![]() |
köszi szépn nektek a segítségeteket! megpróbálok elindulni és meghódítani az anachot :D:D:D
ha esetleg még eszetekbe jut valami amit tudnomkell, akkor írjatok zöldet (#392865) ebbe az orimba ;) na akkor meggyúrok 3 orkot, meg 2 óriást és már csapok is :D egyébként saját orit szokás beverni pénzért, vagy földért??? vagy az ilyen egy kicsit etikátlan (már ha van ilyen :)) |
Szokás,egyáltalán nem etikátlan :)
|
Megpróbálom egy orival az anarchot bár kétlem hogy boldugolnék vele.
Gondolom ott mindenkinek min 10 oria van. Különben nem lennének ott :D |
Quote:
|
egy orival si lehet játszani ott. és sikeresen is :)
|
Ja :)
En ezt tanusitom: Szecsmok lefordult D-bol egyoriskent. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Steve, nincs azzal semmi :)
Nem hatott meg kulonosebben hogy arra kenyszeritettek, hogy leforditsam :) Megy tovabb Szecsmok, most pihen :) |
hmmm...hmmmm...olvasgattam, gondolkodok, de úgy tűnik, hogy valszeg én is elkezdem próbaként az anarchot :) ki szeretnék próbálni pár orifelépítést, amit később normálcsopiban is lehetne alkalmazni :)
milyen alapvatődolgokat kell még tudni a csoportról? :) |
Quote:
Ha csak próbálgatni akarsz,akkor gyakorlatilag semmit sem kell figyelembe venned. |
akkor úgy kérdem, hogy esetleg nem csak kipróbálni akarom, hanem tényleg rendesen ott is játszani, akkor mi szükséges hozzá:
-hány ori? (bár valami hasonlót már kérdeztek) -honnan lehet megismerni a nagyokat? (elsőre lehet nem kéne beléjükkötni :) ) -az egyes fajok, mint pl normálban az óriás ugyanúgy jó hadisnak, vagy itt akár egy nagy %-ú barackos orkot is ellehet vinni? elsőre kb ennyi :) előre is köszi :D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
köszi a gyors válaszokat :)
akkor sztem megyek és próbálgatom :D |
jobban lehet élezni, az tutter :)
de hogy jobban elfeleldkezel rola, az is tutter :) es akkor kiehezik :( |
ja még egy gyors kérdés...ezeket is össze kell csatolni a normálos orikkal?
|
Quote:
|
viszotn erdemes, mert ha vippelni akarod oket majd, akkor sporolsz meg majd vippeket :)
bar teszteleshez nem kell vip |
Quote:
|
akkor mar regizz egy 4.-et is, hogy o is kapjon :)
|
Quote:
most olvasgatom az anarch belső fórumát :D kicsit fura a normáloshoz képest :rolleyes: |
szerintem teljesen jol elbeszelgetunk Steve-el :D :D :D
baratnod merre fog hoditozni? :) |
Quote:
|
ugy gyors átfutásban csak azt láttam ,hogy szinte mindenki jo véleménnyel van az anarchrol,Nekem öszintén nem tetszik.De elfogadom hogy akit áthelyeztek azoknak egy pokolba kell kerülniük:D .De hát a nevében is benne van Anarch ,ez van ilyen is kell(lehet).Egy orival semmire se tudsz menni,ha csak valaki nem segitt.Ez van .egy éven keresztül egy tapodtat se juttam fennebb ,mert akit nem ismersz ,enm ütheted be ,mert rögtön jön 50 csapat vissza .Felfedezéssel nem haladsz.lopni nem mersz.Csodálatos hely :mad:
|
Aki nem mer, nem nyer. Tartja a közmondás. Nem is egy ember van, aki egyetlen orival H-ig eljutott. Tehát ez nem lehet kifogás :)
|
Quote:
|
Ugyse üt vissza 50sereggel, mindenki lusta...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Eke, es hogy haladsz? :) Tetszik a 2/D? :D
|
miért rossz?
lopok vkitől belenyúltam vmi 20 oris 024hódos emberkébe 30p s kinn volt a gömböm a fórumon s annyi tekit elvittek h na. ráadásul irási joga sincs szegénykémnek(én hibám:( ) igy max reménykedek ha ma kevesen nézik a fórumot. eddig 3 tk van rajtam:( |
Quote:
és ennyi, nem fogják tovább vinni :D |
már kirakni sincs értelme:)
meg leltek vagy 8k varit is. mert loptam 40milla aranyat. s még megse tom kérdezni miért. de hát ez van.igy jár az ember ha 2 orija van anarchban s a fórumon se tud barátkozni. mondjuk vki rendes volt mert aki kirakta a gömböm annak 2 perc mulva kinn volt a gömbje:D |
Quote:
|
elfelejtettem:(
|
Quote:
|
fantomsereggel is szanaszét loptak volna úgy gondolom.
megy az infó játékon kivűl is. |
Quote:
viszont ha fantomsereg föntvan, nem tudják, h ki-mivel fér be... |
All times are GMT +1. The time now is 04:31. |