Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Klánbalépések csökkentése, klánütések könnyebbé tétele (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2286)

Gyula 09-03-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122400)
Mert akkor 10x is meggondolják, hogy egyáltalán belekezdjenek-e. És elég sokaknak ez az egyetlen esélyük

Magán véleményem hogy akinek ez az egyetlen esélye az inkáb ássa el magát, vagy kezdjen el lemúriázni, ott lehet oylan varázslatot feltenni hogy egy hónapig senki nem tud támadni :mad:

Jancsi 09-03-2007 18:13

Sztem off, de azért beírom ide is

Nekem azért "kellett" törölnöm, mert nem találtam jó csapatot, és ez elvette a kedvemet.

3 szor próbáltam, negyedjére már kisebb voltam nint a B ben, és nem volt kedvem lelkierőm Újrakezdeni.

Most ujra a B ben vagyok, és érdekel, hogy mi megy fent.

Nekem a 90K-s orimhoz a 200K-s is hatalmas lesz, de szembekerülhetek vele, hacsak nem egyfősben fogom nyomni.

Remedy 09-03-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122394)
Majd egyszer ha annyi élettapasztalattal rendelkezel mint én, ráadásul az arcod is akkorára nő rájössz, hogy egy újonc A-s nem így beszél. Olyan ez, mint mikor a jksz-es topicokban felbukkannak 1-2 hsz-el rendelkező fórumosok, és védik a csalást...

Ez durva volt. Szerencsere tisztan latszik, hogy nincs igazad. De ennyire paranoiasnak nem kellene lenned. Mar csak az erdekel, kirol tudnad elkepzelni, hogy ilyen miatt uj nevet regeljen? Egyszeruen az otlet is nevetseges (legalabbis szamomra) :)
Nagyon rosszindulatu vagy... :P

Synkel 09-03-2007 18:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122411)
Ez durva volt. Szerencsere tisztan latszik, hogy nincs igazad. De ennyire paranoiasnak nem kellene lenned. Mar csak az erdekel, kirol tudnad elkepzelni, hogy ilyen miatt uj nevet regeljen? Egyszeruen az otlet is nevetseges (legalabbis szamomra) :)
Nagyon rosszindulatu vagy... :P

Szerencsére sose tagadtam:)
Amúgy több ilyenről is tudok, de nem ennek a topicnak a témája.

laci 09-03-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by Jancsi (Post 122409)
Sztem off, de azért beírom ide is

Nekem azért "kellett" törölnöm, mert nem találtam jó csapatot, és ez elvette a kedvemet.

3 szor próbáltam, negyedjére már kisebb voltam nint a B ben, és nem volt kedvem lelkierőm Újrakezdeni.

Most ujra a B ben vagyok, és érdekel, hogy mi megy fent.

Nekem a 90K-s orimhoz a 200K-s is hatalmas lesz, de szembekerülhetek vele, hacsak nem egyfősben fogom nyomni.

Off:

nem jött össze 4 próbálkozásból a megfelelő klán, ezért inkább újrakezdted az egészet, és megint végigmásztad a létrát?? :eek::eek:

LotR 09-03-2007 21:51

Quote:

Originally Posted by Jancsi (Post 122375)
Ha valaki fellép, mint én, és nem találja meg elsőre a neki szimpatikus klánt, csapatot annak is hasznos lenne ez az új javaslat nem?
Hiszen nem kellene sok földet leadnia a csapatkeresés miatt.

Jancsi te még nem jártál A-ba és érdekes h 3 üzenetre ilyeneket írsz...
nem tudom ki ál mögötted vagy csak túl paranoiás vagyok, de megjegyzem elég fura számomra...

A javaslat szerint ha nem töltöttél el a topba 2k kört akkor te nem élhetsz ezzel a lehetőséggel mig akik már a topba vannak hamarabb élhetnek majd vele...

Tehát semmiképp sem támogatom a topba eltöltött körhöz kötni az már egyértelmű.

