![]() |
Quote:
Mostantól boldog boldogtalan kikezdi, aki nem sereggel, az varikkal vagy tolikkal. Egy békésen felfedező MF elf mostantól a szövik legszebb álma lesz. Szöviben szintén "gyenge láncszem" lett. Előre látom a dipis hírdetéseket. "Szövit keresek: Feltéátel, hulla ne legyél... ja bocs, mostmár elf se...";) Röhej lett az elfből. |
Quote:
Mikor a 20% 30% vita volt ez volt a legtöbbet elhangzott érv hogy jajj mi lesz velem nem tudok folyton gépnél lenni és így már az orkok át tudnak jönni kisebb áldozattal. 20%-nál került volna az elf egálba a tábornok orkkal... Ha vki békésen felfedezgetve akar játszani a védelme tudatában az ne gyújtogassa a környékét. |
Quote:
60% barakkal simán átment egy elfen:) igaz nm A-ban, de a játék sem csak A-ból áll;) |
Quote:
|
én kíváncsi lennék pl. olyanok véleményére is mint pl.: Fegya, Lopi bá, Synkel mert az ő véleményük fontos számomra :) kíváncsi volnék mit gondolnak
Na meg Remyére |
Quote:
Én sosem lapítok a fűbe mint akik csak bólogatnak. Nekem ez egy játék volt ez előtt is és ezután is az marad. Az hogy ilyen erősen kiállok a véleményem mellett azért van mert vévigjátszottam már nagyon sok netes játékot és az ilyen tipusúak mind el vannak szúrva. Egytől eggyig selejtek. Ez volt az eggyetlen játék aho éreztem az egyensúlyt és ezért nagyon szerettem játszani. Sajnálnám ha ez is a megunt uncsi játékok közé kerülne a rossz változtatásokkal. Gondolom ti sem szeretnétek ezt. Már nagyon megszerettem és szivesen töltöm itt az időm, de ez a változtatás felborította az egyensúlyt. Okos ötlet lenne ha ti is inkább a tapasztalatok alapján csiszolnátok a játékot és nem holmi számítások után vezetnétek be radikális változtatásokat. Na de végül is a ti játékotok, max megromlik a hangulat és elkezd fogyni a játékosok száma.... |
Quote:
Én most el, aztán rend legyen itt, mire visszajövök, szeretet, barátság, egyetértés :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sikerült párszáz ember kedvét elvenni örökre a hódítózástól. Nyilván az 1/A gurukat ez nem hatja meg. Nem mondtam, hogy semmi maluszt ne kapjon. Igenis kapjon! De ez azért kegyetlen durva övön aluli ütés volt.... |
na akkor összegezzük...Goldy szerint 80%os barackos orkkal nem lehet beütni, de Stoky szerint viszont 60%ossal be lehet ütni...ez kicsit azért ellentmondás:confused:
mind1...annyira mind1 hogy mit beszélünk itt, ha ez már be is van vezetve... :( :mad: :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nagyon sok tapasztalt hadis írta, hogy eddig is 30% kal számolt. Akkor meg miért hajtogatod, hogy az elf kapott valamit? Nem kapott, hanem egy programhibát kijavítottál. |
Quote:
Az egyetlen, ami marhára zavar, hogy az eddigi változásokról volt vita, megbeszélés, azokután is Ati egymaga döntött, szíbve joga, de itt semmi, rá se lehetett készülni. Én valószínüleg falfedeztem és bevédtem volna magam a 30%ban, és vártam volna a szintlépést, de ezt mostmár cseszhetem. |
Quote:
de ott is csak akkor ha szinte nem termel csemmit.... az meg sztem kicsit értelmetlen max klántámadásnál jön jol... azaz védésnél:p pl anno én B be egy orkal gond nélkül bevertem az elfet igaz full sereggel és ki is jött rám és megfogtam:) szal mindenkit be lehet verni csak sokk lé kell hozzá.... |
Quote:
|
Quote:
|
Butítsuk le az összes fajt és mindenki mehet tevét nevelni és minden probléma letudva :)
|
Húúú
Szeretem az elfet és ezután se fogok fajt váltani, mivel az Aban minden egyes újítással teret veszít a varázsló és a toli, és szerintem jó hadis maradt. Megértem azt is, hogy Goldynak nem tetszett hogy begyújtják a mellette lévő félős elfek és nem adták ingyen a hekijüket. (bocs a személyeskedésért, de te vagy a leghangosabb elfgyűlölő:) ). Tehát azt megértem hogy toli terén gyengítve lett. De miért kellett a vari részét is gyengíteni? Szerintem az ötszörös rúnát mindenki nagyívből... De az hogy nem lehet ezentúl varisnak se használni az dúúúúúúrva. Tolis fajnak eddig volt három, most maradt kettő. Elfből is lehetett varist csinálni, mostmár nem éri meg, tehát maradt az óriás. Semmilyen más normális alternatívája nincs a varis orinak. Akkor meg hol az egyensúly? Ha ennyire übertáp volt az elf akkor miért csak az emberek 10%a játszik vele??????? Röviden: én megértem a gyengítést, de csak az egyik pilléren, ne kettőn. |
Quote:
Ha tudnék,adnék zöldet :D:D:D |
Quote:
méé nem tanultak meg kiskorukba gazdálkodni :rolleyes: |
Pff... Na ez azért no comment..
