Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tekercsek kopáshatárainak módosítása. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1929)

Andrew 10-05-2007 19:15

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 128088)
már lassan kivülről tudom az egész topicot, mégis ugyanazt mondom, mint Sligo.. ez a topic főleg azért született, hogy ne ütesse le magát senki 199 hekire, hogy ott írkáljon tekercset.. igenis kopjon 200 heki alatt is a tekercs..

továbbra is megérné 200 heki alá menni, mert ott kevesebben molesztálnák őket :)

Nogixer 10-05-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 128093)
kedves noxiger, kivanok neked sok ilyen jot, mint amit leirtal. meg gondolom a piacon levo teki is igy kopjon azoknak, ugye?

Kedves smooth, nekem is van tekiíró orim, mégsem pattogok a heki miatt, mert addig kötekedtem, míg levertek 200 alá!
Én is voltam csopi tetején, de akkor is keménynek tartom, hogy ott
királykodik valaki, mert eggyel fenntebb már levernék!
Próbálj meg a sorok között olvasni, és nem egyből lejózsizni valakit!

Elme 10-30-2007 18:55

Szerintem is tegyen érte vagy várjon rá 2-3 hetet, aki kopás nélkül akar játszani...
Bár nem tartom különösebb jelentőségűnek a dolgot, hogy ne legyen kopásom, ha nem tolis országgal vagyok mindenképpen 50-75 könyvtárban írom a tekercseket és az elején az az 1% kopás szinte semmit sem számít. Írsz 5-7500 tekercset és van 50-75 tekercs kopásod...jelentéktelen apróság

laziga 01-18-2008 13:39

sok kicsi sokra megy, ment?

Ati 01-18-2008 13:46

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 152464)
sok kicsi sokra megy, ment?

Van valami konkrét oka annak, hogy a már megvalósult megbeszélésekhez rendre hozzászólsz olyan dolgokat, amiknek az égvilágon semmi köze a témához?

vityu 02-12-2008 20:56

Már bocsesz, hogy lezárt témához zólok hozzá, de nekem nagyon nem úgy tűnt, hogy a tekercs kopásának határán változás lenne. 200hekin éppen most lettem arra figyelemes, hogy a kiabált a játék, hogy elment egy tolvajom, mert nem volt neki hely, és le nem loptak tekerccsel, mert gnóm vagyok, és a varázslat is fennt van, mert nem azért írom vért pisálva a tekercseket, hogy másé legyen!
Remélem, hogy csak az van, hogy véletlenül kiadtam a parancsot 1 tolaj képzésére, és nem figyeltem oda. Nyugtasatok meg, hogy így van, és nem lehetséges, hogy kopott.

Synkel 02-12-2008 21:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 158264)
Már bocsesz, hogy lezárt témához zólok hozzá, de nekem nagyon nem úgy tűnt, hogy a tekercs kopásának határán változás lenne. 200hekin éppen most lettem arra figyelemes, hogy a kiabált a játék, hogy elment egy tolvajom, mert nem volt neki hely, és le nem loptak tekerccsel, mert gnóm vagyok, és a varázslat is fennt van, mert nem azért írom vért pisálva a tekercseket, hogy másé legyen!
Remélem, hogy csak az van, hogy véletlenül kiadtam a parancsot 1 tolaj képzésére, és nem figyeltem oda. Nyugtasatok meg, hogy így van, és nem lehetséges, hogy kopott.

Nekem egy oriban se kopott 200-on, úgyhogy másfele keresd a hibát:)

vityu 02-12-2008 21:19

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 158268)

Köszi a gyors választ :D Akkor a hiba az én készülékemben van :D

Tsobi 02-12-2008 22:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 158268)

Csak megerősíteni tudom.

Swiss 02-13-2008 17:31

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 158288)
Csak megerősíteni tudom.

A törpémnek kopott 200 hekin, hogy 199 hekin kophatott-e azt nem vágom...

Ati 02-13-2008 22:48

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 158428)
A törpémnek kopott 200 hekin, hogy 199 hekin kophatott-e azt nem vágom...

Mielőtt a módosítás történt, mindenkinek kopott 200 hektáron. A felvetés arról szólt, hogy a módosítás UTÁN nem kopik.

csabi 02-22-2008 19:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 158264)

nekem a következő jellegő problémám volt ma, valószínüleg Neked is hasonló lehet:

Lakáshelyzet 1%

Kocsma 81hely, 80foglalt, 1szabad. a helytartóm meg nem képzi az üres helyre azt az egy tolit. meg vettem piacon. köv körben:

HELYTARTÓ: Helyhiány miatt eladtam 1 tolvajt, melyek hamarosan megérkeznek a piacra. Ha nem adom őket el, el is mentek volna!

merthogy a 80nak az egy százaléka csak 0,8 tehát kerekítés alapján ugyan egy elférne, igy lett a tanácsadók menüben 81, de mégsem. :)

Dasein 04-24-2008 22:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 119856)
Örülök, hogy támogatod. :)

Most kérlek, hogy fejtsd ki, hogy MELYIK javaslatot is támogatod, merthogy több is volt. ;)

Kicsin későn reagálok, de még ebben az évezredben. :D

Az eredeti javaslatra gondoltam annak idején. Tehát arra, hogy 200 hekin ne kopjon a teki.

All times are GMT +1. The time now is 18:16.