![]() |
Quote:
Kíváncsi vagyok, a profik meddig hagyják, hogy vezessek..... |
Quote:
Aztán az első óra végén képes voltl 5sereggel kimenni rá, hogy 3-al koppanj :D Nekem meg csak lett valahonnan az a 700pont előnyöm, onnan, hogy az elején kétszer bevertem a hullát (összesen 5sereggel), aztán én már nem nyúltam hozzá. :) |
Quote:
Sajna nem úgy lett, ahogy eredetileg terveztem. Nem volt annyi egységem, hogy 5 normális sereget küldjek. 2 tuti befért a kiküldött egységszáma alapján, 3 nem, ha jön be egysége. Sajna jött neki elit. De így legalább izgalmas lett a vége:) Mindig letaglóz amúgy, mikor beteg leszek párbajon. Borul minden tervem.... |
Quote:
Te meg jól bevágtad B-t na bumm. Hát végülis olyan is volt az én védelmem,hogy aki engem beüt azt bárki lekiséri. A másik téma nyitó hsz-ét azt irja,hogy tegnap módosítottad de szerintem a pontokat nem irtad hozzá:)Legalábbis nekem tuti nem, szerintem batunak sem, a te pontodra meg nem emékszem eddig mennyi volt. |
Neked nem írtam hozzá, mert szégyen, hogy még egyet se nyertél :D
|
Quote:
Szomorú,hogy mindenki passzív de így még legalább versenyben vagyok én is. A párbajidba is kifejezetten bénázom. Ebbe az utolsóba 1-2apró hibát ejtettem de ez kifejezetten tetszett csak túl rövid volt.(mondja ezt az aki még így sem maradt itt végig) Egyéni kérés lenne,hogy egész összel vasárnaponként legyen a párbaj. Gondolom mondjuk azért van szombaton mert Terra neked az a jobb. Így a vélemények 1:1 tehát marad minden. |
A szamok magukert beszelnek, a szombatira tobben jottek, mint az elozo heti vasarnapira :)
|
Nekem jó mindkét nap, csak lehetőleg ne a forma 1 alatt.:D
|
Quote:
|
Betudtam a szerencsének. Így viszont sokkal jobb:)
|
A holnapi párbaj nem része a pontvadászatnak, több okból. Legfőképp, mert nem akartam a témáról ilyen módon lehúzni a 3. bőrt is :)
|
Hat ugylatom msot en nyertem vegre.
A tobbieknek is gratulalok de valamikor nekem is kell top1nek lenni :) Az elejen eldolt kinek maratd meg eselye. H(én) +D(de lehet nem D hanem más valaki) volt az akinek nem ment ki a varija az elejen(mindnekit végigprobáltma gömbölni és D-n kivül mindneki sikerült) Terra a parbajon sokan szerettek teged az elso kor utan. |
Megszokhattátok, hogy szeretem a házfree párbajt. Speciel ez nem direkt lett olyan ;)
|
Lesz folytatás? Fél ponttal vagyok csak lemaradva, jó lenne nyerni.:D
Bár, ha a nagyok ott vannak, akkor kicsi az esély....... |
Batu sok minden jó lenne:D
Én már kérdeztem Terrát régebben,hogy lesz-e folytatás a közeljővőben. Akkor úgytünt,hogy nem lehet azóta változott a helyzet. Nekem is jó lenne nyerni bár ha üresek belépnének akkor kicsi az esély:( Jó lenne a Vale Cimet kinyomtatni és a szobám falára helyezni:) |
Ha lesz is folytatás, remélem Te nem fogsz pont ráérni.:)
Jó lenne egy szép, cirádás szám az orimnak.:) |
Persze lehetne még egy forduló, hogy mindenki jól érezze magát, és ne fél ponton múljon, de csak azért nekem nincs kedvem csinálni.
Abból már kinőttem :) Úgyhogy inkább kimondom, hogy a látszat nem csal, tényleg itt a vége. |
Quote:
|
Nem már, vége? :(
A gyors párbaj mellett lehet csinálok egy "egyre idegesítőbb" párbajsorozatot, 1 órás, 2 órás, 3 órás, 4 órás, 5 órás fordulókkal. :D |
Quote:
Pedig biztos örült volna a győztes az a tőled kapott karácsonyi sorszámnak:) Az első hsz.-ed ez volt:) Quote:
Vagy nincs kedved sorszámot csomagolni karácsonyra:D |
Ha itt a vége akkor is van nyertes gondolom.
Legalább a cimet add meg a vip ugyse kell senkinek.:D(legalábbis nekem nem) Batu a vipnyeremény elszállt ,mint láthatod. Ha gondolod belökök egy párbajt Vale helyett,hogy meglásd mi lett volna ha mégis van folytatás. (Ha ezt igényled akkor te döntöd el a párbaj összes beállítását én csak szervezem) |
Quote:
Valószinűleg oda a játékosok is jobban mennének, és nem lenne vége féltávnál. |
Quote:
Így már nem olyan.:S Majd leverlek Ati párbajsorozatán.:p Persze ez csak vicc. Nem játszottam még az új párbajokon, ki kéne próbálnom lassan..... Kár, hogy ennek így lett vége, de ez van. |
All times are GMT +1. The time now is 12:43. |