LotR 09-03-2007 21:54

hoppá most látom van más is akinek ez eszébe jutott:D:D:D
Talán van benne vmi? :D:confused:

Cyby_ 09-03-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by monro (Post 43107)
Van több párhuzamosan futó topic egymás mellett az 1A problémáiról.

Nos ezek közül van egy ami megoldja szinte mindet.
Abban a topicban viszont 12 órája csend van :( Pedig ezeket a dolgokat mind megoldaná:

- a felfedezés ellehetetlenítése után keletkező fejlődésstagnálást
- a nagy távolságok miatti ütés ellehetetlenülést
- a pontlista egyenletlenségeiből adódó extrém orik kialakulását
- a megaklánok klánszintű sérthetetlenségét
- a most fellépő országok esélyeit a top1% elérésére 6-8 hónapon belül akár

Ha ezt a javaslatot végre komolyan venné minden magát tapasztalt játékosnak tartó kolléga akkor ezeket a végeláthatatlan topicokat végre le lehetne zárni és minden megoldódna magától!

Csak le kéne venni néhány társunknak a szemellenzőt és végre beengedni az innovációt a játékba ahelyett, hogy mereven ragaszkodunk dolgokhoz amiről mindenki tudja, hogy nem működik de már annyira megszoktuk, hogy nem vagytok hajlandóak kidobni...

Picit emlékeztet a dolog lényege a nagyikák ragaszkodására 50 éves bútoraikhoz.

egy másik topikból vettem ,és eg yilyen irányú fejlezstést szívesebben látnék/támogatnék,mint ,h csak foldozgatunk!

Valezius 09-03-2007 22:05

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 122490)
egy másik topikból vettem ,és eg yilyen irányú fejlezstést szívesebben látnék/támogatnék,mint ,h csak foldozgatunk!

És melyik az, amire utal? :)

Reaktor 09-03-2007 22:46

A részklános topikra gondolt, de bár sokmindenre megoldást hozna komoly veszélyei is lennének.Emellett én azt is támogatom alapos megfontolás elemzés után.

Valezius 09-03-2007 23:49

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 122499)
A részklános topikra gondolt, de bár sokmindenre megoldást hozna komoly veszélyei is lennének.Emellett én azt is támogatom alapos megfontolás elemzés után.

Elkezdtem olvasni, hihetetlen :D
Ez tetszik a legjobban:

"Részklánnak szerintem van létjogosultsága, hogy ne kelljen a nagyklánból kilépni, újat alapítani, és úgy ütögetni célpont híján. De ahogy most pl Pannonfölde szerepel a pontlistán, éppúgy szerepelnie kell a részklánnak is. Cserébe nem kell földet leadjon a császárnak. És nem kell hadüzi, meg semmi, alakukljon úgy a részklán, mint egy igazi, felbomlása is legyen hasonló. Ütni meg nem az általa kiválasztott orikat fogja, hanem a pontlistán szereplő rész- illetve teljes klánokat."

Tehát ezt az ingyen kilépős dolgot támogatja 2K kör nélkül :)
Kitaláljátok, hogy ki írta? :D 10hónap hosszú idő, változnak a dolgok :D

Remedy 09-04-2007 00:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 122507)
Ez tetszik a legjobban:

"Részklánnak szerintem van létjogosultsága, hogy ne kelljen a nagyklánból kilépni, újat alapítani, és úgy ütögetni célpont híján. De ahogy most pl Pannonfölde szerepel a pontlistán, éppúgy szerepelnie kell a részklánnak is. Cserébe nem kell földet leadjon a császárnak. És nem kell hadüzi, meg semmi, alakukljon úgy a részklán, mint egy igazi, felbomlása is legyen hasonló. Ütni meg nem az általa kiválasztott orikat fogja, hanem a pontlistán szereplő rész- illetve teljes klánokat."

