Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Anarchba való fordulás megváltoztatása! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2709)

Ati 01-30-2008 08:37

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 155568)
nekem egy új ötletem volna. elnézést, ha már volt ,de télleg nincs időm 20 oldalt visszaolvasni.

Az ilyen hozzászólásokra semmi szükség. Ha érdekel a téma, akkor olvasd el. Ha nem veszed erre a fáradságot, és nem tiszteled annyira játékostársaidat, hogy elolvasod a véleményüket, akkor ne akarj új javaslatokat tenni.

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 08:37

számolgatam picit hogy hogy is alakulnának a dolgok a csopikba:)

Y ba nem látok felig ugyhogy ott nem tudom hogy modosulnának a dolgok!

M: 11.000 hekitől lenne a top1 és ez által 25 ori beférne még a szükös top30% ba:) 456. helytől pörögne a top ami ha jol tudom 1100 hekin vn szoval lépéshatár:)
szerintem tökéletes!:cool:

H: itt nem változna sokk minden mivel a top1 közeliti csak meg a 17.000 hekit!
ezáltal ott minden marad a régibe és a top30% alja: 1800 heki kb!

D: itt nagy változások lenének és kedvezőek! Ez a változtatás lehetővé tenné az összes kék számos ori lefordulását és könnyebb lene kis számot szerezni is:)
és beinditaná az életet anarchban mivel jácható lenne a szint:):rolleyes:
2400 hekire le lenne hozva a maximum föld! ez által 24.000 hekin kezdődne a top1!!

jelen esetbe ha bevezetnék a modosítást 6.700 heki lenne a top30% alja;)

Arden 01-30-2008 09:27

Y-ban kb 510 hekire esne le a top30% alsó határa a mostani 535 hekiről.

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 09:33

én ugy látom ez nagyon jó megoldás lenne a D nek:)
és így tuti megindulna a játék mert sokan már H ba se menek fel mert D be nem lehet szinte fordulni és játszhatatlan a csopi de igy 3-4 hónap alatt feltöltödhetne a csoport!

pár embert megkérdeztem és hozna fel orikat szívesen D be ha nem lenne 13-15k a top30 alja!:)

Tsobi 01-30-2008 09:45

Gárdi javaslata jó,csak nekem nem valószerű,hogy gyakorlatilag nem mindenki számítana bele a pontlistába :) Egyedül ez nem tetszik.Nemrég vagyok D-ben,ezért nem tudhatom/tudhattam miket próbáltatok már meg.
Ezért próbáltam előállni olyan ötlettel,ami nem azonnal szabálymódosítás. Természetesen nem szeretném gátolni a 'fejlődést',így én is támogatom.

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 09:56

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 155603)
Gárdi javaslata jó,csak nekem nem valószerű,hogy gyakorlatilag nem mindenki számítana bele a pontlistába :) Egyedül ez nem tetszik.Nemrég vagyok D-ben,ezért nem tudhatom/tudhattam miket próbáltatok már meg.
Ezért próbáltam előállni olyan ötlettel,ami nem azonnal szabálymódosítás. Természetesen nem szeretném gátolni a 'fejlődést',így én is támogatom.

ahogy a többiek is írták már rengetegszer meg lett próbálva minden amit ki lehetett találni de egyis kem volt jó!

hosszu idők ota ugy látom hogy ez játszhatóvá tudja tenni a csopit és ez a főlényeg...

meg különben teljesen ugyanugy benne lesznek a pontlistába az orik és teljesen ugyan olyan marad csak nem az első helytől lesz számítva a top hanem az "x" edik helytől....
és ha arra nem tudja venni valaki a fáratságot hogy ugy számolja a top30% ot hogy csopilétszám*0,3+"x"=top30% alja akkor ő felmehet 15k hekire nogy tudjon fordulni....

Serg 01-30-2008 10:26

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 155592)

M: 11.000 hekitől lenne a top1 és ez által 25 ori beférne még a szükös top30% ba:) 456. helytől pörögne a top ami ha jol tudom 1100 hekin vn szoval lépéshatár:)

D: itt nagy változások lenének és kedvezőek! Ez a változtatás lehetővé tenné az összes kék számos ori lefordulását és könnyebb lene kis számot szerezni is:)
2400 hekire le lenne hozva a maximum föld! ez által 24.000 hekin kezdődne a top1!!

