Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki mennyire utalja Remyt? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2289)

Druida 07-30-2008 16:48

most már én sem csípem Remyt... bejön egy olyan topikba ahol segíteni kéne a kezdőket, és az első dologba amibe lehet beleköt. és akkor amikor elmondom a véleményem, akkor meg elkezd magyarázni, hogy ne okoskodjak. hát gratulálok Remedy.

Remedy 07-30-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 185034)
most már én sem csípem Remyt... bejön egy olyan topikba ahol segíteni kéne a kezdőket, és az első dologba amibe lehet beleköt. és akkor amikor elmondom a véleményem, akkor meg elkezd magyarázni, hogy ne okoskodjak. hát gratulálok Remedy.

En sose csiptelek, mert mindig baromsagokat beszeltel. De ezt legalabb konzekvensen sikerul megtenned. :)

Druida 07-30-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185035)
En sose csiptelek, mert mindig baromsagokat beszeltel. De ezt legalabb konzekvensen sikerul megtenned. :)

akkor szeretettel várlak a "Kinek mi baja velem?" című topikba. mert itt nem engem hanem téged kell utálni.

Dus 07-30-2008 18:06

Tsobi: jó lenne, hogy ahelyett, hogy csak osztogatnád itt ezeket az újakat, főleg nekem lefele mutatót, megjrhatnád, hogy ezt miért teszed...

Ja és hogy ne legyen teljesen off, Remy, köszönjük, hogy a máik topicba kijelentetted, hogy nem fogsz többé menni a segítség kezdőknek topicokba...kevesebb helyen kötöszködsz...(ezért kérem a minuszokat...)

Dragi 07-30-2008 18:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 185056)
Tsobi: jó lenne, hogy ahelyett, hogy csak osztogatnád itt ezeket az újakat, főleg nekem lefele mutatót, megjrhatnád, hogy ezt miért teszed...

Valószínűleg hogy fejezzük be az értelmetlen valamint már nagyon unalmas vitatkozást :) pláne Remyvel :)

Remedy 07-30-2008 18:59

Quote:

Ja és hogy ne legyen teljesen off, Remy, köszönjük, hogy a máik topicba kijelentetted, hogy nem fogsz többé menni a segítség kezdőknek topicokba...kevesebb helyen kötöszködsz...(ezért kérem a minuszokat...)

Ha ez volt a vagyad, akkor: szivesen :)

Dus 07-30-2008 19:12

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185060)
Valószínűleg hogy fejezzük be az értelmetlen valamint már nagyon unalmas vitatkozást :) pláne Remyvel :)

Nem muszály neki néznie ezt a topicot...mellesleg meg akkoris megmondhatta volna, de nem biztos, hogy ezt szeretné, mert Remynek nem adott minuszokat :)

Debilke 07-30-2008 20:34

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 185065)
Nem muszály neki néznie ezt a topicot...mellesleg meg akkoris megmondhatta volna, de nem biztos, hogy ezt szeretné, mert Remynek nem adott minuszokat :)

Talán azért, mert megértette, hogy Remy segíteni próbált, és azzal, hogy leírta, hogy hülyeség, nem beszólni akart, hanem kijavítani egy olyan elméletet ami esetleg hibás lehet... miért lett általános, hogy 200 hekin bármilyen éplista életképes és jó lehet? Ha az általad hitt, és pl. itt sok okos által rábólinott éplistával belekötsz egy jobb szövibe, akkor jön a pofon, és meglepődsz, hogy nahát, mégsem életképes, pedig 200 hekin vagyok..

Kutyuleee 07-30-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 185065)

Lehet nem véletlenül:)
Ne haragudjatok hogy ezt mondom, de iszonyúan gyerekesen viselkedtek.
Csak azért agyon szemetelni egy topicot mert Remy nem értett egyet, hát nem tudom... Most végig olvastam a vita tárgyát. tömören, nem az volt a kérdés, hogy te éppen milyen felest épitenél, hanem hogy mi a jellemző rájuk:)
és itt meg átment a topic,a "miért vagy miért nem hülyeség a 12%templomos feles" vitába. ráadásul ott is nevetséges érvekkel dobáloztak az emberek.
De tök jó, hogy egy kezdő azt látja, hogy bármelyik topicba megy, mindenhol remy-t támadják, csak mert leirta a véleményét.

