Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

Steve 05-24-2007 18:04

FONTOS LEHET!!!

bocsi, kicsit nagy a betű de így látjátok:)

Szal megnéztem énis ezt az oldalt, az elején furcsa volt, mintha nem történt volna semmi aztán rájöttem hogy kicsit tele van adattal így idő míg betölt... nemis kommentálnám az oldal tartalmát, de!!! Megnéztem a hódítós forumot, majd megnyomtam a piros ikszet véleménnyíilvánítás képpen... erre folyamatosan üres IE ablakokat kezdett el a gépem nyitogatni, 50akárhánynál manuálisan löttem le... nem tudom hogy ez egyedi szoc problem vagxy az oldal hibája, mindenesetre eddig soha nem volt ilyen, szóval csak óvatosan.

Gyula 05-24-2007 18:07

Én igazábol sajnálom őt.

Dragi 05-24-2007 18:07

langelikaboxi tegnap 17:16 | Válasz | #15
Itt jön be az emberi tényező.
Ha már nem a szerencsébe bízunk akkor bízzunk az ellenfél figyelmetlenségébe és fáradékonyságába.
Ezt tehát egy jólfelkészült 2-3 fős capat megtudja csinálni úgy hogy egy országot visznek felváltva az időt felosztva egymásközt.
Tudom ezt nem sokan tehetik meg, de aki nem teheti meg az évekig fog szenvedni ebbe a játékba és nem halad előre.
Én az előző orimmal 3 nap alatt elértem a csoport 40. helyéig vereség nélkül.
Nem tudott senki betörni az orimba és a 100. alatt mindenkihez bejutottam.
Sajna a 40 szintnél belebotlottam egy elfogó játékosba aki szemtelen és beképzelt is mert tudja őt védik a játék adminjai.
Tehát senki semmilyen módon nem tud ártani neki úgy hogy rávilágít a csalás tényére hiszen az nem fogja kizárni akinek dolgozik.
Szomorú de ez van.
Több mint két év tapasztalata és a kollegáim tapasztalata mondatja velem.
Az egyszerű mezei játékosokat meg úgy repítik az anarhista csoportba mint a sicc!!!
Ezért kellett nekem is egy olyan ori ami áttör minden védelmet és megvéd minden támadástól.
Szerencsére a játék elég kiegyensúlyozott, bár most az elfet kinyírták de a többi faly még kiegyenlített.

jajj bocs de ezt megint csak be kellett másolnom :D:D:D Ezt én nem bírom :D Akit érdekel a fórum az katt ide :

http://forum.sg.hu/listazas.php3?azo...&id=1178947502

fergeteges :D:D:D

Csokibácsi 05-24-2007 18:09

Kösz a linket, csak a chat-et találtam az oldalon :P (hiába na, átlátható)

Viszont nem bírtam megállni, hogy ne írjak bele http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif

Dragi 05-24-2007 18:14

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 98252)
Kösz a linket, csak a chat-et találtam az oldalon :P (hiába na, átlátható)

Viszont nem bírtam megállni, hogy ne írjak bele http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif

direkt csak a Hódítós segítséget löktem be :D az egészbe az a lényeg :D:D

Gyula 05-24-2007 18:17

Ejj, nézzétek meg a srácnak a fórumában az erotica topicot :)
Nekem már kétségeim vannak nagyon a Langelicaboxivalóban annyi időse és hogy valóban lány e? :)

laci 05-24-2007 18:18

Nekem is elegem van abból, hogy a piacon hol ennyi, hol annyi ugyanannak az egységnek az ára, és hogy egyes játékosk gyanús módaon jobban játszanak nálam, ráadásul előttem vannak a pontlistában, úgyhogy:

Ati!

Itt az ideje hogy felülj a vip-ekből megvásárolt helikopteredre és hazagyere Monacóból (vagy mittudomén melyik villádban vagy éppen), felelned kell a tetteidért!!
:D:D:D

Penya 05-24-2007 18:19

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 98255)
Ejj, nézzétek meg a srácnak a fórumában az erotica topicot :)
Nekem már kétségeim vannak nagyon a Langelicaboxivalóban annyi időse és hogy valóban lány e? :)

Sztem valójában Éhenkórász Elemér a neve.

Dragi 05-24-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by laci (Post 98256)
Ati!

