Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Búja-Baja-Storyja (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1582)

LotR 07-30-2007 23:38

Hmm 2 gondom van:

1. hogy lehetek 40 fokban beteg, torokgyulladásssal? :(
fene a légkondit, arra fogom ( jaj a sok hideg sör)

2. Senkinek semmi baja? :(

Legalább a hőséget szídná valaki:D

Kutyuleee 07-30-2007 23:40

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 113528)
Hmm 2 gondom van:

1. hogy lehetek 40 fokban beteg, torokgyulladásssal? :(
fene a légkondit, arra fogom ( jaj a sok hideg sör)

2. Senkinek semmi baja? :(

Legalább a hőséget szídná valaki:D

Hát ma ha valamire, akkor a hőségre nem lehetett panasz:D
Amúgy meg eddig ahoz is melegem volt, hogy szidjam:)
Áhh a sör tuti nem, hanem az a mocsok légkondi tehet mindenről

LordYsolt 07-30-2007 23:43

meleg ????
majd meg fagyok raadasul, folyik az orrom mint egy megaradt folyo:(:(

LotR 07-30-2007 23:59

Quote:

Originally Posted by LordYsolt (Post 113539)
meleg ????
majd meg fagyok raadasul, folyik az orrom mint egy megaradt folyo:(:(

najó ma itt is eset, de még bennem él az a hőség...
lehet lázas vok megen, .:D

LordYsolt 07-31-2007 00:09

Azok a szep forro sivatagi ejszakak :D:D A regi szep emlekek. :rolleyes:

LotR 09-03-2007 22:11

hmmm rég írtam ide, de úgy látszik nincs problémám...
De ezek szerint másoknak sincs vagy csak nem panaszodnak? :confused:

Kutyuleee 09-04-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 122495)
hmmm rég írtam ide, de úgy látszik nincs problémám...
De ezek szerint másoknak sincs vagy csak nem panaszodnak? :confused:

Hát az idő elég borús, de ennél nagyobb gondom ne is legyen a héten. jövőhéttől meg sztem úgyis sokat fogok siránkozni, mert indul a sulaj:(

Ati 09-04-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 122571)
Hát az idő elég borús, de ennél nagyobb gondom ne is legyen a héten. jövőhéttől meg sztem úgyis sokat fogok siránkozni, mert indul a sulaj:(

A héten még nem? Ejj, micsoda mázlista itt valaki! :)

Kutyuleee 09-04-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 122573)
A héten még nem? Ejj, micsoda mázlista itt valaki! :)

Hát az tett volna be ha idén a főiskola is 3-án kezdődik, még a 10.-ét is korainak érzem:p

LotR 09-04-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 122575)
Hát az tett volna be ha idén a főiskola is 3-án kezdődik, még a 10.-ét is korainak érzem:p

akkor nem az orvosira jársz:)

Ott már megy az ipar rendesen:)

LotR 09-10-2007 20:52

VIP-elés, Átutalás vs. Paypal ,Worldpay

hmm
Tényleg létre is hoztam egy ilyen problémás topicot:D:D:D
most kihasználom...

Ati 09-10-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 123905)
hmm
Tényleg létre is hoztam egy ilyen problémás topicot:D:D:D
most kihasználom...

Éspedig? :D

LotR 09-10-2007 21:27

tiszteletben tartom h nincs voda sms...

Spec az ucso 6 honapban szinte már csak a vip miatt tartottam a pannonos kártyám...

Szal gondoltam tényleg eljött az ideje az átutalásnak, persze lusta emberként kb 1 éve olvastam a vip sugot. Már nem emlékeztem, h csak ugy müködik ha
mind a 6241 huf-ot a fő orimra nyomatom és plusz kell fizetni ha 1 másikat vagy max. +3at is vipelni akarok :( Ez nem tudom mért alakult ki így, pláne látván h ha nem a fő orira vipelek akkor el is oszthatom 3 ori között....

másik World Pay:

utána néztem Termék ismeret tanulmányaim során ,h amilyen kártyával lehet fizetni( az a bizonyos aláírás utáni utolsó 3 szjegyes- offline tranzakciok, internetes vásálásra használatosak)- alias dombornyomot kártyák..

amiket a bank külön feltételek mellett szokott adni...
folyt. köv.