Itt a különbség abból adódik, hogy aki 1/A-ban eddig nem, vagy csak nehezen tudott elfet ütni, most jót röhög a markában... Aki meg 5,4,3,2 szitnen van, eddig is, és ezután is meg fogja tudni az elfeket. Annyi a külöbség, hgoy most nem kap érte cserébe semmit........ |
Quote:
|
Quote:
el lett véve, mint toli és mint vari is... marad a hadi, de nem tudom melyik betonelf váltana hadira:confused: nem tagadom biztos lesz ilyen, mert mint tudjuk a hullával is játszanak, tehát nem fog ez a faj sem kihalni, de szerintem abból a 10%-ból 7-8 lesz:( |
Szerintem kb ott a gond, hogy Goldy az A-ban vitézkedik, lentebbi csopik nyista, Ati meg szabin van mióta játszom...
És elhiszem, hogy az A-ban ez valós probléma. Mert biztos az. De a lentebbi csoportokban már játszhatatlanná vált így az elf!!! |
Quote:
Ezt en is tulzasnak tartom, es egyetertek azokkal, akik azt mondjak, hogy ki kell lepni az 1/A arnyekabol. Nem lehet beutni, nem lehet beutni, olyan ori nincs, amit nem lehet beutni. Ezt az ervet is el lehetne felejteni. A fold a legfontosabb ebben a jatekban szerintem. Tessek vallalni ha egy elf artoz cserebe, vagy megelozo akciokat tesz ellened. Ezzel a malusszal tenyleg jelentosen csokken az elf jatszhatosaga, bekes, tamagocsi faj ide vagy oda. Miert kenyszeritunk ennyire egy fajt egy adott jatekstilus fele? Hiszen epp az volt a jatek egyik szepsege, hogy ha en egy adott fajjal mast akartam jatszani, mint ami megszokott, megtehettem. Nehezebben, de meg lehetett csinalni. Miert kell kijelenteni, hogy az elf nem tolis faj? Persze, most mar nyugodtan lehet mondani, hogy nem az, de eddig az volt... Cassyval sem ertek egyet, ettol az elf nem lett konnyebben beutheto egyaltalan.... Max a visszatarto ero csokkent egy kicsit... Meg nem jatszhatatlan az elf faj igy se, de a jatekelmeny jelentosen csokkent valoban, es ugy erzem, ha igy marad, tomegesen csokkeni fog az elfek szama... De legalabb Goldy orulni fog neki :) |
udv,
Elfesek, ne csak a hatranyait emlegessetek hanem az elonyeit is :) 1. fantomsereg eleg kafa 1 ilyen fajnak. mindig rizikos a felmeres. a tuzgolyozas csak saccolas. 2. katmoral 85%hoz kozelit. + 10% minden haderonek tobbi fajhoz kepest. 3. ha sok tolit tart akkor felmerni is csak a speci tolisok tudjak mert +20% vedelmet kap a tolikra is. +magasan tartja a katmoraljat a sok kocsma. 4. artozni is kevesebben tudjak a +20% magikus vedelem miatt. 5. tanya +30% tobbet termel, tehat a tanyak 30%-a helyett lehet mas epuletet huzni! 6. hadugy, magia 40%! +5% ha tudos. 7. 30%vederotobblet katonai tamadasokra 8. raadasul ha tornyos ijat tart akkor +2pont ijaszonkent ami szinten +30% lophat, csak tobbszor kell lopnia ugyanannyi zsakmanyhoz. nem fair, hogy az elf hatranyait mas fajok elonyeivel hasonlitjatok ossze. aki panaszkodik az elf maluszaira, menjen egy kort az altala irigyelt fajjal es majd rajon... ha brutalul vedekezik akkor huzza meg magat es fedezgessen, ne a bunker vedelmebol tavolrol eloskodjon a tobbi orin. a teljesseg igenye nelkul: az oriast 80%-ban vedi a szieszta a de nem gyujthat, nem olhet, bunrossz tolvaj, tobb epitoanyagra van szuksege mas fajoknal, nagyobbak a vesztesegei... a torpe jo termelo, iparos, de botranyosan bena varazslo es frankon gyilkolhato... az ork atut szinte mindent de ha kimegy akkor kiserhetik siman, + ha megall 1helyben szetkapjak mint foxi a labtorlot... |
