![]() |
Quote:
Ha nem akarod kihasználni a dolgot úgyis kivárod. És ne mondd azt h most egy ellenséged épp a lassú csopi 3. szintjén vagy te meg amúgy normálban játszol, de azért "veszel" ( azért tettem idézőjelbe mert nem erre van kitalálva a dolog és pont ezt kell kiszűrni minden téren ) egy orit hogy megszivasd? Na azért ne viccelj már |
Quote:
teljesen egyet értek remyvel ! semmi értelmét nem látom hogy a normálban is multis orik tömkelege jelenjen meg !! igy is van!:(((:( |
Quote:
|
Mindenki csak a rosszat látja benne, pont ezen kéne változtatni.
Aki multizni akar tud most is. És pont előtted írtam be ez miért nem lenne lehetséges semmilyen szinten. |
Quote:
ha valaki akar magának orikat most is megteszi! stb.. ne álltassuk már magunkat állitólag nem ma kezdtem játszani! menj az 1 be majd meglátod!! de annak hogy megunt orit átvegyen valaki szvsz semmi értelmét nem látom legfeljebb annyi hogy nem kell a kezdők kenyerén eltengőni az alsó szinteken! *ahol még van játék* esteleg mert ahogy haladsz fölfele ugy csökken a játék és ugy jön össze hogy engednek vagy nem engednek mások boldogulni:(( |
Quote:
Azaz, bár a nagy többség ellene van, vagy lenne a javaslatnak, de az nem számít, csak legyen egy biztonságos megoldás, amit elő lehet terjeszteni? Eddig asszem ez a legfrappánsabb amit a megbeszélésekben olvastam. Azért megnyugtat, hogy vannak olyanok is, akik egyetértenek veled, ennélfogva számít a véleményük... |
Na anélkül hogy multiznék elmondok egy félelmem. Csóró vidéki gyerek vagyok. tehát ha ezt bevezetődne: amit most is csinálnak egyesek, az legálissá válna , tehát még lehet én is rá fanyalodnék mert pénzé bármire képes vagyok :P (na azé ez most példa, csak 1/1-be hogy meg ne bántsak valakit), hogy mi is? Hát elég jó tudok haladni bizonyos dolgok miatt (rutin évek vagy csak ismeretség fene tudja) szépen legyártott oriamiat árulgatnám Fullos gnom :7k vipp, fullos ork 2/b:be:8k vipp stb. soha sehogy nem véded ki. Ja és ne essünk hüle gyerek hibákba Sajna multisok is vannak "NEM LEHET KIVÉDENI" Má pedig most még keresni is lehetne multizással. Na itt egy példa.
De ami engem igazán zavar: Minek átvenni országot ? Bárki regelhet és játszhat. Akkor nincs olyan hogy én félévet szoptam hogy itt legyek Luser vagyok me az meg vett egyet. Ne mondja senki, hogy de nem lehetne venni. Ha én megunok egy orimat, ami igen sűrűn van, mert gondolok egyet, ki akarok valamit próbálni és már törlöm is, akkor ha van olyan láma aki fizetne ért úgy is oda adnám, nem havernak. Szóval az eddigi kötözködésetekkel nem győztetek meg hogy ez miért is lenne jó nekem vagy a játékosok többségének vagy a játéknak. Úgyhogy továbbra is ELLENZEM |
Szóba került, hogy ha ezt bevezetik, akkor kérni fogják az országok lekapcsolását. Szerintem ez az igazi biztosíték, hogy ne nyíljanak újabb lehetőségek a csalásra.
