Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vérdij (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1634)

Valezius 08-23-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120059)
???

Vérdíjat nem vérdíjas országok ütésével, hanem "védett" országok ütésével szerzel, amit a gép minden reggel véletlenszerűen válasz ki. Ahogy most is. Lásd a már most is meglevő vérdíj súgó.

Jó, akkor helyettesítsd be fejvadászra ;)
Fejvadásszal ütöm a vérdíjas orijaimat.

És bocs az elírásért.

-Ede- 08-23-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Myra (Post 120057)
Ha már ilyen dilemmában van az ember, akkor inkább a vérdíj vesszen!
Van úgy, h az ember nem ér rá játszani, és akár több hónapra is szabizik. Ha a vérdíjas nem mehet szabira, akkor tönkremegy az ori ez idő alatt. Jó, tudom, rá lehet bízni másra is. De akinek nincs ilyen?
Meg aztán a buktatók. Ha nem vipes, 90 napja van lépni. De ezt sem akar mindenki, ha meg vipes, időnként szabizik is. De visszatértünk az ördögi körhöz, h vérdíjas nem szabizhat.
Ugyanakkor meg a fejvadász szabizhat. Élni is fog vele, ha kiverte a szuszt a vérdíjasból.:)
Ez mindenképp nehéz döntés.

aszthiszem h anarchban nem nagy gond megoldani az orik kölcsönadását, hisz ott mindenki mindenkivel olyan nagy haver;)
másrészt nem az a cél h bárkinek könnyedén legyen fajintos piros száma, amivel büszkélkedhet, hanme igen aktív játék kelljen hozzá!

--zozo-- 08-23-2007 17:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120049)
Pont ez a kérdés, hogy mi legyen velük. Mi az, amit Ti, különösen a mostani vérdíjas országok, szeretnétek? Vegyük el mindenkitől, hogy továbbra is nyugodtan szabizhassatok, amikor akartok? Vagy maradjon, viszont akkor nem szabizhattok velük?

Szerintem azt kéne megcsinálni hogy aki megszerezte a vérdijat és mondjuk elakar menni szabira akkor letudjon mondani a vérdijrol mert nem tudja teljesiteni amit a vérdij megkövetel--->> hogy jatékban maradjon.
Ugyan ugy mint a személyisegeknél.

Pax Hungaricum 08-23-2007 17:38

Viszont abban, hyog ne tudjon szabizni, kezdek Ati mellé állni... Nyilván, ha megemelkedik a pénzdíj is, akkor sokan fogják verni a vérdíjasokat... Márpedig akkor egy idő után nem fogja bírni védeni. (Kivéve a gigamultisok;)). És ha valaki nem akarja veszni hagyni az országát, akkor egyszerűen 'lemond' a vérdíjról.

A vérdíj NEM kitüntetés! Nem elismerés!
A vérdíj büntetés, mert védett országot támad.

Aki nem akarja az országát olyan helyzetbe sodorni, hogy ne tudjon bármikor szabizni, az ne verjen védett országot.

Ebben Atinak igaza van így átgondolva.

Ati 08-23-2007 17:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 120065)
Jó, akkor helyettesítsd be fejvadászra ;)
Fejvadásszal ütöm a vérdíjas orijaimat.

És bocs az elírásért.

Hát üssed. Mi a baj ezzel? Erre mondanék vmit, de megint én leszek a gonosz anarch-ellenes, úgyhogy nem teszem. :)

Ati 08-23-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by --zozo-- (Post 120069)
Szerintem azt kéne megcsinálni hogy aki megszerezte a vérdijat és mondjuk elakar menni szabira akkor letudjon mondani a vérdijrol mert nem tudja teljesiteni amit a vérdij megkövetel--->> hogy jatékban maradjon.
Ugyan ugy mint a személyisegeknél.

Ilyen bővítésbe már egészen biztosan nem megyek bele. Egy darab, mindenkire vonatkozó döntés lesz, nem egyedileg, mindenki által egyénileg, bármikor beállítható lehetőség.

