![]() |
mivel pici így a lábadra ugrik. bár nincs hosszú karma, de azért a kis szőröcskéket keményen levágja és az kissé kellemetlen :)
de pozitívum, hogy a fürdetést jól bírja és akkor nem karmol. pancsolni szeret. |
Aranyos lehet :)
bemutathatnád őkelmét egy fotón ? |
hát az internet nem az én világom, de ha vki fel tudja rakni a netre, én át tudom küldeni neki a képet.
|
ide feltudod rakni, regisztráció sem kell
http://www.kepfeltoltes.hu/ |
|
hihi, aranyos :)
|
hülye macska :)
nagyon aranyos :) |
Jó lenne olyan topik ahova fotókat lehetne feltölteni az ilyen kisördögökről :)
Nem akar valaki csinálni egyet? |
Nagyon édes, igazi vadorzó tigrismacs:):D
|
Szerintem vérmacska, és épp nem támad, hanem pihen:)
|
tényleg kis ari :)
|
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...h%E1zi%E1llata |
Bocsi az offért Ati.Itt megkérdezem:
Hol állunk a hetes verzióval? |
Quote:
|
Quote:
|
zsepit adjak? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
törölte :) |
Izenném minden kerekezni vágyónak,hogy holnap reggel 7:30 -kor az Örs vezér teréről indul egy kisebb túrácska (cicikli) Visegrád felé. Kinek van kedve,csatlakozzon :)
|
Ezeknek mi köze az üzenőfalhoz? Úgy látom egy újabb mellőzött téma született. Ha valaki esetleg tényleg üzenni szeretne, akkor ne itt tegye...
|
Quote:
|
Quote:
Gee írt ide valamit... Amit már törölt. |
Quote:
Üzenem Geenek ,hogy ne töröljön üzeneteket,mert nem látom amit írni akart:) |
cask annyit, hogy a 90-es években iszonyat jó kis zenéket csináltak, és hogy hallgassátok azokat a számokat ti is. (felsorolással.) De végülis nem annyira fontos.
|
"Üzenem az otthoni hegyeknek .."
|
próba
Szia Ditke :)))
|
Atitől kérdezném,hogy nyit-e topicot a belső fórumon említett holnapi biciklis rendezvénynek? :rolleyes:
|
D-ben frissítettem a tekercspiacot... Sorry mindenkitől, nem tudok naponta többször odafigyelni az országaimra, mindenhol szabiztam.
Ez az új melóhely keresése, stb nagyon a körmömre égett. Alig vagyok itthon. Általában este érek haza, azt is későn, és hulla vagyok. De úgy néz ki, találtam 1 melót, ha ez bejön, akkor újra leszek! Most azt tudom tenni, hogy 3 naponta kiteszem a tekimet, aztán visszaszabizok. Megint előjövök, kiteszem, szabizok... Kb 2 hétig ez az állapot lesz. |
Nagyjából 150 milla teki ment ki. Úgyhogy ne ott utaljatok. (Ipari tekit nem én viszem, csak a többit! Abban tudtok utalni, mert a gazdája be tudja szedni, ha akarja. :D)
|
Na megjöttem :p
Erdély gyönyörű, csak ajánlani tudom mindenkinek :) |
Zoli8
felvettelek, és várom, hogy visszajelölj !!! :D Anélkül nem fog menni :P Úgyhogy ne engem szídj, hogy nem találkoztunk még MSN-en :D |
Üzenem Valeziusnak,hogy a problémáit inkább privátban küldje el!
Fölöslegesen nem kell mindenhova szemetelni;) |
Üzenem a "gyerekeknek", h priviben is lehet üzengetni egymásnak, mert ehhez nincs hangulatom....:p
Köszönöm! |
Quote:
Valezsius nagyon kemény csávó:D |
Quote:
Ha beleoffolsz 2számomra fontos topicba, akkor hagy ott válaszoljak már... -2-szer voltál képes hozzászólna 1/A egyéni csaták megreformálása 0-hekis ütések topicba: mindkettőben azt magyaráztad milyen hülyeséget mondtam. Semmi értelmeset nem tudtál hozzászólni szerintem. Az egy dolog, hogy nem érted, amit írok, de ezt még hangoztatni is :D Aki akarja keresse ki, és ítélje meg maga. Baráti országok topic: 5hozzászólás 4 szól hozzám. http://forum.hodito.hu/showpost.php?...0&postcount=57 Ez volt az első, ha te annyival jobb vagy, miért nem küldted privátban? És az ötödikben se tudtál a témához szólni. |
légyszi nyugi már!
amerre csak nézek, egymást szapuljátok |
Akárhogy nézem ti még mindig nyílvánosan toljátok....
A mai nap folyamán még normális hsz-ket nem nagyon láttam, mindenütt csak egymást marják a népek:( Kicsit visszafogottabban és a magánügyeket nem olyan emberek elé kellene kiteregetni, akiket ez egyáltalán nem érdekel, meg amúgy is a gyermeteg lelkivilágom még oly sérülékeny:p:p:p:p |
a politikai csalamádéban is egymást csesztetik..pofám leszakad
|
All times are GMT +1. The time now is 23:45. |