Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Köszönetnyilvánítás, üdvrivalgás, örömmámor. :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2673)

Ati 09-11-2008 11:22

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 190373)
gratula! :)

Azért gratulálsz, mert nem ír pár napig? :p :D

Tsobi 09-11-2008 11:28

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 190373)
gratula! :)

Én ezért inkább köszönetet nyilvánítanék :p

Dus 09-11-2008 13:32

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190372)
Most nem írok egy pár napig! :)

Ráadásul a 200. hsz ebben a topicban :)

Szép :p

Dus 09-11-2008 13:34

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 190360)
Ahol régen a zöld téglák sorakoztak. :(
vezérlőPult :p

Aztat én nemtudom hol van :o

A vezérlőpult, addig oké, de azon belül?? :)

Ati 09-11-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190390)
Aztat én nemtudom hol van :o

A vezérlőpult, addig oké, de azon belül?? :)

Ha még nem volt ilyened, akkor sehol. :)

Dus 09-11-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190391)

Jujj de jó :D

Köszi :)

Tsobi 09-11-2008 14:30

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190392)
Jujj de jó :D

Köszi :)

Bibibíí,nekem vooolt :p

vityu 09-11-2008 15:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190391)

Adj neki egyet, ha ennyire kíváncsi rá! ;) :)

Dus 09-11-2008 18:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190420)
Adj neki egyet, ha ennyire kíváncsi rá! ;) :)

Nem kérek :p:D

Pepa 09-13-2008 15:55

Köszönöm BeeLordnak, hogy megszerezte nekem a Veled, Uram! című rockoperát.:):):):):)

Pepa 09-23-2008 17:28

Top30% ideje 336 kör 10.014 kör MEGFELEL

Jubileum, jubileum:D

Redback 09-23-2008 19:05

Ma hozzájutottam egy gázriasztó 9mm-hez, persze csak megfogtam, tár nélkül, egyszer felhúztam, majd meghúztam a ravaszt, jó volt. :D:D:D

(Aki ismeri tesómat ne szóljon neki mert megöli a baráját amiért ideadta nekem!:D:D)

laci 09-23-2008 19:07

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 191633)
Ma hozzájutottam egy gázriasztó 9mm-hez, persze csak megfogtam, tár nélkül, egyszer felhúztam, majd meghúztam a ravaszt, jó volt. :D:D:D

(Aki ismeri tesómat ne szóljon neki mert megöli a baráját amiért ideadta nekem!:D:D)

Ahhaaaaa, eljött az én időm!!! Gondolkodom, mit is kérjek a hallgatásomért :cool:

Dragi 09-23-2008 19:14

Quote:

És már ütöm is a számokat befelé...... zöld gomb..... kicsöng..... VÉGED RED :D:D

Redback 09-23-2008 19:19

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 191635)
És már ütöm is a számokat befelé...... zöld gomb..... kicsöng..... VÉGED RED :D:D

hol is a fegyver...megvan, pont van benne egy golyó, puff!

Dragi 09-23-2008 19:24

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 191637)
hol is a fegyver...megvan, pont van benne egy golyó, puff!

Azért fejbe lőni nem kell magad! :)

Redback 09-23-2008 19:28

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 191638)
Azért fejbe lőni nem kell magad! :)

én csak kakast lőttem! :D:D

Dragi 09-23-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 191639)
én csak kakast lőttem! :D:D

visszalő vigyázzá :)

Eke 09-23-2008 22:53

Quote:

Ma hozzájutottam egy gázriasztó 9mm-hez, persze csak megfogtam, tár nélkül, egyszer felhúztam, majd meghúztam a ravaszt, jó volt. :D:D)

Nyugis kis játékszer,érdemes azonban kiprobálni valami igazit is,határozott külömbség van.Persze az élvezet is fokozodik,ennek megfelelöen.

Tsobi 09-23-2008 22:57

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 191653)
Nyugis kis játékszer,érdemes azonban kiprobálni valami igazit is,határozott külömbség van.Persze az élvezet is fokozodik,ennek megfelelöen.

