Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: név-vadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1516)

Ati 03-27-2007 14:12

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82791)
Sztem akkor is vannak olyanok akiket zavaz az ilyen név.
De döntsd el h hol van a határ...

Biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek, hiszen különben nem merült volna fel. De nem hiszem, hogy következetesen ki lehetne mondani, hogy tiltsunk minden olyan városnevet, ahol valamilyen történelmi esemény zajlott. Ez erős túlzás lenne.

Kutyuleee 03-27-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82775)
A 3. Birodalom és egy ma is létező városnév között szerintem és és föld a különbség.

Részben igazad van. de Auschwitz-Birkenau nem csak egy ma is létező város,hanem egy jelképes kiemelt helyszine a holocaust-nak. Ha megkérdezel 10 embert hogy Auschwiztról mi jut az eszébe garantálom hogy legalább 8nak a válasza vagy a holocaust, vagy a haláltábor, esetleg a nazik lesznek.
vagyis nem ép olyan név ami ne lenne sértő pár embernek, akiknek vmilyen módon volt közük hozzá.

és háborús stratégiai játékkal egyetértek hogy nem kéne városneveket kilőni. viszont ennyi erővel a 3.birodalom is maradhatna, hiszen hadilag óriási erőt képviseltek ami beleillik egy háborús játékba...

dreaman68 03-27-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82793)
Biztos vagyok benne, hogy vannak ilyenek, hiszen különben nem merült volna fel. De nem hiszem, hogy következetesen ki lehetne mondani, hogy tiltsunk minden olyan városnevet, ahol valamilyen történelmi esemény zajlott. Ez erős túlzás lenne.

de azért van különbség olyan város nevek között ahol megöltek milliókat vagy ahol egy egyszerű csata volt

ja ennyi erővel horogkeresztet is tehetnénk ki mivel az nem csak a nácik jelképe volt... csak akpott egy ilyen értelmezést. Ah Auschwitz is

Penya 03-27-2007 14:17

Quote:

A 3. Birodalom és egy ma is létező városnév között szerintem és és föld a különbség.

Nagyon sarkítva nézed ezt. Természetensen nem lehet elvitatni h amit mondasz az igaz de van egy kis bökkenő. Ez a két név így egymás mellett kétlem h a városra utalna, sokkal inkább a táborokra. Nem biztos h szerencsés egy országnévnek egy " haláltábornak" a nevét választani. Vannak kutatások amik a holokauszt felülvizsgálatára irányulnak, de sajnos ezek nem nyertek teret, így marad a hullatömeg, meg a 6 millió áldozat (halkan jegyzem meg nem volt 6 millió, ez hazugság)

Mit szólnál hozzá ha vki egy hozzánk közelebb álló tömeggyilkosról nevezné el az országát, mondjuk Iancu Birodalma vagy Szolyvai Dicső Tett?

Ati 03-27-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82796)
de azért van különbség olyan város nevek között ahol megöltek milliókat vagy ahol egy egyszerű csata volt

ja ennyi erővel horogkeresztet is tehetnénk ki mivel az nem csak a nácik jelképe volt... csak akpott egy ilyen értelmezést. Ah Auschwitz is

Segíts akkor kérlek abban, hogy meghúzzuk a határvonalat: mennyi az a bizonyított halálozási szám városonként, amivel még megengedett a városnév használata, és mi az, ami fölött már nem? :) Aztán kéne egy lista is a városokról, hgy hol mennyien haltak eddig meg, rendszeresen frissítve, nehogy valamelyik átlépje ezt a megállapított határt.

Ati 03-27-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 82797)
Mit szólnál hozzá ha vki egy hozzánk közelebb álló tömeggyilkosról nevezné el az országát, mondjuk Iancu Birodalma vagy Szolyvai Dicső Tett?