Najo, de azt a topicot monro inditotta, nem en, es Synkel monrot nem utalja :)

Steve 09-04-2007 08:49

Sziasztok!

Szerintem jó ötlet, hogy a százalékok csökkenjenek, talán még az 1k körönként 1%kal csökkenés se lenne hülyeség.

Akik a kisorik bántásától tartanak és a "3 nagyklánt" /ez hülyeség de mind1/ fordítaná az miért akar első lenni? :) Ha én első szeretnék lenni akkor nem ajándékot kérnék hanem tönkre akarnék verni mindenkit :)

Ha van egy sokfős kis klánod és NORMÁLISAN, a csoporthoz és a környékhez igazítva építed ki, akkor nem tzudnak a nagyok támadni. Mellesleg még mindig fenáll az a tény hogy egy klántámadás kiszűrhető és ki is kéne szűrni ha jó vagy, viszont az agresszív játék nem kéne hogy eleve maluszokat kapjon, mert egy ember rá van kényszerítve az egyre békésebb élethez, és ez nagyon nincs jól.

-Fegya- 09-04-2007 09:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122508)
Najo, de azt a topicot monro inditotta, nem en, es Synkel monrot nem utalja :)

Szerintem én indítottam. :)

-Fegya- 09-04-2007 11:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 122507)
Ez tetszik a legjobban:

Tudok sokkal jobb idézetet is. nem is olyan régi (hogy ne csak Remynek szóljak be ) :
Quote:

Reaktornak igaza van, nem is kicsit.
A legutóbbi ráállásunk az egyik elfünknek 6% földjébe került fedezési határ fölött. Ráadásul a támadás is elmaradt, de ez meg a mi problémánk.
Ha ingyenes ki-belépkedést nem is, valami könnyítést én is támogatnék, mert nem is olyan sokára bekövetkezik az a helyzet, hogy se egyéniben se klánban nem tudunk mozdulni, mert a belépések több földet visznek el mint ami az ütéssel szerezhető.

Valezius 09-04-2007 11:57

Igazából mindegyik javaslattal az a legnagyobb gond, hogy nem tudni mit hoz.
Szükség lenne egy tesztkörnyezetre.

Synkel 09-04-2007 13:59

Mea Culpa:)
Valóban én írtam ezeket. Remy utálata nem játszik közre abban, hogy most ellene vagyok. Sokkal inkább az, hogy az 1/A topja kissé átalakult. Az első 30-ból 24 ország a 3 nagy klán tagja. Én a 30-dik vagyok, és miattam a klánom kifejezetten jó célpontja nálunk sokkal gazdagabbaknak, és erősebbeknek. Hasonló a helyzet Satiékkal, az egy szem 7k heki feletti orijuk miatt szívni fog az összes ha ez megvalósul.

Leadtuk a földet amit kellett, és leadjuk a jövőben is. Ha majd egyszer nem éri meg, lefordulunk, és hozunk játszani új orikat. Addig pedig megtesszük amit lehet.

Nem keresek vissza, de volt az elején pár hozzászólás kis oriktól, akiknek nem tetszett a változtatás, azzal lettek elhajtva, hogy ha egyszer nem is érinti őket, minek pofáznak bele. ( nem szó, hanem értelem szerint ) A témafelvető szintén a nagy orik problémájáról ír, nem általánosan A-ról, egyszerűen azért, mert magyarázhatjátok így utólag, hogy ez a kicsiknek is jó, azért 2k kört kivárni 1% földért, elég macerás lent.

És a Fegya féle topicból idevágott idézethez egy szót. Azt még most is támogatnám azt hiszem. Ott arról volt szó, hogy az ütéshez hadüzi kell, ráadásul a támadó klán 20% malussal küldi a seregét.
És itt van a kutya elásva. Ez nem érdeke a nagyklánoknak, mert ez sokkal inkább őket teszi elérhetővé, őket kényszeríti arra, hogy a nyugis termelést feladva életképes orikat építsenek, ne csak szövegeljenek a kicsiknek, hogy nem sírni kell, hanem játszani. Lehetne játszani fent is, nem csak arra várni, hátha eléggé megnő valaki (ha esetleg mégsem, akkor majd módosítunk szabályt, hogy korábban is lehessen ütni), és ki lehet tenni ellene 1-2-3 orkot a klánból.