Ati 09-10-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 123909)
( az a bizonyos aláírás utáni utolsó 3 szjegyes- offline tranzakciok, internetes vásálásra használatosak)- alias dombornyomot kártyák..

Nemcsak dombornyomott kártyákkal lehet. Ez a kód rengeteg más, nem dombornyomott kártyánál is rendelkezésre áll. A bankodban kérdezz utána ennek. Néhány helyen ingyen van bizonyos számlacsomag mellé, máshol az első év után kell érte éves kártyadíjat fizetni. No de azt a sima electronért is kell, úgyhogy akkor már érdemes olyat kérni, ami használható neten is.

LotR 09-10-2007 21:37

most nézem 1 top6 bank kondicios listáját és
amit megállapíthatok, h azért h Worldpayel , Paypallal neten fizethessek..
ahoz havi +2500Ft-ot kéne fizetnem a kártyáért..

Ati 09-10-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 123912)
most nézem 1 top6 bank kondicios listáját és
amit megállapíthatok, h azért h Worldpayel , Paypallal neten fizethessek..
ahoz havi +2500Ft-ot kéne fizetnem a kártyáért..

Nekem első év ingyen, utána évi 1500 forint.

Amúgy egy dombornyomott kártya éves díja sincs 30.000 forint, szóval valamit nagyon félreolvasol ott... Szépen néznénk ki 30ezer forintos éves kártyadíjjal már... :D

LotR 09-10-2007 21:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 123911)
Nemcsak dombornyomott kártyákkal lehet. Ez a kód rengeteg más, nem dombornyomott kártyánál is rendelkezésre áll. A bankodban kérdezz utána ennek. Néhány helyen ingyen van bizonyos számlacsomag mellé, máshol az első év után kell érte éves kártyadíjat fizetni. No de azt a sima electronért is kell, úgyhogy akkor már érdemes olyat kérni, ami használható neten is.

ennek utána járok holnap holnap után... ;)

Ati 09-10-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 123914)
ennek utána járok holnap holnap után... ;)

Annak is járj utána azért, hogy az állításod szerinti top6 bank miért akar évi 30ezer forintot elkérni egy dombornyomott kártyáért, aminek max néhányezer forintos éves díja van a legtöbb (ezek szerint nem top6 :)) banknál.

LotR 09-10-2007 21:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 123915)
Annak is járj utána azért, hogy az állításod szerinti top6 bank miért akar évi 30ezer forintot elkérni egy dombornyomott kártyáért, aminek max néhányezer forintos éves díja van a legtöbb (ezek szerint nem top6 :)) banknál.

én tévedtem, elnézést kérek éves díjakról volt szó.

Ati 09-10-2007 22:00

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 123916)
én tévedtem, elnézést kérek éves díjakról volt szó.

Az máris sokkal jobban hangzik.

Nekem az eddigi legolcsóbb verzióm az évi 1500 forint (első évben ingyen) kártyadíj. Ha jók az emlékeim, akkor ebben X darab ingyenes ATMhasználat is van minden hónapban. Ha csak havi 1-et számolunk, 300 forintos átlagáron, akkor az évi 3600 forint spórolás, már be is hozta a kártya az árát.

LotR 09-10-2007 22:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 123917)
Az máris sokkal jobban hangzik.

Nekem az eddigi legolcsóbb verzióm az évi 1500 forint (első évben ingyen) kártyadíj. Ha jók az emlékeim, akkor ebben X darab ingyenes ATMhasználat is van minden hónapban. Ha csak havi 1-et számolunk, 300 forintos átlagáron, akkor az évi 3600 forint spórolás, már be is hozta a kártya az árát.

