Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Josh 01-23-2007 22:36

nagyjából elolvastam a topickot, de...
sehol nem láttam, hogy valaki a hadüzenethez kötné a "törlésig tartó ütés"-t...
mi van akkor, ha adott egy elf MF ori egy szövi felett 3 körre, adott egy szövi (1 ork és 3 óriás) és az elf lelopja kicsiny orkunkat, az ork szól a szövinek, mind küldenek hadüzit az elfnek és 24 kör után beindul az aprítás vagy előbb...
majd az elfet szépen elkezdi a kicsiny ork mészárolni,, olyannyira, hogy a szövi minden tagja be tud menni az elfhez 3 sereggel... (tegyük fel, hogy az elf többszáz milliós nagyságrendű kárt okozott)
nállam ilyenkor kicsit felmenne a pumpa, mint ahogy másoknál is, ilyenkor a hadüzi nem lenne kibúvó :confused:

szittyah 01-23-2007 22:48

ne viccelj már...sztem sokan összekeverik a játékot a barbizással! az első orimat kétszer kapták szét,egyszer újrázás lett belőle,másodszor szabira mentem 3 nap után,addig bírtam.bejöttek 4 óránként 5 mészárra,ez van.szabi után 2 hónapig güriztem,míg újra összeraktam a romokban heverő orim.de akkor tanultam meg játszani.
ha valaki belénk köt,figyelmeztetésképp rárengetünk,és folytatja gyújtogatással,az magára vessen!vagy rámegyünk,hogy lemészároljuk mindenét,és megindítsuk egy pusztival lefelé (többit krónika elintézi),vagy akkor inkább el kell tenni az orit szabira,és vissza se jönni.van itt egy-két tapasztalt játékos,aki átgázol rajtad.ha nem nyírod ki,ő fog téged!

laziga 01-24-2007 05:12

Szerintem csináljunk listát a rinyás hóditora alkalmatlan játékosokról és közösítsük ki őket :P
Engem is vertek má porrá de eszembe se jutott sírni rinyálni beárulni valakit sose lennék féreg.

porika 01-24-2007 07:22

az 5-ben eddig 3 teikiírót tekercstelenítettünk, 2 napja puhítjuk a 4. brigádot (fosztás, rúnalopás). Nem tudnak semmit csinálni, mert 140 könyvtárjuk van. Akkor én megyek az anarchba? Nagyon remélem, hogy csak vicc.

off: A jksz jelentővel meg az a problémám, hogy amikor bebizonyosodott és átkerültek az anarchba a javaimat nem kapom vissza. Ez fontosabb témának tartom :off

richardka 01-24-2007 07:23

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 68825)

Nekem már kicsit nevetséges ez az egész :)
Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani.

Ugyanezt tudom mondani mint már irtam
Kinek hol a határ???

Én tudom hogy mondjuk nekem mikor telne be a pohár, de másnak lehet hogy már a töredékénél betelik a pohár

Én azt mondom legyen egységes a határ oszt csokolom.

Cassandra 01-24-2007 08:28

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 68869)
Szerintem csináljunk listát a rinyás hóditora alkalmatlan játékosokról és közösítsük ki őket :P
Engem is vertek má porrá de eszembe se jutott sírni rinyálni beárulni valakit sose lennék féreg.

Hogy te most mekkora baromságot írtál.... és mindezt szép nyagybetükkel szedve, gratulálok.
Engem is vertek el, én sem árulkodtam (mondjuk egy idő után én megpróbálom üzikkel lerendezni a dolgot, volt akinél nem jött be, ott elvesztettünk egy szöviháborút, DE furcsamód ők is maguktól tudták hol a határ.), de itt nem a bosszúról van szó, hanem a gátlástalan(!!!) elverésekről, azokról, akiknek nem elég, ha elégtételt vehetnek, olyanokról, akik élvezik, hogy a másik országa atomjaira hullik.