Amúgy nem kéne így lereagálni a dolgokat. elhangzik vmi, erre jöhet egy ellenvélemény érvel, esetleg jöhet mellette is egy érv és ennyi. ezekután meg ujabb érvek, újabb tippek. nem pedig a szájkarate, meg a csak azért is belekössek xy-ba:)

És Remy amúgy te is túlragoztad a dolgot, meg a végén túlreagáltad:)

Deni 07-30-2008 21:08

LOL.. még mindig itt tartunk?

Dus 07-30-2008 21:42

Azt, hogy miért támadják állandóan Remy-t sztem valamilyen szinten magának köszönheti...Nem lehet véletlen...

És miver Remy nem mondott jobbat helyette, ezért nem kijavította, hanem belekötött...ha azt mondja, hogy szerinte ez és ez lenne jó, akkor okés, főleg ha érevekkel alátámasztja...De nem tett ilyet, csak annyit mondott, hogy a 12% templomos elfet simán leártózzák, kb ez volt a hsz-e lényege...

Ja és még hozzátenném, ogy egy minuszt is kaptam tőle sztem tök feleslegesen, mert se nem volt off, se nem hülyeség, csak szerinte...kb 5 ember mondta azt, hogy szerintük is elég 12% templom...

Véleményem ennyi, ez a téma az én oldalamról lezárva...

Dragi 07-30-2008 22:28

Maradjunk annyiban hogy mindenkinek különbözik a játékstílusa van aki olyan orival tud elboldogulni amilyennel a másik nem, ezzel nincs is probléma egészen addig amíg valaki jószándékulag megakarja ezt osztani másokkal hogy hé figyu nekem volt egy életképes tolis fél-elfem 12% templommal erre jön egy akárki és azt mondja hogy idefigyelj hülye vagy mert a 12% templom nem jó mert annak 20-nak kell lennie hogy érjél valamit. És aztán ha valaki ezzel szembe mer szállni az hülye meg nem tud játszani :) meg az se járja hogy mindenki hülye aki nem ért egyet valakivel :)

lehet utálni! :)

Remedy 07-30-2008 22:44

Hat, ha mar ide irjatok, elmondom a velemenyem.

Mire jo egy felelf?

Ugye:

a.) lopni

b.) eros supportalo egyseg a varis/hadisvaris melle, sot, extrem esetben nem is kell ilyen, a feles bevallalhat gombozo, artozo szerepkort is (de ehhez mar batorsag kell)

tamadni ugye nem tud...

Na most, 12% templommal gombozni neha ugyan tud, de artozni mar nem nagyon. Valamint egy tokosebb hadisvaris lazan leartozza, egy full varis, vagy a ketto kozotti meg lazabban.

Mit tud csinalni egy feles 0% tolikeszulivel? Megmondom: semmit. Szinte egy tag a szovibol megbenul teljesen. Marpedig 12% templommal egy kozepes szintu szovi kapasbol 0-n tudja tartani a feles tolikeszulijet kulonosebb megeroltetes nelkul.
Biztos ossze tudtok rakni egy olyan 18-20%-os templomos felest is, akinek azert viszonylag normalis hadi vedelme van. (segitsegbehivassal pedig meginkabb, akar tartos behivassal is, ha a szovik tobb ijat tartanak kicsit) Szerintem felesnel, es torpenel egyszeruen letszukseglet, hogy tf legyen. Kulonben nagyon tamadhato lesz.

Parancsoljatok, ez a velemenyem. Persze lehet, hogy 12% templommal is el lehet lenni, amig az ember bele nem botlik egy normalis szovibe. Na de csak azert, mert el lehet lenni, ne javasoljuk mar egy kezdonek egy alapvetoen hibas, nem mukodo elkepzelest...

Dragi 07-30-2008 22:50

tudsz te ha akarsz :) Akkor pl. írd le te milyet képzelsz el Fél-elf tolisnak és akkor ott lesz már egyből 2 választási lehetőség amiből egy kezdőbb tud választani. És ő eldönti neki melyik a szimpatikusabb

bár ugye ez az óriás varisból indult ki a téma kicsit elkanyarodtunk de segáz :) óriásra elég sok éplistát csináltunk már az adott témába mostmár akkor az érdeklődő kezdőbbeket se hagyjuk 2 féle éplista nélkül a Fél-elfhez

Dus 07-30-2008 23:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185105)
Hat, ha mar ide irjatok, elmondom a velemenyem.

