![]() |
Quote:
Ugye kell még 19% ház, nomeg valami 18% toronyjj...az már 105%, és még se tanya, se raktár, se templom :cool: Az éplista engem is érdekelne :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
15% toronyíj is elég, ha hívok be szövihelpet... (amellé meg 45%-50% kocsma még akár el is lenne képzelhető, 17% házzal és fokozok, hogyha azt akarom, hogy működjenek a tornyok, vagy embert lopok...) |
Quote:
meg persze tanyafree is:) |
Quote:
|
Quote:
nah akkor kérek szépen ori számokat és szeptembertől ha ráérek csatázunk egyet ha megtalállak,engem megtalálsz mert ezen a néven nyomulok....és meglátjuk h tesztelödik a beton orijaid |
Quote:
Ha te e mellé tartasz még annyi tolit, hogy ne lopjanak át, akkor még a hullák is leártóznak :D:D:D |
Quote:
témához visszatérve: ha sokat vagy gép elött lehet bankárkodni az anyag és kati piacon keresni is a pénzzel és le se fosszák csak kell minden körbe táv amugy teki a kényelmes vagy htvel katik különböző variációi |
Quote:
|
Quote:
Leszedik a tolikat, feles bemegy, gyújt, vihar megy rá, és megy a sereg is, azt nézhet ;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Exair beton az oriaid!:D |
Quote:
|
Quote:
Azért csendben megjegyezném, hogy egy jófajta betonelf nem kimondottan 15/40 arányban nyomja ha tolis. És amellett ott van vagy a szövihelp, vagy az mf bónusz. De ettől még viccek kategória a vázolt lophatatlan, üthetetlen orija.:D |
hát exair: hidd el, hogy nem találkoztál te még azzal a hattal, ha azt gondolod h beüthetetlen vagy :)
|
Quote:
Taníts MESTER!:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szoval 50%os felelf befer, akkor gondolom 49%os az mar nem, nezzuk eloszor ezt az oldalt, 1000 hekis elf vagy mondjuk. Te mondjuk mf vagy, es a feles meg szovis. (az a szovi, ami utni fog, abban nem lesz feles, de mivel azt mondtad, nem fer be, ez most csak egy fantom feles, hogy megis mennyi tolid van) Ha jol szamolom, 20.500 toli mar eleg is, tisztanlatassal, mf bonusszal, stb... Ez 394 db kocsmat jelent. Mondjuk legyen csak 3% templomod, es 5% rakid. Ez 80 epulet. Legyen csak 12% hazad. Ez eddig 600 epulet. Mondjuk az az ork tudos tabi aki ut, van benne 56% barakk, de 10%ot otthonhagy. Ergo 24k loval megy, mondjuk lefele, 8 tabival. Van 3 hadis szovije azok bevesznek plusz lovat mig kimegy az orkocska, ekkor cirka 60k paci fog kimenni. Ezt 330 barakk, 330 toronnyal megfogod. (Es akkor a Te altalad emlitett full lovas orkot 72k pacival inkabb ki sem szamolom. :) 1000 hekin hany epuletnel is tartunk? 1260? Ha teljesen hazfree is lennel, akkor is 1140? Latod, meg teljesen elborult eplistaval sem mukodik az, amit mondtal... |
Quote:
Ha kijelentem hogy tudok repülni és te elmondod hogy túl kicsi a felhajtóerő ahhoz, sztd azt fogom mondani hogy jé, tényleg? :D Egy frászt, inkább válaszolnám hogy az Ewokok bolygójára értettem, például. |
Ennek a vitának van valami köze az eredeti témához? Csak hogy tudjam, érdemes-e megkeresnem az elejét ;)
|
Quote:
1. : Nincs beüthetetlen ország. 2. : Nincs olyan sereg, amit ne lehetne kivédeni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hát...én úgy tapasztaltam, hogy ha van egy ilyen orkos szövi amit remy írt nem mennek ki az orkra a krónikások 4 sereggel ;)
|
Quote:
|
Szóval nekem csoport- és kedvfüggő, hogy miben tartom a pénzem, de általában teki, rúna, és kati(bár ezt nem annyira szeretem, csak ha izgulni akarok, akkor művelem:))lent mindenképpen tekiben tartom, mert akkor lépés előtt nem kell összevissza kiárulni a tekiket, mivel az általam látogatott csoportokban kevesebbe kerül a teki, mint a 4-es szinten...anarchban a rúnát szeretem, mert nem kopik :)
U.I.: :) |
ha játszanék és megfogható mennyiségű tartalékom lenne (pár mrd, mondjuk max 7-8), akkor mindenképpen kati. a legbiztonságosabb. és három részletre osztva a leghasználhatóbb is. nem kell vele foglalkozni, a ht visszateszi és a három rész pedig belátható tenné, hogyha vmikor kell akkor eladjam. és igazából erre és a nyersire van állandó kereslet. a teki meg a rúna csak készlettartó termék.
a teki meg a rúna kockázatos. ha nem vagyunk ott (márpedig sajnos nem tudunk mindig ott lenni), akkor lophatóvá válik, ha visszatér. ill. a kopás is ott van, amit több ország esetén most már nehéz számolni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:09. |