Ha nem idézted volna be Benit,még rosszra is gondoltam volna ezek alapján :D

Eke 09-23-2008 23:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 191654)
Ha nem idézted volna be Benit,még rosszra is gondoltam volna ezek alapján :D

Hát persze hogy te mindig rosszra gondolsz:D
Szerencsémre volt hogy nagyon sok fegyvertipust kiprobálhattam,söt muszáj volt kiismerni,amennyire csak lehetséges

Tsobi 09-23-2008 23:18

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 191655)
Hát persze hogy te mindig rosszra gondolsz:D
Szerencsémre volt hogy nagyon sok fegyvertipust kiprobálhattam,söt muszáj volt kiismerni,amennyire csak lehetséges

Akkor én már félek is Tőled :)

vityu 09-23-2008 23:37

Quote:

Még szerencse, hogy akár msn-en is elérhetem! :) :p

Redback 09-24-2008 06:20

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 191653)

Eljön annak is az ideje majd :p

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 191662)
Még szerencse, hogy akár msn-en is elérhetem! :) :p

de nem vagy izé és nem teszed meg :p

Dragi 09-24-2008 06:21

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 191668)
Eljön annak is az ideje majd :p

húzzá iskolába! :D amúgy ha ő nem majd megteszem én :p:p:p:p:p

Redback 09-24-2008 06:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 191669)
húzzá iskolába! :D amúgy ha ő nem majd megteszem én :p:p:p:p:p

nincs első órám :p
Amúgy neked nem kéne már húúúúúzni valahová?:D

vityu 09-24-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 191668)

Eddig csak azért nem, mert 1hete be se léptem az msn-be :)

Redback 09-25-2008 18:41

Egy hónapja van gépírás órám, de már tudom hogy lehet a gépíró progiban javítani :p Milyen évnek nézünk elébe :p :D:D

Redback 09-30-2008 15:23

Délután felhívott édesanyukám, hogy menjek be a városba kicserélni a nyomtatópatronokat.Éppen felszálltam a buszra, akkor vettem észre hogy bérletem nincs nálam.Spuri haza, majd vissza.Bementem a városba, vettem újat, go a busszmegálló.Ugye 9 éve busszal járok, nagyjából ismerem az embereket arcról.3 fiatal srác áll egy idősebb körül, aki ellenőr, és ezelőtt megbüntetett.Elővettem a bérletem, egy ujjam becsúztattam a bérlethez, és úgy raktam zsebre.Hallgatóztam, hogy mi a "tervük".Az volt, hogy majd pár megállóval arébb ellenőriznek, amikor felszállnak többen.Mit ad isten az egyik ellenőr azon az ajtón szállt fel, ahol én.Tömeg volt, nem tudtunk fentebb menni, csak a lépcsőn megállni.Kihúztam a bérletem, az ellenőr meglátta, végignézett rajtam, majd mondta:
-Jó napot kívánok!Jegyeket bérleteket!-majd hallkan, kissé dühösen mondta az ismerősének-milyen az ha megismernek.
-Szívás - dörgöltem az orra alá.
Amikor bégeztek, a kollegájával el kezdett beszélgetni, és nagyon néztek engem.Remélem jól felhúztam őket!

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 15:34

Na igen. Rühellem az ellenőröket. És nem azért, mert megbűntetnek, mindig van bérletem. A baj az, hogy a cigánypereputty ott rohad a buszokon egész nap, járják a várost (mivel nem dolgoznak, ráérnek...) soha még egyszer nem láttam, hogy az ellenőrmegbűntette volna őket... De még csak oda se megy, hogy "jegyeket bérleteket"...
A csövesek úgyszintén ingyen utaznak, mert nem kéri a jegyüket, de le se szállítja őket az ellenőr.