Mire jo egy felelf?

Ugye:

a.) lopni

b.) eros supportalo egyseg a varis/hadisvaris melle, sot, extrem esetben nem is kell ilyen, a feles bevallalhat gombozo, artozo szerepkort is (de ehhez mar batorsag kell)

tamadni ugye nem tud...

Na most, 12% templommal gombozni neha ugyan tud, de artozni mar nem nagyon. Valamint egy tokosebb hadisvaris lazan leartozza, egy full varis, vagy a ketto kozotti meg lazabban.

Mit tud csinalni egy feles 0% tolikeszulivel? Megmondom: semmit. Szinte egy tag a szovibol megbenul teljesen. Marpedig 12% templommal egy kozepes szintu szovi kapasbol 0-n tudja tartani a feles tolikeszulijet kulonosebb megeroltetes nelkul.
Biztos ossze tudtok rakni egy olyan 18-20%-os templomos felest is, akinek azert viszonylag normalis hadi vedelme van. (segitsegbehivassal pedig meginkabb, akar tartos behivassal is, ha a szovik tobb ijat tartanak kicsit) Szerintem felesnel, es torpenel egyszeruen letszukseglet, hogy tf legyen. Kulonben nagyon tamadhato lesz.

Parancsoljatok, ez a velemenyem. Persze lehet, hogy 12% templommal is el lehet lenni, amig az ember bele nem botlik egy normalis szovibe. Na de csak azert, mert el lehet lenni, ne javasoljuk mar egy kezdonek egy alapvetoen hibas, nem mukodo elkepzelest...

Itt jön ugye az, hogy én viszont lazán átloplak téged :)

Bármilyen alkalommal amikor nincs szöviháború, én téged tudlak tekizni, szöviháborúban, tény, leviszik a készültségemet, de milyen gyakran is van egy kezdőnek szöviháborúja?? :)

Én amondó vagyok, ha már előhoztad, hogy kezdőnek javasoljuk, akkor szerintem szívesen lopkodna téged (vagy valakit akit Te nem tudsz lellopni) tekire, vagy bármi másra, cserébe, hogy egy esetleges csatában leviszik a készülijét és csak varizni tud...
Ha már szöviháborúnál tartunk, az első, hogy elhasználom a készülim, hogyha ezt már nemtudom megtenni, mert a varis lebvitte, bontok 10% kocsmát, lefokozom a tolikat, képzem varinak és az otthonlévő pénzből pótolom a maradékot...8 kör mulva elég szép varimennyiséggel rendelkezzek, de továbbra is tudok ölni egy varis, a hadikat meg megpiszkálom egy kicsit varival...

Ehhzze még azt is hozzátenném, hogyha egy kezdő kapásból 20% templommal nyit, látja, hogy az jó, de ahogy jobban megismeri a játékot, próbálkozik majd minnél jobban kiélezni az orit, és nekem pl az első ami eszembe jutna, hogy kevesebb templomot tartok, és amint kipróbálja ezt a felállást, ugyanott tartunk, mintha az elején próbálta volna ki, tehát ennek az ideje előbb utóbb el fog jönni. Persze, lehet, hogy itt mindenki azt mondja neki, hogy ne csinálja, merthogy ez veszélyes, mert leviszik a készülijét, de mivel ember, ezért meg fogja csinálni...
Remélem ezen nem fogunk összeveszni, és mostantól minnél kevesebb mindenen...

Remedy 07-30-2008 23:05

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 185112)
Itt jön ugye az, hogy én viszont lazán átloplak téged :)

Nem, nem lopsz at. Egyszer sem. (tisztanlatas) (kiveve persze ha van full varis szovid)
Alapbol se, 0% keszulivel pedig meg kevesbe. :)
De ezt mar tenyleg ne ide irjuk.:)

Dus 07-30-2008 23:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185113)
Nem, nem lopsz at. Egyszer sem. Alapbol se, 0% keszulivel pedig meg kevesbe. :)
De ezt mar tenyleg ne ide irjuk.:)

Tényleg, valahogy a tisztánlátás kimaradt a számításaimból... :(

Akkor a hsz többi részére reagálj valamit légyszíves...mostmár kíváncsi vagyok a véleményedre :D

Grabi 07-30-2008 23:13

úristen!