Itt az ideje hogy felülj a vip-ekből megvásárolt helikopteredre és hazagyere Monacóból (vagy mittudomén melyik villádban vagy éppen), felelned kell a tetteidért!!

Nem ér rá :D épp a Francia riviérán úszkál a Napsütésbe közbe Amerikába shoppingol :D Valamint Erdélybe túrázik :D a Sípszó után hagyj üzenetet :D:D:D

-Hiena- 05-24-2007 18:23

langelikaboxi, en "kaszaltalak" le es elhiheted h meg veletlenul sem azert mert nem volt viped. egyszeruen konnyu celpont voltal. nagyon konnyu.
amit muveltel annak mindig ez a vege. nem vagyok se az adminok pribekje se "elfogo" jatekos se hatved. max terulet alatt nem is szokott ilyen lenni :)
sztem ne gyarts elmeleteket es ne tanits masokat egyelore.
a napert nyujtozz, ugy talan elerheted a fan az almat ;)

Gyula 05-24-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by laci (Post 98256)
Nekem is elegem van abból, hogy a piacon hol ennyi, hol annyi ugyanannak az egységnek az ára, és hogy egyes játékosk gyanús módaon jobban játszanak nálam, ráadásul előttem vannak a pontlistában, úgyhogy:

Ati!

Ati most frankón vald be h mennyi viped van.
A titulusod pedig legyen vip milliárdos.

Csokibácsi 05-24-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 98254)
direkt csak a Hódítós segítséget löktem be :D az egészbe az a lényeg :D:D

Beleolvastamszevasz. Ennyi ökörséget direkt sem lehet írni.
Ja és kártérítést követelek, nem mondtad, hogy a szemet kicsinálja a dizájn :P

laci 05-24-2007 18:25

Az is tetszik ebben az alakban (tényleg kezdek kételkedni abban, hogy egyáltalán lány-e, és egyáltalán mi igaz abból amit elmond magáról), hogy a szuper honlapjának a szuper fórumán összesen ketten kontráznak egymásnak.

A szereposztás: A Nagy Leleplező és a Naiv Áldozat.

Gyula 05-24-2007 18:25

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 98264)

Ne hőbölögjél Csoki, ha nem teccik ne nézzed vagy küldjél neki vipet.

Dragi 05-24-2007 18:26

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 98264)

:D Vipbe kéred ?:D:D:D

Csokibácsi 05-24-2007 18:27

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 98266)
Ne hőbölögjél Csoki, ha nem teccik ne nézzed vagy küldjél neki vipet.

De hisz sérelem ért! :D

Na, ez a topic is mehet a chat-be ... vagy a viccek közé?

Goldy 05-24-2007 18:27

Hodítós segítség? LOL
Aki az elfes topicban közli hogy milyen gyengék az elf ijjászok hááát....
Onnantól fentartásaim voltak hogy egyáltalán van-e vmi köze a játékhoz vagy csak úgy elvan itt...

Goldy 05-24-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 98268)
De hisz sérelem ért! :D

Na, ez a topic is mehet a chat-be ... vagy a viccek közé?

Inkább az utóbbi :)

laci 05-24-2007 18:30

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 98269)
Hodítós segítség? LOL
Aki az elfes topicban közli hogy milyen gyengék az elf ijjászok hááát....
Onnantól fentartásaim voltak hogy egyáltalán van-e vmi köze a játékhoz vagy csak úgy elvan itt...

Aha, elmesélte hogy tapasztalatai szerint az elf nem is olyan erős védelemben, ő hullával sokkal jobban megfogta az ellent :D :D

Nem értem, mitől kattant be ez a szerzet, de rendesen megment...

Dragi 05-24-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by laci (Post 98271)
Aha, elmesélte hogy tapasztalatai szerint az elf nem is olyan erős védelemben, ő hullával sokkal jobban megfogta az ellent :D :D

Nem értem, mitől kattant be ez a szerzet, de rendesen megment...

a hulláját is elkaszálták :D:D:D

Gyula 05-24-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 98270)
Inkább az utóbbi :)

Te csak halgassál!!!!!!

Lefogadom hogy Te is részesülsz a vipböl!!!

Tuti hogy most is a hawai szigetekröl nyomod az ész osztást egy gyémántbillentyüzetü hiper szuper laptoprol!!!

És tudom hogy téged üldöz egy ufó, hogy megmondja.....