Nekem eddig ez tünik a legkönnyebben megvalósíthatónak és tetszik is szal támogatom

Totya&Törpe 01-30-2008 10:56

mivel vmikor aludnom is kell most tudtam csak visszaolvasni:)
én még mindig a 10-20 szoros szorzóra szavazok...
abba is igaza van az Ardennek hogy ha normálba szeretne vki lépni a max hekin akkor a köv szinten már top-ba is van...
ennél könnyebb lépést nem tudok elképzelni normálba:)

BigPi 01-30-2008 11:05

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 155592)

Nem erre a módszerre mondta Ati, hogy ez nemcsak az anarchosokat érintené? Legallábbis én így értelmeztem.

"Egy másik lehetőslg, hogy a csoportlétszám meghatározásával játszunk el, vagy a topX% ne az első helytől, hanem egy adott hektárszám ALATT kezdődjön. Persze ez minden csoportra kihatással lenne, ezért ezzel csak óvatosan lehet babrálni..."

Szerintem Ő inkább valami ilyesmire gondolt:

5.szint Top 30: 200*2.2- 440
4.szint Top30 600*2.3-1380
....stb

Tévedtem Ati másképp értelmezte. Lásd a következő hozzászólásokban.

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 11:15

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 155620)
Nem erre a módszerre mondta Ati, hogy ez nemcsak az anarchosokat érintené? Legallábbis én így értelmeztem.

nehezen érintené szerintem a normál csopikat mert sehol sincs szerintem a max föld 10* esénél ország:)

Ati csak az anarch és a normál fordulás nehézségeit akarja összehasonlítani hogy a változtatás után mi lenne a helyzet!

szerintem erre gondolt!

Ati 01-30-2008 11:28

Tegnap igértem, hogy ma nappal csinálok egy statisztikát a normál csoportokban, hogy van-e olyan csoport, ahol a fellépési maximum 10-szerese fölött van ország. Van ilyen.

Ennek fényében a 10szeres szorzót keveslem, nem szeretném, ha a normálnál könnyebb helyzet alakulna ki. A 20szorost feleslegesen soknak tartom, annyival nem lépte túl a normálban a maximumot, úgyhogy én egy 15-szörös szorzót javasolnék.

D-ben így 2400 hektáros fellépési maximummal számolva a 36.000 hektár fölötti országoktól kezdődne a topX számytása, az e fölötti területtel rendelkező országok nem számítanának bele.

Arden 01-30-2008 11:49

15szörös szorzóval:

1 személyiséges ori topban 7300 hekitől kb.
2 személyiséges ori topban 8900 hekitől kb.
3 személyiséges ori topban 11600 hekitől kb.
4 személyiséges ori topban 15800 hekitől kb.

ez is elfogadható, úgy érzem :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 12:10

szerintem is teljes mértékben elfogadható és így lehet forditani a több szemes orikat is! :cool:

belas 01-30-2008 12:15

A 2-3-4szemest plizz vki számolja ki,hogy mostani állás szerint mennyi hekiről tudnak lépni a csopikból...

api6 01-30-2008 12:16

sziasztok!
én 2 orival vagyok D-ben és nagyon jól jönne ez a változtatás.:)
én eddig magamat ütöttem és így tudtam felvinni az egyik orimat 9k hekire de mivel már 3 k kati kell 1 hekihez asszem sokkal följebb nem tudok menni.sajna akinek nincs fönt orija amiből tud utalni annak szinte lehetetlen elérni a top-ot.
ez a változtatás nagyon jó ötlet:)

Ati 01-30-2008 12:19

Quote:

Originally Posted by belas (Post 155635)
A 2-3-4szemest plizz vki számolja ki,hogy mostani állás szerint mennyi hekiről tudnak lépni a csopikból...

Arden már megtette itt:

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 155628)
15szörös szorzóval:

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 12:19

Quote:

Originally Posted by belas (Post 155635)

Arden Arden nincs belépve
Member

Belépés dátuma: 2006-01-28
Üzenet: 348
Arden
Alapértelmezett
15szörös szorzóval:

ez is elfogadható, úgy érzem

Parancsolj :D

belas 01-30-2008 12:21

Ez csak a d-csop Ati:))

Arden 01-30-2008 12:34

Y:

1 szemes ori: 510 heki kb.
2 szemes ori: 600 heki kb.
3 szemes ori: 710 heki kb.
4 szemes ori: 810 heki kb.