Nehogy legyen egy "Nagy Gábor" nevű tömeggyilkosunk, mert sokan változtathatnak utána nevet, hajajj.........

dreaman68 03-27-2007 14:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82799)
Segíts akkor kérlek abban, hogy meghúzzuk a határvonalat: mennyi az a bizonyított halálozási szám városonként, amivel még megengedett a városnév használata, és mi az, ami fölött már nem? :) Aztán kéne egy lista is a városokról, hgy hol mennyien haltak eddig meg, rendszeresen frissítve, nehogy valamelyik átlépje ezt a megállapított határt.

ez kicsit cinikus így
nem arra gondoltam h mennyienhaltak ott meg. hanem arra h ha megkérdezek egy mebert az utcán arról h mi jut eszébe erről és mi a véleménye akkor valszeg azt mondják h a németek haláltábora volt és milliókat öltek meg. És ez mennyire elitélendő
nem azt fogják mondani h milyen szép múzeum van ott és h mennyire szép legelők meg ilyesmik....

Penya 03-27-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82799)

Ugyan, nem erről van szó, nem kell itt ironizálni te is tudod pontosan mi a gond vele. Nem a várossal van a gond hanem azzal h mi ötlik fel az emberekben a várs neve hallatán. Ez pedig emberiség elleni bűntett. Lehet Caesarral is példálózni h kivégeztetett többezer gallt, lemészárolta fél Galliát, de ez nagyon régen volt, másrészt gallok nincsenek már. Kikopott a köztudatból, ez történelem, de a holokauszt politológia, így nagyon óvatosan kell bánni vele. Nem lehet hasonlítani 2000 évvel ezelőtti eseményekhez.

Ati 03-27-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82801)
ez kicsit cinikus így
nem arra gondoltam h mennyienhaltak ott meg. hanem arra h ha megkérdezek egy mebert az utcán arról h mi jut eszébe erről és mi a véleménye akkor valszeg azt mondják h a németek haláltábora volt és milliókat öltek meg. És ez mennyire elitélendő
nem azt fogják mondani h milyen szép múzeum van ott és h mennyire szép legelők meg ilyesmik....

Ez attól függ, hogy kit kérdezel meg. Néhány évvel ezelőtt biztos lettem volna abban, hogy ez így van, ma már van olyan korosztály, akik semmit se tudnak erről, és nem is érdekli őket. Esetleg mint érdekesség, kifejezetten érdeklődnek is iránta.

Croissant 03-27-2007 14:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82781)
Ezt azért már nagyon erős szélsőségnek tartom. Van, akit halálra etetettek betűlevessel, akkor az ő rokonai bármilyen betűkből álló szót meglátva pánikszerűen megekülnek? Nem hiszem.

Akit a háború borzalmai zavarnak, az nem hiszem, hogy pont egy háborús stratégiai játékkal fog játszani.

Nem szívesen nyilatkoznék más nevében, bár valószínűnek tartom, h más is osztja a következő gondolatomat...

Nos, úgy hiszem, hogy alaposan sikerült csalódni Benned... Elsősorban az érettségedben (ahogy ezt a konkrét kérdést kezeled) és ezen hozzászólásod kapcsán a logiká(tlanságo)dban...
Valahogy nem illik összekeverni néhány millió halottat (ill. emléküket) a hajánál fogva előrángatott betűlevesed áldozataival (bármennyien is legyenek azok)... Úgy vélem, h ezzel épp Te hoztál fel ide nem feltétlenül illő, és SZÉLSŐSÉGES példát...
Engem speciel kifejezetten zavar az ilyen (és ehhez hasonló) orinév, nem kívánom ugyan a törlésüket, de az mégis jó lenne, ha az eredeti elképzelésnek megfelelően fel lenne szólítva az ori tulajdonosa a név megváltoztatására...

