![]() |
Quote:
én is ezért kaptam, szóval ha egy téma befejezettnek van nyilvánítva az nem vicc, komolyan kell venni ... |
Quote:
|
Quote:
Részemről behodolok Atinak a tolinkat is sikerült lebeszélni az üzi irásról , rév kiheveri a srácot pedig megfosztjuk pár hekitól . Az első felindulás volt sok részemről , nagyvalószinűséggel kérvényezni fogom , az üzenet menúpont törlését a szövimnél , és valószinű a forumot is melőzöm kicsit , sajna idő kell mire lenyugszom , de mostanra megtörtént , még ha sokáig is tartott |
amúgy hozzáfűznivaló, hogy G-ben ezt a szövit szedtük ízekre pár hete, volt pár teljesen korrekt üzenetküldésük részükről és leújrázás. semmi sértő üzenet. van ilyen mikor kijön a gőz, csak arra is figyelni kell.
srácok szerintem mégegy újra, egy hét pihi és kezdjétek újra előlről ;) |
Nos uraim át olvasva jó pár oldalt pro és kontra valahol mindenkinek igaza van. Atinak is igaza van, hogy a szabályokat be kell tartatni mert különben fejetlenség lenne, de valahol Fáynak is igaza van, hogy ha a büntetés súlyoságát firtatja. Voltak itt olyanok akik azt mondták, hogy a döntést nem lehet kritizálni, illetve, hogy egy már lezárt témát ha valaki meg emlit 168 órát kap. Kedves Ati és játékosok bár igaz, hogy ez csak egy játék, de vannak szabályok, de az is egy szabály, hogy minden ember alkotmányos joga bármiről véleményt alkotni, míg ezt kulturált keretek közt teszi, és ettől a jogától még egy játékban sem fosztható meg. Ugyanis egy játék szabálya nem írhatja felül egy ország alap alkotmányát. Lehet, hogy amit ide leírtam az nevetséges mivel ez csak egy játék, de ez akkor is így van. A másik pedig, ha már a szabályok be tartásánál és betartatásánál tartunk arról csak annyit, hogy anno volt egy orim amit kemény 2 hétig alatomossan gyújtogattak és gőzünk nem volt a szöviben, hogy ki lehet, mert már jó ideje nem volt semmijen akciónk, 2 hétbe és kb 2 milliárdba került a szövinek, hogy engem egy ideig életben tartson és rájöjjünk, hogy ki a csuda gyújtogat és renget engem. Kiderült, hogy 1 olyan szövi akiknek egy másik orijaival már anno volt dolgunk de ők erről sunyin lapítottak és csak akkor vallott az egyik aikor már totál tacsra tették az orimat ártózással úgy, hogy én azoknak az oriknak nem is ártottam, sőt még azt is írták a levelezésben, hogy addig ütik az orimat míg nem törlöm, nos én írtam is a supnak egy szép nyugodt hangvételű levelet, hogy ez és ez történt kértem őket, hogy tartassák be a szabályokat, mire ő szentségei magasról tettek akkor, hogy létezik 1 olyan szabály, hogy tilos a másik oriját törlésig ütni, az illető vétkesek ugyan úgy játszottak tovább én pedig kénytelen voltam törölni az orimat. Nos kedves Ati ha már a szabályokat tartatod be mikor Révészt is bünteted akkor az ilyen esetekben mint az enyém volt is jó lenne ha a support ragaszkodna a szabályokhoz!!!!. :)
|
Quote:
ps: hullanal meg a korbepasztazast... :) |
Quote:
Alkalmaztuk eme nagy varázslatott de rafinátak voltak és mikor megint észleltük már nem volt nyitott TK ránk valószínű, hogy kivárták az utolsó kört és akkor akcióztak, majd be is zárult a kapu. |
Quote:
|
Quote:
Szerintetek csoda, hogy néha elszakad a cérna?:confused: Mindenkinek lehet rossz pillanata, gondolom be is látja! |
Quote:
Szerintem a TK felderítésével egészen nyugodtan meg lehetett volna állípítani,hogy ki az,aki tolikkal bánt :) Abban az esetben pedig,ha "levelezésben" azt írja neked,hogy törlésig fog ütni .. egyetlen gombnyomással feljelenthetted volna azon nyomban,mikor megkaptad az említett levelet. És akkor valószínűleg elbírálásra is kerül az ügy. :) |
Quote:
A teljesség igénye nélkül néhány téma, ami ezzel foglalkozik: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1947 http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1922 http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343 http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1486 További témák a keresés használatával, illetve lehet ezekben is vannak hivatkozások. Úgy vélem, hogy ennek nem sok köze van ahhoz, hogy valaki VIP-ként kap-e büntetést, vagy sem, amiről ez a téma szól. |
jó reggelt , Végre 1 új nap , kicsit lehigadva , kicsit fáradtan , de nekivágunk ennek is.
