![]() |
Sikeresen elcuccoltam a 3.szigetre, üröm az örömben, hogy alig tudtam összegyűjtögetni a palota2. szintjéhez az anyagokat, most meg a helytartó székhelyét kell 2 szigeten 2-esre fejlesztenem! :(
Mi lesz ha hamarjában nem csinálom meg? Meddig korrumpálódnak az emberek???:D |
Cselekménypont .. vaúú
Emiatt nem tudok három sereget indítani,pedig még +1 hajót is csaptam hozzá :) |
Quote:
de sajna elég pénzhiányban küszködök :S meg persze nyersi, bár most támadtam mindkét falummal, és egész szépen hoztak :D |
Quote:
|
Quote:
Valaki frissében Epszilon???:D |
Quote:
szövizzünk le :D |
Quote:
|
Quote:
Világ > Iaaos[56:44] én itt vagyok:D |
Quote:
én itt :) márványos vagyok szerencsére :D látom te is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gyorsba kizavartam 3 fosztást, meg két hajó karavánt magamhoz.
|
Quote:
|
Quote:
|
szerintem márványossal gyorsabban tudsz fejlődni, és védekezni is.
a falhoz is szükség van rá :) |
Quote:
|
# 2,850
# Építőanyag: 602 # Kristály: 553 kedvenc farmolós falumból:D Ő a legbőkezűbb adakozója a birodalmamnak. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
rám pl. még nem jött senki...egyik falumra se. |
Quote:
De 10 phalaxal, vagy kardforgatóval már igen, vagy 1 törő hajóval:p:p:p |
Fura,hogy mennyien vannak védelem nélkül. Direkt bekészülök,hogy a bitang dolgokat is átüssem,erre látom,hogy semmije nincs.:(
|
Quote:
|
Én most 36 íjászt zavartam ki egy 13-as szintű falura.
|
Quote:
|
Világ > Eldoos[60:60] Epszilonom van valaki itt, vagy töröljem?
|
Az előbb még 2-en voltunk, de mire kijöttem a fatelebből már 7-en lettünk:confused:
|
Quote:
|
Quote:
Íjász 36(-0) 36(-0) uzuzuland innen: S megnyerte a csatát és kifosztotta ezt a várost: Sír. Zsákmány * Arany: 3,576 * Építőanyag: 2,015 * Márvány: 577 |
Lehet egyszerre városom Bétán és Epszilonon? Mert akkor go :)
|
Quote:
|
Quote:
kedves hódosok! mindenki regizzen epszilonra, és akkor csinálhatnánk egy Hódos szövit :) |
Quote:
|
Quote:
|
Én mindenhol egy szintre hozom, mert szeretem a: Nincsenek speciális incidensek! Gratulálunk, a városodban minden a legnagyobb rendben!
|
Quote:
|
Quote:
hány falvad is van? mert nekem 5. mind az 5ben kifizetni az összesen 80ezer fát, 12ezer bort, 35ezer kristályt, 50ezer márványt nem könnyű. szal ha vki ezt teszi akkor gratula, mert akkor télleg jó játékos. (ezt nem cinikusan mondtam) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:44. |