Nem személyeskedésnek szánom, bár annak fogjátok tartani, de Reaktor minket "megrótt" amiért szétmentünk az Ovi elől, és jobban jöttünk ki a csatából mint ők, ugyanakkor ők se keresték nagyon a lehetőséget, hogy az Ovival elbánjanak, pedig nekik lett volna, és az ovitól földet is tudnának hozni. Az nem kell, csak a kicsiké, akik háttér híján nem tudják felvenni a harcot.

Alba 09-04-2007 14:09

Azert csak hogy én is hozzászoljak.
Értem hogy a top ne mtud földhöz jutni. A változtatással se fog tudni igazan a különbségek maitt.
De van amit azert nem értek.
Ha én azert játszom mert szeretem és élvezem a hoditot miert jó au hogy több 1000köröket dekkolok a topban méla unalomban termelgetek és nézelődök. Persze nincsen ott játék se izgalom. Le kell szépen fordulni. Ha pedig nem akarok 1 milla értékű orit forditani mert ugyanmár milyne jó vele villogni akkor ne panaszkodjak hogy unalmas a játék...

Valezius 09-04-2007 14:13

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 122665)
Értem hogy a top ne mtud földhöz jutni. A változtatással se fog tudni igazan a különbségek maitt.
Ha én azert játszom mert szeretem és élvezem a hoditot miert jó au hogy több 1000köröket dekkolok a topban méla unalomban termelgetek és nézelődök. Persze nincsen ott játék se izgalom. Le kell szépen fordulni. Ha pedig nem akarok 1 milla értékű orit forditani mert ugyanmár milyne jó vele villogni akkor ne panaszkodjak hogy unalmas a játék...

Na igen, jó meglátás. :)

Gyula 09-04-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122656)
Mea Culpa:)
Valóban én írtam ezeket. Remy utálata nem játszik közre abban, hogy most ellene vagyok. Sokkal inkább az, hogy az 1/A topja kissé átalakult. Az első 30-ból 24 ország a 3 nagy klán tagja. Én a 30-dik vagyok, és miattam a klánom kifejezetten jó célpontja nálunk sokkal gazdagabbaknak, és erősebbeknek. Hasonló a helyzet Satiékkal, az egy szem 7k heki feletti orijuk miatt szívni fog az összes ha ez megvalósul.

Szóval te azért ellenzed most mert jó célpont lennél?
Egy javaslat meg hogy jó e vagy rosz atol függ hogy milyen épp a top összetétele?

Ugye ez csak vicc?????

Harcosok 09-04-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 122738)
Egy javaslat meg hogy jó e vagy rosz atol függ hogy milyen épp a top összetétele?

Ugye ez csak vicc?????

Nem vagyok A-ban.
De szerintem elöször mindenki minden javaslatot ugy néz meg:
Neki ez valaha lehet-e hasznos(nem feltétlenül per pillanat)
Vagy neki csak rossz lenne...
Illetve több rossz lenne,mint jó:)
Mert máshogy,hogy döntsön???
Synkel elég elől van az A-ba ő gondolom ezt már meg tudja itélni,hogy ez kiknek lenne hasznos és kiknek nem.
És ha csak 20embernek haszon a többieknek nem jó akkor...
30. helyen áll és szerintem pont az a körüli embereknek hasznos javaslatot kellene tenni,hogy beérjek az elejét.
De tőlem ennyit nem akaork nagyon beleszólni.

-Fegya- 09-04-2007 16:35

Quote:

Ugye ez csak vicc?????

Gyula, nagyon egyetértek.

