Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Ati 05-29-2008 14:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 177692)
Milyen műfajú? Esetleg ki a főszereplő? :)

Tuti valami thriller... :)

Phoenix 05-29-2008 15:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 177704)
Tuti valami thriller... :)

Nem igazán rémlik, hogy ilyesmi lesz mostanság.

Ahogy elnézem, hogyha az Indiana Jones érdekelt, gondolom az is azért, mert egy régi, nagyon jó filmeknek a folytatása. De egyébként kifejezetten igényes filmeket mostmár ne nagyon várj. Az nem hoz eleget...lényeg, hogy legyen benne sok akció, robbanás, effekt és kész is a siker :) Kivéve a Wachowski-testvérek filmje, ami igencsak szépet bukott, pedig meg akartam nézni, hogy mit hoztak össze, de a trailer alapján is gyenge volt :(

J.Ati 05-31-2008 03:29

Mostanában nem írtam ide,de filmeket azért néztem!

Megnéztem:
-A kulcsfigura
-A vadász

És még megnéztem két sorozatot is,de azoknak nem akartam külön topicot nyitni.
- Day Break: ez egy jó kis sorozat volt,csak sajna több évad nem lesz belőle,mert amcsiban nem jött be a nézőknek. Hasonló ez a sorozat az „Idétlen időkig” című filmhez,ami szintén jó film.
A lényeg,hogy a rendőr csávónak 1 napja mindig elölről kezdődik.
A megoldást kell megtalálnia…

Ajánlom mindenkinek:)

-The Kill Point: Ez a sorozat 8 részből áll.Egy bankrablás körül forog az egész sorozat.
Aki szereti az akciófilmeket annak tetszeni fog ez is:)
Két részletben néztem meg a 8 részt,mert nem bírtam már várni:D
Ezt is ajánlom mindenki figyelmébe,mert jó volt.
Több évadot ebből nem terveztek!

Ja és még itt várakozik nálam a „Legenda vagyok” és az „Elvitte a víz”

BigPi 05-31-2008 06:47

Szerintem a Legenda vagyokban csalódni fogsz. Az a tipikus film, amikor azt hiszik, hogy a trükkök elegendők a sikerhez. Alaposabb színészi munkával egy nagyon jó filmet lehette volna készíteni belőle.
Ugyan ezt a hibát elkövették a Trója készítői is. Aki látta az eredetit is az pontosan tudja mi hiányzott az újból.

Az M1 párnapja fejeződött be A palota ékköve sorozat. Ez a film tele volt filmes hibákkal, de a színészi játékok ezt kiküszöbölték. Így nem, csak Ázsiában lett nagyon sikeres, hanem hazánkban is létre jött egy erős rajongói tábora.

Dr Rozi rendel 06-03-2008 08:52

Akiknek bejött a Kör című film, azoknak ajánlom a Nem fogadott hívás című filmet. Olyan egyszer meg lehet nézni. :)

Ha már telefon , akkor Az ismeretlen hívás című film is helyet kap az ajánlók sorában. Nem olyan elrugaszkodott, mint az előzőek, számomra élvezhetőbb volt. :)

Pepa 06-05-2008 20:39

Ha már volt, akkor bocs.

A nemzet aranya 1. rész.

A sztori alapjába vevé nem rossz, de az eglsz film egy modern Indiana Jones. Nekem az egyszer nézhető kategóriába tartozik.

Dr Rozi rendel 06-06-2008 10:14

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 179089)
Ha már volt, akkor bocs.

A nemzet aranya 1. rész.

A sztori alapjába vevé nem rossz, de az eglsz film egy modern Indiana Jones. Nekem az egyszer nézhető kategóriába tartozik.

A 2. rész se mond semmi újat ebben a témában....

J.Ati 06-07-2008 08:01

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 179107)
A 2. rész se mond semmi újat ebben a témában....