Ma: ha csinálsz egy orit, és nem kötöd a többihez, akkor kockáztatsz, és ugyanúgy át tudod adni másnak. Ezzel a javaslattal: Ha hozzákötöd a többihez, akkor csak akkor tudod átadni, ha ezen kívül minden nem anarchos oridat törlöd. (Erre nem sokan lennének hajlandóak) Az átvevés feltételei peedig biztosítanák, hogy ne kapj olyan orit, amit alig tudsz használni. DE Ha valakivel bajom van mondjuk 4-en, és van egy orim 1-őn, akkor nyugodtan vehetnék 3-on, egy erős orit, és bosszút állhatnék. (Nyilván drága lenne, de van annyi, amiért bárki odaadná, szerintem) Ez már szerintem egy nem elhanyagolható ellenérv. |
Quote:
Ebben hol a logika? És továbbra se hangzott el érv, miért lenne jó, ha orit át lehetne adni, illetve venni. Az árulással kapcsolatban. Két orival játszok most aktívan, de van 4. Abból 2 csak egy bizonyos cél miatt létezik, egyiket lefordítom majd ugyan B-ből, de a másikat törlöm. Technikailag mindegy, hogy 2 orit vagy 4-et vipelek, szal erre a két "fölös" orira nem kell külön sms-t küldjek. Egy ilyen bevezetésekor asszem a többire se kéne smst küldjek a továbbiakban, mert a nem kellő orikat úgy eladnám mint az állat. Innen nézve nekem tuti jó lenne, ha eladhatnám legálisan az orit... |
Skacok köpjetek le ha nem tetsik a véleményem, de nehogy már az legyen a téma h ki szegény meg ki nem. Ne gondljátok márt hogy ez majd biznisz lesz hogy vipért orikat gyárt valaki a nomálban.
Ha csinálok egy orit és játszok vele öt hónapot, felviszem a B-be ne gondoljátok h majd 7 vipért el kezdem árulni, de még 77-ért se, mert ne mlesz senki aki fog adni 77 vipet egy oriért. Ha meg valaki képes lesz játszani közel fél évet vip nélkül egy orival hogy eladja 7vipért hát az meg is érdemli, én az ilyentöl nem, sajnálom a vipet :) Ha meg valakivel nagyon ne mbírok akkor majd veszek egy orit felsőbb szinten hogy ott elrendezzem? Ha valaki a 4-ben nem képes arra hogy csináljon egy normális orit az a 3-ben hiába vesz, azt is szét kapják két nap alatt. Ez számomra nagyon nem életszerü. Ha meg valaki ennyire bosszuálló, az már szerintem beteg ember :) |
Quote:
Viszont ha azt akarjuk hogy arra amire Goldy gondolta használhassuk, hát akkor ezeket kéne megakadályozni. Másképp én se támogatom a javaslatot. |
Asszem érdekelhet bennetek szövitársam egy meglepő hirdetése:
"van egy orim az 1/a-ban elcserélném egy 3/g-sre Tudom, hogy elég őrültségnek hangzik, de komoly, az ori nincs összekapcsolva. Az 1/a uncsi, nem érdekel, a körbemenés sem ." Ez nem vmi érv v ellenérv, egyszerűen csak egy spontán igény. Hogy miért nem használja a zéróstartot, vagy indít simán egy új orit és viszi föl a G-be, nem firtattam. Úh akit érdekel (vagy nem hiszi), lehet jelentkezni #395072-n zöldben (egyelőre nálam), és ha a szabályok kedvezően alakulnak, az érdekeltek "meguntam!" felkiáltással átadhatják egymásnak az orikat. ;) |
Quote:
Azt is csak halkan merem h mintha ezt is leírtunk volna ... |
Quote:
Szal tulajdonképpen miért is lehessen átadni orit? |
Quote:
Semmiért! Eccerűen ne lehessen :) |
Quote:
Végre valamiben egyetértünk:) |
Nekem tetszik az ötlet, kb ahogy gyula írta:
-két azonosítás között, csak max 2 orit lehet átvenni - legalább 1000 (2000) köre álló ori adható át - az adott szinten nincs ori x kör óta az meg engem nem zavar ha vipért nevelget valaki orit 5.-ről a 2. vagy akár első szintig. Addig is játszik és ha nevelni tud orit akkor valószínű értelemes játékos amíg eléri a célszintet tehát társam a játékban,amivel érdkesebb lesz az egész. És nem sajnálom senkitől aki át akar venni orit.Játszon mindenki annyival amit elbír,DE játszon szabályosan. A routeres,ilyen olyan szerveres,telefonos játékosok közt lényegesen nagyobb visszaélési lehetőségek vannak, mint amilyen ebbe valaha is lehet. Szerintem ez tényleg egyes rég halott orik feltámadásához vezethetne. |
Quote:
A rég halott orik szerintem maradjanak is azok. Akinek meg ori kell, az ne vegyen egyet B-ben, még ha évente egyszer vehetne is( bár ennek a logikáját nem értem, eddig a játékos azonosítgatta a megunt oriját, de eztán már túl nagy fáradtságot fog igényelni a dolog, és kénytelen átadni valakinek, hogy a belefektetett munka ne vesszen kárba? ) , hanem akinek B-ben kell egy ori, az vigye oda saját erőből. Eddig is megoldottuk, eztán is megoldjuk valahogy. |
Quote:
Quote:
|
Van egy öttletem ha valaki olyan mulya hogy nem tud magának normális orit csinálni szurkoljon le atiéknak 20k vippet oszt felőlem ott vesz orit ahol akkar. Legalább lesz rendszerfejlesztésre lé :D Ja és más szinü legyen az ori neve hogy mindenki tudja ő amuja aki nem bir máshogy
|
ezaz! hamár én nem tudok kapni orit, dögöljön meg a másik is, 20k vip kört neki is! ez milyen emberi magatartás már?
