![]() |
Quote:
Ezt tessék végre szem előtt tartani, mielőtt valaki jön az újabb "erről nem is beszéltünk, ezt azonnal vegyétek ki, mert nem tetszik" reakciójával. Bár halkan megjegyzem, hogy erre speciel még téma is volt... |
A lényeg viszont nem ez, hanem az, hogy van-e esély arra, hogy a másik két témakörben is legyen összesítés?
|
Talán ide illik a legjobban.
Ma megláttam a V-s pontlista tetejét, nem gondolta, hogy máris ilyen drasztikus lesza változás. Jó munkát végeztetek srácok :) |
Quote:
|
Quote:
|
Gondoltam megjegyzem, hogy utolag is tetszik a törpe változtatása. Használtam jó párszor már, mert sajna elég rossz a lelőhelyek találatának aránya, a nagyrésze abból jön amiból nem kéne. így ez elég nagy segitség, hogy korrigáljam a fedezést, anélkül hogy lufiként száguldanék fel...
|
Quote:
|
Quote:
*elgondolkodik azon, hogy az orknak alapbol 8 tabi kellene, es a 9. tabi mar 30% bonuszt adjon* :) |
Quote:
Meg az embernek a tükörvari az infószerző varázslatokat is "verje" vissza, azaz kapja meg a gömbjét, mágiafelderét és krónikáját a rá varizónak:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Synkel nem kell poenkodni, annyira nem is viccnek szantam, meg akkor sem lenne olyan eros, mint a torpe... :) (ellenben a te embered igy sem hasznalnam....) |
All times are GMT +1. The time now is 22:18. |