Kiket b*szogatnak? A normális, tisztességes, adófizető, többnyire jeggyel/bérlettel rendelkező állampolgárokat.... A többi csűrhesz*r meg nyugodt szívvel utazik a buszokon, amiket az ország a normális emberek pénzén vásárolt, amiket szintén a mi pénzünkből tartanak el, lévén hogy lassan 6000 FT a helyi járatokon a bérlet, és 300 FT egy jegy... Pofátlanul dárga a tömegközlekedés, és a vezetőséüg csak annyit mond a tv-ben, hogy "hát azért, mert sok a lógós, és hiány van a bevételben"...

Igen. Sok a lógós. Azért sok, mert hagyják, hogy sok legyen! Ha ellenőr lennék, úgy rúgdosnám le a sok csövet meg cigányt a buszról, hogy a lábuk nem éri a földet, és nem a tisztességes embereket vegzálnám egész nap...
Ráadásul amikor előveszem a bérletem, látom az arcukon, hogy egy pillanatra átsuhan rajta a csalódás, hogy "na vazzeg, ezt se tudom megbűntetni, miből lesz vacsora az asztalon?"... Mivelhogy jutalékot kapnak a bűntetésből. Ugyanúgy, ahogy a rendőrök is egyébként... (Bár ezt nagyon erősen tagadják a sajtóban.)

Szóval az összes ellenőr rohadjon meg ott ahol van, a busztársaságok vezetőivel együtt.

Tsobi 09-30-2008 15:42

A jutalék,amit kapnak egy egy büntetőcédula után,az kb 20-25 FT,szóval nem hiszem,hogy ilyesmiken aggódnának.

Redback 09-30-2008 15:42

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 192194)
A jutalék,amit kapnak egy egy büntetőcédula után,az kb 20-25 FT,szóval nem hiszem,hogy ilyesmiken aggódnának.

egy 5160ft-os büntetés után ennyit kapnak szerinted?

Tsobi 09-30-2008 15:43

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 192195)
egy 5160ft-os büntetés után ennyit kapnak szerinted?

Igen,szerintem ennyi kapnak :)

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 192194)

A 280 Ft-os buszjegy árából 60 Ft-ot kapnak jutaléknak a buszsöfőrök. Szerintem egy 2-4-10 ezer Ft-os büntetésből nem 20-25 Ft jut az ellenőrnek.

Ati 09-30-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192197)
A 280 Ft-os buszjegy árából 60 Ft-ot kapnak jutaléknak a buszsöfőrök. Szerintem egy 2-4-10 ezer Ft-os büntetésből nem 20-25 Ft jut az ellenőrnek.

Mennyiben lesz más az életed, ha nem 25 forintot, hanem 100 forintot kap jutalékként?

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 16:13

Semennyire, nem a pénzt sajnálom tőlük, hanem a viselkedésmódjukat kifogásolom.

ne a normális emberekből próbáljanak jutalékot kihúzni, hanem AZOKHOZ menjenek oda, akiknek 2 kilóméterről látszik, hogy lógnak a buszokon...

Ezzel szemben oda sem mennek, tele vannak a buszok csövesekkel meg cigánypereputtyokkal, az ellenőr kihez megy oda? A diákhoz, akinek99,9% hogy van bérlete, mert a legtöbbnek megveszik a szülei (főleg általánosban meg gimnáziumban, de még egyetemen is előfordul), azt meg jól megbűnteti 2000 Ft-ra.... Pedig van neki bérlete, csak épp otthon hagyta. hagytam már otthon én is, engem is bűntettek már meg. Legalább 4x megvágtak az elmúlt 5 évben, holott minden hónapban megveszem a bérletet.

A sok csöves meg ott pöffeszkedik a buszokon. Őhozzájuk miért nem megy oda semmilyen ellenőr? Miért a normális emberekről húzzák le még a 196. bőrt is? Nincs elég bajunk? Nincs elég járulék, amit fizetünk? Még akkor minket bűntetget az ellenőr is, ahelyett, hogy a 100%-osan jegy nélkül uitazókat lebombázza a buszokról?....

Pepa 09-30-2008 16:15

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192197)

Hiddel Gee, tényleg annyit kapnak.