H:

nem változtat semmit.

folyt köv...

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 12:36

H ba nem változna semmi:)
M be nagyjából a 16. helytől indulna a topx számítása
Y ba meg nemtom:))

de itt a büvös egyenlet és bárki kiszámolhatja:

csoport létszáma = a
top30%
top22% ezek = b
top15%
top10%

(1700*15)= a hozzá legközelebbi területnyi ország helyezését beírni:)

a*b+(1700*15)= a topb kezdete

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 12:39

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 155641)
H ba nem változna semmi:)
M be nagyjából a 16. helytől indulna a topx számítása
Y ba meg nemtom:))

de itt a büvös egyenlet és bárki kiszámolhatja:

csoport létszáma = a
top30%
top22% ezek = b
top15%
top10%

(1700*15)= a hozzá legközelebbi területnyi ország helyezését beírni:)

a*b+(1700*15)= a topb kezdete

remélem mindenki számára érthetően írtam le:)

1700*15=25.500 heki és aki nagyjábol meg akarja kapni h az hány pontot takar szorozza be hozzávetőleg 47 el és megkapja:)

stampi 01-30-2008 14:12

Szasztok!

Próbáltam elolvasni az egészet (nem ment), de a fő problémát abban látom, hogy vannak akik játszanának, de a topba kerülés miatt magasabb csopiban meg vannak lőve. Oka:1) sok gigaori; 2) sok szabis ori
1) gigaori kell, gondolom ezek a termelők etetik a csopikat, látják el ezzel azzal. lehet sokan vannak, de senki se fogja forgatni saját oriját amíg nem látja értelmét, tehát nem jó megoldás.
2) szabisok: szerintem itt kell keresni a megoldást minden csopiban. aki szabizik, az szabizzon, ha mélyen ha nem, de ezzel ne rontsák le azok esélyeit, akik játszani szeretnének, akár egy vagy többszemélyiséges orikról van szó.
Tehát én a megoldást abban látnám, hogy aki elmegy szabira orijával, az menjen el a pontlistából is szabira, tehát ne foglalja feleslegesen a helyet azok elől, akik játszanának. Ha visszatérne, akkor térjen oda vissza, ahol egyébként is lehetne. Így ha vki megnézi pontlistát, az csak olyan orikat látna, akik nincsenek szabin. A szabis pedig ha visszalép akkor ne oda kerüljön ahonnan elment, hanem ahova orija alapján kerülhet (lehet h pont uaoda), így ők sem járnak rosszul.
És szerintem nem a többszemélyiséges orik fordulását kellene nehezíteni, hanem a gigaorik fenntartását inkább vmilyen módon.
Uff én beszéltem (lehet h sok huleséget írtam le, de asszem így kevesebb érdek csorbulna, és jobban pörögne a játék)

Ati 01-30-2008 14:15

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 155650)
Próbáltam elolvasni az egészet (nem ment)

Arra kérnélek, hogy legközelebb csak akkor szólj hozzá egy megbeszéléshez, ha már megy az addigi beírások elolvasása.

Lehet, hogy most felettébb bunkónak tűnök, de azt gondolom, hogy aki annyira nem tiszteli a játékostársait, hogy elolvassa, hogy eddig miről beszéltek az adott témában, az ne akarjon ahhoz a témához hozzászólni.

Köszönöm.

Arden 01-30-2008 14:17

na nézzük.
ad1, a vipes orik mélyszabija egy másik topikban téma, nézz át oda, ha erről szeretnél beszélni.

ad2,
Quote:

Originally Posted by stampi (Post 155650)
Tehát én a megoldást abban látnám, hogy aki elmegy szabira orijával, az menjen el a pontlistából is szabira, tehát ne foglalja feleslegesen a helyet azok elől, akik játszanának. Ha visszatérne, akkor térjen oda vissza, ahol egyébként is lehetne. ... A szabis pedig ha visszalép akkor ne oda kerüljön ahonnan elment, hanem ahova orija alapján kerülhet (lehet h pont uaoda), így ők sem járnak rosszul.