Az ilyenek sokkal kevésbé normálisak, mint az általad "rinyálós férgeknek" titulált játékosok!;)

laci 01-24-2007 10:21

Quote:

Originally Posted by porika (Post 68874)
az 5-ben eddig 3 teikiírót tekercstelenítettünk, 2 napja puhítjuk a 4. brigádot (fosztás, rúnalopás). Nem tudnak semmit csinálni, mert 140 könyvtárjuk van. Akkor én megyek az anarchba? Nagyon remélem, hogy csak vicc.

Végigolvastad te egyáltalán ezt az Állásfoglalást?! Segítek, idézem: "Törlésig ütés alatt értendő minden olyan ártó szándékú akció más országok ellen, aminek célja nem a haszonszerzés, hanem a másik játékos játékának ellehetetlenítése. "

Megy itt az általános hiszti, közben egy csomóan azt sem tudják, miről beszélnek :mad:
Bocs, de én tényleg nem értem, mi a probléma azzal, ami amúgyis nyilvánvaló, ha valakiben van egy kis jóérzés.

Thomas 01-24-2007 10:28

Na,és mi a helyzet az ártózással?:P Azzal tönkre nem teszem...pl egy toli,aki meglop,hááát valahogy csak visszaadok neki egy kis "puncsot" mig a szövim összes hadis tagja meg nem nézi,hogy mégis milyen az az ország,mert ez visszajár...
Valamint mi van akkor,ha egy hadis szövit szét akarunk választani,akkor azért eléggé sokat kell foglalkozni a varinak vele,mire szétválnak,és igy már a szövi hadis tagja bosszút,ill. haszonszerzést hajtanak végre... De ez abból nem derül ki,hogy pl egy héten keresztül kapja a varitól˛és/vagy a tolitól a finomat,tehát sztem is egy egyezséges határ kéne...
De itt nem tartom jó ötletnek a "léccccccccci ne bánts már üzit",mert ha ö okozott kárt,akkor azt min. 3szor veszem vissza,nem?:P

Thomas 01-24-2007 10:32

mondjuk az kimaradt hogy a szétválasztáshoz kellhet földrengés,és tüzgolyó is.....ha 50,9524%-át szétszedem az orinak akkor mehetek koláért?:D
Vagy mi lesz?

laci 01-24-2007 10:32

Quote:

Originally Posted by Thomas (Post 68907)
Na,és mi a helyzet az ártózással?:P Azzal tönkre nem teszem...pl egy toli,aki meglop,hááát valahogy csak visszaadok neki egy kis "puncsot" mig a szövim összes hadis tagja meg nem nézi,hogy mégis milyen az az ország,mert ez visszajár...
Valamint mi van akkor,ha egy hadis szövit szét akarunk választani,akkor azért eléggé sokat kell foglalkozni a varinak vele,mire szétválnak,és igy már a szövi hadis tagja bosszút,ill. haszonszerzést hajtanak végre... De ez abból nem derül ki,hogy pl egy héten keresztül kapja a varitól˛és/vagy a tolitól a finomat,tehát sztem is egy egyezséges határ kéne...
De itt nem tartom jó ötletnek a "léccccccccci ne bánts már üzit",mert ha ö okozott kárt,akkor azt min. 3szor veszem vissza,nem?:P

A háború, illetve szövetségi háború hol van megtiltva? ;)

Thomas 01-24-2007 10:37

jó rendben,de ott is lehet ütni sokág valakit..........
nincs megtiltva,akkor végülis mondhatom azt is,ha nem szedem szét poénból az országának a 75%át akkor nem megyek anarchba?????
Mert sztem pár emberen kivül(mert pár biztos van)aki semmit nem csinál véletlenül,ill csak azért,mert hogy jó nézni a szevedést?
Tehát meg van mindennek az oka,haszonszerzés,boszzú....
De mi a hezlyet,ha a szövitagjaim csak a katmorált tartják magasan,és igen,néha jól bealáznak csak valakit,ezt onnan is lehet nézni,hogy az ö játékát szolgálja,hisz a kat.morál az egekben marad...vagy nagyon hüle vagyok????:P

Thomas 01-24-2007 10:49

Lehet hüle vagyok ehhez,meg télleg új,de akár azt is lehetne,hogy mondtok egy számot,hogy ez kb hány %????és mindenki tisztában van mindennel,és mindenki tudja hol a határ....
Ehhez várnék hozzászólást....
Elöre is köszi!
Bár ahogy látom van ám szelektálás....

laci 01-24-2007 12:12

Ez a számszerűsítés nekem kicsit olyan, mintha egy hisztis 10 éves gyerek megrúgna, és én elvárnám, hogy a törvény pontosan leírja, hányszor rúghatom vissza, hányszor vághatom kupán és egyáltalán meddig üthetem. Számomra kézenfekvő, hogy ha valaki annyival gyengébb, hogy kvázi bármit megtehetek ellene, akkor nem fogom a földbe taposni, csak mert megtehetem. Magyarul a hisztis gyermeket egyszer megpofozom, vagy csak rákiabálok, de nem ütöm addig, amíg "töröl".

Mondok egy Hódítós példát is: a múltkor egy meglehetősen gyenge mf ország (aki amúgy azelőtt, és azután is folyamatosan MNT-ket hirdet a Diplomáciában) minden különösebb ok nélkül elkezdett gyilkolászni egyik szövetségesemnél. Válaszul kapott néhány rengetést, senkinek nem lett különösebb baja vagy vesztesége, ő leállt, mi leálltunk és ezzel kécc volt. És, bár simán megtehettük volna, nem kezdtük el orrba-szájba mészárolni, rengetni stb., bőven elég volt hogy megmutattuk, ki az erősebb.

szittyah 01-24-2007 12:32

véleményem szerint egyetlen jogos esete van az állásfoglalásnak.saját szememmel láttam,tapasztaltam,hogy 5.szinten vannak orik/szövik,akik 199 hekin rendezkednek be,és a friss orikat gyepálják,ha új,elveszik a kedvét,ha régebbi arc,hetekig szenvedhet,míg elrendezi az oriját napi 4-5 moráljavító (sicc!) mészár mellett...az ilyeneket sztem rendszeresen verte az apja,vagy bekakiltak az oviban,és itt küzdik le a frusztrációjukat!tényleg nincs keresnivalójuk a normál játékban,az ő terepük az anarch!
viszont!4-től felfele már mindenki megtanulhatott játszani,tudnia kell,mikor kell szabizni,mikor küldeni egy "bocs,már megbántam,hagyjuk abba" üzenetet.ha valaki túl erősnek érzi magát,mf-ként lopkod egy szövit,az ártózásra gyújtással felel...na az ilyen ne sírjon később se!igenis megérdemli,ha addig ütik,amíg látják.az ember nem megy oda egy mercedeshez,melyből lógnak a fuxos széparcúak,hogy belerúgjon a lökhárítóba!vagy ha egyszer igen,többet nem...ha ötödször is odamegy,megérdemli,amit kap.ez már nem konokság,hanem az ítélőképesség hiánya!az ilyennek nem állásfoglalás kell,hanem kezelés...

összefoglalva: 5.szintre jogos a dolog,ott akár "törvénybe is iktatnám".feljebb elrendezi a hódító kialakult közössége,hogy az íratlan szabályok hosszú távon érvényesüljenek.

karesz6 01-24-2007 12:33

Na csak bennem is felmerült egy kérdés ami nem tiszta. Ha egy szövi kinézi magának mondjuk az óriásokat. És minden útjába adódót lever (ha le nem is de mindenképpen beleköt :D ), de ha be is fér nem csinálja darabokra hanem beveri 5x 6x aztán megy tovább akkor az beleszámít valamejikbe? Mert ugyebár ebből nem mindig van haszon csak azért ütöm mert óriás vagy gnom stb.

Ati 01-24-2007 12:39

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 68968)
Na csak bennem is felmerült egy kérdés ami nem tiszta. Ha egy szövi kinézi magának mondjuk az óriásokat. És minden útjába adódót lever (ha le nem is de mindenképpen beleköt :D ), de ha be is fér nem csinálja darabokra hanem beveri 5x 6x aztán megy tovább akkor az beleszámít valamejikbe? Mert ugyebár ebből nem mindig van haszon csak azért ütöm mert óriás vagy gnom stb.

Az alapján, amit leírtál, ez nem tartozik ebbe, nyugodtan lehet csinálni.

A hangsúly azon van, hogy "aztán megy tovább".

Ha ez arról szólna, hogy sorsolással kiválasztanak egy óriást, akit addig ütnek, ameddig csak mozog, akkor az már más helyzet.

Viz 01-24-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68973)
Az alapján, amit leírtál, ez nem tartozik ebbe, nyugodtan lehet csinálni.

A hangsúly azon van, hogy "aztán megy tovább".

Ha ez arról szólna, hogy sorsolással kiválasztanak egy óriást, akit addig ütnek, ameddig csak mozog, akkor az már más helyzet.

Nos elég szélsőséges eset jut eszembe, de ezért anarch jár-e?

200 hekin 4 fős szöviben nyugodtan forgatják a pénzüket stb.
Jön egy tolist és beljük kot, ergó tekizik, pénzt lop bármi.
Meglátom és megy felé mindenkitől egy mészár, majd addig verjük amíg gyakorlatilag teljesen életképtelen, és kitekizik a hadisaink is.
Szabályos-e?
Merthogy nem csak úgy rászálltunk, hanem elkezdett lopkodni.

bpeet 01-24-2007 13:08

tekiíró oriként akkor ezentúl nem csak listát fogok gyártani, hanem elmentem az üziket is, amiket a rám szálló oriknak küldök (igaz mindenkinek csak egyet szoktam küldeni, mert nem könyörgök senkinek...) meg eseménylistákat is.

hogy később legyen bizonyíték az indokra.

Később meg úgyis lesz Ludas Matyi, úgyis törlesztek "állásfoglalás ide v. oda",
de ezzel meg majd indokolok.

És a 3x szorzó az továbbra is áll nálam (1 fosztás 3 mészár). Ami nem nagy ügy, de most is az egyik orim egy szövitől 3 nap alatt kapott 12 fosztást,
küldött üzim válaszára sem méltatva.

Ez 36 mészár barátok között is, és nem beszéltünk a szövim többi tagjáról.

Én nem fogom jelenteni, de ha később ők jelentik, akkor mi a helyzet Atti?

Komoly, h bizonygatnom kell, h egy korábbi törlesztés volt csak?

Ne mondjátok, hogy nem sírnak az ilyen orik, mert sokan sírnak később. Persze van aki kemény, vele megy az adok-kapok egy darabig, majd megállapodunk, de a verés az neki is megy. És jogom van ilyen esetben hozzá, hogy ne érdekeljen az ő sírása, hiszen az én kérésem is lesz*rta ő, anno.

Atti ezt azért gondoljátok át. nyilván itt nem az ilyen helyzet váltotta ki az állásfoglalásotok megszületését , de erre is gondolnotok kell.

laci 01-24-2007 13:13

Már látom lelki szemeimmel az árfolyamokat: 1 rengetésért 1 gyilkolás. 1 hódítás=3 mészár. 1 sorozat lopás=2 mészár, 3 tolvajmérgezés és 4 rengetés... stb.... stb.... Ilyeneket szeretnétek? Vagy milyet? :eek:

bpeet 01-24-2007 13:21

Nem erről van szó Laci.

csak arról, h engem a fosztás most nem küld padlóra, ezért én nem is jelentem (meg egyébként sem jelenteném).

Ő(k) azonban lehet h a 10. mészár után jelenteni fognak, mert náluk máshol van a határ a "játékélmény" elrontásában. és ebben az esetben a nekem járó jogos bosszúmat nem adhatom (vagy csak félve, h anarchba kerülök) vissza.

csukja 01-24-2007 13:24

sztem :(nem naon jó a "törlésig tartó ütés" szabály:( de azért elfogadom, és azt javasolnám hogy ha hadüzenet van akkor lehessen törlésig ütni!:rolleyes:

bpeet 01-24-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 69000)
sztem :(nem naon jó a "törlésig tartó ütés" szabály:( de azért elfogadom, és azt javasolnám hogy ha hadüzenet van akkor lehessen törlésig ütni!:rolleyes:

ez értelmetlen lenne, hisz bárkinek küldhetsz hadüzit.

laci 01-24-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 68997)
Nem erről van szó Laci.

csak arról, h engem a fosztás most nem küld padlóra, ezért én nem is jelentem (meg egyébként sem jelenteném).

Ő(k) azonban lehet h a 10. mészár után jelenteni fognak, mert náluk máshol van a határ a "játékélmény" elrontásában. és ebben az esetben a nekem járó jogos bosszúmat nem adhatom (vagy csak félve, h anarchba kerülök) vissza.

Egyszerű: ha már a földön fekszik, ne rugdosd tovább.

De lassan kiszállok ebből a témából, tényleg nem tudom, mit lehet ezen az egészen nem érteni. Maradjunk annyiban, hogy a bosszú legyen a tettel arányos, és akkor kész. Mondjuk ha egy sima szövetség-felderítésnél bebukom a tolvajaimmal, és ezután napokon keresztül nyomorítanak "jogos bosszú" címszóval, akkor nyasgem nekik.

És senki ne jöjjön nekem a "vörös köd" szöveggel, mert ahogy már egyszer korábban leírtam, szerintem nincs az a rettenetes Hódítós düh amitől néhány óra alatt nem lehet megnyugodni. Ha meg valaki mégis ennyire be tud pöccenni, akkor annak már súlyosabb problémái vannak.

Viz 01-24-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by laci (Post 68990)
Már látom lelki szemeimmel az árfolyamokat: 1 rengetésért 1 gyilkolás. 1 hódítás=3 mészár. 1 sorozat lopás=2 mészár, 3 tolvajmérgezés és 4 rengetés... stb.... stb.... Ilyeneket szeretnétek? Vagy milyet? :eek:

Miért, szerinted jó ez ami most lett, hogy gyakorlatilag bizonytalanság van?
Na meg az egész elv, én kizárólag annak adnék anarchot aki ok nélkül mészárol, ha valaki akár csak 1szer varit gyilkolt, azt hadd lehessen már ütni, vállalja a következményeket.
Meg szerintem aki nem 8 éves és anyu öléből játszik, vagy nem kezdő, s tényleg elrontják a játékát az ne jelentse már fel azt akibe belekötött, és jobb nála ezért gyakorlatilag szétszedte. Most akkor csináljak egy 4 tolisos szövit amiben büntetlenül tekizünk mindenkit, merthogy nem mészárolhatnak vissza mert rögtön jelentjük, hogy jajj már a kedvem is elment a játéktól....

laci 01-24-2007 13:28

Quote:

Originally Posted by csukja (Post 69000)

Ati helyett kérdem: milyen szabály? :D

Olvasd végig az egész topicot, ne a végére írd be a magadét...

Synkel 01-24-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69003)
Na meg az egész elv, én kizárólag annak adnék anarchot aki ok nélkül mészárol, ha valaki akár csak 1szer varit gyilkolt, azt hadd lehessen már ütni, vállalja a következményeket.
Meg szerintem aki nem 8 éves és anyu öléből játszik, vagy nem kezdő, s tényleg elrontják a játékát az ne jelentse már fel azt akibe belekötött, és jobb nála ezért gyakorlatilag szétszedte. Most akkor csináljak egy 4 tolisos szövit amiben büntetlenül tekizünk mindenkit, merthogy nem mészárolhatnak vissza mert rögtön jelentjük, hogy jajj már a kedvem is elment a játéktól....

Kivételesen egyetértek veled. Itt bizonytalanság van és lesz, meg lesz rengeteg vita, és értelmetlen jelentgetés. Meg a szokott szövegek, hogy ez csókos, ő azért nem ment anarchba, más meg már 3 mészár után igen... Nem szeretem a szubjektív dolgokat, a hódban meg főleg nem jó, ahol mindig minden pontosan kiszámolható, és nem nagyon játszik szerepet a véletlen.

laci 01-24-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69003)

"Nem tartozik ide a szövetségi háború lezárását jelző néhány utolsó csapás."

Ebben benne van a szövetségi háború, meg annak a lezárását jelentő néhány csapás is. Magyarul busszút állhatsz, és meggyőződésem, hogy ha egy háborúban a vesztes fél feljelent, nem fogsz anarchba kerülni. Tényleg túlbonyolítjátok azt, ami egyértelmű... Vagy tényleg nem olvastátok végig figyelmesen a szöveget.

csukja 01-24-2007 13:35

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 69001)
ez értelmetlen lenne, hisz bárkinek küldhetsz hadüzit.

hát ja de kell vip meg az illető tud róla hogy fogom támadni és legalább fel tud készülni valamennyire!:D

csukja 01-24-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69006)
Kivételesen egyetértek veled. Itt bizonytalanság van és lesz, meg lesz rengeteg vita, és értelmetlen jelentgetés. Meg a szokott szövegek, hogy ez csókos, ő azért nem ment anarchba, más meg már 3 mészár után igen... Nem szeretem a szubjektív dolgokat, a hódban meg főleg nem jó, ahol mindig minden pontosan kiszámolható, és nem nagyon játszik szerepet a véletlen.

egyetértek!;)

Valezius 01-24-2007 13:41

Nem értem ezt a nagy sírást.

De volt már olyan, hogy elkezdtem mészárolni valakit, mert erős volt a gyanú, hogy lelopott tekire előző nap. Szerettem volna visszalopni. :)

Na ha nem ír, hogy hagyjam már abba, akkor ugye nyugodtan gyilkolászhatom, hogy majd visszakapjam, ami jár, mert eszerint őt se érdekli.
Vagy ilyenkor sunyi módon feljelent és megyek anarchba?

bpeet 01-24-2007 13:42

egyetértek. :)

Viz 01-24-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69007)
"Nem tartozik ide a szövetségi háború lezárását jelző néhány utolsó csapás."

Ebben benne van a szövetségi háború, meg annak a lezárását jelentő néhány csapás is. Magyarul busszút állhatsz, és meggyőződésem, hogy ha egy háborúban a vesztes fél feljelent, nem fogsz anarchba kerülni. Tényleg túlbonyolítjátok azt, ami egyértelmű... Vagy tényleg nem olvastátok végig figyelmesen a szöveget.

Nálam a szöviháborút az zárja le, ha az ellenfél újrázik, leszabizik vagy töröl.
Ezt azzal érhetem el ha tönkreverem. És
Synknek nagyon igaza van ebben a játékban a szubjektív dolgokat úgy kéne kerülni ahogy lehet.

Synkel 01-24-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69002)
Egyszerű: ha már a földön fekszik, ne rugdosd tovább.

De lassan kiszállok ebből a témából, tényleg nem tudom, mit lehet ezen az egészen nem érteni. Maradjunk annyiban, hogy a bosszú legyen a tettel arányos, és akkor kész. Mondjuk ha egy sima szövetség-felderítésnél bebukom a tolvajaimmal, és ezután napokon keresztül nyomorítanak "jogos bosszú" címszóval, akkor nyasgem nekik.

És senki ne jöjjön nekem a "vörös köd" szöveggel, mert ahogy már egyszer korábban leírtam, szerintem nincs az a rettenetes Hódítós düh amitől néhány óra alatt nem lehet megnyugodni. Ha meg valaki mégis ennyire be tud pöccenni, akkor annak már súlyosabb problémái vannak.

Ha elolvastad a sztorimat, akkor emlékszel. Szerinted mennyi az arányos bosszú egy tolis ellen, aki rendszeresen visszajár, csak mert messze van, és nem tudok semmit tenni ellene? Óriással voltam, szal nem pusztultam bele, de lehettem volna orkkal is, akkor lehet belenyomorodik az orim. És hetekkel később jött ütéstávba, amikor már nyoma sincs annak, hogy valaha is lopott engem. Ízlés dolga, de olyankor én nem beszélgetek, hanem mészárolni indulok, és ez speciel egy olyan eset volt, amikor nem bocsátottam volna meg neki akkor se, ha mankón jön elém bocsánatot kérni. Nem "vörös köd" volt, hanem egyszerűen egy elég véres bosszú. Tudtam, hogy nem fog felállni belőle, és ez is volt a célom.