Ati 03-27-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 82802)
Ugyan, nem erről van szó, nem kell itt ironizálni te is tudod pontosan mi a gond vele. Nem a várossal van a gond hanem azzal h mi ötlik fel az emberekben a várs neve hallatán. Ez pedig emberiség elleni bűntett. Lehet Caesarral is példálózni h kivégeztetett többezer gallt, lemészárolta fél Galliát, de ez nagyon régen volt, másrészt gallok nincsenek már. Kikopott a köztudatból, ez történelem, de a holokauszt politológia, így nagyon óvatosan kell bánni vele. Nem lehet hasonlítani 2000 évvel ezelőtti eseményekhez.

Az atombombát az amerikaiak dobták le, minden amerikai város nevét tiltsuk? USA minden megnyilvánulását tiltsuk?

Ez se volt rég, itt is sokan haltak meg.

Nincsen olyan logikus különbség, ami miatt az egyiket tiltani és tűzzel-vassal üldözni kellene, a másikat pedig minden további nélkül elfogadni.

Nevek tekintetében azt hiszem egy teljesen egységes irányvonal van: se Hitler, se Bush, de még csak Gyurcsány sem lehet Hódító-beli ország neve.

Penya 03-27-2007 14:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82800)
Nehogy legyen egy "Nagy Gábor" nevű tömeggyilkosunk, mert sokan változtathatnak utána nevet, hajajj.........

Gúnyolódj csak. Így nem sok értelme van beszélgetni, engem eddig se zavartak ezek a nevek ezután se fognak, tkp azt csinálsz amit akarsz, nekem nem lesz roszabb, maximum a játék megítélésének. Még annyit h azért az tényleg röhejes h a bibliai 666 törléssel jár, de a nagyon is valós emberellenes bűntényre célozgatás nem.

dreaman68 03-27-2007 14:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82803)
Ez attól függ, hogy kit kérdezel meg. Néhány évvel ezelőtt biztos lettem volna abban, hogy ez így van, ma már van olyan korosztály, akik semmit se tudnak erről, és nem is érdekli őket. Esetleg mint érdekesség, kifejezetten érdeklődnek is iránta.

ki az a korosztály? az óvodások?
kinek nincs róla fogalma? tvből szülőktől híradásoktól -itt a megemlékezésekre gondolok- töri óráról mindenki tudni fogja mi ez

Ati 03-27-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 82804)
Nem szívesen nyilatkoznék más nevében, bár valószínűnek tartom, h más is osztja a következő gondolatomat...

Nos, úgy hiszem, hogy alaposan sikerült csalódni Benned... Elsősorban az érettségedben (ahogy ezt a konkrét kérdést kezeled) és ezen hozzászólásod kapcsán a logiká(tlanságo)dban...
Valahogy nem illik összekeverni néhány millió halottat (ill. emléküket) a hajánál fogva előrángatott betűlevesed áldozataival (bármennyien is legyenek azok)... Úgy vélem, h ezzel épp Te hoztál fel ide nem feltétlenül illő, és SZÉLSŐSÉGES példát...
Engem speciel kifejezetten zavar az ilyen (és ehhez hasonló) orinév, nem kívánom ugyan a törlésüket, de az mégis jó lenne, ha az eredeti elképzelésnek megfelelően fel lenne szólítva az ori tulajdonosa a név megváltoztatására...

Muszáj vagyok kihangsúlyozni, hogy az itt általam leírtak nem feltétlenül (értsd: nem) tükrözik az én véleményemet a témáról, mint magánember. A Hódítóban egy következetes irányvonalat kell ezügyben felállítani, ebbe a "kérdezzünk meg 10 embert, kinek mi jut az eszébe róla" elv nem fér bele.

Penya 03-27-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82805)
Az atombombát az amerikaiak dobták le, minden amerikai város nevét tiltsuk? USA minden megnyilvánulását tiltsuk?

Ez se volt rég, itt is sokan haltak meg.

Nincsen olyan logikus különbség, ami miatt az egyiket tiltani és tűzzel-vassal üldözni kellene, a másikat pedig minden további nélkül elfogadni.

