![]() |
üdv mindenkinek!
jelenleg 2/B-be utazom és ahogy elolvastam ezt a topicot beláttam igazatok van, egy varis óriás nemsok eséllyel nyomul A-ba, ezért gyorsan elkezdtem alkulni hadissá (kb 20 perce 150 millát költöttem és 90 barakkal leszek gazdagabb, meg még pár épülettel, de nem is ez a lényeg), szóval csak azért írok, mert nemigezán volt rá válasz, hogy milyen felállás a legjobb egy hadisnak A-ban? ló/íj, vagy elit/íj, esetleg mindhárom? az én célom nem az, hogy sok időt töltsek ott, hanem minél gyorsabban forduljak, és speciel az óriás hadisra gondoltam, nem a gnómra, szerintetek így átlehet suhanni A-n?:confused: :confused: |
Igyekezz ijásszal védekezni, lóval támadni, az elitet felejtsd el örökre
|
Quote:
|
Quote:
óriással el lehet jutni top30ba, de akkor tuti kell gömb... elég lazán koppanhat. na meg infóim szerint a 2/B drágább mint az 1/A. szóval inkább az átépülést fent tenném, addig csak az íjászaidat tedd fullra és adj el annyi varit hogy csak az maradjon amit meg is akarsz tartani. aztán fent a klántársadnak áttolod a pénzt ő vesz cuccot a klánraktárba te meg átépülsz abból... mire elmúlik a védettséged már ét is vagy épülve. aztán meg 24 kör múlva bevásárolsz... én így csinálnám, persze lehet van jobb megoldás... :) |
ennyire olcsó az 1/A? a B-n csak a fegyvert tartom drágának, a többi dolognak egész jó ára van, az átépülést meg már elkezdtem...
nekem a gnóm nem nagyon jön be, meg kéne növelnem a tolijaim is (most van 2,8K) de gnómhoz nem ártana kicsit több, ami persze a védelem rovására mene (pl: torony)... szóval maradok óriás, valahogy majdcsak elsuhanok az aljon :) a pénz meg nálam nem volt gond, sose |
Az 1A nem olcsó.
Marha gyorsan valtozika piac, messze a leggyorsabban a többi csoportot nezve.Nem irom le miert, mindenki sejti. Pillanatnyilag lehet h olcsobb mint a B de ez eleg hamar valtozhat... Mar csak azt nezzuk hogy messze a megnagyonn nyersanyagigenyu csoport az orszagok nagy hektarszam miatt. |
Nem a D a legnagyobb nyersiigényű?:p :D
Nah de köszi, énis óriás varis vok Bben de akkor így fogok majd eljárni:) Azt nem tudjátok hogy hogyan lenne a legcélszerűbb majdan klánt keresni? Mert én úgy gondoltam hogyha van egy hosszútávbaón gondolkodó klán az már előre meg tudja mondani hogy mi hiányzik neki... |
Quote:
|
Akkor óriás nem? hmm
Ezek szerint ork leszek:cool: |
Quote:
|
van, de egy ork egy betonelfet is legázol, míg az óriás nem... :D és úgy is kell neki toli, mert ott fent már ha fel tudja tenni a sziesztát rendesen akkor túl sok a temploma, és a sziesztán keresztül is úgy gyújtható mint a huzat már... (nem is szólva arról, hogy ő meg akkor se tud gyújtani, ha van tolija, így az szinte csak ballaszt...) tehát az óriás nem éri meg szerintem nagyon. marad az ork...
(kipróbáltam a gnómot és nem jön be... ahogy az óriás sem. de a tekilopás miatt egyelőre nem szolgáltatom ki magamat a tolisok szeszélyeinek máshol, de az A-ban ez nem így megy :D:D:D) |
Hát énis ork párti vok de aszitem eddig hogy Aban nehéz vele:)
Bár nincs sok orkom csak olyan 15...:p ezek szerint ha feljutok Aba akkor ott izgi lesz:D |
Quote:
mert kevés tekit tartasz és ha lopnak akkor be kell dobni a klánraktárba. lopni nem is szoktak, csak elfek a törpéket nyersire, meg gyújtogatni egymást... szóval.... :p |
Bakker elveszett már az üzid Senki:(
Melyik oriba tudok neked ződet küldeni? ha emléxel még az eyémre ott jelezd pls! |
[quote=Senki]van, de egy ork egy betonelfet is legázol, míg az óriás nem... és úgy is kell neki toli, mert ott fent már ha fel tudja tenni a sziesztát rendesen akkor túl sok a temploma, és a sziesztán keresztül is úgy gyújtható mint a huzat már... (nem is szólva arról, hogy ő meg akkor se tud gyújtani, ha van tolija, így az szinte csak ballaszt...) tehát az óriás nem éri meg szerintem nagyon. marad az ork...
(kipróbáltam a gnómot és nem jön be... ahogy az óriás sem. de a tekilopás miatt egyelőre nem szolgáltatom ki magamat a tolisok szeszélyeinek máshol, de az A-ban ez nem így megy Hát, ez nem így van. :) Az óriás sokkal veszélyesebb egy orknál, és egy beton elfet sem ork, sem óriás nem ver be. :) ellenben egy beton elf lerengeti és felgyújtja az orkot, míg egy óriást nem tud rengetni és igencsak kevés kárt okozhat neki tolikkal. egy orkánl egy gyújtás lehet 39-40 ház is, cca 10k hekin, míg egy óriásnál ez max 20-22 ház és nagyon csökken. Tehát sokkal kevésbé gyújtható, mint egy ork. A gyújtogatásban amúgy is elég nagy a rutinom :-D |
Zoli, de csak ha fel tudja tenni a sziesztát tartósan.... és védelem és szieszta fenttartása azért elég nehéz magas hekin módosítások ellenére is nem? vagy 5k heki felett felkönnyebbedik a dolog?
vagy ahol kiszámoltad az orkot meg a gnómot, oda számolj ki egy óriást is plz, hogy lássuk tisztán miről is van szó... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
najó, de nem olyan stílusos mint az ork :p. és az ork TUD gyújtani ha kell, az óriás meg egyáltalán nem :D így meg.... :D
(a gnóm meg nem kérdéses, hogy a jobb, de nem tettszik, én szórakozásból játtszok, a teljesítmény része a második helyezett csak :p) |
Zoli számolását folytatva:
Gnóm, tudós, 10.000 hektáron morál 90% 1669 ház 7320 barakk, 439.200 lovas, támadó érték: 3.676.103 pont 500 kocsma 500 templom 1 raktár 10 bank 146.400 íjjász védőérték: 1.225.368 Ork, tudós, 10.000 hektáron morál 90% 1875 ház 7114 barakk, 369.928 lovas, támadó érték: 3.765.496 500 kocsma 500 templom 1 raktár 10 bank 85.368 íjjász védőérték: 802.118 Óriás, tudós, 10.000 hektáron morál 90% 1770 ház 7718 barakk 432.208 lovas, támadó érték: 3.623.416 1 kocsma 500 templom 1 raktár 10 bank 123.488 ijász védőérték: 1.035.262 |
ki az aki egyszerre tart bent lovast és íjászt? :rolleyes: :D:D
|
Quote:
|
ahááá! így már stimmel :D:D:D nem rossz!
|
Na akkor erre varrjatok gonbot!
10 000 heki törpe tudós. 1605 ház 400 templom 400 kocsma 1 raktar 10 bank 7584 barakk -470208 lovas tamadóerő -> 3681728.6 |
ja a felszabidtható véderő
106176 ijj ->831 358 véderő |
Nem valami eros de az ork utana a masodik legnagyobbat uti és meg siman lehet tovabbélezni a kocsmakon es a templomokon :)
|
Quote:
400 templommal egy törpének 10e hekin semmilyen varit nem teszel fel... tehát a védő erőt és a támadót is nyugodtan megszorozhatod 0.7-el (ha egyéni támadás is számít)... és ha életképes törpét akarsz akkor 10e hekin még egy vip törpének is necces a varikat 2-3 körre feltenni 9% templommal is, nemhogy 4%-al... persze ez kláncsatánál nem számít, csak ha egyéniben is kell harcolnod... |
Quote:
|
Quote:
2. 1 törpe barakkba 62,4 egység fér nem 62 bármilyen viccesen hangzik is gnómnak meg ha ugyanannyi varit meg tolit tartanak mint az ork 1669 ház 7450 barakk, 447.000 lovas, támadó érték: 3.741.390 435 kocsma 435 templom 1 raktár 10 bank törpe: 1615 ház 420 templom 420 kocsma 1 raktar 10 bank 7534 barakk sztem 470.122 lovas aminek a támadóereje 3.681.055 szóval hiába akarod kihozni jól a törpének a gnóm minden téren jobb nála hadilag |
Quote:
|
Quote:
Merészség... kérdezzétek a nagyobbakat :p Amúgy azért jó, mert brutálisat véd :D |
Quote:
|
ha megszorzod az épületszámot 62,4 el és lefele kerekitessz megkapod az eredményt, igazából nem értem mi a bajod
|
Láma nem tudom miert mondod hoy nem tudom felrakni a varikat?Nem is akarom...
Eleg ha a vedelem 1 körre megye akar sok probalkozasbol is ...Masra meg minek... 10 000 hekirol van szo, szerinted milyen messze vannak egymastol ott az emberek.Minek egyaltalan vari...:) |
Quote:
|
Quote:
Kocsma: 130 (130*62,4=8112) Tényleges férőhely: Kocsma 8112 Templom: 120 (120*156=18720) Tényleges férőhely: Templom 18720 Barakk: 1199 (1199*62,4=74817,6) Tényleges férőhely: Barakk 74817 Ebből ugye a tanulúlság az, hogy 56%-al számol. Valamint hogy a tizedest levágja :D |
Quote:
1 kör: 99 % 6 kör: 21 % 11 kör: 11 % 16 kör: 8 % 21 kör: 6 % 26 kör: 4 % 31 kör: 4 % 36 kör: 3 % |
Quote:
|
Quote:
Nem Láma volt, hanem én...:) Amúgy azért, mert nem tudod felrakni 1 körre sem a védelmet... és 10e hekin azért még vannak a közeledben... Amúgy itt egy anarchos 17e hekis törpém 2% templommal... 1 kör: 28 % 6 kör: 0 % 11 kör: 0 % 16 kör: 0 % 21 kör: 0 % 26 kör: 0 % 31 kör: 0 % 36 kör: 0 % A védelmet 1 körre se teszed fel... Ez meg egy 9% templomos törpe 7e hekin... 1 kör: 99 % 6 kör: 2 % 11 kör: 0 % 16 kör: 0 % 21 kör: 0 % 26 kör: 0 % 31 kör: 0 % 36 kör: 0 % Szóval 4% templommal esélytelen vagy.... Egyébként a többihez annyit fűznék, hogy 1/a-ban nem kell feltétlenül annyi ház, hogy minden épületed maxon működjön.... |
All times are GMT +1. The time now is 21:53. |