![]() |
Quote:
ott némi heki szokott bontódni Szerintem maradjunk a -10% nyersi, arany/épület, +10% védelem minden épület elleni támadás védésére. Nyersi visszakapást meg hagyni kéne, mert erre kétlem, hogy lenne kapacitás:p |
Lehetne új személyiség a gonosz varázsló, aki csak ártó varázslatokat tudna, melyek kétszeres hatékonyságúak lennének:)
|
Quote:
|
Eredeti szerző: yenkie Üzenet megjelenítése
"-10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés, Ez lenne sztem 1 verzio de talán 1 is bonyolult 1 személyiség lenne... Talán ez még inkább elfogadható: -20% pénz-építési költség -20% nyers igény építéshez Azért gondolok ekkora értékre mivel, 1 másik szinte folyamatosan használt személyiséget kéne h tudjon akár helyetesíteni.( ugyebár építeni nem mindig épül az ember és ilyenkor ez a személyiség nem érne semmit) vagy h folyamatosan is adjon bonuszt mint a többi személyiség -10% pénz igény építésnél -10% nyers igény építésnél - nincs épület fenntartási ktsg. |
Quote:
Épületfentartási költség szerintem maradhat. Azért mindent ne akarjunk belerakni.:D |
Quote:
Ez szerintem elfogadható lenne. Védelmet, meg nyersivisszanyerést nem támogatok. |
Quote:
Az elsővel annival a bajom, h már tul erős személyiség lenne..., meg picit már tul bonyolult... (olyan mintha 1 "tulélőt , 1 kereskedőt +1 gazdálkodot " klonoztunk volna) Eredeti szerző: yenkie Üzenet megjelenítése "-10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés) Ez lenne sztem 1 verzio de talán ez is bonyolult 1 személyiség lenne... Talán ez még inkább elfogadható: -20% pénz-építési költség -20% nyers igény építéshez Azért gondolok ekkora értékre mivel, 1 másik szinte folyamatosan használt személyiséget kéne h tudjon akár helyetesíteni.( ugyebár építeni nem mindig épül az ember és ilyenkor ez a személyiség nem érne semmit) vagy h folyamatosan is adjon bonuszt mint a többi személyiség -10% pénz igény építésnél -10% nyers igény építésnél - nincs épület fenntartási ktsg. |
Quote:
|
Bocs
melohelyen vagyok, itt baromi lassú a net az egyes verzio szerintem a legjobb |
Quote:
De nézzünk túl a saját érdekeinken is... |
Erre azt mondom, hogy ne gyújtogass tudós/építész/óriást... A pusztiból meg csak 10% lenne lefogva, ami mondjuk nem olyan egetverő, földtől elrugaszkodott érték. Nagy segítség, de nem túlságosan nagy.
Nem tudom, hogy -10% építéshez szökséges arany, és nyersanyag mennyiség, és +10% épületvédelem az miért "földtől elrugaszkodott". Mellesleg kb 2 óriásom van, nem hiszem hogy a saját érdekeimet néztem, amikor az egységes 10%-os bónuszos építészt felvetettem, mint ötletet. :) De ha már 2 szemesekről van szó, mivel erősebb egy tudós/építész/óriás, mint egy tudós/túlélő/óriás? ;) |
Quote:
Nem tudom te hogy vagy vele de katonát lehet venni a piacon, előre gyártott barakkot meg még nem árult Juszuf... |
A 10% épületvédelem ilyen brutálisan sok volna? :O
ha rádgyújtanának 100 házat, abból csak 90 fog leégni... Vagy lerengetnének 10 épületet, és csak 9 borul? Ez a brutális erősítés? :S Ha ez tényleg olyan egetverően durva bónusz, akkor bocsánatot kérek, és nem kardoskodom tovább emellett. Az előre gyártott barakkot meg nem értem. Meg mondjuk megnézem mennyi katonát veszel teszem azt angol 2/B-ben. :D De ha találsz, szólj, mert nem tudom mire költeni a 3 milliárdomat. Vennék rajta katincsot fedezni. :) |
Quote:
Az átlagos csopikban, a magyarban igenis lehet venni katonát a piacon, de ezt te is épp olyan jól tudod. Szerintem igenis nagy erősítés lenne. |
Nos. Ez egy fogós kérdés, ugyanis erre most olyat tudtam volna mondani, hogy Ati kivág innen is, meg a játékból is...
(Ne értse félre senki, nem csúnyaságra gondoltam, hanem piaci infó kiadására!) Mondjuk úgy, hogy az egyik normálos orim most a 3. szinten tanyázik, és se az 5/* se a 4/* se a 3/* csoportban nem találtam katonapiacot. Vagy csont üres, vagy van kint 30 db 50000ért... Ha ott bemészárolnak vagy beártóznak... Hát. Azt nem nyeli le senki könnyen. Vagy egy másik (magyar, normál) 5/* csoportban pl van katonapiac, csak minden más annyira értéktelen, hogy az életbe nem lesz annyi tartalékod, hogy felvegyél egy nagyobb mennyiségű egységet a piacról. :S (Nem, nem játszom egyszerre 2 db 5. szintü normál csopiban, az egyikböl már feljebb léptem, de az alatt a fél év alatt amig ott voltam, talán ha 2x volt katona a piacon!) De kompromiszumokra mindig hajlandó vagyok. Mit szólsz ehhez?: -25% aranyköltség építésnél -15% nyersanyag költség építésnél +5% épületvédelem épületet támadó akciókkal szemben Mert szerintem mi ketten valahol egyet értünk, maximum a %-os értékeket kéne közös nevezőre 'csiszolni'. :) |
Quote:
A B G L X mindegyik tele van katonával. X-ben néha kifogy, de szinte mindig van. Szerintem várjuk meg, hogy aki még nem mondott véleményt tegye meg. Nekem továbbra is a gyengébb építész tetszik. :) |
E J Q V...