Fáraó 08-24-2007 17:40

Meg jo, hogy ez az egesz verdij-valtoztatasos tema azert indult el, mert vkinek nem volt eleg az 1-10 milla jutalom, ha verdijast utott. Most mar ott tartunk, h szabizni se lehet, sot, ha volt verdijas orim, attol elveszik a verdijat, csak mert egyesek unatkoznak... :mad::mad:

Koszi mindenkinek a sok fejlesztesi otletet!:mad:

Ati 08-24-2007 22:08

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 120458)
Meg jo, hogy ez az egesz verdij-valtoztatasos tema azert indult el, mert vkinek nem volt eleg az 1-10 milla jutalom, ha verdijast utott. Most mar ott tartunk, h szabizni se lehet, sot, ha volt verdijas orim, attol elveszik a verdijat, csak mert egyesek unatkoznak... :mad::mad:

Koszi mindenkinek a sok fejlesztesi otletet!:mad:

Még jó, hogy akkor szóltál hozzá ezekhez a témákhoz, amikor lehetett, és nem utólag szólod le azt, amit mások eldöntöttek helyetted.

Steve 08-24-2007 23:37

Ha vkit zavar hogy sok a vérdíjas, az szóljon, én egyből törlök négyet, mert csak foglalom a helyet mindennap...

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-25-2007 12:24

bocsi mindenkitől hogy nem zsoltam hozzá az elmult pár napba de nem volt netem:s

na szóval a változtatások mikor lesznem bevezetve?

Ati 08-25-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 120535)
na szóval a változtatások mikor lesznem bevezetve?

Minden többi módosítással egyidőben, amikor minden elkészül. (Nincs idő kijelölve erre.)

Nem az a kérdés, hogy mikor kerüljön be, hanem az, hogy mi. :) Ezzel kapcsolatban megint hatalmas a csend. A már eldöntött kérdésekre jönnek a reakciók utólag, hogy jajj de rossz, olyanoktól, akik eddig még véletlenül se szóltak hozzá a témához, pedig megtehették volna. A még eldöntendő kérdésekhez pedig nem szól hozzá senki. Itt vannak az emberek, mert a már eldöntött dolgokat le tudják szólni, de majd a most még eldöntendő kérdéseket is csak utólag fogják kritizálni. Nehogymár bármi olyan dologhoz hozzászóljon, amihez MOST kell.

Komolyan mondom, hogy lassan tényleg kiveszem a vérdíjat a fenébe a játékból, aztán nincs vele több gond.

Valezius 08-25-2007 13:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120548)
Minden többi módosítással egyidőben, amikor minden elkészül. (Nincs idő kijelölve erre.)

Nem az a kérdés, hogy mikor kerüljön be, hanem az, hogy mi. :)

De akkor mi a fene volt az, hogy még 1óráig lehet hozzászólni, ami magában is elég vicces időhatár ;)

Ati 08-25-2007 13:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 120551)
De akkor mi a fene volt az, hogy még 1óráig lehet hozzászólni, ami magában is elég vicces időhatár ;)

Április 5-én lett a téma nyitva, valóban elég vicces időhatár, hogy 4 és fél hónap után jó volna, ha valaki érdemben hozzászólna végre, ha már az első nap akkora volt iránta a lelkesedés. ;)

Ati 08-25-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 120551)

Megjegyzem, hogy az újévig való visszaszámlálás is milyen vicces dolog, 10 másodperc van mindig az újévig? Micsoda vicces dolog már ez...

Az azt megelőző 365 napot is mindig el szoktad felejteni, vagy csak akkor, amikor a fejlesztésekről van szó?

Marha vicces dolog, hogy van közel fél év hozzászólni egy témához... Tényleg marha vicces...

Na hagyjuk, ezzel a hozzáállással ezt a témát tényleg kár erőltetni.

Ditke 08-25-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120548)

Komolyan mondom, hogy lassan tényleg kiveszem a vérdíjat a fenébe a játékból, aztán nincs vele több gond.

Ne vedd ki, szerintem várj még egy kicsit, hamarosan vége a nyáriszünetnek, biztosan jön még 1-2 korszakalkotó vélemény ezzel kapcsolatban! :D

Valezius 08-25-2007 14:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120553)
Megjegyzem, hogy az újévig való visszaszámlálás is milyen vicces dolog, 10 másodperc van mindig az újévig? Micsoda vicces dolog már ez...

Az azt megelőző 365 napot is mindig el szoktad felejteni, vagy csak akkor, amikor a fejlesztésekről van szó?