és én még letiltottam ezt a témát, mert hülyeség és most látom, hogy igenigen, 5 perc mosoly, köszi :)

Tsobi 07-31-2008 08:26

Quote:

Quote:

Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
Matador
Remélem kielégít a válasz.
Egyébiránt semmiféle újakat nem osztottam,maradok a tradicionális ujjaknál.
:)

Redback 08-03-2008 00:31

Nem védeni akarom Remyt, és titeket sem akarlak magam elé fordítani, csak emgjegyzem hogy Remy csinált olyan fél-elfet, hogy bizony a varisok nem tudták gömbözni nagyrészt, esetleg a tényleg nagyon kigyúrtak, a tolisok lopni nem nagyon tudták, és sereggel sem nagyon ütötték ha jól emlékszem.Mondjuk jó szövi volt mellette az tuti, de akkor is.Lehet, hogy vannak hibái, de kinek nincsenek?

(nyugodtan lehet osztani a mínuszokat)

Remedy 08-03-2008 00:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 185343)
Nem védeni akarom Remyt, és titeket sem akarlak magam elé fordítani, csak emgjegyzem hogy Remy csinált olyan fél-elfet, hogy bizony a varisok nem tudták gömbözni nagyrészt, esetleg a tényleg nagyon kigyúrtak, a tolisok lopni nem nagyon tudták, és sereggel sem nagyon ütötték ha jól emlékszem.Mondjuk jó szövi volt mellette az tuti, de akkor is.Lehet, hogy vannak hibái, de kinek nincsenek?

(nyugodtan lehet osztani a mínuszokat)

Ha Pipacs bacsira gondolsz, az 200 hekis tf feles volt, es nagyon flexibilis volt, eleg gyakran at volt epitve. Utni valoban nem utottek, de nem azert, mert nem lehetett volna. :) De tok valtozo volt az eplistaja, hol 15% torony 15% barakk volt benne, hol 31% templom 40% kocsma...

Szoval volt olyan hogy volt eleg eros hadi vedelme, es volt olyan is hogy egy kobor hulla is be tudta volna verni 5x... :)

Amikor senki nem utott, volt olyan hogy igy nezett ki 200 hekin:

Épületek
DB % Férőhely
Ház 36 18% 2520
Barakk 5 3% 280
Templom 62 31% 8680
Kocsma 80 40% 4480
Raktár 17 9% 17000
Tanya 0 0% 0
Őrtorony 0 0% 0
Könyvtár 0 0% 0
Kovácsműhely 0 0% 0
Bank 0 0% 0
Bányák 0 0% 0

Kajafogyasztás
Termelés 0 bála
Fogyasztás 3192 bála
Túlfogyasztás 3192 bála
Ez 6,33 körre elegendő

Varázslók
Van 8680
Tolvajok
Van 4480

Persze ez mar nagyon elborult, es kicsit maceras volt figyelni ra, mert ugyan 6 koros, de nem ehezhet be szegeny csak egyet, es utana lophatok gyors embert mert rogton a raki all le, es akkor a karavan sem segit.

De a szovik valoban nagyon jok voltak, foleg Orsi, nagyon sokat segitettek... :)

De ilyen orit nem ajanlanek senki kezdonek, pl. :)

Grabi 08-03-2008 01:15

hát nem voltál szívbajos :)

Dragi 08-03-2008 05:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185345)
Ha Pipacs bacsira gondolsz, az 200 hekis tf feles volt, es nagyon flexibilis volt, eleg gyakran at volt epitve. Utni valoban nem utottek, de nem azert, mert nem lehetett volna. :) De tok valtozo volt az eplistaja, hol 15% torony 15% barakk volt benne, hol 31% templom 40% kocsma...

