Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Pénzt betenni a segélybe (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2771)

Synkel 02-21-2008 12:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160081)
Ebben az esetben el lehet azt könyvelni, hogy a kezdők 1 millió segéllyel indulnak, a már játékban levők pedig 4,2 milliárddal.

Ez senkinek nem lenne jó.

Ati, most őszintén, szerinted hányan engedhetik meg maguknak akár A-ban is, hogy 42 mrd-t erre fordítsanak? Ez nem 42mrd értékű teki ami kp-ban azért nem egészen úgy fest, hanem kész arany.
Ráadásul ne hagyjuk ki a számításból azt sem, hogy minden bepakolásnál csökken a csoport aranykészlete, szal a végtelenségig nem is fokozható ez a tartalékolás biznic.
Az azért elég fura lenne, hogy gyűjtögetek magamnak vésztartalékot, aztán elvesztegetem fordulás előtt, mert lehozni magammal úgyse tudom. Szerintem ilyen ár mellett bőven elég hátrány, hogy a tekivel ellentétben nem újrázhatom be minden szinten.

Paliking 02-21-2008 12:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160081)
Ebben az esetben el lehet azt könyvelni, hogy a kezdők 1 millió segéllyel indulnak, a már játékban levők pedig 4,2 milliárddal.

Ez senkinek nem lenne jó.

Én megengedném lehozni, mert a 90% bukó azért szerintem is elég visszatartó erő arra, hogy ne lehessen ki-be rakosgatni, viszont nem engedném az 5. szinten a fordulás után használni a lefordulással hozott keretet. Csak a 4. szinttől lenne elérhető.

Valezius 02-21-2008 13:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160065)
Az 5. szinten való újrainduláskor meg a felhalmozottat ne lehessen levinni, csak azt, ami alapból is lenne a szintlépésekből meg VIP-ből vagy épp a bonuszból ha valaki nem VIP.

Már megint nem tudom kitalálni, hogy mi a fenére gondolsz. :o

[HTPA]GeeForce 02-21-2008 13:58

Én se, de most megyek. melózok, és percenként zavarnak.... Majd átnézem. Bye!

Ati 02-21-2008 15:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 160094)
Ati, most őszintén, szerinted hányan engedhetik meg maguknak akár A-ban is, hogy 42 mrd-t erre fordítsanak? Ez nem 42mrd értékű teki ami kp-ban azért nem egészen úgy fest, hanem kész arany.
Ráadásul ne hagyjuk ki a számításból azt sem, hogy minden bepakolásnál csökken a csoport aranykészlete, szal a végtelenségig nem is fokozható ez a tartalékolás biznic.
Az azért elég fura lenne, hogy gyűjtögetek magamnak vésztartalékot, aztán elvesztegetem fordulás előtt, mert lehozni magammal úgyse tudom. Szerintem ilyen ár mellett bőven elég hátrány, hogy a tekivel ellentétben nem újrázhatom be minden szinten.

Biztos vagyok benne, hogy rengetegen lennének, ahogy most is rengetegen indítanak azzal, hogy több hónapig tekercset írnak, és semmi mást nem csinálnak. Akkor ha fordulás előtt lehetősége van rá, miért ne töltené fel a keretét?

Nagyon rossz ötletnek tartom, hogy valaki 200 hektáron 4,2 milliárd kp-vel induljon.

Davalon 02-21-2008 15:56

Lehet, hogy teljesen elvetendő a gondolat, de talán még 10:1 arány esetén is ösztönözne a segélykeretbe való bepakolgatásra az, ha mondjuk a lakossági morált kedvező irányban módosítaná az egyre nagyobb összegben rendelkezésre álló segély.

Remedy 02-21-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by Davalon (Post 160154)
Lehet, hogy teljesen elvetendő a gondolat, de talán még 10:1 arány esetén is ösztönözne a segélykeretbe való bepakolgatásra az, ha mondjuk a lakossági morált kedvező irányban módosítaná az egyre nagyobb összegben rendelkezésre álló segély.

Jaj. Valamint minden piaci bevetelem novelje szazalekos aranyban. Ne mar....

Davalon 02-21-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 160155)
Jaj. Valamint minden piaci bevetelem novelje szazalekos aranyban. Ne mar....