Pepa 09-30-2008 16:20

Nekem sosincs jegyem és erre büszke is vagyok. Miért? Mert az állam elvárja tőlem, hogy dolgozzak és fizessem az adót. Én "cserébe" elvárom, hogy akkor tegyék lehetővé, hogy eljussak a munkahelyemre. Ha jön egy ellenőr és kéri a jegyet, akkor kap egy adatbediktálást, amivel vagy kezd a BKV valamit, vagy nem. Ne az ellenőröket bántsd. Dolgoznak havi 60-70-80000 ezer forintért, 3 műszakban télen-nyáron. Ha odamegy a kisebbséghez az még meg is veri. Én halottam már sztorikat, hogy ellenőrt dobtak (!) le a buszról. Ez is egy munka, valakinek ezt is el kell végeznie.

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 16:20

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 192202)
Hiddel Gee, tényleg annyit kapnak.

Egyrészt nem hiszem el, másrészt, ha meg tényleg annyit kapnak: ki a frászt érdekel? Az egész nem arról szól, hogy mennyi a jutalékuk. Felőlem 1 Ft is lehet, vagy éppen 2 millió Ft... nem érdekel.

Az viszont sokkal jobban érdekel, hogy az egész cégük, amitől a fizetését kapja, az én pénzemből van eltartva, meg a tiedből, meg azokéból, akik dolgoznak. mert mi fizetünk adót. meg járulékokat. Namármost, normális körülmények között neked, meg nekem, meg a dolgos embernek ingyen kéne utaznia a buszon, mert azt a buszt a mi pénzükből veszi az önkormányzat, a vezérigazgatótól kezdve a takarítónőig a mi pénzükből kapják a fizetésüket.

Erre jön, és még minket büntetnek meg. Miért minket? Mert van vesztenivalónk. Van munkánt, be tudják hajtani rajtunk. Van házunk, el tudják venni. A csövesnek semmilye sincs, és MÉGIS a buszokon lebzsel. Hogy is van ez? Őtőlük nem kell elékrni a jegyet? Őket nem kell leb*szni a buszról, ha azt mondja "hát az nincs"?

Mert ha nálam nincs bérlet, úgy megaláznak, hogy szégyellek buszra szállni utána 1 hónapig, mert látványosan megbűntetnek, kitöltetnek velem egy rakás papírt, és utána még le is szállítanak a buszról a következő megállónál. Mindeközben mindenki engem néz. Mocskosul égő és megalázó. A csövikém meg ott vedeli a kannásbort a hátsó ülésen, az ellenőr oda se megy hozzá.

Pusztuljanak mind egy szálig.

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 16:25

Ja, hogy félnek megbűntetni a csövest meg a cigányt? Engem nem fél megbűntetni? Pedig lehet nagyobbat tudok ütni mint egy lerobbant csöves, vagy élesebb a késem mint a romacsávónak....

Csak én EMBER vagyok, és nem bántom az ellenőrt. Cserébe elvárnám, hogy ő se engem bántson...

Elvárnám, ha már az én adómból van eltartva, akkor a szintén az én adómból vásárolt buszon tartson rendet. Pl járjanak az ellenőrök 3-asával, férfiak, és akkor nem fogják őket "ledobálni" a buszról... Vagy járjanak közterületissel együtt. Engem az se érdekel. De a dolgozó embert hagyják békén, a csöveseket meg dobálják le a buszokról. Mert az se adót nem fizet, se jegyet nem vesz, mégis boldogan, és ZAVARTALANUL utazik.

Úgyhogy igenis az ellenőrt bántom, mert ugyanolyan kis számító dög, mint az összes ilyen ember. A legkisebb ellenállás felé megy. inkább megbűnteti a 15 éves kislányt, mert az BIZTOSAN nem meri megcinálni, hogy visszaszól... Tuti aláírja a papírt, és a szülei még jól el is verik otthon, úgyhogy tuti befizeti a bűntetést is....

Gratulálok!

All times are GMT +1. The time now is 01:07.