![]() |
Quote:
|
Quote:
Na jó nem írok már erről ide többet mert mindjárt jön Smooth aztán megkérdi h. ennek mi köze van a topiccímhez. Ami teljesen jogos:P De akkor azt mondom h. csak a törpkedvelők olyan kiváltságosak, hogy megosszam velük számításaim;) Törp sirály:D |
azt szeretném kérdezni, hogy törppel mit hadisnak érdemes lenni, és ha igen kell tolvaj meg varázslo, mennyi?és a bankokat érdemes épiteni?
|
Quote:
Hát toli, vari szerintem ízlés dolga: Vari attól függ, hogy milyen hosszú varázslatokat akarsz felrakni. Mondjuk a védelmet 21 körre, akkor olyan 8-10% templom kell szerintem. (8-cal már jól el lehet lenni, nekem néha volt 6-7 és azzal is elvoltam) A tolival szerintem meg nagyon lehet játszani, lehet kevés, de akkor sokan viszik a tkiket, vagy lehet több (kb. 12%) és akkor is viszik a tekijeidet a tolisok, csak akkor ritkábban. Én 10% torony+íjjal nyomulok, és ez elég sokakat kivéd. Hát a bank meg külön kérdés, én kereskedő vagyok, tehát dupla haszon a bank. Szeritem mindenképp kell, hogy védve legyen a pénzecske. Érdemes 10-20millát az oriban tartani, hogyha látsz egy feléd tartó sereget, akkor tudj íjászt venni. (Én 5bankot tartok) És ha nem tetszik a toli-vari arány, akkor 10óra alatt át lehet állni (építés+nyers katonák kiképzése), szóval szerintem a törpében épp az a jó, hogy gyorsan alakalmazkodik. |
Törpe hadis 10% toronnyal 12 % kocsamával és 10% templommal.Vatelius elég érdeks országod lehet...
|
Quote:
2. nem ved kis semmit.... |
Quote:
Tehát 105 torony+íj elég mindenki ellen, akit én támadok. (és általában a szövetségesei ellen is), ilyenkor szokott jönni 4rengés+száraz vihar, de azt 10óra alatt vissza lehet építeni. Másrészt nem azt mondtam, hogy most ilyen az ország, de a vari, toli szabadon variálható a megadott határokban szerintem. Egy hónap alatt talán 3x loptak tekit, ami nem olyan rossz egy törpénél. Vagy tévedek? Másrészt azért írtam egyáltalán ide, mert senki nem veszi a fáradságot, hogy válaszoljon fenrirr kérdésére. És most se azt tettétek. :-P (Egyébként így is jut hely 36% barakknak, amivel a szövi segítséget is beleszámítva mindenkit be lehet ütni akit érdemes) |
először is azzal kezdem, hogy törpével nem érdemes játszani az 5. szinten.
hadis törpével én így nyomtam (íj+elit felállás): 17% ház, 35% barakk, 5% torony, 8% templom, 12% kocsma, 17% tanya, bányák fajtánként 1-1% + 10-12 raki. teljesen önellátó ori, szóval lehet alakítgatni rajta tanyabontással. ez az ori természetesen csak 1 jó szövivel és VIP-el életképes... |
ez igy igaz, az 5. szinten tul sokat ernek a tekik, emiatt sok a tekizes, a nyersi ara meg nevetseges a sok uj ori miatt, ugyhogy a torpivel nehez jatszani ott. en majd nyomok 1 tekimentes torpet ott, ha az elozovel atmegyek a 4-be. es most koszike, de nem kerek tanacsokat, hogy de ebbol tarts 15%-ot, abbol 20-at, stb. :)
maximum lakiteki lesz mas semmi. |
nagyon kösz a tippeket
|
Smooth, nehez lesz :) bar ez termeszetesen csoportfuggo.
en szerintem a tekercsek hianya nagyon nagy kieses (lasd elohalott) sok sikert! :) |
ja, kamikaze lesz. ;)
|
sziasztok kérhetnék egy éplistát törpére? 400 hekire és szövetségbe. személyiség tolvaj. előre is köszi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ja és még mindig rengeteg kezdő szaladgál támadókkal meg védőkkel, meg ork termelőkkel...... |
Quote:
|
Quote:
Pláne törpével, 400 heki az also csopi valószinüleg, ott meg mindenki lop mindenkit:o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És mi a helyzet a bányákkal? olcsó a nyeranyag piac a csopiban L-ben:D
ja és inkább tudnátok adni éplistát mert így nem értem tisztán hogy ponosan miből mennyi is kell. köszönöm:D |
wáá
Petyyaac,
Az éplista csoportfüggő. ha 2 körre 5 félelf van akkor logikus hogy bevéded magad kocsmával, de ha gnom és oriás van körülött akkor egyértelmü barrak és torony kocsma meg felejtős. üdv Feta |
2
Ha pedig elfek vannak akkor gyorsan elhuzol 400 rol :DD
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De amúgy én nem tudom nem szívesen játszanék törpét azután hogy voltam már tolis :) |
Quote:
|
Quote:
|
.
Gondolom nem, mert nem sok elf van és azoknak se sok pénze lehet.
Na de törpe. Én pár honapja csak törpivel pörgök. Köszi Szecsa, hogy megszeretteted velem:)) Szoval 1% bányák önellátásra 3% szövinek is elég 6% full termelés Különben pedig 1% bánya ha olcso a nyers, mellé kb 5% kovács ami szépen termeli a fegyot piacra. A fegyverben mindig jo pénz van. 28-30% Barrak mellé jut egy kevés torony is ugy 2%. Vari - toli 8% Tekivel egyszer-kétszer lehuznak de nem mérvadó, ha meg nem akkor következő szinten vagy később rombolás és rengetés, aztán felvinni a nyersi árat:)) de olyan még nem volt hogy zöldben ne lehetett volna mindent megbeszélni. Feta |
Quote:
|
Quote:
vagy szovibelepesre gondoltal? |
Quote:
|
Quote:
Belépsz egy szövi leártozod és kilépsz :D Varinak is jo ha olcso marad a nyers utána:D |
Quote:
|
Quote:
|
2% torony az nem kevés egy kicsit? vagy elittel érdemes menni?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:55. |