Én olyat nem mondtam. Szerintem nem ugyanaz. Csak próbálom védeni a 10:1-et.

Tsobi 02-21-2008 16:09

Quote:

Originally Posted by Davalon (Post 160154)

És akkor lenne,akinek a morálja sohasem csökkenne?

Valezius 02-21-2008 16:11

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160157)

Jaj tsobi elfelejted, hogy arra van a rengetés :D

Davalon 02-21-2008 16:13

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160157)

Miért, a jelenlegi morálnövelők ellenében soha nem esik a morál? Mindenesetre nem akarom elvinni a témát ebbe az irányba, ötlet volt.

Synkel 02-21-2008 16:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160145)
Biztos vagyok benne, hogy rengetegen lennének, ahogy most is rengetegen indítanak azzal, hogy több hónapig tekercset írnak, és semmi mást nem csinálnak. Akkor ha fordulás előtt lehetősége van rá, miért ne töltené fel a keretét?

Nagyon rossz ötletnek tartom, hogy valaki 200 hektáron 4,2 milliárd kp-vel induljon.

Akkor jöjjön a korlátozás, miszerint 5-dik szinten max 1 mrd használható fel a segélykeretből, és mindjárt nincs akkora probléma. Még mindig sokkal humánusabb, mint A-ban arra kényszeríteni a játékosokat, hogy a temérdek veszteség árán felhalmozott vésztartalékot céljának nem megfelelően szórják el a levegőbe, vagy elveszítik. Így értelmetlennek látom az egész bővítési lehetőséget.

Valezius 02-21-2008 16:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 160162)
Akkor jöjjön a korlátozás, miszerint 5-dik szinten max 1 mrd használható fel a segélykeretből, és mindjárt nincs akkora probléma. Még mindig sokkal humánusabb, mint A-ban arra kényszeríteni a játékosokat, hogy a temérdek veszteség árán felhalmozott vésztartalékot céljának nem megfelelően szórják el a levegőbe, vagy elveszítik. Így értelmetlennek látom az egész bővítési lehetőséget.

Miért most mi a fene van? Lefordulsz és nem vihetsz magaddal semmit, miért kéne ezen változtatni?

Synkel 02-21-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 160163)
Miért most mi a fene van? Lefordulsz és nem vihetsz magaddal semmit, miért kéne ezen változtatni?

A segélyt most is hozod magaddal. Amiről Ati beszél, hogy rohadt drágán tehess be ugyan a segélybe, továbbra se újrázható vagyon, de nem is hozhatod le.

Ati 02-21-2008 17:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 160165)
A segélyt most is hozod magaddal. Amiről Ati beszél, hogy rohadt drágán tehess be ugyan a segélybe, továbbra se újrázható vagyon, de nem is hozhatod le.

Azt a logikát követve, hogy előzőleg összeszedett pénzt lehessen lehozni, miért 200 hektáron indul az 5. szinten az ország? Miért nem 25.000 hektárral fordul le, amit addig összeszedett?

Remélem elég látványos hasonlatot sikerült találni. :)

Synkel 02-21-2008 17:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160166)
Azt a logikát követve, hogy előzőleg összeszedett pénzt lehessen lehozni, miért 200 hektáron indul az 5. szinten az ország? Miért nem 25.000 hektárral fordul le, amit addig összeszedett?

Remélem elég látványos hasonlatot sikerült találni. :)

Szerintem akkor felesleges bolygatni ezt a segélytémát. Maradjon ahogy eddig volt:)

Ati 02-21-2008 17:11

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 160167)
Szerintem akkor felesleges bolygatni ezt a segélytémát. Maradjon ahogy eddig volt:)

Igazából nem értem, hogy miért lesz szerinted nagyobb szükséged több pénzre a kezdő szinten, mint a legfelsőn.

Synkel 02-21-2008 17:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160168)
Igazából nem értem, hogy miért lesz szerinted nagyobb szükséged több pénzre a kezdő szinten, mint a legfelsőn.