öö ez a szla csomaghoz kapcsolodik nem a kártyához...
a Szla csomagba van a kártya , ami általában fix h mit adnak esetleg lehet 2 féle között választani..
szval ha neten fizetős kártyát szeretne az ember.. nos ennek nézek utána milyen feltételekkel lehet ezt a piacon megtenni..

LotR 10-20-2007 12:58

ehhh rég jártam erre , de kártya ügybe igazad volt Ati :)
nem cska hitelkártyákkal lehet.. és több ilyen is van a piacon...
szal csak én vok peches h 2 bankkártya és egyikse jó.. :p

LotR 11-05-2007 21:59

hmmm senki nem panaszkodik mostanság?

például nagy a munkanélküliség nehéz álást találni, szar az idő, nincs a tvbe sosem semmi, a gyerekem, a feleségem, a férjem, a kutyám ,a macskám, az anyósom.... az őrületbe kerget , vagy mittudomén mért kéne pont itt panaszkodnom :)

*Dr CSerNuST a GYűrű mindent látó urát olvasták*

u.i.: mérnem tudok helyesen pötyögni? :(

[HTPA]GeeForce 11-06-2007 12:05

Mert kapkodsz. nyugodj meg. Szedj lassítót. Vállald be! :D:D:D:D:D

Ati 11-06-2007 12:53

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 133854)
a férjem, a kutyám ,a macskám, az anyósom.... az őrületbe kerget

Nocsak, férjed van? :D

[HTPA]GeeForce 11-06-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 133918)
Nocsak, férjed van? :D

Én nem tudom Te hogy vagy vele... De én nem lennék rá kíváncsi, ha igen. :D:D:D:D:D:D

LotR 11-07-2007 00:19

ööö bevállalom már ami gyors írást illeti :)

áá férjem na azt nem, bocsi h a feleségeket kihagytam de a gyorsírásra fognám.. pedig éreztem h vmit elfelejtek , de igazábl ebből is látszik h mennyire távol áll tőlem ez a nősüléses téma :D

szal nem el komolytalankodni várom a lekibajokat, búkat, gondokat :D
tessék tessék panaszkodni ;) márha van mit...
a mai nap tanulsága sosenem igyatok szar koktélokat, ha felmerül a gyanúd akkor ne kérd ki ;)

BimmBimm 11-07-2007 07:03

Fáj a fogam :(:(:(:(:(

LotR 11-08-2007 23:31

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 134064)

ajjajj az nem jó de még mindig jobb mint gatyanélkül rohanglni South Parkban:)
a mai részben a zsaru így járt mután kiszabadult Kyleék pincéjéből ahol ahová anyuci bilincselte:)

fogorvos? ;)
csodákraképes..

Kutyuleee 11-09-2007 01:44

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 134064)

2-3 jófajta házipálesz a fognál öblögetve, és már meg is van a helyi érzéstelenités:D
Quote:

Originally Posted by LotR (Post 134377)
ajjajj az nem jó de még mindig jobb mint gatyanélkül rohanglni South Parkban:)
a mai részben a zsaru így járt mután kiszabadult Kyleék pincéjéből ahol ahová anyuci bilincselte:)

fogorvos? ;)
csodákraképes..

Hát necces lenne, ha bekerülnénk a south parkba, de hál isten nem a hódot, hanem a WOW-ot nézték ki;)

a fogorvos csodákra képes az tény, de a kínzás terén se utolsó;)

