![]() |
bazz minnyá mennem kell...
Anyukám szólt hogy csucsulni kéne, de még azért maradok egy keveset :D |
Quote:
Quote:
Nem tesz szívességet. |
zsarolják valamivel? Örömmel megy oda?
|
van valami a rét közepén?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah most kell mennem :S
Remélem holnap is lesz feladvány :D Jó éjt nektek! |
Csak akkor gyors, ha valaki kérdez is :)
|
Beteg, mérgezett az illető?
|
Quote:
|
rájöttem :D:D:D:D
volt a killbill-ből az a csaj aki 5fogással megölte a csávót :D:D:D vele is ez történt? :D |
Quote:
|
Quote:
amint az 5.et lépte, meghalt... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt ismeritek, hogy "Egyférfi bemegy a kocsmában kér egy pohár vizet, megissza és a fejére esik a vakolat, ezek után elégedetten távoz" ?? |
Quote:
Most pedig nézzünk valami jót ;) "Egy férfi kinéz a vonat ablakán, meglát valamit, előremegy néhány kocsit, és megöl valakit. A kiérő rendőrök letartóztatják, de nem sokkal később el is engedik" |
Quote:
Megvédett valakit?? Az a valaki egy emberi személy volt?? Számít, hogy hány kocsinyival ment előrébb, vagy hogy milyen hosszú a vonat?? Kanyarban volt a vonat vagy egyenesben?? Ha kanyarban, akkor egy oldalon ült az emberke a kanyar irányával (pl.: jobb kanyar, jobb oldalt ül)?? Ha igen, akkor a vonaton belül látott meg valakit, vagy a vonaton kívül?? Állt a vonat?? |
Quote:
Igen. Nem számít. Egyenesben. Mivel nem ha, nincs válasz. Erre se kéne válaszolnom, de jóarc vagyok :D Vonaton belül. Igen. |
Az a valami amit meglátott egy tárgy volt??
Ha nem, egy másik személy?? Ha személy volt, akkor azt lte meg akit meglátott?? |
Quote:
Igen Igen |
Tárgy is volt meg személy is egyszerre?? ...nekem ez magas:D
Akkor, több mindent látot meg?? Az a személy fel akart szállni a vonatra?? Ha igen, akkor ezt szerette volna megakadályozni azzal, hogy megöli?? |
Quote:
Fel is szállt, mivel a vonatot történt a gyilkosság ;) Nem ezt akarta megakadályozni. |
Tehát összegezve, egy férfi meglátott egy álló vonatból egy személyt, előrébb ment és miután az fellszállt, megölte...fasza:D
Akkor: Fontos, hogy egy férfi volt?? Fontos, hogy mivel ölte meg?? Fontos, hogy a vonat MIÉRT áll??(az, hogy áll fontos, tudom, de az, hogy miért azis??) Ha fontos, akkor az a személy állította meg, akit megöltek?? Ha igen, az a vonatvezető volt?? Volt fegyvere annak aki felszállt?? Védekezett az, akit megöltek?? Ha nem, akkor hátulról támadták meg, vagy úgy, hogy ne tudjon védekezni?? |
Ja, és persze:
Az amit meglátott tárgyat, az a férfinél volt?? Ha nem, akkor pl.: egy váltókar volt?? Egy fegyver volt?? |
Quote:
Fontos, hogy férfi. Nem fontos. Nem fontos miért állt. (Az se annyira fontos, hogy áll) -- -- Nem volt. Nem érdekes. Nem érdekes. |
Quote:
-- Nem |
Értékes tárgy volt?
|
Quote:
|
Ha nincs az embernél a tárgy akkor is megöli?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Volt haszna a gyilkosságból?
|
Quote:
|
Tehát összegezve:
Egy emberke egy álló vonat ablakábol meglátott egy másik embert egy tárggyal a kezében. Előre ment a vonaton és miután fellszállt a másik ember, megölte. Szándékosan ölte meg?? Ha nem akkor véletlenül azzal a tárggyal ölte meg, ami a másik embernél volt?? Az aki meglátta a másikat, a jegykezelő volt?? |
Quote:
Szándékosan, Nemjegykezelő volt, de akár az is lehetett volna. |
Na én is beszállok:)
A rendőröket ismerte esetleg? Ő is rendőr volt? A rendőrök sokáig tartották fogva, vagy csak pár percig? Élve engedték el a rendőrök?:) Az illető a gyilkosság előtt is bűnöző volt? Mikor meglátta az ablakban azt az akármit, akkor már tudta hogy meg fog ölni valakit? |
Quote:
Akit meglátott, egy olyan ember volt, akinek a fejére vérdíj volt kitűzve?? :D |
Quote:
Nem Pár percnél tovább azért. Élve :) Nem volt bűnöző. Igen tudta |
All times are GMT +1. The time now is 17:48. |