Marha vicces dolog, hogy van közel fél év hozzászólni egy témához... Tényleg marha vicces...

Na hagyjuk, ezzel a hozzáállással ezt a témát tényleg kár erőltetni.

Ha hozzá akartam volna szólni, akkor megteszem, de ez nem az én ügyem. Hogy más miért nem szólt hozzá azt nem tudom :)

Ha jól emlékszem arra kérdeztem csak egy kérdést tettem fel, mert valami nem volt világos :)

Mindegy én viccesnek találtam :)

belas 08-25-2007 15:15

Sziasztok:)) Bocs,hogy nemvoltam de nekemis pihennem kell néha:)

1. Ami megfogalmazodott az ütések száma ill a szines jelzésekkel teljesen egyetértek..
2. Én szerintem nemehessen a vérdijas szabira..
3. és Atinak igazavan sztem ezt az uj vérdijat az alapoktol kéne kezdeni..

belas 08-25-2007 15:16

jahhh és ezteket mostmár tényleg elkéne dönteni,hogy milegyen..

Fáraó 08-25-2007 16:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120495)
Még jó, hogy akkor szóltál hozzá ezekhez a témákhoz, amikor lehetett, és nem utólag szólod le azt, amit mások eldöntöttek helyetted.

Igen Ati, bocs, h nincs annyi idom, h allandoan a kulson logjak es az ilyen-olyan erteku felvetesekhez hozzaszoljak...

volt egy jatekon beluli jatek: verdij, ami arra volt jo, h aki unatkozik, az eltoltse vele az idejet, erre mar abbol is penzt akarnak csinalni /minden bizonnyal ezert is nem volt eleg az yban az 1-10 milla/, mintha nem lenne eleg penzuk az orikban

most attol legyek boldog, h mar szabizni se hagyjatok az orijaim, amikor igy is vipelni kell oket? :mad::mad:

-Ede- 08-25-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 120565)
Igen Ati, bocs, h nincs annyi idom, h allandoan a kulson logjak es az ilyen-olyan erteku felvetesekhez hozzaszoljak...

volt egy jatekon beluli jatek: verdij, ami arra volt jo, h aki unatkozik, az eltoltse vele az idejet, erre mar abbol is penzt akarnak csinalni /minden bizonnyal ezert is nem volt eleg az yban az 1-10 milla/, mintha nem lenne eleg penzuk az orikban

most attol legyek boldog, h mar szabizni se hagyjatok az orijaim, amikor igy is vipelni kell oket? :mad::mad:

1.a vérdíjat elveszted, ez miért olyan hatalmas probléma? majd másnap amikortól az új rendszer él bármikor szerezhetsz másikat, ha akarsz!
2.ha nem tudsz ott lenni, vagy nem akarod senkinek se kölcsön adni, akkor nem szerzel vérdíjat!
3.másrészt az y pénzkészleteihez képest az a 100milla max nem lesz valami irdatlanul sok!

ha értelmesen akarsz hozzá szólni, akkor mond meg miben nincs igazam!

Fáraó 08-25-2007 17:27

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 120567)
1.a vérdíjat elveszted, ez miért olyan hatalmas probléma? majd másnap amikortól az új rendszer él bármikor szerezhetsz másikat, ha akarsz!
2.ha nem tudsz ott lenni, vagy nem akarod senkinek se kölcsön adni, akkor nem szerzel vérdíjat!
3.másrészt az y pénzkészleteihez képest az a 100milla max nem lesz valami irdatlanul sok!

ha értelmesen akarsz hozzá szólni, akkor mond meg miben nincs igazam!

Nem azert lett verdijas x orim a szinteken, h 1-2 elegedetlenkedo miatt ujra csinaljam az egeszet

kolcsonadni: nem szokasom orit kolcsonadni, mert az az ENYEM es nem bizok senkiben... amugy nem hinnem, h Ati nagyon tamogatna ezt a kolcsonadogatast, mivel ezutan jon a kov level a supportra, h lenyultak az orijat...