Nevek tekintetében azt hiszem egy teljesen egységes irányvonal van: se Hitler, se Bush, de még csak Gyurcsány sem lehet Hódító-beli ország neve.

Nem, de nem a halálról van itt szó, hanem a hogyanról. Nem mind1 h légibombázás miatt halnak emberek vagy azért mert az eltorzult nácik bestiális kegyetlenséggel ölik meg őket csak azért mert zsidók, vagy egyéb ok miatt. amúgy az atombomba megmentette elég sok amerikai katona életét, de ez elmondható a haláltáborokról is? Le merem fogadni h többen haltak meg bombázás miatt, mint a haláltáborokban, de teljesen más a kettő. Ott háború folyt aminek szükségképpen vannak civil áldozatai, de a másik oldal a köztudatban legalábbis az emberölés, hangsúlyozom oktalan, faji előítéletből származó tömeggyilkosság szimbóluma.

dreaman68 03-27-2007 14:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82809)
A Hódítóban egy következetes irányvonalat kell ezügyben felállítani, ebbe a "kérdezzünk meg 10 embert, kinek mi jut az eszébe róla" elv nem fér bele.

sztem pedig bele kellene h férjen a hódítót is emberek játszák. és igazán ezért van a topic h őket zavarják e.....

Ati 03-27-2007 14:35

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 82806)
Gúnyolódj csak. Így nem sok értelme van beszélgetni, engem eddig se zavartak ezek a nevek ezután se fognak, tkp azt csinálsz amit akarsz, nekem nem lesz roszabb, maximum a játék megítélésének. Még annyit h azért az tényleg röhejes h a bibliai 666 törléssel jár, de a nagyon is valós emberellenes bűntényre célozgatás nem.

Gúnyolódás lenne, ha felhozok egy példát, ami a Te példád tökéletes analógiája? Mi a különbség szerinted e között, és a között, amit Te mondtál? Részletezd kérlek.

dreaman68 03-27-2007 14:45

ennek így nemsok értelme van olyan irányvonal amiben naívan gondolkodunk

Penya 03-27-2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82812)
Gúnyolódás lenne, ha felhozok egy példát, ami a Te példád tökéletes analógiája? Mi a különbség szerinted e között, és a között, amit Te mondtál? Részletezd kérlek.

Kérlek. Analógia lenne ha létezne de nem létezik, csak egy feltétel. Igy nem más mint a két példámnak a megcsúfolása. Egy köznapi nevet használsz, de nem tudok róla h lenne ilyen tömeggyilkos, az én példáim különlegesek, abban az értelmben h nincs belőlük másik. Meg egyáltalán mi köze Nagy Gábornak Iancuhoz? Továbbá én semmiféle névváltoztatásról nem beszéltem, arról volt szó hogy gyilkosokat illetve, tömeggyilkolással összefüggő helyszíneket valaki dicsőít, rossz módon kezeli azt. (Ebben is eltérsz az általám mondottaktól.) Milyen értékrend az ami engedi ezt? Avram Iancu nem sok volt eddig a történelemben, kétlem h bárkinek is nevet kellene változtatnia miatta, de nem erről van szó. Hanem hogy ezt a nevet tudatosan használják helyeselve a népirtást, sőt hergelve minket. Ez megengedhetetlen, mint ahogy az is h egy tradéia szinhelyét megcsúfolják kis taknyos tizenévesek vagy bárki más. De folytatva a példádat az sem lenne megengedhető (tegyük fel Nagy Gábor megölt volna 2000 embert válogatott kínzások közt mert zsidók) hogy vki ilyen országnevet indítson Nagy Gábor Jól Tette!

Ja még annyit h ez az egyszerű név Nagy Gábor egyből megtelik tartalommal ha vmit tesz, így elveszti köznapi, átlagos jelentését, ami önmagában használva megvan.

