![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Támadt egy problémánk ma.
Egyik haver támadni akart. Célpont fölötte 2 körre, pontérték 100-on belül. Támadásnál, mikor indul, kiírta, hogy 2 körig tart az út majd. Elindul, és láss csodát. A tanácsadók oldalon azt írja, 13 kör múlva ér oda a sereg. A szövije minden tagja 2 körre van a célponttól. Vélemény? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én egyből supportot javasoltam, mikor felhívott ma délelőtt. De az egy hét nem? |
Quote:
Pontértékben is. |
5/V-ben történt az eset.
ma dél körül. |
De nagy lett a csend......
|
Quote:
|
tuti
sőt köv körben a szövije is támadott a célpontra, és neki 2 körös lett. Supportra írtak, az mejd rendezi |
Quote:
És most kanyarodjunk vissza ahhoz, amiről a topic valójában szól, ezek pedig nem az egyéni, supporton intézendő kérdések, hanem általános hibák, illetve mostanság már főleg inkább csak szőrszálhasogatások (amik jöhetnek, nem azért nevezem őket így, hogy ne jöjjenek :)). |
Ati az anarhos feljutós részt írtam, még nem reagáltál rá ha jól látom:)
|
Quote:
|
Quote:
|
nem tudom mennyire egyéni hiba vagy sem, de a szövim amit wapról fokozott katonát, nem vette bele az értékszámításba a rendszer
|
Quote:
|
Quote:
kevésbé annak, hogy emiatt egy támadásunk hiúsult meg:D viszont úgy érzem, hogy ez is egy apró hiba, ami szerintem javításra szorulna |
felfedeztem egy újabb hibát, ha wapról katit képez az illető, akkor sem változik az ori értéke
ezzel a második támadásunk híúsult meg Ati kérlek oldd meg a problémát supportra azért nem írom, mert szerintem általános érvényű hiba és nem pont az én orimmal, hanem a szövim orijával történt meg |
Quote:
Quote:
|
Quote:
bontást is ellenőríztük, azzal sincs gond - habár nem tudom, hogy volt-e :D:D köszi:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ha a szövetségből valaki kilép akkor a szövifórum jelző ikon nem villog ha az a tag ír aki éppen kilépés alatt van.
|
Tudom kicsit szőrszálhasogatás, de ha egy mf felderíti a térkapukat, akkor is ki írja alulra:
"Ezen kívül szövetségeseid felé folyamatosan nyitva vannak térkapuk, melyeket a rá nyitott térkapuval is igénybe lehet venni." |
Nem tudom hiba-e?
Hali
Nem tudom hiba-e de az angolban van egy ori a V alján aminek mintha nem lenne neve. :confused: A név mező körüli vékony fekete csík is hiányzik. Ha a keresésnél beírom a számát akkor sem ír ki nevet. Semmit. Pontot, vesszőt egyéb írásjelet sem. Nem akarom a számát ide írni de ha nem találjátok priviben elküldöm. Még annyit, ha gömbölni akarom kiírja hogy nincs ilyen ország. |
én is láttam ezt az orit és rendesen rá is csodálkoztam.
|
Nem tudom mennyire hiba, de angol dipiből 5/Vben hiányzik a Nem elfogadható üzenet jelentése gomb.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
kínai betűkészletet használ tán!
|
Volna itt egy konkrét hiba :
Rámentem egy országra földre teljes szövi segitséggel, kettőnk közt az érték külömbség 10 ezer pont volt ! A meglepetés akkor ért amikor elolvastam az eredményt Sereged megérkezett yyyy (#000000) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 2 hektár földet, ebből a következőket kaptad: 1 tanya, 1 őrtorony, és más semmi. Veszteségeid: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 0 lovas és 219 elit. Ellenfeled veszteségei: 1 katona, 0 védő, 93 íjász, 1 lovas és 466 elit. 1200 hekin egy kicsit meglepő ez az eredmény és ráadásul a szövimnél még azt se irta ki, hogy becsapódott a sereg, nemhogy részesedtek volna belőle. Ráadásul előző nap ugyanekkora sereggel, ugyanekkora külömbséggel 28 hektárt hoztam el ! Ha valaki meg tudja ezt nekem magyarázni miért van akkor kérem tegye, de nekem elképzelésem sincs :( |
Quote:
|
Quote:
|
Látok a csoportomban (4L) játszó összes ország számánál magasabb helyezésű orit. Igaz, szabisat.
|
Quote:
mert helyezés csak kv-kor frissül, de a csoportlétszám elvileg azonnal |
All times are GMT +1. The time now is 05:42. |