öszegezve az éjszakát , már nem gyilkolnak tolit , 20 milla ill kis nyersivel átvészeltük . Ati a pontlista mikor változik ( hirnévpont) lopás után , vagy körváltáskor |
Quote:
|
Quote:
Üldözési mániám van :((( mindenki gyanus |
Quote:
|
[quote=Dragon,Szamár :));129353]próbálj meg belopni a környéken lévő orikhoz :) tk nélkül akinek van tk-ja a szövidre ahhoz elvileg te is visszatudsz menni :) *de javítsatok ki ha tévedek*[/QU
csak tul nagy a megadott távolság , nekem meg mennem kell. na mindegy - |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Vagy lehet, h csak én keltem ma bal lábbal, s mindenben a kötözködést látom…..:D:D |
Nem akartam írni, de vmi miatt csak el kell mondanom a véleményem :p
Nos Deni nagyon megfontolandó dolgokat írt le és egyet értek vele! Gyula nagyon jól rámutatott arra, h vannak rutinos öreg rókák v csak ügyes emberek akik jól forgatják a szavakat..., és tényleg jó lenne az előzményeket is vizsgálni bizonyos esetekben... Ati: teljesen igazad van ez a legegyszerűbb képlet amit érdemes nagy mennyiségnél alkalmazni. Persze gondolom senkinek meg se fordul a fejében, h vannak játékosok akik nem jelentik az üzenetet, mivel úgy vannak vele ha ő is így akkor én is úgy reagálok... Pláne gondolom sokan a jelentésre még mindig úgy tekintenek mint vmi besúgásra v. gyávaságra. Képzeld Ati gondolom nem hiszed de vannak olyan játékosok akik nem akarnak feleslegesen dolgoztatni titeket és ezért nem jelentik az üzenetet( eket). Megítélésem szerint pedig a mostani forumon tapasztalt esetek egy részénél pont h túlzott szigorúságot láttam ( saját vélemény) , más esetekben túlzott engedékenységet.. Lehet a magyarázat rá az, h egyik esetet jelentették , másikat nem? Lehet már nem nézitek át a forumot? Nem lehetne kicsit még következetesebben? (inkább költői a kérdés) Végül bízom benne, h Ati te még mindig minden 168 körös esetett felülvizsgálsz mielőtt jóváhagyod, és érvenyesül az ítélet. Remélem így van és lesz. |
Quote:
|
Felmerült bennem egy kérdés, ha nem ide kellene írni, akkor bocsi
Ha egy orit kitíltanak 168 körre, de teszem azt a kitiltás előtt rákattint a szabi gombra, de mivel volt akcója, így nem teszi azonnal szabira a rendszer, de mivel kitiltják ő nem nyulhat az orihoz, de ha be van állítva a szabi akkor mi lesz? Én úgy gondolom, h nem megy szabira, mint ahogy a ht sem teszi fel a varikat stb.... Jól látom a helyzetet? Ha ez egy teljesen egyértelmű kérdés volt akkor bocsi:) |
szabira tudtommal elmegy, de mikor kijön, a kitiltás onnan folytatódik.