Gyula 09-04-2007 16:36

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 122742)
Nem vagyok A-ban.
Synkel elég elől van az A-ba ő gondolom ezt már meg tudja itélni,hogy ez kiknek lenne hasznos és kiknek nem.
30. helyen áll és szerintem pont az a körüli embereknek hasznos javaslatot kellene tenni,hogy beérjek az elejét.

Aham, de én is elől vagyok és pont az ellenkezőjét gondolom mint Synk, akkor most hogy van ez Harcos mester????

Synkel 09-04-2007 16:39

Quote:

Ugye ez csak vicc?????

Gyula, te meg azért támogatod, mert olcsóbban mehetnél vissza a klánodba ha megunod az egyszemélyest. Szal talán nem csak én vagyok vicces.

Igen, bevallom: amelyik változás nekem nem érdekem, sőt kifejezetten első volnalban vagyok a szenvedő alanyai közt, azt a változást nem támogatom. Ha ez szerinted vicc, akkor nem bennem van a hiba.

Harcosok 09-04-2007 16:45

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 122746)
Aham, de én is elől vagyok és pont az ellenkezőjét gondolom mint Synk, akkor most hogy van ez Harcos mester????

Hát azt mondom értem:)
Mondjuk nekem ott sántit a dolog,hogy nagy öli a kicsit:)
A nagyot most nevezzünk top30 fölöttinek:)
A fentebb lévő még fentebb lesz a lentebb lévő még lentebb:)
Mert a lentebb lévő nem kerülhet a nagy klánok mellé.
Míg a nagy klán odakerülhet a kisebb mellé.
Persze ez attól függ kit nézünk kihez képest;)
Elnézést ha félre értettem valamit: A téma lényege az,hogy a nagy játékos üthesse a kisebbet.Ami csak a top30% játékosainak lehet jó.(mindegy az ,hogy 4k hekis üt 3k-st vagy egészena fenti orik ütnek valakit)

-Fegya- 09-04-2007 16:46

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 122742)
Nem vagyok A-ban.

Én mindig megpróbáltam elvonatkoztatni a saját helyzetemtől. Azt próbáltam nézni, hogy a játék javul-e, függetlenül attól, hogy nekem személy szerint jó-e.
Az eleje beéréséhez annyit, hogy az 1A összes földterülete folyamatosan csökken a felfedezés módosítása óta. Ezen a csökkenő földterületen osztozunk úgy, hogy a legelsők földterülete lényegében nem változik. Tehát az átlag és a legelsők közötti távolság folyamatosan nő.

Synkel 09-04-2007 17:01

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 122749)
Én mindig megpróbáltam elvonatkoztatni a saját helyzetemtől. Azt próbáltam nézni, hogy a játék javul-e, függetlenül attól, hogy nekem személy szerint jó-e.
Az eleje beéréséhez annyit, hogy az 1A összes földterülete folyamatosan csökken a felfedezés módosítása óta. Ezen a csökkenő földterületen osztozunk úgy, hogy a legelsők földterülete lényegében nem változik. Tehát az átlag és a legelsők közötti távolság folyamatosan nő.

Azért ez így nem teljesen igaz. A Big Gun 4 orit vitt fel szép magasra a fedezés módosítása óta, a legelsők közé. Ezzel párhuzamosan sokan kiszorultak a topból, illetve az aktív játékból. Arwyl, Suzy, Bagoly, hogy csak az utóbbiakat említsem. Ebből 2 szk-n van, de gyakorlatilag esélytelen a visszatértük.
Az átlag és a legelsők különbsége még jobban nőne, ha ez a javaslat megvalósulna.

LotR 09-04-2007 17:05

Quote:

Egyet értek!

Másik dolog a két klán legnagyobb országa közötti különbséggel is gond van szerintem, mert ezek szerint lehet 2 körre egymástól 2 klán ugyh 0 földet hoznak egymástól, mivel az egyik klánba 1 marha nagy ori van és több kicsi, mig a másikba közepesek szerepelnek...
ennek mi is az értelme??? :confused: miért is lett bevezetve anno?

