![]() |
Quote:
Jól értem, hogy azt akarja mondani, hogy ő a bránermájszter? ;) |
Mo ha hajlandó leszel majd olyan választási lehetőséget is létrehozni,h Cyby mindenek felett,akkor talán fogok szavazni,és akkro is m ajd örülhettek,h szavazok :D
|
Quote:
Ez a mondat nem is olyan durva... Egyszer gimiben született meg egy abszolút egó mondat: "Nem alacsonyodom le annyira, hogy az istenetek legyek..." :D:D:D:D Na ez már súrolja a kőkemény kategóriát. :D |
Quote:
|
Quote:
csak szeretetből "mondtam" :D |
Én valon melikhez tartozok?
Válaszokat várom:P |
Quote:
|
Quote:
|
Ne alacsonyodjatok le annyira,hogy istenteremtő teremtőt teremtsek nektek.
|
Quote:
|
Quote:
Vagy alacsony agyatok..:confused::rolleyes::D |
Quote:
Ugyis okoskakrol szol ez a topic :rolleyes: |
Quote:
Hálás vagyok:) Ez,majdnem olyan nehéz volt,mint az útelágazás:D |
Útelágazódáshoz érkeztünk, de nem nehéz a lealacsonoydás. :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként a világot a hülyék uralják. Az okosokat rég kiírtottuk, és már csak hülyék vannak. A lényeg, hogy pár hülye olyan hülye, hogy kikiáltja magát okosnak, így a többi hülye azt hiszi, hogy megvan az egyensúly a hülyék és az okosok között. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Mondhattam volna úgy is: Olvasd át még egyszer. ;):)
|
Quote:
Az emberiség inteligenciaszintje állandó csak egyre többen osztozunk rajta :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
befulladt a topic?
megszűntek az okoskák okoskák lenni?:eek: hova zárkózzak így fel:D |
Én nyertem utána meg minek szajkózzatok rajta napokig.
|
Szavazatom beadva,indoklás a hv-gén várható.
Jólét addígis népek :) Monro koma az én nickem akkoris csak 4bötü :P |
Mióta nem voltam nem túl sok okoska szólt hozzá :)
Megindítanék egy folyamot! Van egy kis seggfej ezen a fórumon aki azt hiszi magáról, hogy Isten vagy legalábbis, hogy közel áll hozzá (mintÉn) valami Pax Hungaricumnak nevezi magát. Hát Gee vagy kinek, hogy teccik közlöm veled, hogy egy kalap kutyagumi vagy! Kár, hogy nem tűnt fel hamarabb amikor a topicodban rákérdeztél :) Nem is tudom, hogy állhat bárki egy ilyen emberke mellé azok közül akiket eddig tiszteltem. Borzalmas alak vagy, gondolom ilyenek mint te zárják le a hidakat "minket" képviselve és elvárják, hogy ezért még hálásak is legyünk nektek... Játszani egyébként tudsz? :) |
Quote:
Ugye ez csak vicc? Bár szerintem annak is durva... A kérdésedre feleljen az érintett vagy az eredményei is beszélhetnek helyette, de szerintem: 1. Valakit le****fejezni igen-igen durva és azt minősíti aki ilyet leír. 2. Nem emlékszem rá hogy Gee bárhol is mondta volna, hogy hajrá vandálok azt pedig páne nem, hogy közöttük állt volna a tömegben. Oszt lehet, hogy most kapok egy mázsa pirosat, de akkor sem gondolom azt, hogy másokról valótlanságokat kellene terjeszteni. :mad::mad::mad: |
Személyes véleményem, hogy a Monro által leírtak és a Gee iránti gyűlölete inkább szól annak a pár száz majomnak, akik tüntetnek és rombolnak, mint a fent említett személynek. Nem vagyok pszihológus, nem is tanultam ilyesmit, de én egyelőre ezen az állásponton vagyok.
Illetve arról is szó van, hogy Gee szimpatizál-e a tüntetőkkel, vagy közéjük tartozik-e: ő azt mondta, hogy elhatárolódik ezen csoportoktól. Ezt kell igazságként elfogadni. Ettől függetlenül olyan a szellemisége és a magyarságról alkotott képe, ami sok embernek szúrja a szemét. Illetve nem szabad szó nélkül elmenni a folyamatos sértődései mellett. Új nicket indít, törli azon hozzászólásait, amelyek nem tetszettek a nagyérdeműnek - ezek nem egy felnőtt ember viselkedésére vallanak. Az még inkább idegesítő, hogyha vitába keveredik valakivel, meg se hallgatja a másik álláspontját, csak 600 oldalas hsz-ket ír, amelyekben folyamatosan ugyanazokat a sületlenségeket ismételgeti. Tudom, ha okos lennék, nem foglalnék álláspontot a témában, de kezd elegem lenni ebből a szappanoperából. Nem utálom Geet, csak szeretném, ha újra úgy viselkedne, mint ahogy viselkedett akkor, amikor idejött a fórumra. Ugyanis személyes véleményem, hogy a magatartása egyre szélsőségesebb és ennek köszönheti, hogy páran nem igazán kedvelik(de szépen fogalmaztam, azt a mindenit). |
hozok kólát meg popcornt :))
|
Quote:
Bár jó magyar szokás szerint általában annak adnak igazat, aki a leghangosabbna kiabál, nem pedig annak akinek az érvei nyernek. |
Jé. Új topicom van. :D
Én is hozok enni-inni. :D Ez jónak ígérkezik. |
Quote:
Hogy lehet ilyet leírni én nem tudom pedig nagy bunkó vagyok én is. HA személyesen ismered Gee-t és rossz tapasztalataid vannak akkor megértem ,de így fórumon keresztül ez egy kicsit erős lett nem gondolod? |
Quote:
Egyáltalán nem esik jól, hogy ilyeneket írtam valakiről akit személyesen nem ismerek, de hozzávetőlegesen 2hónapja olvasgatok tőle bejegyzéseket és ezek 70%-a mocskolódó és primitív. Nos ezt a topicot az ilyen majmoknak hoztam létre nekem meg van elég vastag bőr a képemen, hogy elviselem ha engem mocskol majd. Sztem csak egy primkó ember írkál olyan stílusban, mint Gee vagy inkább Beeeee? :D Az csak egy jópont, hogy eddig nem reagálta lemert ez azt jelentheti, hogy tartja a szavát egy másik topicban leírt ígéretéhez... VAGY csak nem olvasta eddig a bókjaimat :D |
Quote:
Megyek Beeee-vel hidatfoglalni és estig biztos eltart mire felveszik az adatainkat ;) |
Monróbá humorod a régi! ;)
|
Off:
Sztív, te mikor érsz oda 32-én? On: |
Quote:
|
Quote:
Komolyan mondom a hitetlenség miatt nem találom a szavakat! Néhány szó a mondataidból: se**fej, majom... Ezek után csak annyit kérdeznék:most akkor ki is ír "primkó stílusban"? |
All times are GMT +1. The time now is 13:00. |