Croissant 03-27-2007 14:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82809)
Muszáj vagyok kihangsúlyozni, hogy az itt általam leírtak nem feltétlenül (értsd: nem) tükrözik az én véleményemet a témáról, mint magánember. A Hódítóban egy következetes irányvonalat kell ezügyben felállítani, ebbe a "kérdezzünk meg 10 embert, kinek mi jut az eszébe róla" elv nem fér bele.

Nem 10 ember véleményét írtam, hanem a saját magamét, mint ahogy észrevettem, mások is a saját véleményüket fejezték ki... Az viszont talán nem véletlen, h ezek a vélemények az adott kérdésben kifejezetten összecsengenek... Ezzel szemben áll az általad leírt, nem magánemberként hangoztatott vélemény... Ennyi...
Bár azt azért megkérdezném, ha már írsz valamit, akkor az miért nem egyezik a magánemberként alkotott véleményeddel? A kettő teljesen eltér egymástól?

Ati 03-27-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 82817)
Bár azt azért megkérdezném, ha már írsz valamit, akkor az miért nem egyezik a magánemberként alkotott véleményeddel? A kettő teljesen eltér egymástól?

Vannak most is olyan korlátozások a nevek tekintetében, amikkel én személy szerint nem értek egyet, és feleslegesnek tartom, mégis nagy volt rájuk az igény, ezért következetes irányelvként tiltva vannak.

Croissant 03-27-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82821)
Vannak most is olyan korlátozások a nevek tekintetében, amikkel én személy szerint nem értek egyet, és feleslegesnek tartom, mégis nagy volt rájuk az igény, ezért következetes irányelvként tiltva vannak.

Nos, nekem úgy tűnik, h ebben az esetben is nagynak nevezhető az igény a név megváltoztatására...

Amúgy kíváncsi lennék, h mivel indokolná az ori tulajdonosa a névválasztást...

Ati 03-27-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 82822)
Nos, nekem úgy tűnik, h ebben az esetben is nagynak nevezhető az igény a név megváltoztatására...

Következetes irányelvet azonban nem sikerült még mondania senkinek, hogy ezt miért igen, egy másikat pedig miért ne. Azon túl, hogy kérdezzünk meg 10 embert minden név kapcsán.

Véletlenszerűen nem szeretek törölni országokat.

Penya 03-27-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 82822)

Amúgy kíváncsi lennék, h mivel indokolná az ori tulajdonosa a névválasztást...

Sztem polgárpukkasztás, vagy feltűnési viszketegség. Esetleg mind2. Vagy divatból, anélkül h tudná miről van szó.

dreaman68 03-27-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82824)
Következetes irányelvet azonban nem sikerült még mondania senkinek, hogy ezt miért igen, egy másikat pedig miért ne. Azon túl, hogy kérdezzünk meg 10 embert minden név kapcsán.

ööö irányvonal:
olyan hely ahol kegyetlenül oktalanul megöltek min 1 millió embert, katonailag veszélyt nem jelentettek

ez megteszi?

Ati 03-27-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82827)
ööö irányvonal:
olyan hely ahol kegyetlenül oktalanul megöltek min 1 millió embert, katonailag veszélyt nem jelentettek

ez megteszi?

Tehát 1 millió ember a képzeletbeli határ. 999ezer belefér még. Ez már így alakul. :) Van lista az olyan városokról, ahol 1 milliónál több embert öltek meg? :)

Kutyuleee 03-27-2007 15:09

Quote:

Bocsi hogy ezt idézem be, de még kiegésziteném. Ati a város neve nem az,hogy Auschwitz-Birkenau. Auschwitz létezik egy több mint 800-éves város igen,de Auschwitz-Birkenau Egy hatalmas koncentrációs, és halál tábor neve volt, és ezt vette fel egy múzeum is. Márpedig egy halál tábor neve nem elfogadható szerintem.