100 milla miatt kell mindent megvaltoztatni? akinek kell penz yban, inkabb kerjen, adok en ingyen, minth toroljek a verdijat az orijaimrol...

amugy sztem ertelmesen szoltam hozza temahoz, mert a rossz velemeny is velemeny, szal ne sertegess, pls... THX!:mad:

Valezius 08-25-2007 17:42

Legszevesebben privátban írtam volna, ha be lenne kapcsolva...

A pénzemelésnek szerinted miköze a szabadságtilalomhoz?

Utóbbi abból a "problémából indult ki", hogy jópáran csak mutagatni tartanak vérdíjas orikat.

Ha tudsz erre jobb megoldást, akkor azt szerintem sokan vennék szívesen.

De az, hogy elmondod, hogy ez nem jó, azzal nem jut előrébb a dolog. És max annyit érhetsz el, hogy a vérdíj megszűnik...

Fáraó 08-25-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 120571)
Legszevesebben privátban írtam volna, ha be lenne kapcsolva...

A pénzemelésnek szerinted miköze a szabadságtilalomhoz?

Utóbbi abból a "problémából indult ki", hogy jópáran csak mutagatni tartanak vérdíjas orikat.

felolem irhatsz hodban is zoldet, ha itt nem megy az neked :P

mi koze? semmi, csak egy ujabb rossz dolog! :)

ha meg mutogatni akarja, vagy epp nem er ra par hetig, az nem ertem, miert zavar masokat? :confused:

-Ede- 08-25-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 120573)
felolem irhatsz hodban is zoldet, ha itt nem megy az neked :P

mi koze? semmi, csak egy ujabb rossz dolog! :)

ha meg mutogatni akarja, vagy epp nem er ra par hetig, az nem ertem, miert zavar masokat? :confused:

nos én asszem itthagyom ezt a témát, hisz ez csak egy egyszerű 'nehogy megváltozzonmámerelseolvastamatémátésfoggalmamsinc smirőlbeszélek' jellegű hozzáállás(másrészt nekem nem is lenne ez nagy érdekem, nem vagyok nagy multis anarchos)
ez szinesítené a játékot, és most mond meg őszintén, mi értelme van annak h megakadályozol valamit, ami akár jót is tehetne a csoportoknak, csak azért, h ne veszíts el egy-két fórumozó ori neve mellől egy feliratot?

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-25-2007 18:25

maradjanak meg a vérdíjjas orik az 5. szinten a többin törlödjenek!
aki vérdíjjal fordul az kék helyett piros számot kapjon!
a vérdíjj emelkedjen azok szerint ahogy leírtam!
én abban is benne lennék h vérdíjjas ori szabizhasson de max 1 hónapig és utána ütnie kéne vagy csak elöjönnie

Ati 08-25-2007 18:29

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 120579)
maradjanak meg a vérdíjjas orik az 5. szinten a többin törlödjenek!

Ez egy jelenlegi eldöntendő kérdés, akkor egy szavazat amellett, hogy a mostani 5. szintűek maradjanak.

Quote:

aki vérdíjjal fordul az kék helyett piros számot kapjon!

Ezt már előzőleg leírtam, hogy hogy fog működni. Nem így, ez így nem is értelmezhető. Kis 6-ossal fordulva kis piros kettesed lenne? Vagy kis piros hetesed, ugyanúgy, mint annak, aki már 7-szer vérdíjasként fordult? Egyik sem fair, ezért a vérdíj számai külön, a vérdíj felirat mögött, függetlenül a kis kék számtól vannak jelölve.

(Már ha meg nem unom a dolgot, és az egész vérdíj modult ki nem veszem.)

Quote:

én abban is benne lennék h vérdíjjas ori szabizhasson de max 1 hónapig és utána ütnie kéne vagy csak elöjönnie

Előjön 1 percre, majd visszaszabizik.

Engem spec nem zavar, de többen jelezték, hogy semmi értelme így a vérdíjnak, hogy nem üthetőek ezek az országok.

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-26-2007 14:25

Előjön 1 percre, majd visszaszabizik.

Engem spec nem zavar, de többen jelezték, hogy semmi értelme így a vérdíjnak, hogy nem üthetőek ezek az országok.[/quote]

de sztem ha tényleg nem ér rá akkor szabizhatna:)
csak az is igaz amit írtál....
nekem végülis mindegy de inkább a felé hajlok hogy lehessen szabizni.
pl.: ha megvn a 1k köre és a topx% 336 köre akkor szabizhasson :)

Pax Hungaricum 08-26-2007 15:20

Szerintem a szabadság kérdés már eldöntetett.