A 2. részt nemrég láttam:)
Végülis számomra nézhető volt:)

Dr Rozi rendel 06-09-2008 08:25

Nem vénnek való vidék
Nos.... ugye ez a film tarolt az Oscar -gálán ..... Általában megnézem azokat a filmeket, amelyekről okos emberek , ill. a mozihoz nálam jobban értők azt mondják, hogy : Nah! Ez az! Ez egy jó film!
Mitmondjak... láttam már jobb filmet is, de nem volt rossz, meg lehetett nézni...

laci 06-09-2008 08:41

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 179520)
Nem vénnek való vidék
Nos.... ugye ez a film tarolt az Oscar -gálán ..... Általában megnézem azokat a filmeket, amelyekről okos emberek , ill. a mozihoz nálam jobban értők azt mondják, hogy : Nah! Ez az! Ez egy jó film!
Mitmondjak... láttam már jobb filmet is, de nem volt rossz, meg lehetett nézni...

Én sem voltam oda tőle, nem volt rossz de semmi különös... nem tudom, mikor tanulom már meg végre, hogy ne dőljek be az Oscar-díjnak :rolleyes:

Dr Rozi rendel 06-09-2008 08:50

Quote:

Originally Posted by laci (Post 179522)
Én sem voltam oda tőle, nem volt rossz de semmi különös... nem tudom, mikor tanulom már meg végre, hogy ne dőljek be az Oscar-díjnak :rolleyes:

Ez csak egy mérce... amit talán hozzáértő emberek határoznak meg, szubjektív módon... Azoknak nagyon jó, akik belekerülnek a látótérbe, hisz ingyen reklám a filmnek...de a minőséget, és a szórakozást nem garantálja.
Ízlések, és pofonok! :)
Meg kell jegyezni, hogy láttam már iszonyat jó oscar-díjas filmet, és oscar nélkülit is! :D

J.Ati 06-09-2008 11:42

Én a napokban megnéztem a rambo 1,2,3,4-et.
Talán az első rész volt a legjobb:)

Ati 06-09-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 179540)
Én a napokban megnéztem a rambo 1,2,3,4-et.
Talán az első rész volt a legjobb:)

Nosztalgiázás? :)

J.Ati 06-09-2008 11:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 179541)
Nosztalgiázás? :)

Csak most tudtam megszerezni:)
A rambo 4. része amúgy nemrég jött ki:)

Még kéne egy régi film,de azt nem sikerült megszerezni.
-Bill és Ted zseniális kalandja

Ez az a film amikor a telefonfülkével utaznak az időben.
Biztos ismeri mindenki.

Ati 06-09-2008 11:52

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 179542)
Még kéne egy régi film,de azt nem sikerült megszerezni.
-Bill és Ted zseniális kalandja

Ez az a film amikor a telefonfülkével utaznak az időben.
Biztos ismeri mindenki.

Anno HBO-n ment, ott láttam folyton reklámozva, de ez jó rég volt, és sose néztem meg szerintem, mert valahogy bemutató alapján se fogott meg. De ki tudja, lehet, hogy ma már tetszene. :D

Pepa 06-09-2008 20:40

Nemzet aranya2: Ismét egy modern Indian Jones történet, bár ez most jobb volt, mint az előző. Bár voltak benne képtelenségek, de egészen nézhető volt. Mondhatni tetszett. Sokat dobott Nicolas magyarhangja a filmen.

Szigibabe 06-09-2008 20:51

remélem beleillik a témába:
Én pénteken néztem (hozzátenném, kolleganői behatásra) Sex és New Yorkot. Kollektíve mentünk, csak lányok. Persze hozzátenném, hogy én egy részt sem láttam a sorozatból (tudom, szégyen), míg a többiek totál függők. Hát mit ne mondjak... a film még csak hagyján. No de voltak olyanok, akik (nem hazudok!!!) kisestélyiben!!!! mentek el a moziba megnézni - meg ugye előre megbeszélt magassarkú, dress, cosmopolitan satöbbi. Mondanom sem kell, teljesen kilógtam a sorból :)
A film maga teljesen nézhető, ha épp romantikára vágyik az ember, még annak is, aki a sorozatból egy részt sem látott, mert a kommentátor mindent olyan szinten magyaráz el, hogy még egy 3 éves szőke lány is megérti. Néhány részen még kacagni is lehet, és természetesen sokaknak a papírzsebkendőt is elő kellett venniük.
Ezelőtt a Nem vénnek való vidék-et néztem (sztem közepes) meg a A vs P 2-t (ez utóbbira tök egyedül ültem be a moziba, hihi). Rég láttam jó filmet, na. :)

Pepa 06-09-2008 23:02

Az arany iránytű

Nekem erről a filmről egy játék jut eszembe: dungeon Lords. A technikia és a mágia keveredése. A film nagyon zavaros és túl sok szálat akar futatni. A megértéshez a könyvet kell olvasni.

