![]() |
Quote:
Engem is érdekelne a válasz, kérünkszépen reakciót :) |
Quote:
Jellemzők: 133MHz 8.760 Ft (7.300 Ft+Áfa) frissítve: 2007.09.04" Ez lenne az? |
Van Samsungban is, meg Kingstonban is, bár ez utóbbi árban a duplája.
|
Quote:
De azért nézd meg, hogy a Te gépedben is pici memória van-e :) |
Quote:
|
Quote:
És ismertek olyan boltot, ahol nem verődök át ha veszek egy használt gépet (ha igen, de nem szabad a fórumon, jöhet privátban is a tuti cím :) )? |
Quote:
De ez mi? http://itoutlet.hu/ Olcsóbban? Netán garral? |
felevenítettem a topicot nemmondom... :)
Szóval kérdésem marad: 50k körüli értéken vajon kaphatok használható laptopot? ha igen, hol? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
annyiért necces h mit kapsz...:(( de inkább spórólj még 1-2 honapig és 100k-ért már vehetsz 1 tök ujjat a Media Mark-ba 99999-ért volt akcioban, a haverom olyat vett és teljesen jjó, csak 1 msoffice-t kellett szereznie mer az nem volt rajta... |
Quote:
|
Quote:
Azért köszönöm a segítséget :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és sokszor nem kompatibilis a msoffice-val:( Legalábbis egyik cimborám tegnap pont ezen panaszkodott, h a cége ezen spóról és nem tud rendesen dolgozni.. Én mikor vettem a laptopot akkor azt láttam h az oprendszer 30-40k-val dobja meg a gép árát.. Steve: amugy én is néztem, használtakat, csak én nem kockáztattam mivel szeretném min. 3 évig használni. A googlgeba rákerestem a noti, lapi szóra és kidobott pár boltot megnézegettem az oldalakat és ott keresgettem magamnak használtat;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont állítólag mindent tud, amit az "igazi" Excell, sajnos mi nem jutottunk el odáig hogy ki is próbáljuk :( |
jo az oppenofice én is szoktam használni, de föleg mikor gépet adok el akkor szoktam azt feltenni.
csendben megjegyzem megvan az uj Dell notebook és hogy ne legyen gond mindjárt 3 fajta Vostro van nálam. Igy első Blikkre az 1500-as tetszik. :) lejjebb keresett valaki olcso laptopot ovatosan mondom hogy 50-70-ért már normális pofás kis laptopot lehet kapni. olyan 2 honapja az ASUS L3800-as laptopot 60-ért adtam el. ha kell cim hogy honnan küldj egy privit és megmondom merre keresgélj |
Quote:
|
Quote:
Amugy elfelejtettem mondani, hogy ha valaki csak irodai célra, azaz netre vagy office , msn, skype, filmnézésre akar laptopot akkor ne vegyen használtat hanem várjon egy csöppet, mivel hamarosan az Asusnak lesz egy olcso ki subgépe olyan 50-100 ezres nagyságban aemly az ilyen célra tökéletes. Eee PC vagy hogy fogják hivni és most fog megjelenni föbb speckoja ASUS Eee PC700 Celeron M 7IN 800X480 WLAN 10/100 DDR2 256MB 2GB LAN Linux Notebook (Eee700/2G/256M) (25881) $257.38 or 284.99CAD ASUS Eee PC700 Celeron M 7IN 800X480 WLAN 10/100 DDR2 256MB 2GB LAN Linux Camera Notebook W/ Bag (Eee700/2G/256M/Camera) (25884) $285.10 or 329.99CAD ASUS Eee PC700 Celeron M 7IN 800X480 WLAN 10/100 DDR2 512MB 4GB LAN Linux Camera Notebook W/ Bag (Eee700/4G/512M/Camera) (25885) $388.05 or 439.99CAD Ahogy nézem az amerikai árakat ugy irtam az árat mert ottmár elő lehet rendelni. Linuxos a kicsike , könnyü és kicsi, és olcso lesz. pofás kis gépecske még kitalálom hogy kell képet beileszteni ide:)) és kiteszem |
Ööö, jól látom, hogy 7 incses monitorral van, 800x480-as felbontással? Ez azért eléggé visszafogja a lehetőségeit...
|
Quote:
amugy igy nézz ki ha nem szabad képet tenni be akkor kiszedem azért ennyi pénzből az ember csodát ne várjon:D erre legalább lesz 2 év gari, és uj lesz, de az alapdolgokra tökéletes. Lehet hogy veszek egyett kiprobálásra. Mondjuk igy elnézve belemennék abba hogy keskenyebb legyen a kávája és nagyobb legyen a monitorrésze http://www.asusreviews.com/forum/ima...s/img_2224.jpg |
Nem néz ki rosszul, de ezen a képen is látszik, hogy a böngésző zagyvaságai (fejléc, menük, gombok, fülek, lábléc) és a taskbar elfoglalják majdnem a teljes függőleges hely felét. :(
Amúgy tényleg nem néz ki rosszul. |
Most nézem a képet... Ha jól látom, akkor van a billentyűzeten egy windows gomb. És Linux oprendszerrel jön? Ez hogy is van? :D
|
Quote:
Ezzel se rosszabb játszani a hodot mint pl waprol:)) csak ebbe van wireless, igy csak a netett kell lopkodni :D |
Ez lesz az én gépem, hódra tökéletes, és pont erre a céllra kell :D
|
Végülis 50ezer forintért... Plusz postaköltség az mondjuk 5ezer, ha nincs szerencséd, akkor vám és áfa, az rossz esetben egy 30ezer lehet még. Akkor is egy 80ezerből megúszod a legolcsóbbik verzióját. Bár így már ANNYIRA azért nem tűnik olcsónak... :D
|
Valóban, 90kért kapok egy jó laptopot már... mindenesetre érdemes elgondsolkodni rajta + biztos hoznak majd be a kereskedők is.
|
Quote:
|
No meg az ilyen cuccokat általában az ajánlott árnál olcsóbban is be lehet szerezni teljesen legláisan... :)
|
Quote:
na most keltetted fel az érdeklődésem igazán!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
igy igaz én is onnan szoktam vásárolni, majd megy a hugom cimére és amikor vagy kimegyek vagy ö jön haza már meg is van oldva a behozatal:))
most is lazán áthoztam a 3 laptopot, Én szerintem 80 ezer alatt lesz az alapgép:)) tegyünk fogadást rá:) |
Ebaynél az a baj hogyha az elado lökött akkor roszul adja postára igy egynesen a vámhatoságnál landol:))
szivtam 1x vele, pedig többször mondtam, irtam neki hogy adja fel, azota marad a hugom cime:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:36. |