Viszont Ati, légyszi ne vedd ki a modult :S Szerintem tobben szeretnék, hogy bennmaradjon, mint ahányan ellenzik.

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-28-2007 00:02

maradjon meg a vérdíj :)

TechnoMage 08-28-2007 13:27

Szerintem se szabizhassanak, aki vérdíjas az vállalja a vele járó macerákat. És a fejvadász se mehessen szabira, mer ha elmehet, akkor midnenki fejvadász lesz a végén :D (De ha még is mehetne akkor veszítse el a fejvadász státuszát). De szerintem a fejvadász != a rendőrrel szal ők sosem pihennek :)

Tűnjön el mindenhonnan a vérdíj és kezdjen mindenki tiszta lappal.

Amúgy a többi tetszik.

Ati 08-30-2007 14:01

Ennyi? Összesen ennyi embert érdekel a téma?

No megy majd az összes anarchosnak egy körlevél, hátha valaki csak simán nem tud róla, de ilyen érdeklődés mellett ennek nem sok értelmét látom.

Feltételezve, hogy nagyobb lelkesedés lesz a jövő héttől, amikor a nyári uborkaszezon végetér, íme az eldöntendő kérdések:

1, Lehessen-e szabadságra menni vérdíjas országgal? Ha igen, akkor utána senki ne jöjjön azzal, hogy dehát az összes vérdíjas szabadságon van! :)

2, A jelenlegi 5. szintű vérdíjas országok vérdíja megmaradjon-e, vagy kezdődjön minden elölről, az összes eddigi vérdíj nélkül? (Felsőbb szinteken a vérdíjak törlésre kerülnek, ez már eldöntött.)

Indoklásokat, és okfejtéseket szeretnék látni, nem "mekkora marhaság" jellegű beírásokat, amikre eddig pár esetben példa volt néhány igen kultúrált fórumozótársunktól. :)

Ditke 08-30-2007 14:28

1., Ha megoldható lenne, hogy 1 szinten max 1x szabira mehessen (mert lehet egyéb fontos dolga, szoc. problémája, vizsga, stb. ami miatt nem tud játszani), akkor menjen, ha ez nem megoldható, akkor ne mehessen.

2., Szerintem ne vesszen a vérdíj, ha már "megdolgoztak" érte!

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-31-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 121491)
Ennyi? Összesen ennyi embert érdekel a téma?

No megy majd az összes anarchosnak egy körlevél, hátha valaki csak simán nem tud róla, de ilyen érdeklődés mellett ennek nem sok értelmét látom.

Feltételezve, hogy nagyobb lelkesedés lesz a jövő héttől, amikor a nyári uborkaszezon végetér, íme az eldöntendő kérdések:

1, Lehessen-e szabadságra menni vérdíjas országgal? Ha igen, akkor utána senki ne jöjjön azzal, hogy dehát az összes vérdíjas szabadságon van! :)

2, A jelenlegi 5. szintű vérdíjas országok vérdíja megmaradjon-e, vagy kezdődjön minden elölről, az összes eddigi vérdíj nélkül? (Felsőbb szinteken a vérdíjak törlésre kerülnek, ez már eldöntött.)

Indoklásokat, és okfejtéseket szeretnék látni, nem "mekkora marhaság" jellegű beírásokat, amikre eddig pár esetben példa volt néhány igen kultúrált fórumozótársunktól. :)

1. szerintem is lehessen L menni szintenként legalább egyszer szabira:)

2. szerintem maradjon meg 5. szinten a vérdíj mivel onnan indul a játék és legalább a mostani vérdíjjas orik fellépnének sztem 600 környékéről és vinnének mellé védorit és így a többi szinten is megindulna a játék :p

Ati 08-31-2007 11:06

Vagy akárhányszor el lehet menni szabadságra, vagy egyszer sem. Olyan nincs, hogy legalább egyszer.