Quote:
Nagyon igazad van... itt a leghangosabbak azok, aki A-ban játszanak. Mikozben az A coporton kívül még van 16csoport (gyors fejszámolás, lehet nem igaz.:) ), azzal senki nem törődik, hogy az ottani elf országok játéka kishíjján ellehetetlenült... Jut eszembe ezt lehet valahol jelenteni, "játék ellehetetlenítése" címszó alatt?:D |
Nem felejti el itt véletlenül pár ember hogy a felfedezés is nehezítve lett, ergó az elfeknek is ütnie kell a felmenetelhez?
|
Quote:
|
Quote:
Ha eddig egy 35-35 ös elf begyujtott és nem tudtál tenni ellene akkor se a szabályokat okold. |
Quote:
2: Neked a katmorálod nincs folyamatosan 90% fölött? (mindegy mihez közelít) 3: a kocsma mások katmorálját is magasan tartja, és szart sem ér a tolija, mert úgy lehúzom a készültségét 0-ra, hogy asse tudja melyik bolygón van... 4: nemrég írtam, hgoy fél-elffel szarrá ártóztam. (nem kezdő elfet) 5: egy elf tolinak így is 0 tanyája volt. 0 * 1,30 = 0... 6: a gnóm mindenből 50%. tehát ezt a +40-et mire modntad? 8: a betoníjjakkal együtt is be lehet ütni 5-töl 1. szintig mindenhol!!!!!! 1: 8 után a 9 jön. Erről ennyit. |
Hogy elszaporodtak az elfgyűlölők :D
Micsoda egy blama hozzászólás... Ennyi erővel töröljünk minden fajt az emberen kívül... ja, és a 30% tanyatöbblethez hozzátartozik ez is: markotány, meg hgoy az elfnek 30% lakitekije van. olvass utána mire jók ezek, köszi. |
Quote:
|
Quote:
2 szinten is van elf szovim es magam is jatszottam elffel. boven jo az elf igy is. nyugis. napi 1x ranezel es gyulnek a kek szamok. sztem a tamagocsisoknak (tisztelet a kivetelnek) fogalmuk sincs h az oket neha levero full hadisok milyen fordulatszamon porognek es ez milyen aldozatokkal jar. probaljatok ki! |
Szerintem mindenkinek a 80%-kal van a baja, ez valóban sok is, 60% jobb lenne, ártani is tud, az ellenfélnek se fáj annyira, mindenki jól járt:D
A varikészüli is jobban hangzik ha 2% lenne és ha ki lenne terjesztve védő varikra is! OFF/A bányákra a maluszt azt fölösleges, ha bunker faj akkor tudja magát ellátni, de -30% miatt sok bánya kell./ON De nem lett játszhatatlan faj, ha nincs fölös épülete akkor szinte minden fronton megállja a helyét, kivéve nagyon extrém helyzetek. Ha egy faj, legyen az elf, kussba marad akkor azt nem is nagyon piszkálják. És nem az ártózásból áll minden, haszonszerzésre így is használható, csak olyat válasszon aki nem nagyon tud mit csinálni, ha felméri az épületeit akkor megtudja hogy kivel húzott újjat.:cool: |
Quote:
óriás +15% haderő vs. elf +30% véderő - ez nekem kiegyenlítettnek tűnik óriás +10% varierő vs. elf +20% vari véderő - ez dettó ugyanaz, mint az előző óriás szieszta vs. elf +20% toli véderő - melyiknek is kell kevesebb toli ugyanolyan szintű védelemért? |
Quote:
Éljen! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |