![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha jatszik akkor sincs eselye nyerni a topKlan ellen, ez is vitathatatlan. ;) Ha pedig szk-n van a foldje is megmarad, ami meg nem hatrany. :D Szal lehet qqcskalni mikor nyugszanak le a nagyok es uzsgyi vissza jatszani... :D |
Ati szerintem a 90 napos idölimit eltörlése segittene az Á-ban .Meg a vipp sms küldés megoldása is sokat segittene a cuceritor létszámának növelésére.Pl mondanám a pannonos,t-mobilos sms átirányitása a más nyelvü játékokra.Szerintem sokan visszalépnének szk-rol,illetve a többi szinten szabirol.
|
javaslom nézzétek meg ennek a topiknak az elejét s az ismeretlen oriakat tegyétek be a vip listátokba megfogtok lepődni mennyi ori van szkn
|
Csak annyit a roman verziorol hogy egy nagy sz....r. Ugyanis Romaniaban nem annyira ismert ez a jatek hogy elegen legyenek akik jatszodjak, igy van egy par jatekos akik csinalnak kb. 20 orit es akkor ok a kemenyek- jelzem hogy a roman verzio anarhista csoportjaban csak 4 orid lehet- tehat egyvalaki 4 orival a masik meg 20al ellene, senki nem tesz semmit, en is jelenleg sokkal tobb orival jatszom a megengedettnel. Ez van ;)
Inkabb maradok a magyar verzional ;) |
Quote:
|
Jelenleg az elso helyen vagyok a 4. anarh szinten, rohejes de 780 hekim van, fedezni nem enged, a masod helyezett 14 korre vankb. 500 hekivel, nincs mit tenni, mi a velemenyetek?:confused:
|
En csak igazsagot szeretnek, ha elvagtam akkor elvagtam, ugy is inkabb magyar verzioban nyomom, a roman az csak.... nem tudom az nem jatek :(
|
Quote:
|
Quote:
Kérlek sürgősen gondolkozz el azon, hogy itt van-e a helyed. Tipp: nem. Ha mégis, akkor jó lenne magadra venni némi kultúrált hangnemet, az ilyesmit ugyanis itt nem tűröm. Kapsz pár nap pihenőidőt ezen elgondolkodni. Remélem egy hét elég lesz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az sms dologrol Ati felvilágositott hogy nem megoldhato. |
Quote:
|
Quote:
Legalábbis a 90 nap eltörlése indokolt lenne. Akik komolyan játszanak azok úgyis VIP-elnek mint eddíg, mert meg lehet oldani. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont vannak nagyon sokan akik csak haladnak felfele és csupán fordulni szeretnének ami valljuk be elég nehéz feladat 90 nap alatt. sőt, szerintem a duplája is kevés. És nagyon sokan vannak akik akarnak játszani csak nem tudják elintézni a VIP-es dolgot, és ezért nagyon sokan SZK-ra mennek vagy törölnek. Sajnos egyik barátom is törölt mert nem tudott játszani a 90 nap miatt :( |
Szerintem Lyra véleménye a limit eltörlése.Én már rákérdeztem egy alkalommal.Lehet hogy változott a véleménye.
|
Quote:
De csak egyet szeretnék kérdezni: ha 100-ból 99 azt mondja hogy nem jó A-ban a 90 napos limit, 1 pedig azt hogy igen akkor nem törlik el? Nem kell félreérteni, nem rosszindulatból kérdezem csak kíváncsiságból :) |
Darktól is többször kérdeztem hogy megoldhato-e azt mondta hogy sajnos nem töle függ.Amugy az Ö véleménye is a limit törlés volt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Roman anarhista 4 - ik csoportjaban en foglalom el az elso 4 helyet 820 hekis orikkal . |
Quote:
Megerdemelta a par napot Ati . |
90 napos limit.
Arra kerem az illetekeseket , hogy az anarhista csoportban toroljek el a max 4 ori/szint szabalyt (legalabb a 2-ik szinten) es a 90 nap pedig torlodjon mindket jatekforma (normal es anarh) legfelso szintjen .
A magyar kulso forumra azert nem irnak , mert egyre tobb a roman(folleg anarhban) , akik nem igazan latogatnak el ide . Ahoz , hogy az emberek megszeressek es egyre tobbet jojjenek jatszani kell valami pluszba . Es a 90 napos limit eltorlese egy ilyen plusz lenne .Ismerek egy roman kis sracot , aki felvitt mar legalabb 20-30 orit a 2 ill 3 -as szintek topjaba es ott torolte oket a 90 nap illetve 4 ori/szint szabaly miatt Tul sokat irtam mar ... tele hibakkal .... faradt vagyok :) |
Szeríntem is töröljék el a 90 napos limitet, bár nekem mindenképpen kell vippelni az orimat, mert anélkül igen szépen nézne ki :D
|
Ha ettől többen lesznek szerintetek A-ban, akkor én is feltétlenűl támogatom a 90 nap eltörlését. Bár, h ezek az országok VIP nélkül mennyire tudják majd megállni a helyüket itt, azt nemtom. :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Legalabb a 90 napos hatart torold el az ANARCH 2 - ben es akkor maris tobben fognak jatszani , mert eselyuk lesz fordulni . Elore is koszonon a Roman Anarhos jatekosok neveben . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aki anarchról akar trécselni az menjen másik topicba :rolleyes: |
Quote:
|
Hogy a témánál maradjunk. A rengeteg JKSZ miatt nem lehet feljutni A-ba. Már 2 országot töröltem 4. szintről, mert egyszerűen úgy ledarálnak, mint az állat. Akármilyen fajú, személyiségű, beállítottságú országgal megyek oda, mindig megfognak. Ha valaki lepattan földön, még aznap tele van az eseménylistám, hogy "infót tudtak meg x-y kör távolságból" És már jön is a nagyobb sereg. (nyilván MF-ek...) Tehát majd ha újra lehet játszani az 5-2 szinteken, akkor majd megyek A-ba én is. Most a 3. országgal vagyok 4-ben. Ez most elf. Eddig ott lekaptak 1 gnómot, 1 óriást, 1 élőhalottat, meg már nem is tudom, hogy mit... Eleinte csak újrázgattam az orikat fajváltás miatt, most már egyből törlök.
Tehát jelenleg számomra elérhetetlen az A, hiú ábránd lenne, ha oda vágynék. |
All times are GMT +1. The time now is 20:41. |