![]() |
Quote:
|
Quote:
vagyis nem ép olyan név ami ne lenne sértő pár embernek, akiknek vmilyen módon volt közük hozzá. és háborús stratégiai játékkal egyetértek hogy nem kéne városneveket kilőni. viszont ennyi erővel a 3.birodalom is maradhatna, hiszen hadilag óriási erőt képviseltek ami beleillik egy háborús játékba... |
Quote:
ja ennyi erővel horogkeresztet is tehetnénk ki mivel az nem csak a nácik jelképe volt... csak akpott egy ilyen értelmezést. Ah Auschwitz is |
Quote:
Mit szólnál hozzá ha vki egy hozzánk közelebb álló tömeggyilkosról nevezné el az országát, mondjuk Iancu Birodalma vagy Szolyvai Dicső Tett? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem arra gondoltam h mennyienhaltak ott meg. hanem arra h ha megkérdezek egy mebert az utcán arról h mi jut eszébe erről és mi a véleménye akkor valszeg azt mondják h a németek haláltábora volt és milliókat öltek meg. És ez mennyire elitélendő nem azt fogják mondani h milyen szép múzeum van ott és h mennyire szép legelők meg ilyesmik.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nos, úgy hiszem, hogy alaposan sikerült csalódni Benned... Elsősorban az érettségedben (ahogy ezt a konkrét kérdést kezeled) és ezen hozzászólásod kapcsán a logiká(tlanságo)dban... Valahogy nem illik összekeverni néhány millió halottat (ill. emléküket) a hajánál fogva előrángatott betűlevesed áldozataival (bármennyien is legyenek azok)... Úgy vélem, h ezzel épp Te hoztál fel ide nem feltétlenül illő, és SZÉLSŐSÉGES példát... Engem speciel kifejezetten zavar az ilyen (és ehhez hasonló) orinév, nem kívánom ugyan a törlésüket, de az mégis jó lenne, ha az eredeti elképzelésnek megfelelően fel lenne szólítva az ori tulajdonosa a név megváltoztatására... |
Quote:
Ez se volt rég, itt is sokan haltak meg. Nincsen olyan logikus különbség, ami miatt az egyiket tiltani és tűzzel-vassal üldözni kellene, a másikat pedig minden további nélkül elfogadni. Nevek tekintetében azt hiszem egy teljesen egységes irányvonal van: se Hitler, se Bush, de még csak Gyurcsány sem lehet Hódító-beli ország neve. |
Quote:
|
Quote:
kinek nincs róla fogalma? tvből szülőktől híradásoktól -itt a megemlékezésekre gondolok- töri óráról mindenki tudni fogja mi ez |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ennek így nemsok értelme van olyan irányvonal amiben naívan gondolkodunk
|
Quote:
Ja még annyit h ez az egyszerű név Nagy Gábor egyből megtelik tartalommal ha vmit tesz, így elveszti köznapi, átlagos jelentését, ami önmagában használva megvan. |
Quote:
Bár azt azért megkérdezném, ha már írsz valamit, akkor az miért nem egyezik a magánemberként alkotott véleményeddel? A kettő teljesen eltér egymástól? |
Quote:
|
Quote:
Amúgy kíváncsi lennék, h mivel indokolná az ori tulajdonosa a névválasztást... |
Quote:
Véletlenszerűen nem szeretek törölni országokat. |
Quote:
|
Quote:
olyan hely ahol kegyetlenül oktalanul megöltek min 1 millió embert, katonailag veszélyt nem jelentettek ez megteszi? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Auschwitz-Birkenau de ha akarod átfogalmazom az irányvonalat: olyan hely ahol a németeknek koncentrációs tábora lett volna erre még listát is tudok adni (megjegyzem a gúnyolódásnak megint nem látom értelmét) |
Quote:
|
Quote:
én úgy emléxem h az oroszoknak, amerikaiaknak, japánoknak, szerbeknek nem volt ennyire szélsőséges gondolatuk (más kérdés h a gulagok és egyéb táborok is elitélendők, de tőlem bővíthetjük...) |
Quote:
"Országnévnek csak olyan nevet válassz, ami mindenki számára elfogadható. Ne használj vulgáris, és egyéb, mást bántó elnevezéseket." megitélésben ez sztem kimeriti a legtöbb ember számára a nem elfogadható név kategoriát... |
Quote:
|
Quote:
én ennyit tudtam mondani és hozzátenni sajnos nem látom sok értelme h itt küzdjek ez ellen. ezt végképp sajnálom....... |
Halkan kérdezném meg hogy végülis lesz-e lehetőség az orinévben ejtett helyesírási hibák kijavítására ?:)
|
Quote:
|
Quote:
Nekem eddig ezek a szabályok kielégítették a következetes irányelvekkel szemben támasztott követelményeket: "2 Országnévnek csak olyan nevet válassz, ami mindenki számára elfogadható. Ne használj vulgáris, és egyéb, mást bántó elnevezéseket. Részletek" "7 A játékban elvárjuk, hogy betartsd mind a közélet, mind az Internet etikettjét, és ennek megfelelõen viselkedj. Amennyiben ezeket megsérted, országodat töröljük, és címedet feketelistára tesszük. " |
"ami mindenki számára elfogadható."
Számomra ezen van a hangsúly. Itt többen is jelezték, hogy számukra nem elfogadható és megis indokolták. Akkor kik azok a mindenkik? Engem nem is az orinév zavar, hanem ezek a kacifántos mellédumák. Ha itt neki állnának többen is, hogy a Colony a Star Trek-ben vagy a Star-Wars-ban egy véreskezű mészáros császár volt és nekik ez nem tetszik és felszólítasz változtassak, akkor Sorry nem tudtam (persze egy jót dühöngenék a hülyéken), de átnevezném magam Kispirosalmára. Egyébbként se hiszem, hogy ezek az országok sokáig élnek;) Tőlem aztán maradhat, úgy is akiknek bántja a szemét azok majd szétverik.;) |
Nem tudom hogy le vannak-e írva amiket ide irok, de remélem nem!
288034 5/T Baromország 7.530 296162 5/X WC 8.663 305628 5/R klotyófalva 7.850 385158 5/S roxszex 7.850 358163 4/L vadcici 23.269 339838 5/X Baromország9876543210 8.034 nem tom mennyire rosszak vagy zavarók, de hááát ezt találtam:D remélem azért segítettem!!:) |
Quote:
|
Quote:
Ne mond nekem hogy egy légi bombázás jobb mint a náci halál tábor, nem hiszem hogy kellemesebb érzés atombombátol meghalni mint a cyklon B gáztol. Mennyivel másabb mikor valaki a faji előitéletei miatt ől és menyivel külön az az ember vagy ember csoport aki gazdasági érdekböl robbant ki egy háborút? |
All times are GMT +1. The time now is 14:37. |