![]() |
Quote:
Nem kopik többet körönkénti kopásnál, ha nincs a piacon tartalékod. Nem kopik többet körönkénti kopásnál, ha egyféle tekiben tartod a teki tartalékod és azt mindig visszateszed a piacra, amikor visszajön. Nem kopik többet körönkénti kopásnál, ha egyféle tekiben tartod a teki tartalékod és azt általában visszateszed a piacra, amikor viszajön, de időnként nem tudod visszatenni. Ekkor néhány körön keresztül kopik, de összességében kevesebbet, mintha ilyenkor egyszerre egy nagyobbat kopna. |
Quote:
Szal jó lenne ha Ati döntene ez ügyben és le zárná kérdést mert itt már csak ismételgetések vannak meg szájtépés:-)) De lehet én látom rosszul és érdemi vita folyik még:rolleyes::D:D:D:D:D;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha a tekijeit valaki otthon tartja, és a kopást a mostani 19-ed részében szabjuk meg, akkor összességében kevesebb kopik körönkénti kopással 19 kör után, mint most. (inverz kamatos kamat)
Ha nagy tételed van piacon, akkor vagy felkelsz piacolni, vagy nem. Ha felkelsz, mindegy hogyan kopik. Ha nem, akkor úgyis bekopik az előbb leírt módon kisebb mértékben. Összességében tehát szerintem mindenki jobban járna a körönkénti kopással. |
Quote:
Van egy tekercsíróm, és rá is álltam arra, hogy egyfajta tekercset írjak tartalék gyanánt. Ha éppen mégsem lenne ez a fejlesztés, akkor meg majd lecserélem több fajtára. |
Quote:
|
Quote:
Tényleg mindenki jobban jár? :confused: |
Quote:
|
Quote:
Persze félelf tolvajjal is megpróbálhatod. |
Quote:
még Xepi is egyet ért, végül ez a reménytelen javaslat révbe érhet? :D Quote:
akkor járt a legjobban, mert eladta a tekercset, hiszen azért rakta ki a piacra nem? :D |
A kopás és a könyvtár kapcsolata
A tekercsekkel és azok kopásával alapvetően az a bibi, hogy a tekiknek nincs "tárolóhelyük". Javaslom, hogy a tekercseket a könyvtárban kelljen tárolni. Ha már a gnómnak van olyan varázslata, hogy Könyvtárkulcs, ami a tekilopást megakadályozza, akkor értelemszerűen a tekiknek a könyvtárban a helyük. Egyébként is vicc, hogy Könyvtárkulcsot fel lehet rakni úgy is, hogy az országnak egy darab könyvtára sincs. Akkor mit zár kulcsra a varázslat?
Javaslom, hogy egy könyvtár 2-3000 tekercset tudjon tárolni. Az el nem férő tekik kopása a normál tekikopás 4x-ese lenne (fajtánként részarányosan). Földfoglalásnál ha könyvtárat foglal a támadó, az abban lévő tekiket is viszi (szintén tekifajtánként részarányosan). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a tekikopás ügyében viszont tartozkodom, nekem most is jó és úgy is jó lesz... alkalmazkodom, ha bevezetik :) |
No,írtam gyorsan még fél millió tekit,csak hogy ne legyen fenék a számból.
Szerintem abszolut megoldható,hogy a tekik ne csússzanak szét. Mikor visszajön,körváltás legelején(!) kiteszed mindet. Ha ehhez fel kell kelni éjszaka,akkor fel kell kelni.AKi nem kel fel,annak számolnia kell a minimális kopással.De neki bizonyára nem olyan fontos ez,hogy megzavarja álmát :) |
Quote:
"A piacra küldött áruk minimum fél órán át nem kerülnek fel a piacra, de legkésőbb 3 órán belül megjelennek azon, mint eladásra kínált áru." Ha többféle tekid van, hosszabb távon szét fog csúszni. Ha olyan helyen vagy, ahol nyúlhatnak, igen gyorsan el tud fogyni az 5 piac. Ha ráadásul a szétcsúszott tekiknél nem kockáztatsz, és nem a körváltás végén teszed ki a tekit, akkor nem is tudod azt kihasználni, hogy 2 körön keresztül legyen piacod. |
A felvetés, hogy körönként kopjon a teki, nem tetszik. Azoknak, akik eddig is hajlandók voltak felkelni vagy fentmaradni akkor, ha a nyersi éjjel jött vissza, jelentős változást nem okozna. De a középső rétegnek más tartaléktárolási módszerre lenne érdemes átállni, vagy hanyagolni ahogy van. Akiknek meg nincs számottevő tartalékuk, azokat nem érintené. Még jobb is lenne nekik a Xeper által említett okból.
Ha az on-line életet élőkre legalább annyira hatna mint bárki másra, jobban tetszene. De az ilyen irányú javaslatok ellenállásba ütköztek. :D |
hát akkor az én ht-met rossz anyaht és apaht nevelte mert nekem A-ban sajnos nem :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Attol, hogy egyutt rakod ki oket, erhet vissza mind ugyanakkor, es kulonbozo idopontokban is.... Eszreveteleim szerint ez teljesen kiszamithatatlan... :) |
akkor ezek szerint az én anyahtm és apahtm nevelt jól :)
|
Quote:
|
Quote:
Meg hat... ugye elvileg azert rakod ki, hogy megvegyek, mint Ati mondta, szoval ha visszajon, az csak balszerencse, ugye... |
Quote:
Tehetek én róla, hogy sose veszik meg? Sose volt jó az üzleti érzékem:) |
Quote:
|
Legnagyobb bánatomra úgy érzem, hogy nagyobb az ellenállás ez ellen a módosítás ellen, mint ami a támogatottsága. Konkrét fejlesztés vagy bővítés nem igényli a módosítást, így ez megintcsak elnapolva.
|
All times are GMT +1. The time now is 15:06. |