( de azt olvastam, hogy jó!
|
Jackie Brown?
|
Quote:
Mostanában nézem a Firefly-t, és nagyon tetszik. Vannak itt fanok? |
Nem tudom volt-e már, de A szökevény is eléggé alapfilm sztem:)
|
Quote:
meséld el miről szóL? nem láttam soha nemtom miaz. |
Úgy látom ez még nem volt...
Miért éppen Alaszka? |
Quote:
|
Quote:
|
A Miért éppen Alaszka? nem sorozat? Rég láttam, de talán jóra emlékszem.:D Amúgy tényleg nem volt rossz, az aszisztense a dokinak külön élmény volt:D Jah, eddig még nem írták;)
|
Azért merészeltem beírni, mert Twin peaks is bekerült már Alaszka előtt ...
Jut eszembe, Alaszka nincs meg valakinek? Nézegettem, hogy kiadták e valamilyen formában, de nem találtam sajnos semmit :( |
Quote:
Esetleg terkep formaban? :D:D Anno es is sokat neztem, mondjuk meg kis pisis voltam... *Ez azt jelenti hogy most mar nem vizelek az agyamba estenkent!!!*:D |
Hát akkor feldobnék én is egy párat. oksa?
Jean Paul Belmondó Profija? Nálam első számu kedvenc. Aztán. Szakasz, Halál ötven órája, Ryan közlegény megmentése. Háborús film minden mennyiségben. |
All times are GMT +1. The time now is 09:08. |