Szerintem nem lesz rá nagyobb szükségem. Szerintem eleve nem gyűjteném tele magam pénzzel a segélykeretben, mert annyira azért nem gazdaságos, viszont ha már gyűjthetek vésztartalékképzés címszóval, akkor szeretném ha megmarad amit gyűjtök. És szerintem nem szedném ki 5-dik szinten a pénzt a segélyemből csak mert épp tanyafree orit akarok, és másból nem tudom finanszírozni az etetést...

Azt azért lásd be, hogy drága dolog ez a segélyképzés. A ráfordított pénz 90%-a elvész. Ha már összekuporgattam tegyük fel 1 mrd-t ( aki kevesli gondoljon bele, mennyi idő alatt fog 10 mrd kp-t erre használni) ne kelljen elvesztegetnem A-ban lefordulás előtt, amikor már végképp nincs ott pénzre szükségem.

És ha már itt tartunk, egy kérdés: Szerinted ilyen feltételek mellett mi értelme lenne egyáltalán a jelenlegi helyzet megbonyolításának? Mert gyakorlati haszna továbbra se lenne egy centivel se több mint most.

[HTPA]GeeForce 02-22-2008 08:48

Synk, volt erre is ötlet, hogy 5. szintre az alap (magától növekedő) segélykeret mellett pluszban annyiszor 100 millát hozhass le, ahány szemed van.

Ha össezbugázol A-ban a jelenlegi rendszerben 500 millát, és lefordulsz, akkor az megmarad most is.
Nyilván ha lefordulsz, lesz +1 szemed.
Tehát első fordulásnál 2 szemed lesz, tehát +200 millát hozzákuporgathatsz.

magyarul indulhatsz 700 millával.

Tehát nem veszik el az egész. Mivel ha ez a szabály, akkor nyilván 200 millánál többet nem fogsz eltenni tartalékba, ha 1 szemes vagy. És tessék, nem veszik el semmi, de nem is tudsz milliárdokkal rohangálni odalent.

De erre senki nem reagált semmit. Még azt sem, hogy "fújdeszarötlet, hagyjukmárezt..". Mert akkor legalább tudni lehet, hogy rossz, és mást kell kitalálni.
Mond azt, hogy ez szerinted jó ötlet, és támogatod.
Vagy mond azt, hogy szerinted nem jó, nem támogatod, de támogatnál mást, ha más lenne a javaslat.

Synkel 02-22-2008 09:39

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160266)
Synk, volt erre is ötlet, hogy 5. szintre az alap (magától növekedő) segélykeret mellett pluszban annyiszor 100 millát hozhass le, ahány szemed van.

Ha össezbugázol A-ban a jelenlegi rendszerben 500 millát, és lefordulsz, akkor az megmarad most is.
Nyilván ha lefordulsz, lesz +1 szemed.
Tehát első fordulásnál 2 szemed lesz, tehát +200 millát hozzákuporgathatsz.

magyarul indulhatsz 700 millával.

Tehát nem veszik el az egész. Mivel ha ez a szabály, akkor nyilván 200 millánál többet nem fogsz eltenni tartalékba, ha 1 szemes vagy. És tessék, nem veszik el semmi, de nem is tudsz milliárdokkal rohangálni odalent.

De erre senki nem reagált semmit. Még azt sem, hogy "fújdeszarötlet, hagyjukmárezt..". Mert akkor legalább tudni lehet, hogy rossz, és mást kell kitalálni.
Mond azt, hogy ez szerinted jó ötlet, és támogatod.
Vagy mond azt, hogy szerinted nem jó, nem támogatod, de támogatnál mást, ha más lenne a javaslat.

Én szinte bármilyen korlátozást támogatok 5-dik szintre ha cserébe nem vész el a gyűjtött vésztartalékom. Akár ennél drasztikusabbat is. Ha viszont elvész, semmi értelmét nem látom a változtatásnak.

[HTPA]GeeForce 02-22-2008 09:44

Pedig még úgy is lenne, hiszen az 5. 4. 3. 2. szinten félretett pénzedet felhasználhatod A-ban, ott meg nem kötelező tartalékot növelni.

De az azért tényleg nem lenne vicces, ha 5. szinten megjelennének a 200 hekis 24 órán belül kifullozott atomdurva országok.

Azért ha nem milliárdokat, max párszáz millát vihetsz 5. szintre, az elég ahhoz, hogy a saját top-odba könnyebben kerülj be, de azért annyira nem is túl sok, hogy ott a végtelenségig játsza valaki a kiskirályt.

