![]() |
3,7,9-re szavaztam szerintem már indokoltam ebben a fórumban
|
Quote:
|
Akkor szavaztam újra.
3 7 9 amit támogatok én is. |
De 7 - 9 közt lehetne válogatni.
A gyújtás sztem túl durva ebben a formában. Egy felmenő orinak fedeznie kell a feljutási költségét, számoltam már korábban egy Bs törpe fedezési költségét itt, vmi 12 mlrd jött ki alsó hangon, úgy, hogy nem ütötték be, vagy kb ennyire jött ki az Lben is, hogy felmenjünk, fejenként. Szal sztem egy életképes javaslatnak biztosítania kell az elvi lehetőségét, hogy ki tudja termelni az ori ezt a költséget, biztosítania kell, hogy amíg reális az újáépítés, addig azt a költséget is kitermelje az ori, meg nyilvánvalóan azért megy fel vki, hogy a köv szintre még több pénze legyen, mint amivel a csopiba lépett. Hangsúlyozom, elvi lehetőségről beszéltem! (közbejöhet ellenség, magasabb feljutási költség, ha a top megemeli a kati árát, elszabadult nyersanyagpiac, stb.) De sztem ez a javaslat ezt nem adja meg, legalábbis ebben a fomában nem. Arról nem is beszélve, hogy egy 3ks orinál, ami egy átlagos termelő, nem mind1, hogy 5500 körnél felgyullad naponta az orid hatoda, vagy vesztesz 24 hekit és gyullad még hozzá 24 épületed, szal a kettő még csak egyensúlyban sincs. |
2,4,5,6, ra szavaztam
A baráti malusz bevezetését nem támogatom. A jksz bejelentő és az anarhista csoportba helyezés elvileg most is él. Az utolsó három pont meg csak közvetve tartozik ide, mert hogy valaki a topban ücsörög az nem feltélten jelenti azt hogy jksz-ezik is. |
Quote:
A földvesztéssel kapcsolatban hajlamos vagyok Szecsának igazat adni... úgy nagyjából. A gyújtogatás erősödése ellen viszont semmi kifogásom. Ha az ori hatoda, akkor az ori hatoda naponta... |
Quote:
|
De ugye ezek érvényesek lesznek az A tetején üldögélő orikra is?
|
Quote:
|
Quote:
Ott vannak a legnagyobb orik és legrégebben... |
Quote:
Másrészről mega játék végcélja, hogy minnél több időt tölts el az A csúcsán:) |
Quote:
Szóval lejjebb ne gyűjtögethessen senki nehogy túl sok pénzzel menjen fel az A-ba és veszélyeztesse a topklánokat... Értem én. Erről is kellene akkor indítani egy szavazást lehet meglepetés lenne a végeredménye:) |
Quote:
|
Quote:
biztos a 7 és 9 pontot akkor magyarázzad el lécci mert Te érted:) |
Teljesen egyetértek avval, hogy a földleadást valahogy büntetni kell de sajnos a JKSZ bizonyíthatatlan. Néhány hete én is láttam a B-ben, hogy egy országot 10 sereggel szedtek le a topból 10 perc mulva az 5. szinten volt az illető. Nem azokat kellene büntetni akik pénzt gyüjtenek az A-s játékhoz...
És ez a két pont erről szól |
Az 'A' topban nincs földleadás? Mintha épp a közelmúltban olvastam volna arról, hogy bizony ott is megtörtént. Ha ezt a javaslatot ezért akarjátok bevezetni, hogy erre ne legyen lehetőség akkor egyik csoportban sem legyen. Így fair, nem értem az 'A' topposokat miért kéne a javaslatotok alól kivonni?
|
Quote:
és ezek folyamatosan zajlanak, ha az egyik újrázik/új orit indit??? leadja a földjét végig utána meg visszakapja mert vissza üti??? mert miliárdokat utalnak le 1-1 havernak??? |
Quote:
OFF már az első hozzászólásná gondolkodtam rajta, de asszem teljesen megygyőzött arol h nyugodtan adhatok neked egy piros kockát. |
Quote:
|
Quote:
És ugye az A-ban nem adják le a földet újrázás vagy fordulás előtt? És mi köze van a topban eltöltött időnek a földleadáshoz? Ha több háza gyullad vagy földet veszít akkor nem fogja leadni aki akarja? ugyanmár ez csak arról szól, hogy más csoportokban ne lehessen termelni.. |
[quote=Gyula;99832]A B-ben van minimumföld, ha egy orit 10sereggel leszednek az csak akkor van az 5-ben 10perc múlva ha zéróstartal megy oda.