Pax Hungaricum 08-31-2007 11:30

És ha el lehetne menni szabadságra, de ha elmegy valaki, és visszajön, akkor 50%-ra esne a morál (tekintve, hogy ez "bújkálás a hatóságok elől az elkövetett bűnért, tehát eléggé morálromboló dolog") és mint az áthelyezetteknél, naponta csak 1%-ot növekedne?

Akkor végülis el lehetne menni szabadságra, de az a vérdíjon kívül (mivel az már maga büntetés) további büntetés kapna az adott ország.

Ez azért lenne jó, mert tényleg közbejöhet valami olyan az igazi életve, amivel enm számol az ember, tehát nem tudja előre... (Betegség, munkahelyi kiküldetés, akármi, ami nem tőlünk függ.)

Viszont ezért a "lehetőségért", hogy elbújhat a törvény elől, tovább bűnhődik.

Csak azt nem tudom, hogy ez az áthelyezettekéhez hasonló morálcsökkenés mennyire valósítható meg az alapjáték rendszerében.

Mert szerintem ilyen feltétel mellett senki nem menne szabira, akinek nem lenne muszáj... mert nem tudná megcsinálni azt, amit az áthelyezettek, hogy kimegy 30 (vérdíjas esetén 10) nap szabira, és máris megoldódott a probléma, mert ugye ha visszamegy szabira mondjuk 52% morálról, és ujra előjön, úőjra 50% lenne. Tehát midnig leüti a szabi 50%-ra, akármennyiről is ment ki.

Ati, ha ezt meg lehet valósítani, így hajlanál arra, hgoy lehessen extrém esetben szabadságra menni?

Ati 08-31-2007 11:33

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121658)
Ati, ha ezt meg lehet valósítani, így hajlanál arra, hgoy lehessen extrém esetben szabadságra menni?

Ezt meg lehet valósítani.

Egyébként felőlem akár nyugodtan el is lehet menni szabadságra, minden egyéb nehezítés nélkül, nekem ezzel nincs túl sok problémám, csupán annyi, hogy felvetődött -- azt hiszem pont ebben a topicban -- problémaként, hogy a vérdíjasok mindig szabin vannak...

Pax Hungaricum 08-31-2007 11:46

Hát ha meg lehet valósítani, akkor ezt az eddig, mint ötletemet, előterjesztem, mint javaslat. :D És várom a reakciókat... :p

Így továbbra is lehetne szabin, illetve ha megszerzi a vérdíjat, kimehet valaki szabira, ha csak mutogatni akarja a piros feliratot, megteheti nyugodtan. Csak számolnia kell azzal, hogy utána azért (főleg magas hekin) 10 napig kellemetlen lesz számára a helyzet.

Szerintem ez annyira nem durva dolog, hogy emiatt valaki ne merjen vérdíjas lenni (engem egyszer raktak át anarchba még régen, mert a barátnőm gépéről léptem be -bár nem támadtuk ugyanazt, de az átrakás jogos volt- és a 30 napot szabi nélkül csináltam végig, és nem ment használhatatlanul tönkre az orim, mert minden körben odafigyeltem rá), vagy ne vállalja be valaki, akinek muszáj szabiznia.
Viszont ezzel szerintem kiegyeznének azok is, akik úgy vélik, hogy ne lehessen szabira menni, mert csak mutogatásra jó a vérdíj.

Így lehetne tovább mutogatni (amivel egyébként személy szerint semmi problémám nincs) is, meg játszani is lehetne vérdíjasként.

Ditke 08-31-2007 11:46

Azért jó, ha van egy kis nehezítés, annak talán van némi visszatartó ereje az indok nélküli szabizástól... :D

Pax Hungaricum 08-31-2007 11:49

Puszi Ditttt :):D:D:D

Szerintem is. Aki akar, kimegy szabira és ottmarad, akinek meg nem fontos, az meg ne menyjen ki, ha meg muszáj menned, tudd, hogy utána nehéz lesz pár napig... (Ha keresnek, abban is a nehéz ,ha előjössz a bujkálásból:p - Gondolom én...)

Gee

Ati 08-31-2007 11:51

Most ebbe belegondolva, így végképp csak szabizásra fogja hazsnálni az országot, ha egyszer elment vele szabira, néha beír, aztán vissza szabi a rossz morál miatt.

Persze akkor sose lesz kit piros kettese meg hármasa. :)

All times are GMT +1. The time now is 23:07.