BigPi 06-10-2008 08:08

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 179632)
Az arany iránytű

Nekem erről a filmről egy játék jut eszembe: dungeon Lords. A technikia és a mágia keveredése. A film nagyon zavaros és túl sok szálat akar futatni. A megértéshez a könyvet kell olvasni.

Zavaros???

Egysíkú, sablonos és szép = egyszer nézhető film. Dehogy zavaros lenne?

Természetesen egy film soha sem vetekedhet egy könyvvel.

Bogár 06-12-2008 21:49

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 179520)
Nem vénnek való vidék

nekem nagyon tetszett a film. szerintem az utóbbi évek egyik legjobb filmje.

Pepa 06-13-2008 17:24

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 179662)
Zavaros???

Egysíkú, sablonos és szép = egyszer nézhető film. Dehogy zavaros lenne?

Akkor csak pár kérdés?

Kik az átkosok és mi a szerepük?
Mi a por és mi a célja?
Miért akar egy dajmon magának dajmont?
Ki a csaj valójában?
Mi az igazi szerepe a dajmonnak, ha neki is van saját lelke az embertől függetlenül, illetve miért képesek a metamorfózisra?
Honnan jöttek a boszorkányok és mi a szerepük?
És még sok más, amire nincs válasz a filmben.

Valezius 06-13-2008 19:45

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 179662)

De igen, ha a film nem lemásolja, hanem újrafogalmazza a könyvet :)

Iliász (illetve Trójai mondakör)---Trója című film

A Kétévszázados ember (Asimov)-- A kétszáz éves ember (film)

Most csak ez a kettő ugrott be :)

Pepa 06-15-2008 15:54

Tudom már volt, de a saját szubjektív vélemyénem:

Az utolsó légió

A film nézhető, de én sok etikai hibát látok benne. A végét, amikor az öreg elmondja a tanulságot, akkor nagyon elszúrják és egy iszonyatos hibát elkövetnek.

Pepa 06-16-2008 17:08

Narnia Krónikái: Caspian herceg

Én rossz minőségben néztem, de úgy se volt rossz. A történet sablonos, az első jobb volt.

Grabi 06-16-2008 17:38

hmmmhmmm...akkor ez mégnyálasabb és a legkisebb csajszi még irritálóbb? :)

Pepa 06-16-2008 17:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 180349)
hmmmhmmm...akkor ez mégnyálasabb és a legkisebb csajszi még irritálóbb? :)

Öööööööö... igen. A szegény elnyomott és megértett és fiatalka, akinek végül igaza lesz, mint az elöző részben.

Grabi 06-16-2008 17:45

hát nem tudom, én alapvetően nagyon szeretem a gyerekfilmeket meg a meséket és imádom az olyan filmeket amik a fantasy világában zajlanak, de ez a gyűrűk ura és valami harmadosztályú borzasztóan primitív amerikai mese övözete...borzasztó volt.
ritka az olyan film ami frusztrál nézés közben, de ez a film és mel gibson két híres filmje közéjük tartoznak :(
annyi előnye volt, hogy a róla készült paródiát értettem :)

Valezius 06-16-2008 18:01

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 180351)
de ez a film és mel gibson két híres filmje közéjük tartoznak :(
annyi előnye volt, hogy a róla készült paródiát értettem :)

Ez érdekel, melyik kettő? :)

Grabi 06-16-2008 19:26

apocalypto meg a passió. sokaknak tetszenek ezek a filmek, nekem nagyon nem.