Igen? És mennyi is a minimális föld? Nem lehet valakit úgy 10 sereggel leszedni 4k hekiről, hogy e fölött maradjon? Elküldtem akkor a jksz bejelentőt Ati meg tudja nézni... |
Quote:
megnézném hogy te leados a földedet a klánodnak, hosszú idő lenne 0hekikkel leadni, pl mert ott él a baráti malusz és a minimum föld is van... |
[quote=rexa;99844]
Quote:
amúgy meg tök mind1 hogy 1k hekin volt vagy 4k hekin esetleg 11122111k hekin |
Quote:
1460hekin 220hektárt veszithetek büntetés nélkül ez kb 2sereg alulrol, a te példádban legyen 1 sereg alulrol és a legjobb esetben is 4-5sereg felülröl, de szerintem már igy is necces és véletlen lecsúszhat az ori a minimum alá. Szóval a 10 sereges példád nekem erősen sántit valahol. |
Quote:
Ööö, a jksz bejelentő nem erre való ám! |
Quote:
A földleadás minden csoportban szabály ellenes tudtommal, semmi köze ahhoz ki mennyi ideje és melyik csoportban játszik, és ez a topik erről szól, hogy hogy akadályozzuk ezt meg. tehát ha valaki az 'A' csoportban teszi, igenis ugyanazt a büntetést kapja, mint a többi csoportbeli. Ezért tartom ésszerűbbnek ezt úgy szabályozni amit ott is belehet tartani. Ha úgy gondoljátok, hogy a gyújtogatás és a földvesztés az 'A' csoportban a játék ellehettelenítése lenne, akkor a javaslat nem ésszerű, mert mégegyszer ismétlen az 'A' csoportban szabálytalankodó játékosnak is pontosan az a szabályzás és vagy büntetés jár, mint más csoportbeli társainak,...semmivel sem eshet külön elbírálás alá a tette, mint más csoportban. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet L-Angelika tért vissza közénk? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Akkor a baráti malusz esetleg más csoportban is meghozná minimum azt az eredményt amit az 'A'-ban is hozott. Érdemes lenne ezzel kezdeni a szabályozást, ha már bevált. Egyébként ugyanennek a topiknak a 3.-4. oldalán Pool egy példát is hoz rá, hogy igenis A-ban is megtörténik az ilyesmi. Tehát, van alapja mindenhol egységesen szabályozni....és teljesen mindegy hogy kevés hekit hoz e aki az 'A'-ban ad le földet, az attól még ugyanolyan szabálytalan, mintha egy raklappal hozott volna. Ráadásul ha kiszámolod sok hekin annak a kevésnek a felfedezése is mennyi pézbe kerül, már nem is olyan jelentéktelen. |
Quote:
viszont a top szabályozása is tesz a jksz ellen, mert tul.képpen egy eddig meglévő dolgot szigoritanánk meg, mert a morál csökkenés semmit sem ér, Aban viszont nem lehet súlytani a topot, mert míg alsobb szinteken a lépést sürgető dolog ez, addig A-ban nem lehet ilyen |
Quote:
eljenek az 1/A-s topországok akik szentek és sérthetetlenek mindenki más csaló további jó beszélgetést |
Quote:
Alapvetően nem erről van szó. Mint már többször is le lett írva ebben a topicban, egy nekifutásra tuti nem bírunk olyasmit összehozni, ami teljesen beszünteti a jksz-t. Arra előállt egy ötlettel, ez ki lett pótolva pár másikkal, és most ezekről van szó. Ha van konkrét ötleted az A topjának összejátszásai ellen, vesd fel, és megvitatjuk szerintem azt is. |
Quote:
Miért gond ha 'A'-ban egy picit alacsonyabb hekire kerülnek az országok a szabályozás miatt? (már ha a gyújtogatás és a hekivesztés kerül valamikor megszavazásra) Ezt nem értem. Tudtommal, profi, játszani tudó és akaró játékosok vannak ott....tehát ezzel senki nem árt nekik sem, legalább több lesz az ellenfél, nem fognak annyira unatkozni, és bebizonyíthatják, hogy igenis ők a legjobbak :) Épp hogy a játékot színesítené, ha ők is játszhatnának és nem kényszerülnének a nagy elhúzás miatt tétlenségre. |
Quote:
Reni, A-ban ez nem működik. Az első dolog amit az A topja követelne, hogy akkor legyen morálesés a top30%-tól mint lentebb. És ezzel asszem akár 0 épülettel is örök időkre bebetonoznák magukat oda ahol most vannak, mert senki nem bírná leszedni őket soha többé... És továbbra sem erről szól a topic:) |
indoklás
A hármast választottam. A topic témája a jksz megszűntetése, az pedig hogy valaki magasan sokáig termel önmagában (!) nem jksz. a hármas opció megnehezíti a jkszes földleadást. Ezért:)
|
Quote:
Éppen ezért is mondom, hogy azokat a javaslatokat kell elsősorban támogatni, amiket mindenhol egységesen be lehet vezetni, és ami minden csoportban működik. A baráti maluszos dolog teljesen jó ötlet, a minimum föld is.....ezek mind azt segítik elő, hogy minnél kevesebb lehetőség legyen földet leadni, és nem utolsó sorban, ami az én vesszőparipám, és gondolom a többségé is, hogy úgy igazságos egy szabály, ha mindenkire vonatkozik. |
All times are GMT +1. The time now is 12:20. |