Gyula Synket tisztelem, mert legalább vállalja nyíltan az okát, h mért támogat vmit és mért nem , nem úgy mint sokan mások...

Remedy 09-04-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122752)
Az átlag és a legelsők különbsége még jobban nőne, ha ez a javaslat megvalósulna.

Na ebben nem ertunk egyet. Azon is csodalkozom hogy ezt igy ki mered jelenteni. Jovobelato lennel? Legalabb ird oda, hogy szerintem. Tudod Synk, az az egy baj van veled, hogy azt hiszed, teljesen atlatod a dolgokat, es amit mondasz, az ugy lesz. Es mindezt egy szemellenzon keresztul teszed.
Kb olyasmi lehetsz, mint egy foldesur, aki nem engedi a vasutat atvezetni a legelojen, igy allva a haladas utjaba, mert egyszeruen fel se fogja, mirol van szo, csak neki ne legyen semmi baja, az a lenyeg :)

LotR 09-04-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 122746)

Gyula te egy lökött elf vagy aki a két rossz közül próbálja a jobbat választani;)

Synkel 09-04-2007 17:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122754)
Na ebben nem ertunk egyet. Azon is csodalkozom hogy ezt igy ki mered jelenteni. Jovobelato lennel? Legalabb ird oda, hogy szerintem. Tudod Synk, az az egy baj van veled, hogy azt hiszed, teljesen atlatod a dolgokat, es amit mondasz, az ugy lesz. Es mindezt egy szemellenzon keresztul teszed.
Kb olyasmi lehetsz, mint egy foldesur, aki nem engedi a vasutat atvezetni a legelojen, igy allva a haladas utjaba, mert egyszeruen fel se fogja, mirol van szo, csak neki ne legyen semmi baja, az a lenyeg :)

Ez lenne a haladás? Hogy a gigaoriknak szabályokkal könnyítsük meg, hogy leverjék a kisebbeket?

Remedy 09-04-2007 17:09

Quote:

Erdekes, hogy ezt nem latod at Alba. De szivesen valaszolok: azert, mert elso akarok lenni, es jelen pillanatban erre nincs is lehetoseg, barmit csinalok. Szerintem barmilyen jatekban nonszensz az, hogy soha nem lehetsz elso a szabalyok es a korulmenyek miatt, barmit csinalsz. :)

Remedy 09-04-2007 17:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 122756)
Ez lenne a haladás? Hogy a gigaoriknak szabályokkal könnyítsük meg, hogy leverjék a kisebbeket?

Mondom en, hogy csolatas. Nem is magyarazom tovabb. Viszont a korabbi postjaidat nezve egesz jol eltudnal vitatkozni magaddal is, ugyhogy ram nincs is szukseg. :)

LotR 09-04-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 122749)

ezek szerint legegyszerűbben úgy lehetne megoldani a problémát, ha letörülnénk a giga orikat( fordulási kényszer) és utána egyenesbe lenne az A minden nemű változtatás nélkül?
1 idő után ugyis kialakulna ugyanez a szitáció vagy a fedezési "karantén" miatt már nem?:confused:

Valezius 09-04-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122757)
Erdekes, hogy ezt nem latod at Alba. De szivesen valaszolok: azert, mert elso akarok lenni, es jelen pillanatban erre nincs is lehetoseg, barmit csinalok. Szerintem barmilyen jatekban nonszensz az, hogy soha nem lehetsz elso a szabalyok es a korulmenyek miatt, barmit csinalsz. :)

Szerinted mennyi idő alatt lennél az? Nagyjából 3év? 5év? 10év?
Erre én azt mondanám, hogy király vagyok, elértem, amit épeszű ember elérhet, ideje más célt keresni. Hidd el, mindenki gratulálna, és ugyanazt el akarná érni amit te.