Ati 02-22-2008 09:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160281)
De az azért tényleg nem lenne vicces, ha 5. szinten megjelennének a 200 hekis 24 órán belül kifullozott atomdurva országok.

Azért ha nem milliárdokat, max párszáz millát vihetsz 5. szintre, az elég ahhoz, hogy a saját top-odba könnyebben kerülj be, de azért annyira nem is túl sok, hogy ott a végtelenségig játsza valaki a kiskirályt.

Azt ne mondjátok, hogy valaki, aki egyszer már végigjátszott 5 szintet, az nem tud a top15%-ba bekerülni másfél hónap alatt az 5. szinten...

Ha nem tud, akkor azon kell elgondolkoznia, hogy lemondjon a plusz személyiségéről, és nem azon, hogy milyen módon szerezhet még milliárdokat, amivel aztán majd jól megelőzi a kezdő országokat...

Synkel 02-22-2008 09:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160281)
Pedig még úgy is lenne, hiszen az 5. 4. 3. 2. szinten félretett pénzedet felhasználhatod A-ban, ott meg nem kötelező tartalékot növelni.

24 órán belül nem fullozol ki, mert fordulás után 2 hétig nem nyúlhatsz a segélyhez.

Ez a pénz iszonyat drága azért ha belegondolsz. Hacsak nem topklán áll mögötted hogy feltöltsd magad A-ban, nem hiszem hogy 4,2 mrd-vel fogsz lefordulni onnan. Ezért nem érzem reális veszélyét a dolognak, de ha azt mondjátok van neki, én elfogadom:) Korlátozzuk le az 5-ös szintet, de ne nyúljunk a pénz mennyiségéhez.

Az 5,4,3,2 szinteken felhalmozott pénzemet felviszem magammal A-ba, és lesz annyi, hogy forduljak belőle. Sokkal olcsóbban mintha ilyen segélytémába bohóckodnék bele bazi nagy vagyonokat. Nem hiszem, hogy az A az a csoport ahol az emberek nagyobb része a segélyét elkölti.

Synkel 02-22-2008 09:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160284)
Azt ne mondjátok, hogy valaki, aki egyszer már végigjátszott 5 szintet, az nem tud a top15%-ba bekerülni másfél hónap alatt az 5. szinten...

Ha nem tud, akkor azon kell elgondolkoznia, hogy lemondjon a plusz személyiségéről, és nem azon, hogy milyen módon szerezhet még milliárdokat, amivel aztán majd jól megelőzi a kezdő országokat...

Na látod, erről van szó. Ezért nem hiszem, hogy a drágán összerakott segélyt akárki is 5-dik szinten akarná elhasználni.

Ati 02-22-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 160286)
Na látod, erről van szó. Ezért nem hiszem, hogy a drágán összerakott segélyt akárki is 5-dik szinten akarná elhasználni.

Azt gondolom, hogy így is hatalmas előny, hogy egy sokkal nagyobb segélykerettel tudsz 5. szintre lépni, mint a kezdő orzságok segélykerete, nem hiszem, hogy bármi szükség lenne ennek a növelésére. Úgyhogy ajavaslat ilyen irányú bővítésétől jelenleg elzárkózom.

A pluszban betett pénzt felhasználhatod az adott fordulódban, egészen fel az 1/A csúcsáig, de nem a következőben, amikor nulla tekerccsel indulsz, 200 hektár földdel indulsz, minimális egységekkel indulsz stb. Ne akarj eközben 4,2 milliárd segéllyel indulni.

Synkel 02-22-2008 10:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160291)
Azt gondolom, hogy így is hatalmas előny, hogy egy sokkal nagyobb segélykerettel tudsz 5. szintre lépni, mint a kezdő orzságok segélykerete, nem hiszem, hogy bármi szükség lenne ennek a növelésére. Úgyhogy ajavaslat ilyen irányú bővítésétől jelenleg elzárkózom.

A pluszban betett pénzt felhasználhatod az adott fordulódban, egészen fel az 1/A csúcsáig, de nem a következőben, amikor nulla tekerccsel indulsz, 200 hektár földdel indulsz, minimális egységekkel indulsz stb. Ne akarj eközben 4,2 milliárd segéllyel indulni.