Szoval volt olyan hogy volt eleg eros hadi vedelme, es volt olyan is hogy egy kobor hulla is be tudta volna verni 5x... :)

Amikor senki nem utott, volt olyan hogy igy nezett ki 200 hekin:

Épületek
DB % Férőhely
Ház 36 18% 2520
Barakk 5 3% 280
Templom 62 31% 8680
Kocsma 80 40% 4480
Raktár 17 9% 17000
Tanya 0 0% 0
Őrtorony 0 0% 0
Könyvtár 0 0% 0
Kovácsműhely 0 0% 0
Bank 0 0% 0
Bányák 0 0% 0

Kajafogyasztás
Termelés 0 bála
Fogyasztás 3192 bála
Túlfogyasztás 3192 bála
Ez 6,33 körre elegendő

Varázslók
Van 8680
Tolvajok
Van 4480

Persze ez mar nagyon elborult, es kicsit maceras volt figyelni ra, mert ugyan 6 koros, de nem ehezhet be szegeny csak egyet, es utana lophatok gyors embert mert rogton a raki all le, es akkor a karavan sem segit.

De a szovik valoban nagyon jok voltak, foleg Orsi, nagyon sokat segitettek... :)

De ilyen orit nem ajanlanek senki kezdonek, pl. :)

Feljebb azért már volt benne kicsikét több védelem ha jól emlékszem vagy 4 vagy 6% torony :) Bár nem igazán emlékszem már rég volt tán igaz se volt :)

Debilke 08-03-2008 09:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185348)
Feljebb azért már volt benne kicsikét több védelem ha jól emlékszem vagy 4 vagy 6% torony :) Bár nem igazán emlékszem már rég volt tán igaz se volt :)

ez az ori sosem ment feljebb 200ról, csak addig játszadozott vele, míg Instant Poisonnal nem tudott fordulni hozzánk. De elég jól keresett vele azalatt a kb. 1200 kör alatt míg megvolt :)

Dragi 08-03-2008 09:29

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 185351)
ez az ori sosem ment feljebb 200ról, csak addig játszadozott vele, míg Instant Poisonnal nem tudott fordulni hozzánk. De elég jól keresett vele azalatt a kb. 1200 kör alatt míg megvolt :)

jaaaa de Instant is elég combos volt :)

Valezius 09-09-2008 02:13

Quote:

Vale, van _barmi_, ami tetszik Neked mostanaban? Komolyan mondom, minden marhasag, minden szanalmas, az olimpiatol kezdve a forma1ig....
Tudod minőségi különbséget érzek aközött, amit te és amit én csinálok.
Mit csinálsz te? Egyszerűen odaveted, hogy ez marhaság, és ennyivel elintézed a dolgot, sőt ha valaki azt meri mondani, hogy tévedsz, akkor vagy leírod mégegyszer, hogy marhaság, vagy szembetámadod az embert, hogy mindenen felkapja a vizet.

Nézzük a 2említett dolgot:
Olimpia: Ha szerinted olyan klafa a birkózás (erről írtam az adott topikban), akkor mi a fenéért is változtatják olyan gyakran a szabályait?

Egyébként is, amikor én azt mondom a bírkózásra, és a cselgáncsra, hogy hót unalmas, akkor az azt jelenti, hogy nekem nézni unalmas, tehát teljesen szubjektív dolog, amit felemlegetni elég vicces...
De másoktól is hallottam, hogy unalmasnak tartják, úgyhogy lehet, hogy mág valami objektív igazság is van benne...

Forma1: Tudtommal ez autóverseny, a versenynek meg nálam az a lényege, hogy előzgetik egymást a srácok. Ebből szintén nem láttam valami sokat mostanában...

Hódító: Eltér a szemléletünk, én azt vallom, hogy nem leghet dolgokat kiragadni, és azokat megnézni, hanem a többi dologgal való kapcsolatát is meg kell nézni. A te szemléleted nem ez.
Innentől kár erről beszélni, te nem tudsz meggyőzni engem, én nem tudlak téged. (Téged amúgyse lehetne, soha semmikor, de ez már más kérdés :p)

Nem szó szerint idézem:
Quote:

Ha gondod van az újrázással nyiss neki topikot
Stillszerűen erre azt tudom mondani, hogy marhaság :D
Egyszer régen tényleg gondom volt az újrázással, de nem ezzel az aspektusával, ráadásul már kinőttem belőle...

Másrészt már van topikja, asszem Monro meg is írta a javaslatát, aztán persze az a téma is befulladt. Mi a fene értelme lenne neki topikot nyitni. Ha elmagyarázod, akkor meg is nyitom :D

Remedy 09-09-2008 12:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 190099)
Tudod minőségi különbséget érzek aközött, amit te és amit én csinálok.