átrágtuk a témát minden oldalrol, többet nem hiszem, hogy tudunk róla beszélni érdemlegesen |
Quote:
Grabi, ezen semmi nincs még átrágva. Arról volt szó eddig, hogy némelyek elleneztük, mások meg azt tervezgették, hogy lehetne megakadályozni a visszaéléseket. Hozzáteszem, ezzel egy olyan kusza szabályhalmaz körvonalazódott fel, hogy a macerássága miatt eleve alkalmazhatatlan. Viszont egész idő alatt nem volt értelmes érv amellett, hogy miért lehetne orit átadni, illetve átvenni? Csak azért mert ismerek elfekvő orikat, hadd ne vehessem már át őket... |
Quote:
|
Quote:
|
nekem hódos pályafutásom során 5 országot akartak adni, ebből 3 még szabin van, kettőt más kapott. nem értem miért nem érv az, hogy vki abbahagyja és akár, mert jófej odaadja egy másik számára szimpatikus embernek az országát? vagy akár azért, mert olyan kezekbe adja aki vigyáz rá és fejlődik vele.
az ellenérveket is belátom. Írtunk szinte mindegyikre olyan szabályokat, amivel az ellenérveket el lehet kerülni. így pláne nem értem mi az, hogy nincs érv. karesz: az illető 1 vip körért odaadja akinek akarja amúgyis. minek a licit? gondold át újra, butaság. |
Quote:
|
Quote:
|
Grabi, te régi játékos vagy, neked ajánlottak 5 orit. Én nem vagyok olyan régi, nekem csak kettőt. A még régebbieknek többet, az egészen újaknak kevesebbet.
Asszem a régi játékosok a tapasztalatuk, és az ismeretségük miatt iszonyat nagy előnyben vannak így is, anélkül, hogy ha B-ben valaki felidegesíti, orit vehessenek át ott elintézni a nagypofájút. Szánja rá az időt, és érje utol, vagy várja be egy másik orival... |
és nincs ismertségük szerinted, hogy egy b-s szövinek szóljanak, hogy xy-t szedjék már széjjel?
ez is már felvetődött erre is írtunk ellenérvet. ezért mondom, hogy minden oldalrol már át van nyálazva ez az egész. |
Quote:
|
Quote:
|
óóóóó szegény. én regelek neked egyet anarchba és odaadom, ne maradj ki a jóból :)
|
24 oldal egy ilyen hülyeségről. Szörnyű!
|
Quote:
Én még mindig tartom hogy lehessen megunt orikat átvenni, énse tudom hogy az ellen oriját ő aga viszi a kezdetek óta vagy fél éve még a nagymamája harcolt benne:) |
Quote:
Komolyan sokszor nem értem hogy az irigység vagy a butaság beszél belölled. |
Valószínüleg hosszabb időre fel fogom függeszteni az aktív játékomat ezért az eddigi HSZeimet tessék figyelmen kívül hagyni.
Nincs jogom beleszólni, ha nem veszek aktívan részt a játékban. Mellesleg ez nem csak erre a megbeszélésre vonatkozik :) |
Nem tudom írtátok-e már, nem nézem végig az egész topicot, de annó sok10e ft-ért adták el az A-s orikat (ez még 2000-2001 környékén volt).
Ezzel csak legálissá tennénk ezt :D De ettől eltekintve támogatom... :) |
Sziasztok!
Rég volt hozzászólva ehhez, de én most megteszem: Én jónak tartom az ötletemet, mert: szülő játszik saját címen, gyereke is sajátján, de vip miatt bettennék a láncba, régi címen nyitot ori és új címen nyitott ori összakapcsolása, megunt\ most nem érek rá valami miatt orik átadása. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:01. |