Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Körváltásig hátralévő idő... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1535)

Cassandra 08-27-2007 17:21

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 120873)
ezt a topicot Ati szerintem azért nyitotta, mert sokan elfelejtik mikor is van kv, és azt szeretné, ha MINDENKI tudná. nekem tetszik az ötlet de viphez épp az előbb említett ok miatt nem kötném, én legalábbis.

Nem kötekedésből, de ezt olvastátok, itt van egy oldallal elöbb.:)
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118471)
Ez a módosítás már bekerült a fejlesztői változatba, élesbe majd a többi változással együtt fog kerülni. Nem oda került, ami az eredeti képen a felvetés volt, és nem is számol vissza, csak egy aktuális hátralévő időt mutat a következő körváltásig a főmenü alatt, plusz helyet nem foglalva. Elég erőforrásigényes, ezért csak VIP funkcióként került be, így is kétséges még, hogy ebben a formában marad meg. De biztosat majd csak élesítés után tudok mondani, amikor látszik, hogy sokezer egyidejű lekérés milyen hatással van rá.

Pax Hungaricum 08-27-2007 18:11

Én olvastam. De attól még akkor is azt szeretném, hgyo csak VIPeknek legyen. Mert ha esetleg lesz rá erőforrás, és lenne erőforrás arra, hogy mindenkinek lehessen, akkor is csak VIP-ekenek legyen. És ők nekik legyen kikapcsolható, ha nem akarják látni. Vagy bekapcsolható, ha akarják. :p Vagy valami iylesmi :D

LotR 08-27-2007 22:15

azért remélem lesz belőle vmi, lehet kiprobálom én is...

-(0Kristóf0)- 08-28-2007 10:03

Én alig várom hogy megvalósuljon. Szóval HAJRÁ!:D

Burning 08-28-2007 10:07

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 120934)
Nem kötekedésből, de ezt olvastátok, itt van egy oldallal elöbb.:)

Pax valószínűleg igen, én nem olvastam azt a bejegyzést, vagy csak futólag:o
akkor vegyétek úgy, hogy nem szóltam:)

Pax Hungaricum 08-28-2007 10:34

H2o!:)
Aham, olvastam. Csak azért erősítgetem a dolgot, hogy egy esetleges későbbi hardware fejlesztés után is VIP szolgáltatás maradjon. :)
(Tudom, a nem VIP-ek most bunkónak tartanak...)

Ati 08-28-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121005)
Aham, olvastam. Csak azért erősítgetem a dolgot, hogy egy esetleges későbbi hardware fejlesztés után is VIP szolgáltatás maradjon. :)

Alapvetően most RENGETEG olyan bővítés kerül be, amik igen erőteljesen erőforrásigényesek. Ezek gyakorlati hatását a bevezetések után fogja mindenki tapasztalni, mi is, és ennek fényében maradnak, nem maradnak, vagy kerülnek átalakításra.

Ez is egy ilyen funkció lesz. Jelenlegi állapotában szerintem hihetetlen jó lett, de szükség esetén lehet rajta butítani úgy, hogy még mindig hasznos maradjon.

Cassandra 08-28-2007 10:39

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121005)

Őőő... papagájt reggeliztél?:confused:
Mert ezt már tegnap is elmondtad, és akkor is értettem.:p

Pax Hungaricum 08-28-2007 10:54

off: Igen. Azt reggeliztem. Azt hittem mangó... :S
Aztán pedig egy kanárit bele facsartam a teámba. Azt hittem citrom... :S :D on:

A lényeg, hogy kezdem támogatni ezt a visszaszámlálót. Csak amikor lejár, ne kapjak egy démontojást. :D:D:D

-Ede- 08-28-2007 11:43

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121008)

A lényeg, hogy kezdem támogatni ezt a visszaszámlálót. Csak amikor lejár, ne kapjak egy démontojást. :D:D:D

[OFF]
szóval ettől félsz:D
én eddig azt hittem szimpla paranoia, méghozzá számlálóktól való félelem:D
(hisz nehogy felrobbanjon má':D:D:D:D)
[/OFF]

én továbbra is támogatom, szerintem akkor volna igazán hasznos, ha mindenkinek lenne, bár ezt -ahogy értettem- az erőforrások döntik el

Ati 08-28-2007 11:45

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 121014)
én továbbra is támogatom, szerintem akkor volna igazán hasznos, ha mindenkinek lenne, bár ezt -ahogy értettem- az erőforrások döntik el

Az biztos, hogy nem lesz mindekinek, hiszen ez egy kényelmi bővítés. Az információ mindenkinek rendelkezésére áll a súgóban, tehát akinek ez nincs kiírva, az se marad le semmiről, bármikor meg tudja nézni, hogy mikor kezdődik a körváltás. Ahogy eddig is.

Cassandra 08-28-2007 13:21

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 121008)

Off:Kedves egészségedre.:D

Puppi 09-03-2007 16:41

En tamogatom az otletet sokszor belezavarodom a kv -okba mert egyszerre tobb szinten is tobb ablakban jatszom Atti en jo otletnek tartom majd lehet utkozben csiszolni rajta

Palantir 11-26-2007 09:19

Üdv mindenkinek:-) Szerintem jó ötlet, miután Én is elég gyakran keverem össze a körváltásokat! De az is egy megfontolandó cucc, ha csupán annyit vésünk fel a főoldalra, hogy az adott csoportban ekkor-és ekkor van a körváltás. Vipesek esetében meg lehet a pontosabb számláló, azaz az eredeti ötlet:-)

Hornet 11-26-2007 19:10

Szerintem legyen.
egy kényelemmel több:)

nightsong 11-29-2007 15:26

Sztem is jo otlet!:)

begethy 12-05-2007 17:29

Hello !
Én ezt "figyelmesség" -nek fogom fel az alkotók részéről a játékostársadalom felé...
De jó ötlet... volt már, hogy az ember szintlépés után elfelejtette, mikor van a körváltás, és az uccsó pillanatban rohant haza "megetetni" az országát...
Támogatom! :D:)

All times are GMT +1. The time now is 09:28.