csukja 01-24-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69023)
Nálam a szöviháborút az zárja le, ha az ellenfél újrázik, leszabizik vagy töröl.
Synknek nagyon igaza van ebben a játékban a szubjektív dolgokat úgy kéne kerülni ahogy lehet.

ezzel is egyetértek!:D

laci 01-24-2007 13:52

Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69023)

És az is szubjektív dolog, hogy ki mennyire tudja felhúzni magát egy JÁTÉKON, és mennyire agresszívan reagál egy játékban történő eseményen.
Amint Ati leírta, a Hódító történetében eddig kb. 10 olyan ország volt, akit az itt vitatott dolgok miatt küldtek anarchba. Ebből feltételezem, hogy eléggé súlyos dolgokat művelhettek, ami azért a többi, több ezer játékosra remélhetőleg nem jellemző...

Viz 01-24-2007 13:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 69032)
És az is szubjektív dolog, hogy ki mennyire tudja felhúzni magát egy JÁTÉKON, és mennyire agresszívan reagál egy játékban történő eseményen.
Amint Ati leírta, a Hódító történetében eddig kb. 10 olyan ország volt, akit az itt vitatott dolgok miatt küldtek anarchba. Ebből feltételezem, hogy eléggé súlyos dolgokat művelhettek, ami azért a többi, több ezer játékosra remélhetőleg nem jellemző...

Nézd, valaki nem csak agresszióból verhet le valakit.
Ha modnjuk egy szövetséggel háborúztál 4ben és jkszeltek ellened amiért újráznod kellett majd 5ben is rádszállnak miután egy félkész orival kijössz szabiról, majd miután megerősödsz és szövivel tönkregyepálhatnád őket, ezt nem teheted, mert ugye 0zás, és ugye melletted 0 bizonyíték melettük meg az eseménylista.
Egyáltalán nem vagyok ideges, ez csak egy játék, de az ilyen gerinctelen embereket hadd neveljem már meg.

laci 01-24-2007 13:58

[quote=Viz;69035]...miután megerősödsz és szövivel tönkregyepálhatnád őket.../QUOTE]

Szerintem ezt hívják simán szövetségi háborúnak, amit sehol senki nem tilt ;)

csukja 01-24-2007 13:59

hát igen......:D

Viz 01-24-2007 14:05

[quote=laci;69038]
Quote:

Originally Posted by Viz (Post 69035)
...miután megerősödsz és szövivel tönkregyepálhatnád őket.../QUOTE]

Szerintem ezt hívják simán szövetségi háborúnak, amit sehol senki nem tilt ;)

Akkor is szövetségi háborúnak hívod ha 3 mf ellen nyomod egy időben?
Akik ugye csak azután ütöttek hogy te ugye elkezdted bántani őket a szöviddel, szóval jksz ugye nincs benne.
Meg amúgy se szokásom jelenteni, csak ha nagyon pofátlan valaki.
Nem érdemlik meg h átrakják őket anarchba, az ilyet tönkre kell verni.
És a másik, mivel bizonyítod, hogy nem csak úgy kiszemelted, és ramánetél 2 óránként 4-5 mészárra?
Merthogy ugye ez annak néz ki az előzmények nem ismeretében.

csukja 01-24-2007 14:07

[quote=Viz;69046]
Quote:

Originally Posted by laci (Post 69038)

Akkor is szövetségi háborúnak hívod ha 3 mf ellen nyomod egy időben?
Akik ugye csak azután ütöttek hogy te ugye elkezdted bántani őket a szöviddel, szóval jksz ugye nincs benne.
Meg amúgy se szokásom jelenteni, csak ha nagyon pofátlan valaki.
Nem érdemlik meg h átrakják őket anarchba, az ilyet tönkre kell verni.
És a másik, mivel bizonyítod, hogy nem csak úgy kiszemelted, és ramánetél 2 óránként 4-5 mészárra?
Merthogy ugye ez annak néz ki az előzmények nem ismeretében.

hát igen........... ehez se fűzök hozzá semmit:D

All times are GMT +1. The time now is 08:47.