ezt megmagyaráznád? mert nem annyira értem, megmondom őszintén. :)

ad3, kinek lenne rossz ez az új topkör rendszer? akárhogy töröm a fejem, nem találok olyan embert, akit rosszul érintene ez. :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 14:37

szerintem egyelőre ne találjunk ki ujj "régi" megoldásokat hanem beszéljük át ami már nagyjábol ki van találva!

mindenki csak ahoz szoljon hozzá és mondja el róla a véleményét hogy jónak találja vagy esetleg rossznak és fejtse ki a véleményét!

és kérek mindenkit hogy vegye a fáradságot és olvassa végig a témát!!

köszönöm!

stampi 01-30-2008 15:19

Megpróbáltam végigolvasni, de sokadik oldalnál ugrottam, mert végig ugyanarról beszéltek. Én újabb ötletet akartam mondani ahhoz, hogy frissüljenek kicsit a dolgok, könnyebb legyen azoknak játszani, akik játzsani akarnak.
Tehát ha a szabis orik nem foglalnák a listát, rögtön könnyebb lenne bekerülni topba,akármelyik csopiban vagy, tehát könnyebb lenne forogni is. A szabisokat amíg szabiznak úgysem érdekli hogy hol vannak, ha visszatérnek akkor meg oda térnek vissza, ahova eppen pontjaik stb alapján vissza kell térniük. És itt nem arról van szó hogy mélyszabizok stb, hanem teljesen kikerülnének. Bár asziszem most is le leszek lőve:)

Ati 01-30-2008 15:21

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 155660)
Megpróbáltam végigolvasni, de sokadik oldalnál ugrottam, mert végig ugyanarról beszéltek. Én újabb ötletet akartam mondani ahhoz, hogy frissüljenek kicsit a dolgok, könnyebb legyen azoknak játszani, akik játzsani akarnak.
Tehát ha a szabis orik nem foglalnák a listát, rögtön könnyebb lenne bekerülni topba,akármelyik csopiban vagy, tehát könnyebb lenne forogni is. A szabisokat amíg szabiznak úgysem érdekli hogy hol vannak, ha visszatérnek akkor meg oda térnek vissza, ahova eppen pontjaik stb alapján vissza kell térniük. És itt nem arról van szó hogy mélyszabizok stb, hanem teljesen kikerülnének. Bár asziszem most is le leszek lőve:)

A szabadságról nem ez a téma szól. A szabadsággal foglalkozó téma linkje már előrébb be lett ide téve.

stampi 01-30-2008 15:34

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 155568)
nekem egy új ötletem volna. elnézést, ha már volt ,de télleg nincs időm 20 oldalt visszaolvasni.

Az Aban bevezetett rendszert kéne anarchosítani. Gondolok itt arra, hogy lennének aktív játszó orik, meg olyanok, akik nincsenek a pontlistában. Ugye ott aki nincs klánban, attól be tud lépni fórumozni, stb, de nincs a pontlisbában...

A D-ben is valami ilyesmit kéne alkalmazni, persze nem úgy hogy szöviben kéne lenni, mer akkor nem lenne anarch az anarch, de mondjuk egy listára be kéne jelentkezni, ha aktívan játszani akarsz. Ha mondjuk szabiról 5 nap múlva nem lépsz vissza, automatikusan ott lennél... most jöhet az ,hogy erre van a mélyszabi, de úgy vettem észre, hogy a mélyszabi ellenére, még mindíg kb a pontlistában lévő országok 70%-a inaktív... 8000 hekin volt az orim, és körülöttem legalább 30 helyezésre föl is, le is 1 aktív ország volt, de az is 16 körre. amióta meg van a fedezési arány, ugye ha nincs táporim xszázezer hekin, akkor fedezeéssel is lehetetlenség bekerülni a topba...

szóval egy olyan rendszer kéne, hogy aki játszani akar csak az látszódjon a pontlistában. persze ez is kijátszható, de nincs olyan dolog, amit ne lehetne megkerülni valahogy... (persze a hekiszámot sehogy se lehet megkerülni, azt elismerem . valami vagy 24000 vagy nem :) de 24k-ra is igen nehéz feljutni, ha nincs táporid, ezt el kell ismerni... én nem akarok többszázezer hekire felmenni, hanem inkább fordulnék, de szinte lehetetlen...