Nem akarok, elég 10 vagy 100 milla. A többihez meg amit összegyűjtöttem 4-dik szinttől szeretnék hozzáférni.

Ati 02-22-2008 10:09

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 160292)
Nem akarok, elég 10 vagy 100 milla. A többihez meg amit összegyűjtöttem 4-dik szinttől szeretnék hozzáférni.

Miért akarsz 4. szinttől 4 milliárdhoz hozzáférni, amikor más csak 2 millióval rendelkezik ott? Plusz amit esetleg 5. szinten (egy szint alatt!) betett. Te pedig 6 szint betett pénzét szeretnéd ott felhasználni. Köztük egy olyan szintét, ahol akár 20ezer hektáron is termelhetted a pénzt.

Nem cél olyan irányba vinni a játékot, hogy a kezdők teljesen esélytelenek legyenek.

Synkel 02-22-2008 10:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160293)
Miért akarsz 4. szinttől 4 milliárdhoz hozzáférni, amikor más csak 2 millióval rendelkezik ott? Plusz amit esetleg 5. szinten (egy szint alatt!) betett. Te pedig 6 szint betett pénzét szeretnéd ott felhasználni. Köztük egy olyan szintét, ahol akár 20ezer hektáron is termelhetted a pénzt.

Nem cél olyan irányba vinni a játékot, hogy a kezdők teljesen esélytelenek legyenek.

Miért gyűjtsek 90% veszteséggel tartalékot, ha a végén értelmetlenül kell elpazaroljam? Tekin ennek töredékén bukom még akkor is, ha a piaci ár feléért teszem ki hogy hamar elmenjen.

Ráadásula tekit meg tudom duplázni felfele haladtomban minden szinten.

csabi 02-22-2008 10:15

attól még az 5let jó, h lehessen levinni, csak akkor 100:1 arányban. :D:D

Ati 02-22-2008 10:33

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 160294)
Miért gyűjtsek 90% veszteséggel tartalékot, ha a végén értelmetlenül kell elpazaroljam? Tekin ennek töredékén bukom még akkor is, ha a piaci ár feléért teszem ki hogy hamar elmenjen.

Ráadásula tekit meg tudom duplázni felfele haladtomban minden szinten.

Ha nem kell tartalék, akkor nem gyűjtesz. De hogy a kezdő országok ellen használja valaki, annak semmi értelmét nem látom.

Synkel 02-22-2008 10:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160298)
Ha nem kell tartalék, akkor nem gyűjtesz. De hogy a kezdő országok ellen használja valaki, annak semmi értelmét nem látom.

Ati, ne mondd már nekem, hogy fordulás után 5 szintnyi tapasztalattal a háta mögött BÁRKINEK is kell 4 mrd arany hogy a kezdők közül kiemelkedjen...

Ati 02-22-2008 10:37

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 160299)
Ati, ne mondd már nekem, hogy fordulás után 5 szintnyi tapasztalattal a háta mögött BÁRKINEK is kell 4 mrd arany hogy a kezdők közül kiemelkedjen...

Akkor miért akarod levinni magaddal? :eek:

Synkel 02-22-2008 10:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160300)
Akkor miért akarod levinni magaddal? :eek:

Nem egyszerűen levinni akarom, hanem megtartani. Hogy ha már vésztartalékot gyűjtök, akkor legyen nekem vésztartalékom, ne kelljen elfagyizzam legkésőbb fordulás előtt.

Arra még mindig nem válaszoltál, hogy mi értelme egy rettentő drága, nem újrázható pénzalapnak ha ráadásul el is vész fordulás előtt?

Fefe013 02-22-2008 10:43

Az ötletet mindenképpen támogatom, 10:1 aránnyal, ha nem is használná mindenki kifejezetten pénz félretételre /sőt sztem kevesen/ , de úgyis kell pénzt oszatani és ha nem is sokat, de a semminél többet kapunk vissza az osztott pénzből....
Azzal h lehozzák a pénzt fordulás után nem értek egyet, esetleg olyan formában, ahogy Gee felvette és akkor sem engedném az 5 szinten történő felhasználását....