[HTPA]GeeForce 11-09-2007 08:55

Egyébként szerintem rohamosan csökkenne a nézettsége a south parknak, ha a hódosokat vették volna célba...
40 percig nézne a közönség egy zöld-barna táblázatot, és aláfestő hangeffektusként: "Hogy az a jó rohadt élet, ki vitte fel a kaja árát a piacon? Na várjon csak! Majd jól leverem, ha lesz pénzem etetni a lovasságom!.." "Mi az, hogy éjjel 5-en támadtak meg? JKSZ! JKSZ!" "Hé, te ott! Mit csinálsz a fórumon?" "Mivan, mivan, mivan??" "Támaggyá ki nagyon gyorsan, hogy beférjek!" "Hali, ha szembe megyek vele, ki üt nagyobbat? Ő vagy én? Én megyek alulról ,de csak elitekkel..." "Szöveccségest keresek! Nem hullát!" "Te is látod amit én? Becsorgattak...." "JÉZUSOM! Mi az, hogy 5000 a tekercs?" "Itt mindenkinek diplomata az édesanyja, hogy ennyit emlegetitek őket?" "Megvan a 600 heki! Lépek is a francba!" "Mijaza csoport?" "Mijaza mijaza?" "Utállak." "Mijaza WoW?" "Utáljuk a WoWosokat..." "Elcsíptem egy piacolász!" "...Vazzem valaki felvette a cuccot amit a szövimnek dobtam. Ha megtalálom leverem." "Én is!" ... Stb. :D

Kós00792 12-03-2007 17:15

Miért ien bonyolult ez a kémia? Elsőre nem értem mit olvasok harmadszorra kezd derengeni vmi belőle:S Holnap meg dolgozat :(:(:( (egyébként vmi alkének meg alkinek meg telített és még telítetlen is v mi iesmiről van szó benne )

Andrew 12-03-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 139639)
Miért ien bonyolult ez a kémia? Elsőre nem értem mit olvasok harmadszorra kezd derengeni vmi belőle:S Holnap meg dolgozat :(:(:( (egyébként vmi alkének meg alkinek meg telített és még telítetlen is v mi iesmiről van szó benne )

nyehehe, én is kémiát tanultam egész nap... (mondjuk szerintem nem olyan nehéz, főleg a szerves kémiának az a része :p)
csak nekem holnap OKTV lesz belőle :D:D

Kós00792 12-03-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 139640)
nyehehe, én is kémiát tanultam egész nap... (mondjuk szerintem nem olyan nehéz, főleg a szerves kémiának az a része :p)
csak nekem holnap OKTV lesz belőle :D:D

Akko te má elég pró lehetsz;), na mind1 még én se adom fel:)

Andrew 12-03-2007 17:24

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 139641)
Akko te má elég pró lehetsz;), na mind1 még én se adom fel:)

ja, ha úgy megy, ahogy szeretném, akkor pályázhatok egy emelt szintű éretségire az oktv eredményeképp, ami elég barátságos lenne az érettségi pontszámomat illetően :D

Kós00792 12-03-2007 17:25

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 139642)
ja, ha úgy megy, ahogy szeretném, akkor pályázhatok egy emelt szintű éretségire az oktv eredményeképp, ami elég barátságos lenne az érettségi pontszámomat illetően :D

Sok szerencsét hozzá :D:D

Andrew 12-03-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 139644)
Sok szerencsét hozzá :D:D

köszi :) *rövid*

Kutyuleee 12-04-2007 00:31

Asszem kezdek igazat adni a mondásnak, hogy: "ne bízz olyan lényben aki havonta 5napot vérzik és nem patkol el"... a hölgyektől elnézést, de asszem egy újabb strigula kerül a falamra ami ezt igazolja...:mad::mad:

LotR 12-04-2007 00:32

huha csúnyán hangzik :O
naon megharagudhattál vkire :(

a mai napon én is sokat és nagyot csalódtam.... :(

Kutyuleee 12-04-2007 00:43

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 139916)
huha csúnyán hangzik :O
naon megharagudhattál vkire :(

a mai napon én is sokat és nagyot csalódtam.... :(

Igazából még tegnap történt (sőt már tegnap elött). Az a baj, hogy nagyot csalodtam vkibe, de haragra képtelen vagyok, max pillanatnyi kirohanás van nálam, igazából ez a szerencséje is. Mindenesetre sikerült vkinek a legérzékenyebb pontomon megsebbeznie, ráadásul pont egy olyan embernek akitől ezt a legkevésbé vártam. :(

All times are GMT +1. The time now is 11:50.