Na valamiilyesmire gondoltam:D

stampi 01-30-2008 15:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 155661)
A szabadságról nem ez a téma szól. A szabadsággal foglalkozó téma linkje már előrébb be lett ide téve.

Nem a szabiról szólok, hanem hogy hogyan lehetne pörgősebbé tenni a játékot. Egy megoldást próbáltam leírni, pekkemre a szabisok eltüntetése teccik a legjobban.

Ati 01-30-2008 15:37

Quote:

Originally Posted by stampi (Post 155665)
Nem a szabiról szólok, hanem hogy hogyan lehetne pörgősebbé tenni a játékot. Egy megoldást próbáltam leírni, pekkemre a szabisok eltüntetése teccik a legjobban.

Ez a már belinkelt, szabis témában részletesen ki van fejtve, hogy milyen komoly hátrányokkal jár. Kérlek, hogy olvasd el (tényleg!), és itt pedig térjünk vissza az anarchista csoport fordulására, mint téma. Köszönöm. :)

Synkel 01-30-2008 15:40

Nemtom, szabad-e itt nekem mint anarchban nem játszónak megszólalnom ( remélem igen, mert lehet a jövőben fogok ott is játszani), de szerintem Gárdi ötlete jó, és ami legalább ilyen fontos, egyszerű is. Tetszik.

Ati 01-30-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 155216)
Az 1/A és a 2/D csoportban személyiségek számától függetlenül csak a top30%-ban szükséges eltöltened a 336 kört.

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 155667)
Nemtom, szabad-e itt nekem mint anarchban nem játszónak megszólalnom ( remélem igen, mert lehet a jövőben fogok ott is játszani), de szerintem Gárdi ötlete jó, és ami legalább ilyen fontos, egyszerű is. Tetszik.

Erre gondolsz? Vagy melyikre? Mert volt már jópár ötlet itt...

Ha valaki valamire közli, hogy tetszik az ötlet, és előtte 4-5 variáció fel volt sorolva, akkor az egyértelmnűség kevdéért érdemes azt is megírnia, hogy MELYIK ötletről van szó.

;)

Synkel 01-30-2008 15:47

Jogos.
Arra az ötletre gondolok, hogy csak bizonyos hekiig számítsanak bele a pontlistába a topos orik.
Veled ellentétben engem az se zavarna, ha az anarchosok könnyebben szerezhetnének esetleg kék számot mint a normálosok, mert a normál játékot ez semmiben nem befolyásolja.

Ati 01-30-2008 16:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 155670)
Jogos.
Arra az ötletre gondolok, hogy csak bizonyos hekiig számítsanak bele a pontlistába a topos orik.

Akkor pláne tessék idézni, mert így még a javaslattevő személye se stimmelt, és így beazonosítani, hogy mit támogatsz, nem túl egyszerű. :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 155341)
Egy másik lehetőslg, hogy a csoportlétszám meghatározásával játszunk el, vagy a topX% ne az első helytől, hanem egy adott hektárszám ALATT kezdődjön. Persze ez minden csoportra kihatással lenne, ezért ezzel csak óvatosan lehet babrálni...

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 16:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 155686)
Akkor pláne tessék idézni, mert így még a javaslattevő személye se stimmelt, és így beazonosítani, hogy mit támogatsz, nem túl egyszerű. :)

jogos Ati ötlete én csak továbogndoltam hogy hogyan is lenne jó:)