Pepa 06-16-2008 20:09

Táncoló talpak

Jól megrajzolt, jól megtervezett aranyos mese. A sztorit nem lövöm le. Érdemes megnézni.

J.Ati 06-16-2008 23:55

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180356)
Táncoló talpak

Jól megrajzolt, jól megtervezett aranyos mese. A sztorit nem lövöm le. Érdemes megnézni.

Én már láttam:)
Valamikor tavaly került a kezeim közé és nekem is tetszett!

Dr Rozi rendel 06-17-2008 09:01

A boldogság nyomában
Egy apa igaz története, amely hatalmas, és néha emberfeletti megpróbáltatások tömkelegén át vezet a fény felé.... néha kilátástalan helyzeteket a fiával, és a fiáért vészel át, és küzd... persze a vége ... minden jó, ha jó . És miért ne lenne jó? Annyi szenvedés után?
Kissé lehangoló (legalábbis számomra) igaz minden filmbéli trükköt, szépítést mellőz, az élet valóságos oldalát mutatja be, annak minden törékenységével, és kiszámíthatatlanságával. Az akaraterő, a küzdés , az élet szeretete, a bizonyítani akarás a fő mondanivalója.

Pepa 06-17-2008 19:54

Szerintem már volt, de ismét, mert azóta van folytatás:
Eragon:
Olvastam a folytatást- Elsőszülött- és ismét csalódnom kellett a filmben, mert a folytatása szokkal többet mond el. Nagyon megváltoztatták a viszonyokat a filmben a könyvhöz képest.

Dragi 06-18-2008 16:05

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180475)
Szerintem már volt, de ismét, mert azóta van folytatás:
Eragon:
Olvastam a folytatást- Elsőszülött- és ismét csalódnom kellett a filmben, mert a folytatása szokkal többet mond el. Nagyon megváltoztatták a viszonyokat a filmben a könyvhöz képest.

nos sajnos egy jó könyvből sose lehet jó filmet csinálni szerintem :) vagy ha mégis az minimum 48-168 órás film lenne percről percre :D:D:D

Valezius 06-18-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 180040)
De igen, ha a film nem lemásolja, hanem újrafogalmazza a könyvet :)

Iliász (illetve Trójai mondakör)---Trója című film

A Kétévszázados ember (Asimov)-- A kétszáz éves ember (film)

Most csak ez a kettő ugrott be :)

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 180530)
nos sajnos egy jó könyvből sose lehet jó filmet csinálni szerintem :) vagy ha mégis az minimum 48-168 órás film lenne percről percre :D:D:D

Csak idézni tudom saját magamat :)
Jó könyv alapján igenis lehet jó filmet csinálni :)

Pepa 06-18-2008 20:43

Horrora akadva 4

A Világok harca című fimet veszi pengellér alá. Volt benne pár jó poén és egész jól meg lett csinálva. Akinek van fölös másfél órája az megnézheti, mert másra nem jó.

Ati 06-18-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180566)
Horrora akadva 4

A Világok harca című fimet veszi pengellér alá. Volt benne pár jó poén és egész jól meg lett csinálva. Akinek van fölös másfél órája az megnézheti, mert másra nem jó.

A Világok harca se volt szerintem egy húdejó film. Sőt, szerintem egyszer végignézni se egyszerű, mert már menekülne ki az ember, hogy valami értelmesebbet csináljon... :)

Tsobi 06-18-2008 22:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180567)
A Világok harca se volt szerintem egy húdejó film. Sőt, szerintem egyszer végignézni se egyszerű, mert már menekülne ki az ember, hogy valami értelmesebbet csináljon... :)

Én csakazértis végigültem kétszer .. gondoltam hátha nem figyeltem és voltak izgalmak is :)

Pepa 06-18-2008 22:31

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 180571)
Én csakazértis végigültem kétszer .. gondoltam hátha nem figyeltem és voltak izgalmak is :)

Én csak egyszer, de szenvedés volt végig.

Tsobi 06-18-2008 22:34

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 180573)
Én csak egyszer, de szenvedés volt végig.

Az eleje egész jó volt :)

All times are GMT +1. The time now is 04:42.