Goldy 05-24-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 98273)
Te csak halgassál!!!!!!

Lefogadom hogy Te is részesülsz a vipböl!!!

Tuti hogy most is a hawai szigetekröl nyomod az ész osztást egy gyémántbillentyüzetü hiper szuper laptoprol!!!

És tudom hogy téged üldöz egy ufó, hogy megmondja.....

Nem vóna rossz :)

Helyette a szántóföldön barnulok szép agrárbarnára :)
És nyem részesülök H-s vip-ből... :p
Marad a fizetés meg a meló :)

-Hiena- 05-24-2007 18:36

Quote:

Én több mint 1000 szer csináltam és már pár nap alatt fel tudom magam húzni az első 30 játékos közé.
ezt ugy hivjak h lufi eregetes :) ne csodalkozz h vmi piszok mindig kiszurja a lufid :D

Gyula 05-24-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 98274)
Nem vóna rossz :)

Helyette a szántóföldön barnulok szép agrárbarnára :)
És nyem részesülök H-s vip-ből... :p
Marad a fizetés meg a meló :)

Jajj mán ne sajnáltasd magad, lefogadom hogy Te vagy az aki össze vissza varijálja a piacokat, hogy mindenki más árat lásson :)

Dragi 05-24-2007 18:38

Azért az komoly hogy tök lazán leírja hogy feltörték a rendszert meg tök lazán csalnak és utánna meg eljön ide külső fórumra és kiakasztja az ablakba hogy nézzétek meg az oldalam :SSS

-Hiena- 05-24-2007 18:47

sajnos eleg lusta srac Atesz :( megnezi az adatbazisban h kinek nincs v keves a vipje aztan ahelyett h kezzel atirna ezt-azt mindig velunk vegezteti el a piszkos melot. :mad:
annyira unom mar h allandoan csorog a telefon. mar szinte faj h allandoan szuper jatekosokat kell tonkrevagnom a sebezhetetlen orimmal. raadasul allandoan ugraltat egyik csopibol a masikba. gyors3, lassu4, freemailes 5, 1A. soxor azt se tudom hol vagyok es hany hekin. :mad:
asszem fizetesemelest kell kernem :D

Gyula 05-24-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 98281)
sajnos eleg lusta srac Atesz :( megnezi az adatbazisban h kinek nincs v keves a vipje aztan ahelyett h kezzel atirna ezt-azt mindig velunk vegezteti el a piszkos melot. :mad:
annyira unom mar h allandoan csorog a telefon. mar szinte faj h allandoan szuper jatekosokat kell tonkrevagnom a sebezhetetlen orimmal. raadasul allandoan ugraltat egyik csopibol a masikba. gyors3, lassu4, freemailes 5, 1A. soxor azt se tudom hol vagyok es hany hekin. :mad:
asszem fizetesemelest kell kernem :D

Mér, nem elég az ingyen vip meg a beverhetetlen ori?

-Hiena- 05-24-2007 18:56

a lelki sebeket nem gyogyitja be de legalabb tobb kannas borra futna akkor.
jozanul nem birom nezni h kilatastalan harcban esnek el a jobbnal jobb, legendas hosok.

Goldy 05-24-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 98276)
Jajj mán ne sajnáltasd magad, lefogadom hogy Te vagy az aki össze vissza varijálja a piacokat, hogy mindenki más árat lásson :)

Jah ténleg bocsi azt mindig elfelejtem :)

Dragi 05-24-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 98286)
a lelki sebeket nem gyogyitja be de legalabb tobb kannas borra futna akkor.
jozanul nem birom nezni h kilatastalan harcban esnek el a jobbnal jobb, legendas hosok.

és még a történelem könyvbe se kerülnek bele brühühühüüüüüü Mi lesz így velünk ......?

Dragi 05-24-2007 19:00

Új csillag születik :)
Harcosok a múltté :)

-Hiena- 05-24-2007 19:01

gyere, sirj a vallamon *sirosrivos smiley*

Pepa 05-24-2007 19:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 98289)
Új csillag születik :)
Harcosok a múltté :)

Azt hiszen le vagy maradva egy kicsit:) Harcosok köztünk jár és hirdeti az ígét, csak mivel ellehetetlenítettéket a " harcosok " nevet, így Mátyás királyként járja a hóditó vidékeit;)

Batu 05-24-2007 19:15

Huhh...mi lett ebből a topicból:D. Pedig csak piszkálta a csőröm amit itt csinált már, mert közben volt személyes tapasztalatom.