dreaman68 03-27-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82828)
Tehát 1 millió ember a képzeletbeli határ. 999ezer belefér még. Ez már így alakul. :) Van lista az olyan városokról, ahol 1 milliónál több embert öltek meg? :)

ja úgy kezdődik h:
Auschwitz-Birkenau

de ha akarod átfogalmazom az irányvonalat:
olyan hely ahol a németeknek koncentrációs tábora lett volna
erre még listát is tudok adni

(megjegyzem a gúnyolódásnak megint nem látom értelmét)

Ati 03-27-2007 15:13

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82832)
de ha akarod átfogalmazom az irányvonalat:
olyan hely ahol a németeknek koncentrációs tábora lett volna
erre még listát is tudok adni

Miért pont a németeknek? Oroszoknak, amerikaiaknak, japánoknak, szerbeknek miért nem?

dreaman68 03-27-2007 15:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82833)
Miért pont a németeknek? Oroszoknak, amerikaiaknak, japánoknak, szerbeknek miért nem?

mert a németek alkották meg azt a nézőpontot h ők az evolúció csúcsa.
én úgy emléxem h az oroszoknak, amerikaiaknak, japánoknak, szerbeknek nem volt ennyire szélsőséges gondolatuk

(más kérdés h a gulagok és egyéb táborok is elitélendők, de tőlem bővíthetjük...)

Kutyuleee 03-27-2007 15:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82833)

ebben egyetértek atival nem kell túlzásokba esni, a legtöbb haláltábor nevét alig ismerik de Ati te is fogadd el, hogy Auschwitz-Birkenau neve a legtöbb emberben ellen érzést kellt. és idáig senki se értett veled egyet hogy ez a név megfelel.

"Országnévnek csak olyan nevet válassz, ami mindenki számára elfogadható. Ne használj vulgáris, és egyéb, mást bántó elnevezéseket."

megitélésben ez sztem kimeriti a legtöbb ember számára a nem elfogadható név kategoriát...

Ati 03-27-2007 15:21

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82837)
mert a németek alkották meg azt a nézőpontot h ők az evolúció csúcsa.
én úgy emléxem h az oroszoknak, amerikaiaknak, japánoknak, szerbeknek nem volt ennyire szélsőséges gondolatuk

(más kérdés h a gulagok és egyéb táborok is elitélendők, de tőlem bővíthetjük...)

Általánosítasz. **EGY** német. És azt sem ő alkotta meg, hanem tanulmányai során találkozott ezzel a nézettel, ami amúgy nem konkrétan a németekre utalt. Megadatott neki, hogy ezt a nézetet háborús körülmények között nagy nyilvánosságra hozza, ennyi. A nézet maga nem egyedi. Amerikában, de biztos vagyok benne, hogy Magyarországon is lakik olyan ember, aki hasonló nézeteket vall.

dreaman68 03-27-2007 15:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82839)
Általánosítasz. **EGY** német. És azt sem ő alkotta meg, hanem tanulmányai során találkozott ezzel a nézettel, ami amúgy nem konkrétan a németekre utalt. Megadatott neki, hogy ezt a nézetet háborús körülmények között nagy nyilvánosságra hozza, ennyi. A nézet maga nem egyedi. Amerikában, de biztos vagyok benne, hogy Magyarországon is lakik olyan ember, aki hasonló nézeteket vall.

Ne térjünk ki erre ezen is lehetne vitatkozni. Kutyalee vel értek egyet h a legtöbb ember számára nem elfogadható ez a név. A történelemben kapott egy olyan jelentést ami ár nem fog lemosni magáról
én ennyit tudtam mondani és hozzátenni sajnos nem látom sok értelme h itt küzdjek ez ellen. ezt végképp sajnálom.......