Ricsi 01-30-2008 18:11

Én remek ötletnek tartom Gárdi ötletét (AZAZ hogy ne az egész csoport számítson bele a topba, hanem csak egy maxhektárfüggő mennyiségük), már látni lehetne az alagút végét :D
Én annyival kiegészíteném a módosítást, hogy bizonyos számú kékszám felett a 90 napos lépési kényszer nőjjön valamelyest, mert pl a 3/H-ban ettől még fél évet kell eltölteni egy kék négyesnek mire lépni tudna, és lesznek kék ötösök is idővel.
Egyik javaslatom, hogy ahányas kék száma van, annyiszor 10 nappal tovább maradhasson az adott szinten, AMENNYIBEN a topköre nincs meg (mint tudod, vannak íratlan szabályok minden szinten, azaz pl Yban 600, Mben 1100, Hban 1700 heki felett nincs ütés). Ha megvan a topkör vagy esélyes hogy meglesz, akkor maradjon a 90 nap.
Második lehetőségként szintenként 10 nap grátisz igénybevehető lenne, azaz nem kékszám méretétől lenne függő, hanem szinttől, a 4. szinten 10 nap plusz, a 3. szinten pedig 20 nap plusz lehetne, de kékszám meglétéhez kötődne, nem minden orira értendő.
Vagy 3. lehetőségként honorálni, ha valaki csaták során jutott elég magasra, és mondjuk X %-os (mondjuk 60 vagy 40%) fedezési arány mellett jutott fel valameddig, és akkor igénybe vehető lenne 10 nap "maradási" jutalom, függetlenül attól, hogy később még mennyit kell fedeznie.
Mindenesetre valamit kéne tenni a 90 napos lépési kényszerrel.
Ricsi

Kics 01-30-2008 18:25

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 155628)
15szörös szorzóval:

Szintén támogatom, akár a 15szörös szorzóval is.

Stoky(Gárdi) NEXUS 01-30-2008 21:20

Quote:

Originally Posted by Ricsi (Post 155702)
Én annyival kiegészíteném a módosítást, hogy bizonyos számú kékszám felett a 90 napos lépési kényszer nőjjön valamelyest, mert pl a 3/H-ban ettől még fél évet kell eltölteni egy kék négyesnek mire lépni tudna, és lesznek kék ötösök is idővel.
Egyik javaslatom, hogy ahányas kék száma van, annyiszor 10 nappal tovább maradhasson az adott szinten, AMENNYIBEN a topköre nincs meg (mint tudod, vannak íratlan szabályok minden szinten, azaz pl Yban 600, Mben 1100, Hban 1700 heki felett nincs ütés). Ha megvan a topkör vagy esélyes hogy meglesz, akkor maradjon a 90 nap.
Második lehetőségként szintenként 10 nap grátisz igénybevehető lenne, azaz nem kékszám méretétől lenne függő, hanem szinttől, a 4. szinten 10 nap plusz, a 3. szinten pedig 20 nap plusz lehetne, de kékszám meglétéhez kötődne, nem minden orira értendő.
Vagy 3. lehetőségként honorálni, ha valaki csaták során jutott elég magasra, és mondjuk X %-os (mondjuk 60 vagy 40%) fedezési arány mellett jutott fel valameddig, és akkor igénybe vehető lenne 10 nap "maradási" jutalom, függetlenül attól, hogy később még mennyit kell fedeznie.
Mindenesetre valamit kéne tenni a 90 napos lépési kényszerrel.
Ricsi

szerintem ennek a témának nyiss külön topikot:)

Ricsi 01-31-2008 04:40

Ez a téma szerintem eléggé ki lett vesézve, itt már a legnagyobb javaslat az lehet, hogy valaki azt mondja, hogy ne 15, hanem 14 vagy teszemazt 16X-os szorzó legyen :)
Szerintem ha másik topikot nyitok, azok lesznek ott maximum, akiket most is érint, de itt se vagyunk többen 6-8 embernél! Én már szembesültem a kék négyes problémájával és gondoltam arról szól a fórum, hogy a kék számos orikkal hogy lehet könnyebben fordulni, de ha mást nem érint a jövőben sem a téma, akkor nem szóltam :)

Ati 01-31-2008 08:40

Quote:

Originally Posted by Ricsi (Post 155777)
Szerintem ha másik topikot nyitok, azok lesznek ott maximum, akiket most is érint

Ha itt kezdesz másik témáról beszélni, akkor viszont többet nem fórumozol, úgyhogy ezek közül lehet választani.

Tessék már végre megtanulni, hogy adott témáról való megbeszélés során nem teljesen más témákat kell felvetni. Arra is megvan a lehetőség, másik téma nyitásával.

Köszönöm.

Az itteni téma az anarchosta csoportban való fordulás esetleges könnyítése, a D-ben levő giga-országok jelenléte kapcsán.

All times are GMT +1. The time now is 03:22.