|
Quote:
Köszönöm Grabi;) |
Quote:
Csak egy apro kerdes... :) |
Quote:
Remy, tehát ha tudod megosztanád velem? A bünti után mehet szabira csak? |
Quote:
mindjárt kérek pár orit anarchban és letesztelem neked :D a kérdés amúgy jogos lenne, de azt hiszem mégis igazam van, habár nem tudna belépni... |
Quote:
De szerintem nem kerül, tök logikátlan, ha minden más teknitetben befagy... |
Quote:
egyszerűen azért mert nem ártom bele magam, mert nem rám tartozik, nem engem sért... , végül mivel ugyse változátatjátok meg az ítéletett... |
Quote:
Nekem úgy tünt jól írtál:) |
Quote:
Quote:
Most akkor mi van? Téged nem zavar, de azonnal tegyünk ellene? Nem jelented, de mi az, hogy még mindig olvasható? Tessék megtanulni használni a fórum -- és a magánlevelezés -- egyes funkcióit. Ha zavar egy beírás, jelentsd. Ha nem jelented, akkor ne reklamálj miatta, ahogy fent tetted. Ez a kettő együtt (reklamálsz valami miatt, amit még véletlenül sem jelentesz) igencsak furcsa hozzáállás. |
Quote:
1. nem ártom bele magam, h más dolgait jelentgessem... 2. itt nyilt 1 topic elmondtam a véleméynem. 3. részemről semmiféle kérés nem volt h azonnal tegyetek bármi ellen is követelés nem volt és nem is lesz.. 4. reklamálni sem reklamáltam semmiért ahogy írtam saját véleményem és meglátásom volt csupán... Ok megtanulom használni... az a típusu ember vok akinek nemszokása jelentgetni másokat, elég ritkán fodul elő velem, amint írtam 2 okból: 1ik nem akarok felesmunkát terhet másoknak ; a másik ok: kicsit olyan h még én érzem magam roccul , h jelentettem vkit.. |
Hello!
Ez lesz az ELSO hozzaszolasom ezen a HOUDITOU forumon. Nem olvastam vegig ezt a sok sok oldalt a VIP es nem VIP kitiltogatasokrol, de miutan kaptam egy privat levelet ugy dontottem hogy komolyabban belekapcsolodok a hoditos beszelgetesekbe. Nem tudom hogy valaki emlitette-e, de en mar kaptam 336 kor kitiltast ES az irasjog elvetelet egyszerre csak azert mert mészárlás kapcsán vért említettem a közös fórumon, szoval csak igy tovabb, hajra. Levente |
Quote:
Ez a Hódító játék fóruma. Ha más játékban kaptál büntetéseket, az nem igazán ide tartozik, azt az adott játék fórumára írd, már amennyiben az ottani fórumszabályok ezt engedik. A Hódító fórumszabályai a kitiltásokkal kapcsolatos reklamációk terén világosak: nem fórumtéma. Ui: első hozzászólással kapásból fórumetikettet sérteni szép teljesítmény. Mintha csak azért regeltél volna, hogy csakazértis beszólsz egyet, lesz ami lesz. Mire jó ez? |
Ezt az égéééééééést :D:D:D
|
Quote:
Azt viszont kétlem, hogy egy síma vér felkiáltásért tiltás járna. Már többször idéztem Hobo vadászatából a "vér a havon" kifejezést és még nem kaptam kitiltást, de még csak figyit sem. Kellett ott lennie még valaminek... |
Quote:
Persze elképzelhető, hogy ezen a 13 kitiltáson kívül volt még ország, aki kapott 168 köröket, csak az már törölve van. |
Nem gondoltam volna , hogy ilyen sokáig kitart a téma.
|
akkor már tudom ki ő :)
és tuti jogosan kapta, láttam azokat a leveleket |
nem tudom miert lovagol mindenki a 336 koron, en ertem hogy lehet az. nos, az pont 2*168...
es nyilvan 2 kulonbozo orijarol van szo. ennyire 1szeru. ;) |
Quote:
Itt van ez a nicked, tudsz írni a fórumra. Mi a fenének akarsz akkor másik becenevet is használni?! |
All times are GMT +1. The time now is 11:05. |