Ati 02-22-2008 10:44

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 160302)
Nem egyszerűen levinni akarom, hanem megtartani. Hogy ha már vésztartalékot gyűjtök, akkor legyen nekem vésztartalékom, ne kelljen elfagyizzam legkésőbb fordulás előtt.

Arra még mindig nem válaszoltál, hogy mi értelme egy rettentő drága, nem újrázható pénzalapnak ha ráadásul el is vész fordulás előtt?

A játéknak nem alapvető célja, hogy a 9 személyiségig halmozz fel különböző javakat. Amikor furdulsz, akkor egy új országot kapsz, nem milliárdos tartalékokat ajándékba. A mostani segélyrendszerrel egy MINIMÁLIS tartalékot ugyen le tudsz vinni, és ez sem biztos, hogy szerencsés, de ez általánosságban olyan kevés, hogy nem befolyásolja számottevően az új országgal való játékot. Egy 4 milliárdos tartalék azonban már számottevően befolyásolja.

Synkel 02-22-2008 10:47

Na azt hiszem, ebben a témában én mindent elmondtam amit akartam, vagy az álláspontom mellett lehetett, úgyhogy visszafogom magam kicsit, mert kezdjük magunkat ismételgetni:)

Ha lenne szavazás a témában, és arra voksolnék most, hogy ne változzon a segély.

Tsobi 02-22-2008 10:57

Ha nekem fordulásnál a segélyalapom maxpénz lenne,akkor zicher,hogy kivennék belőle egy adagot és abból kezdenék hozzá az új országhoz. Ez bár rettentő nagy előnyt jelent a kezdőkkel szemben,úgy érzem az,aki 10x befektetéssel összegyűjtött ekkora összeget az megérdemli,tehát nem lenne szabad csak úgy veszni hagyni. Az arányt támogatom,mert nem fog csak úgy minden kékszámos maxpénzzel kezdeni,viszont kellően honorálva van abbéli igyekezete,hogy tovább játssza a játékot.

Ha új ország kezdésénél két hétig nem lehet a segélyt piszkálni,akkor az emberke nem tudja fordulás után egyből a fejére helyezni a koronát. Szerintem 10:1 jó,viszont ne vesszen el fordulásnál. Vagy a kéthetes korlát vagy csak a felső 4 szinten lehesssen felhasználni. Paff ..

Ati 02-22-2008 11:05

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160311)
nem fog csak úgy minden kékszámos maxpénzzel kezdeni,viszont kellően honorálva van abbéli igyekezete,hogy tovább játssza a játékot.

A kezdők kedve viszont azonnal el lesz véve a játéktól, így az új játékosok utánpótlása meg is szűnt.

Hát nem tűnik egy túl optimista jövőképnek.

Tsobi 02-22-2008 11:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160314)
A kezdők kedve viszont azonnal el lesz véve a játéktól, így az új játékosok utánpótlása meg is szűnt.

Hát nem tűnik egy túl optimista jövőképnek.

Egy-két földelés miatt csak nem megy el a kedve senkinek .. hisz ha már valaki felhasználja az előnyét,akkor nem fogja a friss játékos 2-3 millió aranyát lefosztani,vagy porig mészárolni egy gömbkísérlet miatt. Én legalábbis eddig nem tettem és nem is fogom ezt tenni.

Nem vagy Te egy kicsit pesszmista?

[HTPA]GeeForce 02-22-2008 11:35

Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy a kék számos orimban ez látszik:

Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 6.523.404 arany áll rendelkezésedre.

Naponta 10-15 millát össze tudok harácsolni. 200 hekin. Termelésből, piacolgatásból, üres orik kipucolásából.

Ezt minden kezdő megteheti.
Ezt az söszeget 14 nappal felszorozva 140-210 milliót kapunk.

Erre bármelyik 'szemtelen (:D)' ország -vagyis hát 1 szemes- képes... Nem hiszem, hogy elfogadhatatlan előnyhöz jutna valaki, aki segélyként eltartalékol mondjuk 500 millát.

Az nem pénz. 500 milla 1 háború. És akkor még nem is a legdrágább fajtára gondolok. (Mondjuk nem engedtél el sereget, nem támadtál 2 óránkként, ilyenek..)

All times are GMT +1. The time now is 06:17.