![]() |
Quote:
|
Quote:
Sőt, a gyors csoportba való jelentkezés korlátozásával az sem kizárt, hogy ez a funkció -- átmenetileg, kísérleti jelleggel -- kikapcsolásra kerül. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A gyors csoportot érintő változással (kezdő játékosok nem jelentkezhetnek a gyors csoportba) egyelőre szükségtelennek tartom az 5 nap be nem lépés utáni törlést. Ezért átmenetileg ez a modul kikapcsolásra kerül, és az 5 napnál régebben be nem lépett országok egyelőre NEM kerülnek törlésre a gyors csoportból. Idővel felülvizsgálásra kerül ennek szükségessége, az aktuális játékosszokások függvényében.
A regisztrációs szabályok között megmarad a figyelmeztetés, mivel bármikor ismét visszakapcsolásra kerülhet ez a modul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Erre írod hogy IGEN: a lefagyasztott orinak NEM csökken a területe a fellépési határ felett. |
Quote:
A fellépési határ feletti területcsökkenés a pontlistában aktívan szereplő országok miatt lett bevezetve, ezért rájuk ez sem simán kiesett állapotban, sem fagyasztás miatt kiesett állapotban nem vonatkozik. A top30%-ban töltött idő miatti morálromlást azonban nem lehet a fagyasztással+visszahozatallal kikerülni. Ilyenkor annyit érsz el, hogy a fagyasztás idejére nem csökken a morál, de előtte és utána igen. |
Jelenleg nincsen ismert hiba a 7-es verzióban. Valaki tud esetleg valamiről, ami hiba, és még nem jelezte? :)
|
Nem hiba, de én nem értem, hogy a pirossal jelzett rész miért jó. (Korábban se értettem)
De azért rossz, mert csatázunk, hiába ütök több földet, mint amit buktam, fogy a kedvezmény, ráadásul még 0alá is mehet! Pedig közben sorra győztesen kerülök ki a csatározásokból. A másik felét meg tudom érteni, hogy max heki felett nem jár, (bár szerintem az se lenne olyan rossz) de ez az első szerintem nem korrekt: negatív kedvezménnyel elérni A-ban a B-ből való fellépés maximumát. Quote:
|
Quote:
|
Értem, akkor ez sehogyse jó...
|
Quote:
|
Quote:
|
Tud-e még bárki bármi hibáról?
|
Quote:
Ps: van vmi, amit nem tudok hova tenni, eddig sosem volt ilyen, a 7.0 ota pedig van. Az a baj vele, mint jelenseggel, hogy tok random van. :) Szoval, ranyomok a tavolra, es nem ir ki eredmenyt, hanem elkezd gondolkodni, kb mintha nem lenne netkapcsolatom. Eloszor mindig azt hittem epp pillanatnyi netkihagyasom van, de nem, mert igazabol ilyenkor _mindig_ megcsinalja a tavolt, csak az eredmenyet nem latom, csak ha megnezem az esemenyekben. Szerencsere eddig kritikus helyzetben nem jott elo. Kerdeznem a tobbieket, csak nekem van ilyen? :) Persze lehet nem az uj verzio hibaja, de eddig sosem volt ilyen, most pedig naponta tobbszor is. :) Aprosag, de ha epp rosszkor jon, az gaz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem piacon vásárláskor szokott ilyet csinálni, szintén nem az új verzió óta .. de nekem is megveszi amit akartam, ha megnézem a rakim látom hogy ott van, csak nem írja ki, hanem üres oldalt ad be.
|
A 7-es verzió véglegesítése előtt mégegy viszonylag kicsi, de sokak számára azt gondolom, hogy igen hasznos bővítés bekerült:
Az egy körben képezhető alap katonák számát maximálni helet, helytartós képzésnél. Természetesen ha kézzel képzel, akkor ezt felül tudod bírálni, és egy körben többet is képezhetsz, mint amit a helytartó saját maga képez a beállításoktól függően. Nullára tett érték korlátlan képzést enged. A katonaképzést ezzel az opcióval kikapcsolni nem lehet, arra az eddig is használt jelölőnégyzet szolgál. http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3009 |
Mégegy apró, ám hasznos bővítés: a mellőzött országok listája mostantól kiterjed a fórumra és a diplomáciai hirdetésekre is.
Ha valakit mellőzöl, akkor attól sem üzenetet nem kaphatsz (ez eddig is megvolt), sem a fórumbeírásait nem látod (ez új), sem a diplomáciai hirdetéseit nem látod (ez is új). Ezzel biztosítható, hogy ha valakit mellőzöl, vagyis nem vagy rá kíváncsi, akkor valóban mindenféle kommunkáició megszakadjon az országgal, csak a játékon belüli akciók (támadások stb.) segítségével érintkezhessetek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Persze nem muszaj, csak igy meg nagyobb szabadsagot adna. :) |
Quote:
Egy embercsoport teljesen jól elvan, egy másik embercsoport is teljesen jól elvan, csak amikor ez a két csoport találkozik, akkor alakulnak ki irdatlan állapotok. Az utóbbi egy hétben azonban nem egy, hanem konkrétan 5 (öt) belső fórumon jelent meg az, hogy "Letiltottál te szemét, akkor maj ditt a fórumon folytatom", és esnek egymásnak az emberek a fórumon. És sajnos nem egy-egy emberről van szó, hanem összességében több tucat emberről, akik egyébként teljesen jól meglennének. Bízom abbam, hogy ezzel a módosítással feleslegessé válik a privát problémák fórumra hurcolása, mivel fórumon sem fog reagálni rá senki. :) |
Ati:
ezzel kapcsolatban nem lehet olyat, hogyha valakinek összekapcsolt országai vannak, akkor, hogyha az egyik helyen letiltja a másik helyen is le legyen tiltva??:) Persze, hogyha csak az egyik ori VIP-es, akkor nem ;) |
Quote:
(Az egész Hódítóban összesen 5000 tiltás sincs, ez egy elég csekély szám. Ebből ráadásul 10 engem tiltott le. :D) |
Quote:
|
Én ha jól emlékszem a Császárt tiltottam le :D:D
|
Quote:
Várjál minnyá letiltalak én is :D (najó, inkább nem, úgysem írsz:P ) |
All times are GMT +1. The time now is 13:59. |