-Hiena- 05-24-2007 19:21

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 98287)
Jah ténleg bocsi azt mindig elfelejtem :)

a multkor Goldy egyetlen legyintesere nem egy orszag hanem egy egesz faj veszett oda. vigyazzatok vele nagyon! elrabolja a piacrol hazatero aruitokat, 19 koronkent lenyulja a tekijeitek egy reszet. ha vkihez pusztitani megy, mindig tobbszorosere emeli az aldozat piacan a nyersanyagarakat. az elfogo orik foparancsnoka. csaknorisz szornyet halt az ijedtsegtol amikor meglatta a gombjet. 5x elesztettek ujra szegeny csakot de Goldy meglatogatta az intenziven es az oxigensatorra tapasztotta a bankszamlakivonatat amin a vipekbol osszeharacsolt penzet tartotta. ezt nevezem kulonos kegyetlensegnek.
szegeny csak. micsoda szornyu veg :(

Pepa 05-24-2007 19:25

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 98294)
Huhh...mi lett ebből a topicból:D. Pedig csak piszkálta a csőröm amit itt csinált már, mert közben volt személyes tapasztalatom.

Mátéval volt?

Hunor a sirály 05-24-2007 19:36

TÖRLÉS:

Pepita (#454181)

Indoklás: Nemkívánatos játékos

Ahogy leesett nekem ez langelika országa VOLT:D
De Ati, ezzel sokra nem mentél, még szerintem van egypár orija, és osztja az észt.:)

Valahol említette Langelika, hogy nagyon szereti ezt a játékot. De sajnálatos hír, hogy NAGYON KÉTSZÍNÜ ALAK, a fórumán adja a hülyeségeit, a vipről, piacról, kezdőkről... Ha ennyire "szar" lett a játék meg kultúrátlan, akkor minek mondja, hogy "szereti(-te)"??? Ahogy észrevettem, egy ideje nem irt ide, vagy nem mert, mer belekötünk.:D

Ti meg itt annyit hülyéskedtek a VIP-pel, hogy nem lesz fél évig aztán sirhattok!:p

Langelika írta:"Ezért javaslom senki ne válasszon olyan játékot amiben fizetési lehetőség is van mert az a kizsebelésünkre megy és nem hiszem bár ki is szeretné ha egy két haszonleső rajtunk gazdagodna meg!"
A 2 haszonlesőn szerintem Atira és Goldyra gondolt! Bannedolni kellene, még mielött nagyobb lelki sérülést okoz nekem:(

Ezt most nagyon kellett, megkönnyebültem.:D De hát olyan jó másokat fikázni:D Addig küzdött Langelika, míg ki nem derült, hogy vele se stimmel valami. Még akartam valamit, csak azt elfelejtettem.;)

Batu 05-24-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 98298)
Mátéval volt?

Egyébként vele is volt, de most konkrétan Langelikaboxira gondoltam.

Hunor a sirály 05-24-2007 19:50

"© alinor tegnap 19:52 | Válasz | #23

Hát remélem sikerűl adnod a pofájukba. Megérdemelnék már,de sajna nem sokan tudják mi van a háttérben.Aki meg tudja nem tud mit kezdeni az infóval,mert nem hisz neki senki. "

Elég durva:D

"© alinor tegnap 17:31 | Válasz | #20

Vagyis az alényeg,hogy ha sok vippet teszel fel egyszerre békén hagynak.Persze ezt nem tudja mindenki megtenni,de ha 1000körön felül teszel fel nem bántanak csak ijesztgetnek.Tudom mert próbáltam sokszor.Ha 1000körnél voltam szinte állt a környezetem.Nem támadott senki rám,viszont én tudtam játszani és támadni is másokat."

2© langelikaboxi tegnap 17:18 | Válasz | #17

Nos ez a megoldás.
Most arra készülök hogy a nyáron végigszaladjak a teljes pályán az összes szinten és eljussak oda ami a játék vége.... "

nem hiszem hogy sikerül:)

Zsáni 05-24-2007 19:53

hát mi tagadás, lehet van a fejében egy kis baj... :(

All times are GMT +1. The time now is 22:23.