A kompromisszumos megoldás? Az gyengébb védelemben. :) |
Quote:
Bár igaz, hogy egyes fajok így még erősebbek lesznek, de a személyiség lényege pont ez lenne. Lehetne vitatkozni, hogy melyik személyiség, melyik fajjal kombinálva a legjobb. Kérdésedre válasz: ork/ tudós; harcos:D |
teljesen egyet kell értenem PAX-al.
Túlélő tudós óriással mit kezdesz? Ha már a "személyzeti támadások" ellen van személyiség, miért gond, ha az épületek is védve vannak? Nézz körül nyersipiacon is. Teljesség nélkül: Bizonyos szinten ha lerengetnek rólad 20 épületet, 1; elmennek belőle az emberek 2; a nyersi olyan drága, hogy nem 2 nap alatt építed vissza (agyag átlagára 5-10k, kö: 8-14k; fa: 2-8k) és rengetés pl szerinem több van, mint tűzgolyó |
Az jó csopi lehet... Át kéne zérózzam magam oda :D Vannak orijaim olyan csoportokban, ahol 30k-nál kezdődik a nyersi, és felmegy 50k-ig. :) Ahhoz képest a 2-18k elég baráti. :D
|
Eredeti szerző: yenkie Üzenet megjelenítése
"-10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés, Ez lenne sztem 1 verzio de talán 1 is bonyolult 1 személyiség lenne... Talán ez még inkább elfogadható: -20% pénz-építési költség -20% nyers igény építéshez Azért gondolok ekkora értékre mivel, 1 másik szinte folyamatosan használt személyiséget kéne h tudjon akár helyetesíteni.( ugyebár építeni nem mindig épül az ember és ilyenkor ez a személyiség nem érne semmit) vagy h folyamatosan is adjon bonuszt mint a többi személyiség -10% pénz igény építésnél -10% nyers igény építésnél - nincs épület fenntartási ktsg. Nem akarok senkit kirábrándítani, de a hadi részt direkt hagytam ki az első verzióból. Angolról az angolba kéne beszélni, ne keverjük ide. Vhogy szavaztatni kellene ezekről kinek mi tetszik, mit szóltok? OFF: Az ork tudos harcost meg körbe röhögöm :) de majd 1x rájössz mértis;) |
Quote:
és nem mindenki erre játszik |
Quote:
|
Quote:
utánna számoltam.:rolleyes: |
"-10% építési költség (arany)
-10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés, Ez így egész jó tetszik:) |
megkéne ezeket a verziokat szavaztatni...
mer lehet csak én érzem úgy, de mintha egész jól kiforrottak volna... :) |
Quote:
Ati nem tudna kiírni új szavazást? |
Quote:
Egy kérdés .. lehet én vagyok a fáradt vagy nem figyeltem ... de ez az épületvédelem a pusztival szemben is érvényes lenne? |
nos eléggé csend lett itt...
mi legyen? meg kellene szavaztatni a 3 variációt nem? hátha nagyobb támogatást kapna az egyik.. és akkor lenne 1 kész személyiség, netén ha kéne Atinak be tudná vezetni mjad egyszer. :p |
Quote:
:) |
Quote:
/törölve/ ! /A szavazás nem elérhető, mert új személyiség bevezetése nincs tervezve./ |
jah bocsi PAx direkt volt :p
nem tartottam beleférőnek. :) Ati nem értem mértne szavaztathatnánk meg a kialakult javaslatokat??? :o Attól még h nincs tervbe lehet egy végleges, kialakult személyiség, ami nem kerül bevezetésre vagy ez ekkora gondot jelent? :o Ennyi erővel ezeket a topicokat is nyugodtan lezárhatnád... :p |
Quote:
Sajnálom, ha valakinek EGY témára nem elég a 3 topic -- nekem már sok is, újabbakat nem kérnék, köszönöm. ;) |
Quote:
|
Boccs, nem tudtam, hogy sok. Én csak azért nyitottam, mert többek igényelték a különböző ötletek megszavazását.
A megszavazás nem a bevezetésre irányult, hanem az ötleteket támogatók számának egy helyre gyűjtése. Mindegy. Boccs. |
Quote:
|
Originally Posted by yenkie
"-10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés,Rombolás Ez igy Jo D ha mar epiteszrol beszelunk szerintem neki elonyt kellene adni az orkal szembeni epitesi kor sebesseggel 6 kor. Mar csak a nevere utaloan legyen ilyen elonye is. |
Quote:
Mert akkor egy ork építész érdekesen variálná magát:rolleyes: |
Miért? Mi a probléma azzal, hogy 1 kör alatt épül át? :D:D:D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:57. |