Dragi 03-27-2007 15:27

Halkan kérdezném meg hogy végülis lesz-e lehetőség az orinévben ejtett helyesírási hibák kijavítására ?:)

Ati 03-27-2007 15:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 82843)
Halkan kérdezném meg hogy végülis lesz-e lehetőség az orinévben ejtett helyesírási hibák kijavítására ?:)

Az egy másik topic. :)

Croissant 03-27-2007 15:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82824)

Nekem eddig ezek a szabályok kielégítették a következetes irányelvekkel szemben támasztott követelményeket:

"2 Országnévnek csak olyan nevet válassz, ami mindenki számára elfogadható. Ne használj vulgáris, és egyéb, mást bántó elnevezéseket. Részletek"

"7 A játékban elvárjuk, hogy betartsd mind a közélet, mind az Internet etikettjét, és ennek megfelelõen viselkedj. Amennyiben ezeket megsérted, országodat töröljük, és címedet feketelistára tesszük. "

Colony 03-27-2007 16:03

"ami mindenki számára elfogadható."

Számomra ezen van a hangsúly. Itt többen is jelezték, hogy számukra nem elfogadható és megis indokolták. Akkor kik azok a mindenkik?
Engem nem is az orinév zavar, hanem ezek a kacifántos mellédumák.
Ha itt neki állnának többen is, hogy a Colony a Star Trek-ben vagy a Star-Wars-ban egy véreskezű mészáros császár volt és nekik ez nem tetszik és felszólítasz változtassak, akkor Sorry nem tudtam (persze egy jót dühöngenék a hülyéken), de átnevezném magam Kispirosalmára.
Egyébbként se hiszem, hogy ezek az országok sokáig élnek;)
Tőlem aztán maradhat, úgy is akiknek bántja a szemét azok majd szétverik.;)

gyuri1995 03-27-2007 16:11

Nem tudom hogy le vannak-e írva amiket ide irok, de remélem nem!
288034 5/T Baromország 7.530
296162 5/X WC 8.663
305628 5/R klotyófalva 7.850
385158 5/S roxszex 7.850
358163 4/L vadcici 23.269
339838 5/X Baromország9876543210 8.034

nem tom mennyire rosszak vagy zavarók, de hááát ezt találtam:D
remélem azért segítettem!!:)

Xeper 03-27-2007 16:24

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 82868)
Nem tudom hogy le vannak-e írva amiket ide irok, de remélem nem!
288034 5/T Baromország 7.530
296162 5/X WC 8.663
305628 5/R klotyófalva 7.850
385158 5/S roxszex 7.850
358163 4/L vadcici 23.269
339838 5/X Baromország9876543210 8.034

nem tom mennyire rosszak vagy zavarók, de hááát ezt találtam:D
remélem azért segítettem!!:)

a 2 baromország eleve gyanús -vagy csak véletlen volna? :)

Gyula 03-27-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 82810)
Nem, de nem a halálról van itt szó, hanem a hogyanról. Nem mind1 h légibombázás miatt halnak emberek vagy azért mert az eltorzult nácik bestiális kegyetlenséggel ölik meg őket csak azért mert zsidók, vagy egyéb ok miatt. amúgy az atombomba megmentette elég sok amerikai katona életét, de ez elmondható a haláltáborokról is? Le merem fogadni h többen haltak meg bombázás miatt, mint a haláltáborokban, de teljesen más a kettő. Ott háború folyt aminek szükségképpen vannak civil áldozatai, de a másik oldal a köztudatban legalábbis az emberölés, hangsúlyozom oktalan, faji előítéletből származó tömeggyilkosság szimbóluma.

Engem nem az ország nevek zavarnak hanem az bánt már nagyon hogy ez a holokamu biznisz már ide is képes volt begyürüzni. Ez az egész attol nagy dolog hogy túl van lihegve, nem egy nem két ember van aki több mint hat millió ártatlan embert megölt.

Ne mond nekem hogy egy légi bombázás jobb mint a náci halál tábor, nem hiszem hogy kellemesebb érzés atombombátol meghalni mint a cyklon B gáztol. Mennyivel másabb mikor valaki a faji előitéletei miatt ől és menyivel külön az az ember vagy ember csoport aki gazdasági érdekböl robbant ki egy háborút?

All times are GMT +1. The time now is 14:37.