![]() |
Quote:
|
Quote:
Viszont ha egér jobb gomb, és a házak automatikus számolását kinyomod, akkor nem nullázza be a házakat. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Mivel enyém volt a megtiszteltetés hogy tesztelhettem belőle több verziót is így bátran állíthatom hogy kicsi tesztelgetés után mindenki számára egyértelmű lesz.Aki veszi a fáradtságot hogy megismerkedjen vele annak tetszeni is fog.
Sok sikert hozzá! |
Tegnap óta láttam pár éplistaszerkesztőt, egyik jobb mint a másik:)
de arra senki nem gondolt hogy egy orinak több személyisége is lehet?? |
Quote:
Én bevallom nem, olyan éplistákat még sose csináltam :) |
Bimmbimm: olyat lehetne kérni, h pontértéket is számoljon? :)
|
Quote:
Már meg is van:) (ha rosszul számol vmit sikítsatok:)) |
Quote:
nem tudom mit számol el de valami biztos még hozzá nagyon üres heki: 30 pont félkész épület: 36 pont épület: 45 pont 5 db lakos=1 pont 200 hekin 200 üres terület van 200*8 maximális lakossággal: 200*30+1600/5=6320 a tied 8400-at ad ki eredményül |
|
Quote:
de tényleg hibás |
Javítottam
|
Quote:
az üres tekin élő lakosokra nem vonatkozott idáig a lakásteki:D |
Quote:
|
mondjuk az érdekel hogy egy üres mezőn mit számítanak a lakástekik... :)
|
Quote:
|
Quote:
én a kedvencekhez adtam és eddig 2x használtam éles helyzetben! :) |
Quote:
Köszi:p:p:p |
bimmbimm, összehasonlítottam a számolásodat az én excel számításommal.
Mindenben egyezett az én számításommal, kivéve, hogy a raktárban elférő gabona hány körre elegendő. Aztán rájöttem a különbség okára. Én úgy számolok, hogy a raktárban elférő gabonához még hozzáadok annyit, amennyi egy körben a hiány, így egy körrel több jön ki nekem. :) Te jól számolsz, mert a raktárban tényleg annyi fér el. Én is jól számolok, mert amikor veszek gabonát, akkor többet veszek, mint amennyi elfér, így nyerek egy kört. (Frissítéskor előbb esznek, utána van raktárellenőrzés) |
http://ddjjm.extra.hu/
itt egy általam írt excel táblázat, a weblapot ne nézzétek mert az szánalmas (majd nyáron teszek valami jobbat helyette) ha hibát láttok légyszi szóljatok |
Quote:
|
Hódító Szingöl Pléjer :D Ez tetszik :D
Grat innen is, szebb táblázat, mint az enyém. Úgyhogy a tiedet fogom használni. :p:D (Az enyém fekete-fehér, nem ilyen szép színes:() Nem tudom, hiba-e?! De azt vettem észre, hogy egyes lapokon ki vannak töltve bizonyos cellák, amiket nekem kéne... :D Szerintem tegyél fel egy 1.14-es verziót, ami üres. Mielőtt valaki infót szerez az országaidról. :D;) |
Quote:
|
legördülő választék listát hogy tudtál csinálni? mert nálam összevissza szorakozik csak de nem akar összejönni:(
|
sárga és ki van töltve? mire gondolsz? Valószínűleg kamu-adatok, semmi komoly. Lenyíló listát adatok -> Érvényesítésnél lehet csinálni. Most olyan makrón dolgozom, ami lehetővé teszi a mentést, mert így ha kijön egy új verzió, lehet másolni az egészet. Képlet hibát talált valaki? Vagy hibás szövegeket/egyebeket
Módosítás: valószínűleg azért vannak ott az alap-adatok, hogy ne írjon mindenhova "#ZÉRÓOSZTÓ" meg hasonló szövegeket, mert akkor elmegy az ember kedve (legalább is az enyém) a használattól (nem kezelt hibák, rossz függvények stb) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bimmbimm! A tiéd nem számolja jól a törpe termelését. ...vagy én vagyok gyenge hozzá... 1/3-dal kevesebb fegyvert számolt, mint a tényleges!
|
Quote:
Jaja! A törpe nem 200%-ot termel, hanem 200%-kal TÖBBET, azaz 300%-ot.;) Mondjuk én meg most vettem észre, hogy a sajátomban a kovács termelésében is 7es szorzó volt, nem 3as.:) |
Nem tudja valaki hogy excelben mi a jele a *nem egyenlő*-nek?
jólvan már rájöttem:) |
Quote:
|
ha valaki érdemesnek tart rá, szívesen venném a segítségét a kalkulátor fejlesztésében (pl 1/A kezelés meg egyéb hiányosságok)
|
...ééééésss kész a legujjabb verzió!
Aki most szól hogy küldjem át neki emailba az kap egy ajándék lábtörlőt is mellé! Soha visszanem térő alkalom! Aki két héten belül hibát talál benne az küldje vissza és megtérítem az árát...:D:D:D:D |
Quote:
Priviben küldöm az e-mailt :p |
Jöhet egy ide is. ;)
|
énis kaphatok?
|
Quote:
Mi kell progi vagy lábtörlő?:D:D |
mindkettő!! XD
|
All times are GMT +1. The time now is 09:09. |