LotR 09-04-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122757)

sajna összeesküdtek ellened az égiek...

Szerintem korábban is volt hasonlo, anno Wandék esetében, aszem mégis meg lett oldva a dolog bármi nemű modosítás nélkül...
Pedig akkor h sírtak , h sosem előzi meg őket...
Remy a türelem rózsát terem a Szkara pár napja ment el és máris sztem elég korán elkezdtetek sírni...

Ki is lehe pakolni orikat a klánokból, akkor egyből közelebb kerülnétek egymáshoz.... Vagy a top3 klán fél egymásnak esni??? Ezért keresi a kiutat? :O

Harcosok 09-04-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 122754)

Én elgondolkodtam most egy kicsit egyik dolog se biztos:)
Az se,hogy csökken az se,hogy nő

De abban biztos vagyok nagy üti a kicsit dolog lenne:S Lehet most valaki azt írja,hogy attól félek ,hogy majd valamikor a jővőben ha A-ba jutok akkor pont engem fog megtalálni 1 nagyobb elég kicsi az esélye de igen meglehet:)
A nagy az azért nagy mert jól tud játszani , pénze is van és idelye.(szerintem)
A kicsi meg azért kisebb mert nem tud annyira jól játszani, pénze is kevesebb, és időt se elget fordít a játékra.(szerintem)
SZERINTEM összeereszteni őket nem igazságos. Föleg meg ugy,hogy csak a nagy kezdeményezhet támadást;)
Itt most nem nem az első 30-ból néztem valakit kicsinek.

Vagy fel kell áldozni a többi játékost azért,hogy talán ott a elöl valakinek jó legyen?

Remedy 09-04-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 122761)
Szerinted mennyi idő alatt lennél az? Nagyjából 3év? 5év? 10év?
Erre én azt mondanám, hogy király vagyok, elértem, amit épeszű ember elérhet, ideje más célt keresni. Hidd el, mindenki gratulálna, és ugyanazt el akarná érni amit te.

Nekem mar regota nincs celom a hoditoban, csak az emberek miatt vagyok ott. De az atlephetetlen korlatokat nagyon nem szeretem :)

LotR 09-04-2007 17:29

az a-ban inkább vmi távolság számítás modosításon gondolkodnék, h a top30-ban felfelé haladva bizonyos százalékkal lecsökentsük a távolságokat( mintegy összehuznánk a top30-40 orit) és vmi hasinlokép működne a klánlistában is...

Gondolom ez senkinek se teccene, mert egyből egyenrangubb orik lennének hirtelen egymás ellenfelei egyéniben és klánban is...

Remedy 09-04-2007 17:34

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 122762)
sajna összeesküdtek ellened az égiek...

Szerintem korábban is volt hasonlo, anno Wandék esetében, aszem mégis meg lett oldva a dolog bármi nemű modosítás nélkül...
Pedig akkor h sírtak , h sosem előzi meg őket...
Remy a türelem rózsát terem a Szkara pár napja ment el és máris sztem elég korán elkezdtetek sírni...

Ki is lehe pakolni orikat a klánokból, akkor egyből közelebb kerülnétek egymáshoz.... Vagy a top3 klán fél egymásnak esni??? Ezért keresi a kiutat? :O

Lotr... Probalom szep turelmesen elmondani, hogy megertsd. Nem tudom az az eset hogy volt, de akkor nem volt fedezes modositas. De mindjart szamolgatok Neked, jo? Ha jol neztem, csak az en orimat, hogy odafedezzuk a Pannon kozelebe egyeniben, cirka 8 evig kellene nekem egyedul katonat termelni. Szerinted ez jo igy, ezt kellene tennem?
Hogy gondoltad megis az egymasnak esest? Most komolyan? Erdekelne, hogy atlatod-e a helyzetet, belegondoltal-e, vagy csak olyan szepen hangzik ezt mondanod?

All times are GMT +1. The time now is 09:16.