Ugye nem baj, ha ezen finoman elmosolyodom? :)

Igazabol ezt en is igy erzem, csak vhogy ugy gondolom, hogy nem azonos elojellel gondoljuk ezt. :)

Valezius 09-09-2008 16:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 190137)
Ugye nem baj, ha ezen finoman elmosolyodom? :)

Igazabol ezt en is igy erzem, csak vhogy ugy gondolom, hogy nem azonos elojellel gondoljuk ezt. :)

Meg is lepődnék, ha te máshogy gondolnád :p

Debilke 11-19-2008 21:10

egyre jobban utálom Remyt, mert gonosz módon megszeretette magát velem, és a kedvéért még tanyákat is éptettem, és annyira nagyon megbolondított, hogy még főzöcskézek is neki, mi ez, ha nem szerelem? :)
Szóval szégyelld Magad Remy :p

Ati 11-19-2008 21:13

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 197195)
egyre jobban utálom Remyt, mert gonosz módon megszeretette magát velem, és a kedvéért még tanyákat is éptettem, és annyira nagyon megbolondított, hogy még főzöcskézek is neki, mi ez, ha nem szerelem? :)

Ha a sajátkezűleg épített tanyákon, a saját magad által termelt dolgokat főzöd, akkor rabszolgatartás... :D

Remedy 11-19-2008 21:18

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 197195)

Imadlak, Kicsim! :) (foleg azert, hogy meg tanyat is kepes vagy epiteni, persze! :))

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 197199)
Ha a sajátkezűleg épített tanyákon, a saját magad által termelt dolgokat főzöd, akkor rabszolgatartás... :D

Dehogyis, az biokerteszet. Hogy jonnek ide a rabszolgak? :)

ITT jeleznem, hogy NEM vagyok vegetarianus, es nem csak GABONAT eszem, amit a tanyak termelnek. Oroszlankent igenis HUSEVO vagyok.

Hallottad, Kicsim? :)

Debilke 11-19-2008 21:29

hallottam :)
mondom én, hogy utállak :D

Grabi 11-19-2008 21:42

ezúton üzenem azoknak, akik a játékban ugyanígy utálnak, hogy a túró rudit nagyon szeretem :o

Zoli 11-20-2008 15:04

az utálom Remyt topik lassan átalakul étlappá :):)
egy telefonszámot örülnék, ha valaki mellékelne, hogy hol lehet rendelni :)

Dus 11-20-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 197252)
az utálom Remyt topik lassan átalakul étlappá :):)
egy telefonszámot örülnék, ha valaki mellékelne, hogy hol lehet rendelni :)

Szerintem meg inkább, a "már nem utálom Remyt" topic lesz belőle, mert mostanában nagyságrendekkel élvezhetőbbek az írásai. *Szerintem...*

Reni 11-20-2008 20:05

Mióta szerelmes máshol vezeti le az energiáit :D

Stev 11-21-2008 00:33

Attila ne irígykedj:p

Tavacska 11-21-2008 13:39

nohát, azt hittem ez a topic már rég nem müxik :))))
de látom a Remy kultusz szünni nem akaró :)))

Valezius 11-21-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 197439)
Szerintem ebben a feladatban a lenyeg, hogy az elobb irt megoldasra rajojjon vki. Az, hogy egyszer, vagy ketszer kapcsoljon vki, az mar csak reszletkerdes.
Legalabbis szerintem. Raadasul mindezt normalis hangnemben is el lehetett volna mondani.

Idézem magam:
Quote:

Akkor vagy a feladatot írtad ki rosszul, vagy elrontottad, mert ez a megoldás nem teljes.
Idézlek téged:
Quote:

Jol ertelmezted, csak Valezius szokas szerint feleslegesen kotozkodik
A kettő között enm maradt ki hozzászólás.

Ennyit a normális hangnemről.

Debilke 11-21-2008 21:53

nevetséges :D
Egy másik topicban nézeteltérésetek van, erre gyorsan bemásolsz ide pár kiragadott mondatot...
megnyissam Neked az "ovónéni segíts, Remy meghúzta a hajam topicot?"

All times are GMT +1. The time now is 20:23.